Jump to content

Recommended Posts

πες του τασουλη να παει να γαμηθει εχει γραψει ενα αφηγημα και τελικά που καταληγει οτι 5 γυμναστές και 4 χρονια έχουν ιδια αποτελεσματα

 

αρα; σαλρα και γαμησου μπινε παλι θες να σε παρουνε τηλεφωνο να σου θυμισουνε τι και πως οπως περσι

Link to comment
Share on other sites

Τα αυτονοητα γραφει ο κυβερνητικος ΤΤ. Αλλα εμεις ειμαστε οι μιρλες και η ομαδα ειναι υπερπληρης συμφωνα με τους ειδικους.

Βλεπουμε ανετα και εντοπιζουμε στο λεπτο τα κενα του ΠΑΟΚ πχ αλλα τα δικα μας ~ελα μωρε παιζει κι αυτος εκει~ και ~ελα μωρε επιστρεφει ο ταδε και ο δεινα~.

Γελαει ο κοσμος και οταν σκασουν οι κουκουνες να δουμε ποιος θα φαει το χρεωμα και θα πληρωσει τα νευρα του Μελισσαν.

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

πες του τασουλη να παει να γαμηθει εχει γραψει ενα αφηγημα και τελικά που καταληγει οτι 5 γυμναστές και 4 χρονια έχουν ιδια αποτελεσματα

 

αρα; σαλρα και γαμησου μπινε παλι θες να σε παρουνε τηλεφωνο να σου θυμισουνε τι και πως οπως περσι

Σε γαμαει ο Τσαταλης

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

ναι τα αυτονοητα γράφει ρε κακο ψοφο να εχει το μουνι και το λαθε αλλο μουνι που κανει πολιτικη στην πλατη της ΑΕΚ αρεσει δεν αρεσει

Link to comment
Share on other sites

παραγγειλτε τα αρνια για θεσσαλονικη τωρα που ειναι νωρις επειδη ειναι δοσμένο οοωε λενε οι ειδικοι και οι λοιποι γκουρου

Link to comment
Share on other sites

Τι αρνια ρε Amd εδω πανω με πανσετες και σουβλακια(καλαμακια) μπιφτεκια και ρετσινες την βγαζουμε.. Εναν Λευκο Πυργο εχει και τωρα και το τραπεζακι του μακεδονια παλλας με τα 2 κυπελλα . Φουλ της καντινας θα γινει τον Μαιο

Link to comment
Share on other sites

οταν σκασουν οι κουκουνες να δουμε ποιος θα φαει το χρεωμα και θα πληρωσει τα νευρα του Μελισσαν.

Εγώ ξέρω ποιος και δεν είναι το Αβρααμικό "αυτός 1-0".

Κι επειδή δεν περνιέμαι για ινσάϊντερ και πληροφοριοδότης, όλοι θα μάθετε την απάντηση στο "ποιός" αν ανατρέξτε στο παρελθόν Μελισσανιδη.

Link to comment
Share on other sites

Το ρόστερ είναι μικρο για 4 διοργανώσεις αν βάλουμε και το national league μέσα για τους διεθνής και θα φανεί σίγουρα στη συνέχεια .Ποιος θα πληρώσει στο τέλος το μάρμαρο είναι το θέμα .

Link to comment
Share on other sites

Δε βλέπω κάτι παράλογο στα γραφόμενα του ΤΤ. Γράφει ότι εδώ και χρόνια η ΑΕΚ για κάποιο λόγο μένει με το μισό ρόστερ λόγω τραυματισμών και ότι φέτος αρχιζουν οι υποχρεώσεις και δεν έχει παίχτες να βάλει να παίξουν.

 

Δηλαδή τι να κάνουμε τώρα, έχει θέμα η ομάδα

Link to comment
Share on other sites

ε μονο στην ΑΕΚ θα συμβαινει αυτο το γεγονος επισης δεδομενου οτι εδω και χρονια εχουν περασει διαφορετικοι προπονητες γυμναστές αποκατασταση ιατρικα κεντρα εταιριες συμπληρωμάτων διατροφολογοι μαλλον σημαινει οτι δεν φταίει κατι αλλα αυτο ειναι πλεον το συγχρονο ποδοσφαιρο

 

αλλα ειπαμε γραφουμε μια αρχιδια την χωριζουμε σε bullets για να μοιάσουμε συον νικολακαπουλο και ειμαστε οκ την ειπαμε την αρχιδια μας βεβαια αμα ηταν ελαχιστα σοβαρος θα μας εξηγουσε και τι μπορει να φταιει αλλα οκ μένει συηβ διαπιστωση και το καλυψε το κοινο

