Jump to content
Sign in to follow this  
George_D

M.M.A. (mixed martial arts)

Recommended Posts

Η Σοφια Καργα (τι μωρο ειναι αυτο... :wub: :wub: ) μας ενημερωνει οτι απο Σεπτεμβρη ξεκινα τμημα μεικτων πολεμικων τεχνων στην ΑΕΚ και θα αγωνιζεται με τη φανελα της ομαδας μας

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Η Σοφια Καργα (τι μωρο ειναι αυτο... :wub: :wub: ) μας ενημερωνει οτι απο Σεπτεμβρη ξεκινα τμημα μεικτων πολεμικων τεχνων στην ΑΕΚ και θα αγωνιζεται με τη φανελα της ομαδας μας

 

Σοφία κάργα ΑΕΚαρα. σε ολα τα παιχνίδια μέσα ηταν

Share this post


Link to post
Share on other sites
aek-Muaythai-anak.jpg?resize=650%2C445&s

Ανακοίνωση δημιουργίας τμήματος MuayThai

Η ΑΕΚ πιστή στην ανάπτυξη του Συλλόγου και στη διάδοση των ιδεδωδών του σε όλα τα αθλήματα, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την δημιουργία τμήματος MuayThai.

Πρόκειται για ένα από τα πιο εντυπωσιακά και δυναμικά αθλήματα σε όλο τον κόσμο που είναι διαδεδομένο σε όλες τις χώρες. Αποτελεί το εθνικό άθλημα της Ταϊλάνδης, ενώ ονομάζεται και τέχνη των 8 άκρων (χέρια, αγκώνες, γόνατα, πόδια) και από σήμερα ανήκει στην “κιτρινόμαυρη” οικογένεια.

Θα λειτουργήσει τόσο αγωνιστικό τμήμα, όσο και τμήματα υποδομής. Προπονητής αναλαμβάνει ο κορυφαίος δάσκαλος, Μιχάλης Δρόσος. Πρόκειται για έναν ζωντανό θρύλο του αθλήματος σε παγκόσμιο επίπεδο, ο οποίος αποτέλεσε τον πρώτο Έλληνα που αγωνίστηκε σε επαγγελματικούς αγώνες MuayThai στην Ταϊλάνδη. Παράλληλα, είναι αναγνωρισμένος πτυχιούχος διαιτητής επαγγελματικών και ερασιτεχνικών αγώνων MuayThai, καθώς και Πρωταθλητής Αυστραλίας-Ν. Ζηλανδίας στο Kick Boxing.

Έφορος του τμήματος αναλαμβάνει ο Γκιουλέρ Κλήμης και εργοφυσιολόγος ο Κωνσταντίνος Παύλου.

Τους ανθρώπους του νεοσύστατου τμήματος του Συλλόγου, υποδέχθηκε στα γραφεία της ΑΕΚ ο Γενικός Αρχηγός, κ. Νίκος Δευτεραίος, που τους καλωσόρισε στην οικογένεια του “Δικεφάλου”.

Η ΑΕΚ, παράλληλα, καλεί όλους όσους επιθυμούν να εγγραφούν στο τμήμα MuayThai και να γνωρίσουν ένα από τα πιο εντυπωσιακά αθλήματα από τους κορυφαίους του είδους.

Οι εγγραφές ξεκινούν την Δευτέρα (05/08) και καθημερινά από τα γραφεία της ΑΕΚ (Φωκών 9, Νέα Φιλαδέλφεια) 09:00-18:00, ενώ για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλέσετε στo τηλέφωνo:
2102584582 (Γραφεία ΑΕΚ)

Ο προπονητής του “Δικεφάλου”, Μιχάλης Δρόσος, δήλωσε στο aek.gr: “Επιτέλους ένα όνειρο ζωής γίνετια πραγματικότητα. Αυτό της επίσημης ενσωμάτωσης στην οικογένεια της ΑΕΚ. Η νεολαία του αγαπημένου μου Συλλόγου θα έχει την ευκαιρία μέσω του συστήματος αυτοάμυνας MuayThai να αναπτύξει δεξιότητες, να αποκτήσει γνώσεις και χρήσιμες κοινωνικά συμπεριφορές οι οποίες συνάδουν με την ιστορία του Συλλόγου. Αισθάνομαι ιδιαίτερα ευτυχής για αυτήν την ευκαιρία και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνέβαλαν στην επίτευξη αυτού του στόχου“.

