Jump to content

Ντέμης Νικολαΐδης


Sepultura21
 Share

Recommended Posts

1 hour ago, Rayo Vallecano 21 said:

Οπότε η περιφέρεια υπολογίζει τα καθίσματα των θεατών και το βγάζει 31.100 ενώ η ΠΑΕ προσθέτει ακόμα και δημοσιογράφους για να βγει λίγο μεγαλύτερο,δηλαδη 32.500. 

 

31 minutes ago, CHⓇIS said:

Στο σαϊτ της παε γραφει 32500

https://www.aekfc.gr/stp/opap-arena-42938.htm?lang=el&path=-233246111

 

Link to comment
Share on other sites

59 minutes ago, Νονός said:

2. Αυτό τον "υποχρέωνε" να πάει σε γήπεδο - Mall με αστρονομικές εμπορικές χρήσεις ώστε αυτές να "συντηρούν" την λειτουργία του.

Πιο πολλή να βγούν τα λεφτά της κατασκευής  άλλωστε ο κοντός έλεγε σε συνέντευξη του οτι τα εμπορικά δεν μας απασχολούν απλά χρειάζονται για να κατασκευαστεί και αν μας φιάξει γήπεδο θα παίξουμε φτάνει να μην χρειάζεται για να παίξουμε εκεί να κρατήσουμε τα έξοδα / μεταγραφές 10 χρόνων+ κάτι που έγινε φυσικά έμμεσα απο το 2013 μέχρι το 2022  λόγο πεσάδας και παρακράτησης διάφορων εσόδων και είμαστε τυχεροί που ήρθαν τα λεφτά του τσουλού και της περιφέρειας γιατι θα έπρεπε να κάνουμε το ίδιο για άλλα 10 χρόνια . 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

27 minutes ago, Kostas21 said:

τη ζημια που κανανε , καποτε πρεπει να σημειωθει, διοτι αυτες οι 1500 θεσεις δεν ειναι παιξε γελασε.

Δεν είναι σίγουρος αν όντως κόπηκαν θέσεις με το ύψος γιατί φαίνεται οτι το οικόπεδο εξαντλείτε και στο οριζόντιο . Μόνο αν έφερναν τις κερκίδες πιο κοντά στο αγωνιστικό χώρο θα έβγαινε ίσως άλλη μια σειρά και αυτό ήταν το σχέδιο πιθανών ΑΛΛΑ αυτά με το αρχικό σχέδιο με τις μικρές κολόνες να κρατάνε τη στέψη του στεγάστρου γιατί μετά έγιναν λιγότερο αλλα πιο χοντρές . 

Ϊσως όλο αυτό ήταν και επικοινωνιακό οτι εμείς κάναμε ότι μπορούσαμε φέρνοντας το γήπεδο στο όριο των 30000 που είναι το μινιμουμ και τώρα ειναι η σειρά του κράτους .

Link to comment
Share on other sites

Απο παλιό άρθρο κόντρα

Το ενδεχόμενο της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια ξεσήκωσε αρκετές αντιδράσεις από μία μικρή μερίδα κατοίκων η οποία έχει τη στήριξη της δημοτικής αρχής. Το γεγονός ότι το σχέδιο είναι σαφώς πιο ήπιο από το σχέδιο Γρανίτσα φαίνεται στον αριθμό των αντιφρονούντων που προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Το 2003, 131 άνθρωποι προσέφυγαν στο ΣτΕ ενώ το 2014, μόλις 17.

Το Contra.gr προσπαθεί να πιάσει τον... παλμό όλων όσων έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό χωρίζοντας τους μύθους από την αλήθεια.

Μύθος: Το άλσος παραδίδεται στη διάθεση επιχειρηματιών με τη μετατροπή του σε μητροπολιτικό πάρκο και με την κυριότητά του να φεύγει από τον Δήμο.

Αλήθεια: Το άλσος με το ρυθμιστικό νομοσχέδιο φεύγει από την κυριότητα του Δήμου ωστόσο η διαχείριση και η συντήρησή του μένει στο κράτος. Επίσης, το ίδιο νομοσχέδιο απαγορεύει σε οποιονδήποτε επιχειρηματία να δημιουργήσει εμπορικούς χώρους τόσο στο γήπεδο όσο και στο δάσος. Το μόνο που επιτρέπεται είναι η δημιουργία ήπιων αθλητικών χώρων και αναψυκτηρίων. Π.χ. ένα γήπεδο τένις και αναψυκτήριο.

