Jump to content

ΑΕΚ Χάντμπολ 2018-19


George_D
 Share

Recommended Posts

1 hour ago, SpiRos said:

Όλα καλά, εκτός από την ηλικία του, αλλά δεν πειράζει, ακόμα κι έτσι έχει περισσότερες εμπειρίες απ' οποιονδήποτε έλληνα ομόλογό του.
Από καλή σχολή, μέλος ομάδων Κ Ουγγαρίας και Β Ουγγαρίας, πιστεύω είναι σωστή μεταγραφή, ας ελπίσουμε να πιάσει κιόλας.

Έκανα και την σχετική έρευνα μέσω συναδέλφου με κουνιάδο πρώην παίχτη της εθνικής Ουγγαρίας, και φίλο νυν παίχτη και αδερφό του καλύτερου Ούγγρου (έβερ). Το μόνο ανησυχητικό (ή έστω περίεργο) είναι ότι έχει αλλάξει 5-6 ομάδες στα 22 του.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ενημέρωσε ότι ο 37ος τελικός του κυπέλλου ανδρών ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή, θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Πάτρας «Κουκούλι» με την υποστήριξη του ΠΕΑΚ Πάτρας, της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας και της ΑΕΠ Ακαδημίας των Σπορ.

Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Μαρτίου με απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ, με την οποία και θα υπάρξει συνεννόηση για την ώρα έναρξης.

Για τον Τελικό δεν θα εκδοθούν εισιτήρια και η είσοδος στο γήπεδο θα είναι πλήρως ελεγχόμενη με αριθμό προσκλήσεων που θα αποφασιστεί μετά από την σύσκεψη ασφαλείας μεταξύ Ομοσπονδίας, Αστυνομίας και σωματείων.

Link to comment
Share on other sites

Kόντρα στη Δυναμό Βίκτορ Σταυρούπολης (Κρις καπου εκεί κοντά μένεις ,συντομα θα βαράνε κουδούνια)

Dinamo Viktor Stavropol  - ΑΕΚάρα για τους 8 . 

Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στις 23-24 Μαρτίου και ο επαναληπτικός ΟΑΚΑ στις 30-31 Μαρτίου.  Σε περίπτωση που οι παίκτες του Νίκου Γραμματικού πάρουν την πρόκριση στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού AM Madeira Andebol SAD (Πορτογαλία) – Dicken (Φινλανδία). Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί πρώτα εκτός έδρας, στις 20-21 Απριλίου, ενώ θα φιλοξενήσει την αντίπαλό της στις 27-28 Απριλίου.


Dynamo-Victor
Lenina 393/2
8652 Stavropol
Russia
 
Link to comment
Share on other sites

Ωχ...

Τις δυό ρώσικες και τη ρουμάνικη έπρεπε να αποφύγουμε. Τουλάχιστον πέσαμε με την λιγότερο καλή ρώσικη, όπως και να'χει δύσκολος αντίπαλος.

 

Link to comment
Share on other sites

Και μόνο που πέρασαν τους Νορβηγούς δείχνει ότι ναι καλή ομάδα οι Ρώσοι . Νωρίτερα είχαν πετύχει τον Διομήδη και τον ειχαν αλαλιάσει φαπ φαπ 20 γκολ σε κάθε αγώνα και πάρε ναχεις στο μπακλαβαδωτό σου Δημητρούλια.

 

 

 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Μας έκανε μήνυση η ισραηλινή ομάδα (και στον κύπριο παρατηρητή του αγώνα) μεταξύ άλλων για τις παλαιστινιακές σημαίες στο γήπεδο. Η EHF εξετάζει τα γεγονότα. Όχι και πολύ καλό ότι το αναπαράγουν ξένα ΜΜΕ.

Link to comment
Share on other sites

  • George_D featured this topic
  • George_D unpinned and unfeatured this topic
  • George_D locked this topic
  • George_D unpinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×