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδη ας πουμε οι ομαδες του Κλοπ πχ γαμιουνται στους τραυματισμους επειδη το τημ του Γιουργκεν ειναι σχιτζηδες;

Link to comment
Share on other sites

Χελακης μιρλας 

Αν τον εκτιμούν ας του πάρουν παίκτες. Αυτή είναι μια πραγματική εκτίμηση. Εκτός αν τον εκτιμάς επειδή δεν θα σου ζητήσει να πάρεις παίκτες. Τότε το πράγμα αλλάζει. Δεν επιλέγεις προπονητή για να σε πάει δυο βήματα μπροστά, αλλά για να διαχειριστεί καταστάσεις επειδή ήταν κι αλλού που το έκανε με επιτυχία.

Κατά συνέπεια το να ισχυρίζεται κανείς πως η περιορισμένη και αδάπανη μεταγραφική δραστηριότητα είναι πάντα ο δρόμος που οδηγεί στον Παράδεισο, συνιστά λανθασμένη ανάγνωση της πραγματικότητας.Να πιάσεις έναν κορόιδο για μια φορά γίνεται. Να πιάσεις δυο και για δεύτερη φορά είναι κομμάτι δύσκολο.

Αυτά γράφονται τώρα που η ΑΕΚ έχει κάνει υπέρβαση αποκλείοντας την Σέλτικ και έχοντας μπροστά της την σχετικά υποδεέστερη Βίντι.  Είναι λογικό η ΠΑΕ ΑΕΚ να μην ξοδεύει ασυλλόγιστα έχοντας μπροστά της την περάτωση του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.  Λογικό είναι να ποντάρει στην ικανότητα του προπονητή της να βγάζει από την μύγα ξύγκι.

Η ανάγκη για ποιοτική ενίσχυση της ομάδας μπορεί να μην φαίνεται τώρα. Το πιθανότερο είναι να φανεί στην συνέχεια και να εκπλήξει δυσάρεστα τους οπαδούς πολλοί από τους οποίους τώρα έχουν την αίσθηση πως η ομάδα τους είναι περίπου άτρωτη…

Παρε παικτες τιγρη ...στα λεει και ο Χελακης 

Link to comment
Share on other sites

Καλα εχει πεσει νον πεηπερ για παιχτες που δεν παιρνουμε ΟΚ μας την λενε τα ορκ του βορρα μας την λεει και ο... Χελακης.

Link to comment
Share on other sites

ο Χελ-ακης ναι ειναι αυτουνου. Γενικα υπαρχει ενας πολεμος για τις μεταγραφες της ΑΕΚ .

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Guest tony_montana

Μιρλα club και ο τσαταλης

 

Η ΑΕΚ που ζει με την αγωνία της προπόνησης...

Ο Τάσος Τσατάλης γράφει στο sportfm.gr για την οριακή κατάσταση από πλευράς επιλογών στην Ένωση ενόψει των τεσσάρων σημαντικών επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, μέχρι την πρώτη διακοπή.

 

Τελευταία ενημέρωση 19/08/2018, 12:44

Η ΑΕΚ που ζει με την αγωνία της προπόνησης...

0

SHARES

 

•Άνοιξε πάλι για τα καλά η κουβέντα για τους μυικούς τραυματισμούς στην ΑΕΚ, μετά και το νέο κρούσμα με τον Αλμπάνη. Είναι η έκτη περίπτωση μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα.

 

•Προηγήθηκαν Τσιγκρίνσκι, Γιαννούτσος, Μάνταλος, Λόπες, ενώ και ο Αϊντάρεβιτς ατομικό κάνει με πρόβλημα στον προσαγωγό.

 

•Έχουν αρχίσει και τα αναμενόμενα υποννοούμενα για την προετοιμασία. Λες και είναι η πρώτη φορά που εμφανίζονται μαζεμένα τέτοια θέματα στην ΑΕΚ.

 

•Δεν είναι. Επτά προπονητές έχουν περάσει από το 2013. Τουλάχιστον πέντε γυμναστές θυμάμαι στο ίδιο διάστημα. Κάθε χρόνο έχει περισσότερα από τον μέσο όρο προβλήματα με μυικούς τραυματισμούς η ΑΕΚ.