Μύθος: Το μόνο που ζητά η δημοτική αρχή είναι να χτίσει η ΑΕΚ στο χώρο της χωρίς να επηρεαστεί κάποια -έστω και μικρή- έκταση του άλσους. Από τη στιγμή που υπήρχε γήπεδο σε αυτή την έκταση μπορεί να ξαναγίνει.

Αλήθεια: Η ΑΕΚ δεν μπορεί να χτίσει ένα γήπεδο στο οικόπεδο που υπήρχε το Νίκος Γκούμας. Οι κανόνες οικοδόμησης έχουν διαφοροποιηθεί σε σχέση με τη δεκαετία του ’30. Τα μέτρα της απόστασης της πλευράς που βρίσκεται επί της οδού Καππαδοκίας είναι περισσότερα σε σχέση με την απόσταση της παλιάς θύρας 18 με τις πολυκατοικίες. Συνεπώς το γήπεδο μετακινείται και κάποια τετραγωνικά του παλιού γηπέδου θα γίνουν πεζοδρόμιο προκειμένου να μην υποστούν όχληση οι κάτοικοι της οδού Καππαδοκίας. Εκτός των άλλων, οι άνθρωποι της δημοτικής αρχής οι οποίοι χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο επιχείρημα πιθανόν να αγνοούν ότι το παλιό γήπεδο της ΑΕΚ ήταν ένα στρέμμα έξω από το αρχικό του περίγραμμα...

Mύθος: Το γήπεδο -με το υπάρχον σχέδιο- κατασκευάζεται για να εξυπηρετεί μόνο τα συμφέροντα της ΠΑΕ ΑΕΚ αφήνοντας έξω την Ερασιτεχνική στην οποία ανήκει το οικόπεδο.

Αλήθεια: Μετά από περίπου 12 χρόνια χωρίς το στάδιο "Νίκος Γκούμας" η Ερασιτεχνική ΑΕΚ έχασε ένα τεράστιο μέρος των εσόδων της. Η ΠΑΕ πληρώνει ενοίκιο για τη χρήση άλλου γηπέδου (ΟΑΚΑ) ενώ και το κλειστό "Γεώργιος Μόσχος" από το οποίο περνούσαν καθημερινά εκατοντάδες νεαροί αθλητές οι οποίοι πλήρωναν συνδρομή για να αθλούνται στην ΑΕΚ έχει περάσει και αυτό στην Ιστορία. Συνεπώς, από τη στιγμή που η έκταση του οικοπέδου της "Ένωσης" δεν είναι τόσο μεγάλη για να φιλοξενήσει όλα τα τμήματα του Συλλόγου, η Ερασιτεχνική γνωρίζει πως το μέλλον της περνάει μέσα από μία ισχυρή και στεγασμένη ΠΑΕ. Αυτός είναι και ο λόγος που στο σύνολό τους τα μέλη του Σωματείου (με μετρημένες στα δάχτυλα των δύο χεριών ενστάσεις) συναινούν στην παραχώρηση του οικοπέδου.

Μύθος: Η παραχώρηση στρεμμάτων άλσους στο γήπεδο της ΑΕΚ ανοίγει την κερκόπορτα της καταστροφής ενός πνεύμονα οξυγόνου, ο οποίος παραμένει ένας από τους ελάχιστους στο Λεκανοπέδιο Αττικής.

Αλήθεια: Οι όροι και οι προϋποθέσεις δόμησης αθλητικών εγκαταστάσεων όπως είναι απολύτως λογικό, αυτή την εποχή έχουν διαφοροποιηθεί αρκετά σε σχέση με τη δεκαετία του ’30, όταν ξεκίνησε να κατασκευάζεται το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας. Η ελάχιστη έκταση στην οποία μπορεί να ανεγερθεί ένα σύγχρονο γήπεδο είναι τα 29,1 στρέμματα. Όσα, δηλαδή, συμπεριλαμβάνονται στη σημερινή έκταση του οικοπέδου της ΑΕΚ. Στην ουσία δόθηκαν στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ 2,4 στρέμματα άλσους από τα 423 στρέμματα άλσους που υπάρχουν συνολικά στη Νέα Φιλαδέλφεια με την "Ένωση" να υποχρεούται να αντισταθμίσει τα δέντρα που πρόκειται να κοπούν σε πολλαπλάσιο βαθμό με 5.000 δέντρα και θάμνους. Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιήσει την υπόσχεσή της, δεν θα εκδοθεί άδεια λειτουργίας του γηπέδου. Για την ιστορία αξίζει να αναφερθεί πως η όλη συζήτηση γίνεται για 52 δέντρα.

