Jump to content

ΑΕΚ Χάντμπολ 2018-19


Recommended Posts

Με Μαδέιρα ξανά στους «4» του Τσάλεντζ Καπ η ΑΕΚ

 

Η «Ενωση» θα αντιμετωπίσει την Μαδέιρα στα ημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ

Μετά την πρόκριση επί της Ντιναμό, η ΑΕΚ θα βρει απέναντι της στα ημιτελικά του Τσαλεντζ Καπ την Μαδέιρα, η οποία απέκλεισε την Φινλανδική Ντίκεν.

Οι Πορτογάλοι είχαν νικήσει με ένα γκολ στην έδρα τους και σήμερα έφεραν ισοπαλία 26-26 στην έδρα της Ντίκεν. Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί 20 ή 21 Απριλίου στην Πορτογαλία και η ρεβάνς 27 ή 28 του ίδιου μήνα στην Αθήνα, που όμως είναι Μεγάλο Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα και ίσως η «Eνωση» ζητήσει να πραγματοποιηθεί νωρίτερα.

Link to comment
Share on other sites

Τις ημέρες και ώρες των αγώνων της ΑΕΚ με την Μαδέιρα για τα ημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ ανακοίνωσε σήμερα η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία. Συγκεκριμένα το πρώτο παιχνίδι (εκτός έδρας) ορίστηκε για το Σάββατο 20 Απριλίου 2019, ώρα 19:00, ενώ ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ το Μεγάλο Σάββατο 27 Απριλίου 2019, ώρα 16:00! Με την ευχή όλων η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ να περάσει στον μεγάλο τελικό.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

H AEK αποκτά κλειστό γήπεδο και στο χάντμπολ! Ο Σταμάτης Παπασταμάτης είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην προσπάθεια που κάνει η Ερασιτεχνική ΑΕΚ στο τμήμα και στη Γ.Σ προχώρησε σε μία τεράστια ανακοίνωση: Ο αντιπροέδρος της Μάνας ΑΕΚ  αποκάλυψε πως το νέο γήπεδο για το χάντμπολ της ΑΕΚ, θα χτιστεί στο Μαρούσι. 

Πρόκειται για ένα οικόπεδο 13 στρεμμάτων στην περιοχή και εκεί θα κατευσκευαστεί απο την αρχή το κλειστό που θα φιλοξενεί την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ! 

http://www.aek365.com/a-652112/idiokthto-gipedo-sto-marousi-ftiaxnei-h-aek-sto-xantmpol.htm

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×