Jump to content

ΠΑΕ ΑΕΚ: Γενικά Νέα - Ανακοινώσεις


Recommended Posts

5 minutes ago, Nestoridis21 said:

Αυτο το παιδι, ο Δηματος, που χαθηκε να βγει να μας τα πει ωραια...;;

Asxoleitai me thn oikogenia.

#AEKFAMILY  k alla tetoia dakruvrexta

Dakrusame opos elege k mia psyxh

Link to comment
Share on other sites

On 3/12/2015 at 10:37 AM, nikos said:

να πω κι εγω μερικα πραγματα για τον Μελισσανιδη.

 

οκ, ειμαι απο τους κλασικους που παντα τον περιμενα, παντα τον ηθελα πισω, παντα τον πιστευα και τον πιστευω, γιατι στην ΑΕΚ ειναι ο μοναδικος ακομα μεχρι σημερα που μπορει να δωσει το κατι παραπανω.

 

Ηρθε λοιπον, εστω και με τον τροπο που ηρθε.

 

και παμε

 

- στο γηπεδο εχουμε μεινει στην αρχικη αισιοδοξια αφου εχουν πεσει πολλες φαπες και δεν φαινεται να αλλαζει ευκολα κατι. εγω λεω αν πραγματι δεν αλλαζει ευκολα το πραγμα προχωρα σε plan b μακρυα απο το οακα (εσυ ο ιδιος το ελεγες "Νταχαου").

- στο ιδιοκτησιακο αυτο το οτι δεν εχεις επισημη σχεση με την ΠΑΕ, οσο ειναι βολικο (ως προς τον ΟΠΑΠ), αλλα τοσο ειναι βολικο για να το παιζεις απλα διαχειριστης και μανατζερ και να μην αναλαμβανεις στο 100% τις ευθυνες

-αν συνεχιστει το στυλ Γιωργου Βαρδινογιαννη των τελευταιων χρονων ("ειμαι καβουριας και δεν ελεγχω και το παρασκηνιο") οχι απλα θα συνεχισει να σε γλενταει ο Μαρινακης, αλλα θα σε ξεφτυλισει για παντα. ελπιζω να σε ενοχλει αυτο.

 

Η ΑΕΚ θελει τουλαχιστον ισονομια στο παρασκηνιο και επενδυση στο αγωνιστικο.

Ξυπνα οσο ειναι νωρις, δωσε λεφτα, ασχολησου σοβαρα και προσαρμοσου στο 2015. δεν ειμαστε στην δεκαετια του 90.

Μου κινησε την περιεργεια ο Χαμπος κι εριξα μια συντομη ματια τι εγραφα παλια.

Παρτε ποστ 2015, σαν να μην περασε μια μερα, απλα αλλαξε ο ιπποποταμος με τον τσετσενο.

Μονο στο γηπεδικο αλλαξαν σοβαρα τα πραγματα.

Link to comment
Share on other sites

Guest XAMΠOΣ

 

4 Μαΐ 2015
 
 
 
 

 

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ήταν η εταιρία που επιλέχθηκε για να ανοίξει τη συνεδρίαση του χρηματιστηρίου του Λονδίνου την περασμένη Δευτέρα με την πανηγυρική ένταξή στο πρόγραμμα ELITE. Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία που θα ανήκει στο συγκεκριμένο φιλόδοξο πρόγραμμα, με το οποίο συνεργάζονται περισσότερες από 200 επιχειρήσεις σε όλη την Ευρώπη. Οι υπεύθυνοι του καινοτόμου πανευρωπαϊκού προγράμματος ELITE της διαχειρίστριας εταιρείας του χρηματιστηρίου London Stock Exchange έδωσαν στη δημοσιότητα το βίντεο της πανηγυρικής συνεδρίασης της περασμένης Δευτέρας με την τιμητική αναγνώριση για την ΠΑΕ ΑΕΚ, που αποτέλεσε το επίκεντρο στο διήμερο του επιμορφωτικού προγράμματος.
 
 
hqdefault.jpg
 
Τι εγινε με αυτη την ιστορια 4 χρονια μετα ουτε ευρω δεν βγαλαμε απο εκει??
Link to comment
Share on other sites