Μύθος: Όσοι διαφωνούν με την υλοποίηση του συγκεκριμένου σχεδίου επιθυμούν την κατασκευή ενός γηπέδου που να είναι εναρμονισμένο στην υπόλοιπη περιοχή.

Αλήθεια: Το σχέδιο της "Αγιάς Σοφιάς" είναι το πιο ήπιο που έχει εμφανιστεί μετά την κατεδάφιση του σταδίου "Νίκος Γκούμας". Για του λόγου το αληθές, αξίζει να σημειωθεί πως ο συντελεστής δόμησης της περιοχής είναι στο 1,4 με το γήπεδο της ΑΕΚ να είναι στο 0,87. Το ύψος κτιρίων στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας βρίσκεται στα 22,5 μέτρα με το γήπεδο (το σχέδιο της "Αγιάς Σοφιάς") να βρίσκεται στα 19,75 μέτρα.

Μύθος: Το γεγονός ότι πίσω από την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ βρίσκονται επιχειρηματίες, εξηγεί τους σκοπούς τους καθώς θέλουν να εκμεταλλευτούν εμπορικά την όλη ιστορία δημιουργώντας εμπορικούς χώρους.

Αλήθεια: Με εξαίρεση ένα... κουρείο, ένα στιλβωτήριο, ένα παραδοσιακό καφενείο, μία μπουτίκ, ένα εστιατόριο και ένα μπαρ, οι εμπορικοί χώροι του γηπέδου είναι μηδαμινοί. Στην πραγματικότητα αφορούν τους ήπιους εμπορικούς χώρους που συνδέονται με ένα αμιγώς αθλητικό-ποδοσφαιρικό γήπεδο και δεν επηρεάζουν σε καμία περίπτωση αρνητικά την εμπορική ζωή της υπόλοιπης περιοχής. Η ΑΕΚ υποχρεούται από τον υπάρχοντα νόμο να έχει μικρότερη εμπορική χρήση από το 15% του συνόλου του έργου.

Μύθος: Η δημοτική αρχή και ο πολιτικός χώρος τον οποίο εκπροσωπεί, είναι ξεκάθαροι σε ότι αφορά την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ ως προς το σχέδιο της "Αγιάς Σοφιάς".

Αλήθεια: Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας προεκλογικά ήταν της λογικής "ούτε ένα δέντρο δεν πρόκειται να παραχωρηθεί". Την πρώτη μετεκλογική μέρα είχε υποστηρίξει σε αθλητικό ραδιόφωνο ότι είναι ανοιχτός για συζήτηση σχετικά με την παραχώρηση ορισμένων στρεμμάτων φτάνει να υπάρχει αντισταθμιστική υπόσχεση από την πλευρά της ΑΕΚ. Στη συνέχεια επανήλθε στην αρχική, αρνητική του στάση. Σε ότι αφορά την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, η αλήθεια είναι πως υπάρχει αρκετά μεγάλη πολυφωνία. Η κα. Αυλωνίτου δήλωσε πρόσφατα ότι δεν θα υπάρξει θέμα για ένα τόσο μικρό αριθμό στρεμμάτων, μαζί της συμφωνεί ο κ. Κουρουμπλής ενώ οι πιο... οικολογικά ευαίσθητες συνιστώσες έχουν αντίθετη άποψη. Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι τον περασμένο Αύγουστο, ο Αλέξης Τσίπρας που ήταν υπέρ του σχεδίου μειοψήφισε σε κεντρική επιτροπή του κόμματος.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

On 10/7/2022 at 9:11 AM, Rayo Vallecano 21 said:

Παραπάνω κόσμο πως είχε; Την 21 την είχαν ανοιχτή και μπαινοβγαινε οποίος ήθελε, στις άλλες θύρες έκοψε παραπάνω απλά εισιτήρια; Μπήκε κόσμος με τα παιδιά του δωρεάν; Γενικά σε κάποια πράγματα θύμιζε χαλαρή  κατάσταση  ΟΑΚΑ (ανοιχτές πόρτες στο πέταλο στην διάρκεια του αγώνα  και κλειστές  στις υπόλοιπες). 