 

•Κι όχι μόνο. Από τον Μάρτιο του 2015 που έπαθε την πρώτη ρήξη χιαστού ο Μάνταλος, μέσα σε 3,5 χρόνια έχουμε συνολικά πέντε ανάλογες περιπτώσεις στην ΑΕΚ. Άλλη μία ο Μάνταλος, μετά οι Μπακάκης, Λαμπρόπουλος και Γιόχανσον.

 

•Δεν μου είναι εύκολο να βρω άλλη ομάδα σε αυτό το επίπεδο με πέντε περιπτώσεις χιαστών σε 3,5 χρόνια.

 

•Προβλήματα με κοιλιακούς; Πρόχειρα θυμάμαι Μπακασέτα, Λόπες, Τσόσιτς, τώρα Μπογέ. Απ' όλα έχει ο μπαξές.

 

•Και για τον Τσόσιτς να θυμηθούμε πως με σειρά προβλημάτων έλλειψε από Νοέμβριο πέρσι, μέχρι το τέλος της σεζόν.Περίπου το ίδιο διάστημα με όσους είχαν θέμα με χιαστό.

 

•Φυσικά τώρα, έξι μαζεμένα μυικά από την επιστροφή από την Πολωνία μέχρι σήμερα, είναι πολλά. Ακόμη και για τα δεδομένα της πολύπαθης ΑΕΚ. Αλλά δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο γι' αυτή την ομάδα.

 

•Τις επόμενες 13 μέρες, η Ένωση έχει τέσσερα επίσημα ματς. Τις δύο μεγάλες «ζαριές» με Βίντι για το Champions League, ανάμεσα τους πρεμιέρα στο πρωτάθλημα με τον ΠΑΣ στο ΟΑΚΑ και μετά τη ρεβάνς, ένα από τα παραδοσιακά πιο δύσκολα εκτός έδρας ματς για την ΑΕΚ. Με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

 

•Πέρσι μετά τη μεγάλη πρόκριση επί της Μπριζ, άφησε άδοξα δύο βαθμούς στα Γιάννινα θυμίζω...

 

•Σήμερα που μιλάμε, αφήνοντας έξω τους τρεις γκολκίπερ και συμπεριλαμβανομένου και του Μάνταλου που είναι σε διαδικασία επιστροφής και φαίνεται πως υπολογίζεται, οι ετοιμοπόλεμοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ γι' αυτά τα τέσσερα δύσκολα ματς σε 13 μέρες, αυτοί με προδιαγραφές ενδεκάδας δηλαδή, είναι μόλις 16! Με τον Σβάρνα 17.

 

•Για 16 θέσεις στην αποστολή. Είπαμε, εκτός γκολκίπερ.

 

•Και ξεχωρίζω τον Σβάρνα γιατί είναι μια επιλογή με αρκετά ματς Super League στα πόδια του από πέρσι. Δεν είναι το ίδιο με τον Γιαννούτσο ας πούμε.

 

•Μπακάκης, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Χουλτ, Τσόσιτς, Σιμόες, Άλεφ, Γαλανόπουλος, Μοράν, Μάνταλος, Μπακασέτας, Κλωναρίδης,, Λιβάγια, Πόνσε, Γιακουμάκης. Αυτοί είναι.

 

•Και με τον Μοράν να μετράει από την επιστροφή από την Πολωνία, μια συμμετοχή περίπου 15 λεπτά στο φιλικό με την Γαλατά.

 

•Αυτοί οι «16+1» με την ευχή να επιστρέψει ενδιάμεσα και ο Λόπες και να μην υπάρξει άλλη απώλεια, είναι η «δεξαμενή» από την οποία ο Ουζουνίδης πρέπει να φτιάξει τις 11άδες που θα πάρουν πρόκριση στο Champions League και θα κάνουν την δουλειά και με τον ΠΑΣ και την Τρίπολη. Επαναλαμβάνω, με την ευχή να μην υπάρξει άλλη απώλεια...

 

•Η κατάσταση είναι οριακή φυσικά. Όπως είναι τώρα δεν είναι τραγική, αλλά είναι απολύτως οριακή ...κι ελαφρώς προβληματική, αν σκεφτείς τις ανάγκες του απαραίτητου «rotation».

 

•Νομίζω δύσκολα θα διαφωνήσει κανείς πως με μια ακόμη επιλογή στο κέντρο που να μπορούσε να εμπιστευθεί ο προπονητής κι άλλη μια στα άκρα της επίθεσης, κινήσεις δηλαδή οι οποίες είναι έτσι κι αλλιώς στην ατζέντα, η κατάσταση θα ήταν πολύ καλύτερη.