Μαλακα τίγρη αυτά τα λες και τα κάνεις εκείνη την ώρα. Βγες και πες αν δεν βγούνε τα ορκς που είναι υπεραριθμα δεν ξεκινάει ο τελικός κάνε το κομμάτι σου. Μετά από 4 μέρες τι να μας πεις 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Άιντε μαλακα και εσύ που τόσο καιρό δεν έχω γράψει κάποια κριτική και κάνω μοκο για το γήπεδο 

Αντε μαλακα. Μας ξεφτυλισαν για την ανυπαρξία σου 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest Fadrhonc21

χαχαχα έπεσε σύρμα αφότου πέρασαν 3-4 μέρες. Μην σκίσετε κανέναν καλσόν ξεφτιλισμένοι. Λες και τρώμε κουτόχορτο. Φτιάξτε ομάδα ξεφτιλισμένοι

Link to comment
Share on other sites

Guest Saxon21

Πολυ κλαψα για τη διαιτησια,λες και χασαμε απο αυτο δηλαδη,ειναι τοσο ηλιθιοι που παιζει να ξαναγινει ο τελικος και παλι χασουνε.?? Ο γερμανος αληταρας φταιει που χασαμε τον τελικο,αυτος και ο περειρα.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest mich21

Κάπου εδώ να θυμίσουμε ότι  το ''φτιάξτε ομάδα να κερδίζετε και την διαιτησία'' που λανθασμένα θεωρούμε ότι το έβγαλε ο γαύρος το έβγαλαν οι αντίπαλοί του και ειδικά η ΑΕΚ.

 

Η ΑΕΚ δεν έχει καμιά υποχρέωση να κερδίζει και την διαιτησία, επίσης έχει κάθε δικαίωμα να διαμαρτύρεται ανεξαρτήτου απόδοσης, ειδικά όταν ο αντίπαλος ήταν το ίδιο άθλιος με σένα.

Link to comment
Share on other sites

Guest mich21

Σε άλλο θέμα είχα γράψει για τα αρνητικά ρεκόρ που πέτυχε η φετινή ομάδα (καμία νίκη σε ντέρμπι, κανένας βαθμός σε όμιλο τσουλου/όμιλο γενικότερα, πρώτη ήττα από ΑΕΛ) όμως βρήκα άλλο ένα.Φέτος ''βελτιώσαμε'' κατά δύο βαθμούς το αρνητικό ρεκόρ μεγαλύτερης διαφοράς από την κορυφή ομάδας που υπερασπίστηκε τον τίτλο της.Το προηγούμενο που είναι επίσης δικό μας είναι το 95 που τερματίσαμε 21 βαθμούς πίσω από τον Βάζελο (62 εμείς 83 αυτοί)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Προς ΕΡΤ οδεύει και η ΑΕΚ, όπως αποκαλύπτει η «Live Sport». 

Μετά την συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, η δημόσια τηλεόραση φαίνεται πως τα βρίσκει και με τους «κιτρινόμαυρους», για την αγορά των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της ερχόμενης σεζόν. 

Το δημοσίευμα αναφέρει πως οι δύο πλευρές ξεκίνησαν ξανά τις συζητήσεις και βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να θέτουν ως προϋπόθεση για τη «μετακόμιση» να πάρουν τα ίδια λεφτά που έχει συμφωνήσει ο ΠΑΟΚ, δηλαδή 7,5 εκατομμύρια ευρώ. 

Αυτό που μένει, είναι να εγκριθεί στην Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΕΡΤ, που αναμένεται να γίνει σήμερα. Αν η απάντηση της Γ.Σ είναι θετική, αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές μέχρι και την επόμενη εβδομάδα, αφού, ανεξάρτητα από το εκλογικό αποτέλεσμα, το κονδύλι είναι εξασφαλισμένο. 

Στη… σειρά για συμφωνία βρίσκεται και ο ΟΦΗ, καθώς το συμβόλαιό του με τη Nova έχει λήξει, ενώ στη συνέχεια θα συζητηθεί και η πιθανότητα συμφωνίας με τη Super League 2.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×