Παραπάνω κόσμο θα έχει όσο διατηρείται αυτό το κλίμα ή πάει καλά η ΑΕΚ. Και με τις ανοιχτές πόρτες που γράφεις και με 2-2 στα τουρνικέ και με χίλιους τρόπους.

Εγώ με τον Ιωνικό κατ εκτίμηση θεωρώ ότι είχε 35 χιλιάδες κόσμο το γήπεδο. Ενώ πχ στα εγκαίνια δεν ήταν ασφυκτικά γεμάτο είτε γιατί δεν πήγαν όλοι είτε γιατί κάποιοι πήγαν και έφυγαν λόγω υποχρεώσεων στην πορεία κ.ο.κ.

Κάποια ζητήματα υπάρχουν με κάποιες θέσεις που δεν είναι "πλήρους θέασης". Το ξέραμε και αυτό, τα έχουμε γράψει στο ΚΜ καιρό. Το θέμα ήταν να μην πωληθούν διαρκείας εκεί διότι δεν είναι σωστό για τον κόσμο που πληρώνει να βλέπει το 75% του αγωνιστικού χώρου ξέρω γω.

Τώρα, στο κομμάτι των "τζαμπατζήδων", υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν. Νομίζω ότι το ξέρουν στην ΠΑΕ, δεν γεννήθηκαν χτες. Όπως ξέρουν ότι δεν γίνεται να ελεγχθεί το πέταλο, ούτε οι ίδιοι οι μπιλλάκοι δεν μπορούν να ελέγξουν το πέταλο. 

Εγώ πιστεύω ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα σε όλα. Προϊόντος του χρόνου "θα το βρούμε". Ανησυχώ για το κομμάτι της ασφάλειας στα ντέρμπι ή σε κάποιο ματς που μπορεί να στραβώσει, από την άλλη θεωρώ ότι και ο αεκτζής στην πλειοψηφία θα σεβαστεί το σπίτι του και δεν θα το κάνει λαμπόγυαλο. 

Link to comment
Share on other sites

42 minutes ago, The Magician said:

Παραπάνω κόσμο θα έχει όσο διατηρείται αυτό το κλίμα ή πάει καλά η ΑΕΚ. Και με τις ανοιχτές πόρτες που γράφεις και με 2-2 στα τουρνικέ και με χίλιους τρόπους.

Εγώ με τον Ιωνικό κατ εκτίμηση θεωρώ ότι είχε 35 χιλιάδες κόσμο το γήπεδο. Ενώ πχ στα εγκαίνια δεν ήταν ασφυκτικά γεμάτο είτε γιατί δεν πήγαν όλοι είτε γιατί κάποιοι πήγαν και έφυγαν λόγω υποχρεώσεων στην πορεία κ.ο.κ.

Κάποια ζητήματα υπάρχουν με κάποιες θέσεις που δεν είναι "πλήρους θέασης". Το ξέραμε και αυτό, τα έχουμε γράψει στο ΚΜ καιρό. Το θέμα ήταν να μην πωληθούν διαρκείας εκεί διότι δεν είναι σωστό για τον κόσμο που πληρώνει να βλέπει το 75% του αγωνιστικού χώρου ξέρω γω.

Τώρα, στο κομμάτι των "τζαμπατζήδων", υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν. Νομίζω ότι το ξέρουν στην ΠΑΕ, δεν γεννήθηκαν χτες. Όπως ξέρουν ότι δεν γίνεται να ελεγχθεί το πέταλο, ούτε οι ίδιοι οι μπιλλάκοι δεν μπορούν να ελέγξουν το πέταλο. 

Εγώ πιστεύω ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα σε όλα. Προϊόντος του χρόνου "θα το βρούμε". Ανησυχώ για το κομμάτι της ασφάλειας στα ντέρμπι ή σε κάποιο ματς που μπορεί να στραβώσει, από την άλλη θεωρώ ότι και ο αεκτζής στην πλειοψηφία θα σεβαστεί το σπίτι του και δεν θα το κάνει λαμπόγυαλο. 