 

•Τώρα ζούμε με την αγωνία της ενημέρωσης από την προπόνηση. Τι να γίνει...

 

ΥΓ: Επειδή κάποιοι θα πουν, «ναι, αλλά κρίνεις με βάση μια περίοδο που έχουν πέσει μαζεμένοι τραυματισμοί», θα πω το εξής: Αν σκεφτείς πως ο Αϊντάρεβιτς δεν υπολογίζεται, οι απουσίες που δημιουργούν την κατάσταση που περιγράφω, είναι του Τσιγκρίνσκι, του Λόπες, του Αλμπάνη και του Μπογέ. Δηλαδή τέσσερις.

 

Πόσο ασυνήθιστο φαινόμενο είναι για την ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια να πηγαίνει σε παιχνίδι με μέσο όρο 2 με 4 απουσίες επιπέδου 18άδας; Το σύνηθες είναι. Κι έρχεται σεζόν ανάλογη με την περσινή από επίπεδο αριθμού αγώνων και πιο ανταγωνιστικοί ακόμη, αν η ομάδα καταφέρει τον μεγάλο στόχο του Champions League.

 

Αυτό το σημειώνω γιατί επειδή ας πούμε θα έχει επιστρέψει μέσα στην άλλη εβδομάδα ο Λόπες ενδεχομένως και θα επίκειται πιθανώς μετά την διακοπή και η επιστροφή Τσιγκρίνσκι, Αλμπάνη, ίσως και Μπογέ, μπορεί να δοθεί η εντύπωση πως όλα θα είναι εντάξει. Αυτό είναι μάλλον λάθος και συνεχώς επιβεβαιώνεται. Έχουμε κουραστεί να μετράμε πόσες φορές επιβεβαιώνεται.

 

Όταν τρεις με τέσσερις απουσίες σε φέρνουν σε απόλυτα οριακή κατάσταση κι έχεις «μαραθώνιους« αγωνιστικών υποχρεώσεων μπροστά σου, δεν είσαι «εντάξει» έτσι.

και λιγα γραφει.

Link to comment
Share on other sites

Ρε με μισή ομάδα θα σας κουφάνει πάλι. Τσαμπιονς λιγκ θα μπει και θα πάρει και ολο το μάρκετ πουλ. Και μετά θα συνεχίσει να φέρνει δανεικούς με μισοπληρωμένα συμβόλαια και δοσεις Κοτσώβολου για να σας τρελάνει τελείως.

 

Θα χορέψετε κύριοι.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Ο τιγρης παντως οποτε προκεται για ρευστο δεν χανει παιχνιδι.Βελγιο ειχε παει με Μπριζ,Σκωτια πηγε με Σελτικ.Κατι μου λεει οτι θα παει και Ουγγαρια.Οταν θα παιξουμε με την Τριπολη θα χει δουλειες.

Link to comment
Share on other sites

Ε τωρα συγκρινεις Μπρουζ  Γλασκωβη, Βουδαπεστη  με Τριπολη? Να τα πει με Καυμενακη ή με Μπακο. Ευρώπη εχει πρεστιζ. Στο Θ.Κολοκοτρωνης τι να κανει?

Γιαυτες τις εκδρομες εχει τον Λυμπε τον Βασιλομπιλαρο και τον ακατανομαστο!!

Edited by Vargas21
Link to comment
Share on other sites

Ο τιγρης παντως οποτε προκεται για ρευστο δεν χανει παιχνιδι.Βελγιο ειχε παει με Μπριζ,Σκωτια πηγε με Σελτικ.Κατι μου λεει οτι θα παει και Ουγγαρια.Οταν θα παιξουμε με την Τριπολη θα χει δουλειες.

Δεν ειχε παει αλλα επειδη ηξερε την σημασια του αγωναν πρι την τριπολη τους ειχε ταξει πριμ εναι 150αρι αλλο που ο μανολο κατεβασε βινισιους και γανουτσους κτλ

Link to comment
Share on other sites

600 χιλ. τα 2 κλειστα συμβολαια σε Αιντα και Μοραν. Τρεξανε μην και χασουν τα κελεπουρια.

Link to comment
Share on other sites

Guest Saxon21

Ξυλοφορτωμα και κυνηγητο οπως τοτε με οκκα και τσαρτα που κλειστηκανε στις ντουλαπες.

Link to comment
Share on other sites

  • stavros 9-11 locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×