Ο έφορος του τμήματος, Γκιουλέρ Κλήμης, δήλωσε με τη σειρά του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ: “Θέλουμε μια νεολαία υγιή, μακριά από τα ναρκωτικά και εθισμένη στον αθλητισμό. Το MuayThai είναι μια ολοκληρωμένη πολεμική τέχνη και απαιτεί θυσίες στο αγωνιστικό κομμάτι, όμως το παραδοσιακό του κομμάτι μπορεί να το κάνει κάθε άνθρωπος οποιασδήποτε ηλικίας. Είναι μια διέξοδος από την καθημερινότητα και μπορεί, όπως κάθε άθλημα, να κρατήσει μακριά το άγχος. Το MuayThai είναι απλό και σε γεμίζει αυτοπεποίθηση. Στόχος μας είναι να κάνουνε το τμήμα της ΑΕΚ από τα καλύτερα στην Ελλάδα στο χώρο του MuayThai. Για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο, χρειάζεται να έχεις τους κατάλληλους ανθρώπους. Εμείς έχουμε τον κορυφαίο στο είδος, τον δάσκαλο, Μιχάλη Δρόσο, γιατί η ΑΕΚ αξίζει να έχει τους καλύτερους“.

 

https://www.aek.gr/anakoinosi-dimioyrgias-tmimatos-muaythai/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ανακοίνωση δημιουργίας τμήματος Kick Boxing

Η ΑΕΚ συνεχίζει την δημιουργία νέων τμημάτων συνεισφέροντας στην καλλιέργεια και ανάπτυξη όσο το δυνατόν περισσότερων αθλημάτων. Σε αυτό το πλαίσιο, η ΑΕΚ ανακοινώνει με υπερηφάνεια την δημιουργία τμήματος Kick Boxing, το οποίο εντάσσεται στην “κιτρινόμαυρη” οικογένεια.

Το Kick Boxing αποτελεί ένα από τα κορυφαία μαχητικά αθλήματα, καθώς περιλαμβάνει τεχνικές της πυγμαχίας, αλλά και λακτίσματα από καράτε και τάε κβο ντο.

Προπονητής του νέου τμήματος του Συλλόγου αναλαμβάνει ο καταξιωμένος Παναγιώτης Τοτόμης, ενώ έφορος αναλαμβάνει ο Λεωνίδας Χαραλάμπους, ο οποίος ήδη ασκεί και τα καθήκοντα του εφόρου του τμήματος πυγμαχίας. Τους υπεύθυνους του νέου τμήματος του Συλλόγου, υποδέχθηκε στα γραφεία του Συλλόγου ο Γενικός Αρχηγός της ΑΕΚ, κ. Νίκος Δευτεραίος.

Εκτός του αγωνιστικού τμήματος, θα λειτουργήσουν και τμήματα ακαδημιών.

Η ΑΕΚ, παράλληλα, καλεί όλους όσους επιθυμούν να εγγραφούν στο τμήμα και να μάθουν από τους καλύτερους το εντυπωσιακό άθλημα του Kick Boxing.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2102584582 (Γραφεία ΑΕΚ), 6936519084 (Παναγιώτης Τοτόμης-Προπονητής) και το mail: info@aek.gr.

Ο προπονητής του τμήματος, Παναγιώτης Τοτόμης, δήλωσε στο aek.gr: “Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους της ΑΕΚ για την τιμή που μου κάνουν να αναλάβω προπονητής του τμήματος Kick Boxing. Δίνω το λόγο μου πως θα κάνω ό,τι καλύτερο για τον Σύλλογο και το τμήμα. Καλώ όλο τον κόσμο να φέρει τα παιδιά του στον αθλητισμό και στο τμήμα Kick Boxing, να γυμναστούν μαζί μας και να ενταχθούν στην μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ“.

Ο έφορος, Λεωνίδας Χαραλάμπους, με τη σειρά του σχολίασε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου: “Το τμήμα Kick Boxing είναι γεγονός για την οικογένεια της ΑΕΚ. Καλωσορίζουμε τον προπονητή Παναγιώτη Τοτόμη στο νεοσύστατο τμήμα. Όλοι είμαστε σίγουροι ότι με σκληρή δουλειά το τμήμα θα ακολουθήσει και θα πετύχει τον στόχο της ΑΕΚ που είναι η κατάκτηση της κορυφής“.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×