Βρε το σπίτι θα το σεβαστεί. Προβλέπω κάποια στιγμή αναβίωση συνοδείας ΜΑΤ σε διαιτητες προς τη φυσούνα 

Link to comment
Share on other sites

Όσο ο κόσμος είναι "πάνω από το ματς" και ενεργός, πολύ δύσκολα θα στην κάνει διαιτητής στη Φιλαδέλφεια Σκεπαστέ. 

Σιγά σιγά θα θυμηθεί και το ποδόσφαιρο ο αεκτζής. Τόσα χρόνια στο ΟΑΚΑ είχε ξεχάσει τι σημαίνει να είσαι μια ώρα κολλημένος πάνω στο παιχνίδι. 

Θα δουν και οι τυφλοί τώρα.

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

45 minutes ago, The Magician said:

Όσο ο κόσμος είναι "πάνω από το ματς" και ενεργός, πολύ δύσκολα θα στην κάνει διαιτητής στη Φιλαδέλφεια Σκεπαστέ. 

Σιγά σιγά θα θυμηθεί και το ποδόσφαιρο ο αεκτζής. Τόσα χρόνια στο ΟΑΚΑ είχε ξεχάσει τι σημαίνει να είσαι μια ώρα κολλημένος πάνω στο παιχνίδι. 

Θα δουν και οι τυφλοί τώρα.

Εμένα με προβλημάτισε το μαρς πέναλτι που πνίγει ο Φωτιάς με βαρ με τον Ιωνικο, εκτός και αν θεώρησε ότι εντάξει 1-0 είναι το ματς με εύκολη ομάδα, αλλά και πάλι.

Link to comment
Share on other sites

52 minutes ago, The Magician said:

Όσο ο κόσμος είναι "πάνω από το ματς" και ενεργός, πολύ δύσκολα θα στην κάνει διαιτητής στη Φιλαδέλφεια Σκεπαστέ. 

Σιγά σιγά θα θυμηθεί και το ποδόσφαιρο ο αεκτζής. Τόσα χρόνια στο ΟΑΚΑ είχε ξεχάσει τι σημαίνει να είσαι μια ώρα κολλημένος πάνω στο παιχνίδι. 

Θα δουν και οι τυφλοί τώρα.

Σωστά, γι' αυτό θα σταματήσουν και τα Αιβαλιά σιγά σιγά και θα θυμηθούμε τα παλιά συνθήματα/ιαχές που ντοπάρουν και τους παίκτες.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Να είσαι καλά Μάνο Ζαφειρόπουλε να τραγουδάς το Γλυκό Ναρκοπέδιο στη Δέσποινα

c4763d0ba057be89ee5ffa71dd354608_887213.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Την καλύτερη ενδεκάδα του πρώτου γύρουεπέλεξε ο Ντέμης Νικολαΐδης μέσω της εκπομπής Monday FC της Nova. Ο θρύλος της ΑΕΚ συμπεριέλαβε πέντε παίκτες του Παναθηναϊκού, τέσσερις της ΑΕΚ και από έναν από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, ενώ επέλεξε τον Ματίας Αλμέιδα για προπονητή. 

Σε διάταξη 4-2-3-1 έβαλε τον Μπρινιόλι στο τέρμα, Χουάνκαρ αριστερό και Κώτσιρα δεξί μπακ, με Βίντα και Ίνγκασον στα στόπερ, Χουάνγκ και Ρούμπεν κεντρικά χαφ, τον Γκατσίνοβιτς και τον Αϊτόρ στα άκρα, τον Πινέδα στο κέντρο και σέντερ φορ τον Λιβάι Γκαρσία. 

Link to comment
Share on other sites

Έχω κ άλλες ενστάσεις, αλλά ο Ίνγκασον ειδικά, δεν χωράει πουθενά, όταν υπάρχει το θηρίο Μουκουντί. Απλά πράγματα. 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

@MITSAKLAS

Ξεχώριζε για το ταλέντο του στο ποδόσφαιρο ενώ υπήρξε και πρόεδρος της αγαπημένης του ομάδας, της ΑΕΚ. Πλέον σχολιάζει τις αγωνιστικές της Super League μέσα από την Nova.

 Ο λόγος για τον Ντέμη Νικολαϊδη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του topontiki.gr δέχεται πιέσεις για να είναι υποψήφιος στις εκλογές. Δεν μιλάμε φυσικά για την κεντρική πολιτική αλλά για την τοπική αυτοδιοίκηση. 

