Jump to content

ΠΑΕ ΑΕΚ: Γενικά Νέα - Ανακοινώσεις


Recommended Posts

Στο aek365 είχατε διαβάσει την περασμένη Τετάρτη ότι επίκειται... μπαράζ ανακοινώσεων εμπορικών συμφωνιών από την πλευρά της ΑΕΚ. Η αρχή έγινε σήμερα (Prince Oliver, PROMOSPORT) και αναμένεται και δυναμική συνέχεια, καθώς με την διευθέτηση όλων των ανοικτών ζητημάτων που αφορούσαν την σύσταση της νέας ΠΑΕ, άνοιξε ο δρόμος για τους ανθρώπους της «κιτρινόμαυρης» εταιρείας να επισημοποιήσουν συμφωνίες που έχουν επιτευχθεί καιρό. Μάλιστα, το γεγονός ότι οι πρώτες ανακοινώσεις υπήρξαν σήμερα μόνο τυχαίο δεν είναι, αφού στα μέσα της εβδομάδας διευθετήθηκε και η τελευταία εκκρεμότητα που αφορούσε την νέα ΠΑΕ ΑΕΚ: Οι άνθρωποι της Ένωσης πήραν στα χέρια τους το νέο ΑΦΜ που θα έχει η «κιτρινόμαυρη» εταιρεία, κάτι που της επιτρέπει πλέον να ξεκινήσει και επίσημα την απρόσκοπτη λειτουργία της...

aek365

AEK-Athens.png

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Δεν μπορώ να πω, πολύ καλή κίνηση αλλά στο σάιτ της ΠΑΕ γέλασα λιγάκι:

 

"Η πρωτοβουλία αυτή της παγκόσμιας αμερικανικής φίρμας αποτελεί ένδειξη σεβασμού στον ιστορικό αθλητικό Σύλλογο την ΑΕΚ ενώ προβάλλει περαιτέρω τις κοινές αξίες της αυθεντικότητας, της ελευθερίας και του πάθους."

Link to comment
Share on other sites

ατσα το Ντεμοεπιτελειο δουλιτσες..

Δεν ειναι Ντεμης εδω. Προσωπικος φιλος και του Μελ και του Παππα ειναι ο Συγγελιδης που αν και γαυρος απο παιδι, ξηγηθηκε το 3κιλο που ειναι αστρονομικο νουμερο ακομα και για ομαδα Λιγκας.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...
Η Ένωση απολογήθηκε στην Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Football League για τα επεισόδια του αγώνα με τον Αχαρναϊκό στη Ριζούπολη (αναμένεται η απόφαση), ενώ ανακοινώθηκε και η τιμωρία της για το ματς ματς με τον Απόλλωνα. Συγκεκριμένα της επεβλήθη πρόστιμο ύψους 400 ευρώ, ενώ απαλλάχθηκε για την κλήση που αφορούσε στο ματς με τον ΑΟ Χανιά.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ, πήρε τις παρακάτω αποφάσεις :

 

Επέβαλε στην ΠΑΕ ΑΕΚ την χρηματική ποινή των τετρακοσίων (400) ευρώ (αγώνας της 19-10-2014 με ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ)

 

Απήλλαξε την ΠΑΕ ΑΕΚ από την εις βάρος της αποδιδόμενη πειθαρχική παράβαση(αγώνας της 24-10-2014 με ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ)».

 

 

Μπράβο στην ΠΑΕ

Edited by DiK
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×