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ σκέφτεται να κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας με την παράταξη του νυν δημάρχου Γιάννη Βούρου. 

Ο δήμαρχος της Ν. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας έχει καταθέσει την πρότασή του στον Ντέμη Νικολαΐδη να συμμετέχει στον συνδυασμό του και με τα μέχρι στιγμής δεδομένα ο πρώην ποδοσφαιριστής το σκέφτεται. 

Μετά και το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στην περιοχή η περίπτωση του Ντέμη Νικολαΐδη μοιάζει ιδανική.

Πηγή: topontiki.gr

Θεωρώ οτι έχει να προσφέρει σαν αντιδήμαρχος για αξιοποίηση πέριξ γηπέδου + άσλους με εκδηλώσεις κτλ 

Link to comment
Share on other sites

Η βρωμίτσα η κόρη του ακόμα δεν τελείωσε το λύκειο καλεί φωτογράφους και ρίχνει κάτι γλωσσοφιλα στα κλαμπ το σκατό λες και ματσακώνει σαλιγκάρια στιφάδο κάνει. 

Ανυπέρβλητο ρούφηγμα λέμε.

Κακοχράει τα χείλια της.

Ο άλλος ο γκόμενος στο μεταξύ έχει νταμπλ σκορ στα χρόνια,θα μπορούσε να ήταν ακόμα και παιδί του η Νικωλαΐδαινα αν αυτος στήριζε τη Σελεσάο η λεγόταν Γυφτίνιο. Μπουρδελοκαταστάσεις γενικά.

 Τεσπα το θέμα είναι ο Νικωλαιδης ,λοιπόν κανένας γονικος έλεγχος από τον κοντό για την κόρη του που γυρίζει μέχρι το ξημέρωμα και φασώνεται μπροστά στους παπαράτσι ,δε φέρει καμία ευθύνη νομίζει.

  Λίγος, τι να λέμε.

 

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

Είδαν τα χαίρια του στο σπιτικο του αλλα και στην ομάδα μας και είπαν να του αναθέσουν πόστο στον Δήμο. νοικοκύρη πέτυχαν

Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, Stylianopoulos said:

Μπουρδελοκαταστάσεις γενικά.

έτσι ακριβώς και αυτό φάνηκε όταν στα 18 γενέθλια της έβγαλε φώτο αγκαλίτσα με το γαμιά της μητέρα της .

 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, AG21 said:

έτσι ακριβώς και αυτό φάνηκε όταν στα 18 γενέθλια της έβγαλε φώτο αγκαλίτσα με το γαμιά της μητέρα της .

 

Βαρύ τούτο 

Link to comment
Share on other sites

On 12/2/2022 at 4:10 PM, AG21 said:

@MITSAKLAS

Ξεχώριζε για το ταλέντο του στο ποδόσφαιρο ενώ υπήρξε και πρόεδρος της αγαπημένης του ομάδας, της ΑΕΚ. Πλέον σχολιάζει τις αγωνιστικές της Super League μέσα από την Nova.

 Ο λόγος για τον Ντέμη Νικολαϊδη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του topontiki.gr δέχεται πιέσεις για να είναι υποψήφιος στις εκλογές. Δεν μιλάμε φυσικά για την κεντρική πολιτική αλλά για την τοπική αυτοδιοίκηση. 

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ σκέφτεται να κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας με την παράταξη του νυν δημάρχου Γιάννη Βούρου. 

Ο δήμαρχος της Ν. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας έχει καταθέσει την πρότασή του στον Ντέμη Νικολαΐδη να συμμετέχει στον συνδυασμό του και με τα μέχρι στιγμής δεδομένα ο πρώην ποδοσφαιριστής το σκέφτεται. 

Μετά και το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στην περιοχή η περίπτωση του Ντέμη Νικολαΐδη μοιάζει ιδανική.

Πηγή: topontiki.gr

Θεωρώ οτι έχει να προσφέρει σαν αντιδήμαρχος για αξιοποίηση πέριξ γηπέδου + άσλους με εκδηλώσεις κτλ 

Λες να θέλει να επιστρέψει κάποτε στην ΑΕΚ; Το "όταν έρθει η μέρα, οι επόμενοι πρέπει να μετονομασουν το γήπεδο, σε Δημήτρης Μελισσανιδης" με κάνει να το σκέφτομαι. Πόσο μάλλον που κάποτε ήταν αντίθετος στο  "Αγιά Σοφιά" και είχε πει ότι με εκείνον το γήπεδο δεν θα ονομαζόταν ποτέ έτσι. Θα μπορούσε να "διορθώσει" το όνομα ως μπροστινός των επόμενων και να το παρουσιάσει ως" τιμή"  στον Μελ. 

Link to comment
Share on other sites

Θυμάμαι κάτι 'εμετικά' συνθήματα για τη Μελίνα ρε μαλάκες όταν ήταν βρέφος, σοκαριστικό το ότι πλέον είναι ενήλικο fair game πουτανάκι για τον έκτο πυλώνα του ΕΣ (Μάκη Γαλάτσι). 

Πώς περνάνε τα χρόνια... 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Πλέον θα λέμε ότι γλίτωσε ο άνθρωπος με τη πατσαβούρα που είχε παντρευτεί. Πως μπορεί να αυτοξεφτιλιζεται τόσο μια γυναίκα που ο κόσμος την είχε σε εκτίμηση μέχρι πριν λίγο καιρό για χάρη ενός μαλακα. 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα AG21 και λίγα καταγράφεις .Μακάρι όλοι να έγραφαν για τη ξετσιπωσιά της που πλέον έχει αγγίξει την αηδία.

Κυκλοφορεί η Κα Μαλέα στο μεταξύ στο μπουζούκι που τραγουδάει με φόρεμα "μισόμουνο δείτε" και μετά λέει στις συνεντεύξεις της στην πάλαι ποτέ βιζιτουλα και πλέον σύζυγό Σοφού ε ναι Σταματίνα μου έχω σπουδάσει στο ΑΠΘ φιλολογία και όταν ξεκίνησα από το Τούμπιγκεν της Βάδης-Βυρτεμβέργης για Καβάλα ποτέ δε φανταζόμουν ότι θα με αγκαλιάσει έτσι ο κόσμος.

  Από το 93 που πρωτοεμφανίστηκε και την κανονιζε ο Καρράς(μετά λέμε για Καϊλη-Μπένυ.. )  μετά μικρή περίοδο κυκλοφορούσε αρμονικά με τη Γιαννατσούλια και μετά ήρθε και ο Πάριος να δέσει το γλυκό της προστασιας .. όλοι πάντως είχαν να πουν για το πόσο ωραία φωνή είχε και πως είχε φανεί από την πρώτη στιγμή ότι θα γίνει κριτής στο Βόις . 

 Τον κοντό δεν τον συμπαθώ για λόγους που αφορούν την πορεία του στην ΑΕΚ .

 Τη Βανδή την γουσταρα όμως γιατί φαινόταν έως πρόσφατα σωστή μάνα,σύζυγος και καλλιτέχνιδα. Στεκόταν στο πλευρό του ποτισμένου από 1000 πάθη Νικωλαΐδη και έλεγα μπράβο της αυτή είναι συνοδοιπόρος στη ζωή και στα ντραγκς.

 Πλέον με το ότι την προβάλουν συνέχεια τα μέσα του χοντρού +την απίστευτα ξεδιάντροπη στα όρια της  πουτανίστικης συμπεριφοράς που επιδεικνύει αφότου ερωτεύθηκε τον ψωφοβαζέλα έχει φθηνυνει όσο δεν πάει και μου προκαλεί πλέον τάση προς έμετο.

Σοβαρεψου μαρή Μαλέα ολόκληρη γυναίκα το παίζεις μουνού 60 ετών ξαφνικά.

 Καμία πια εκτίμηση για Δέσποινα Βανδή και ούτε ελα να νιώσεις πως είν' η ζωή.

 Βαζέλα Μπισμπίκη, σε γαμάει η ΑΕΚ και η Βίνα η Ασίκη.

  • Δικεφαλάκι 5
Link to comment
Share on other sites

@AG21 αλλά και οι υπόλοιποι κύριοι δείτε εδώ στο κάτωθι λινκ που αλίευσα από τα σοσιαλ μίντια έναν ποταμό πουτανιάς μπροστά στις οθόνες σας.

https://fb.watch/ho5OdKa_kK/

 Δε σέβεται ούτε τους γονείς της,ούτε τον πρώην σύζυγό της ,ούτε τα παιδιά της . 

  Αηδία . 

 Ντέμη σώθηκες. Μην το πεις ούτε του -Πέτρου- Παππά.

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×