Jump to content

Παίχτες ΑΕΚ (σεζόν 2018-19)


Recommended Posts

Μιας και σχεδον εκλεισε το ροστερ αφου απομενει μονο να τα βρουν με τον Κονε, να δουμε λιγο το ροστερ:

 

Τερματοφυλακες: Μπαρκας / Τσιντωτας / Γιαννικογλου - νομιζω δεν εχει κανεις παραπονο

 

Δεξια μπακ: Μπακακης / Γκαλο - νομιζω ειμαστε ΟΚ

 

Αριστερα μπακ: Χουλτ / Λοπες - ειμαστε ΟΚ

 

Στοπερ: Τσιγκρινσκι - Τσοσιτς / Οικονομου - Λαμπροπουλος ειναι τα διδυμα. Λογω καρτων / ευπαθειας καποιων παικτων, αποκτηθηκε και ο Σβαρνας που επι της ουσιας πηρε τη θεση του Ανταμ - δεν νομιζω οτι ειμαστε ΟΚ

 

Διδυμα χαφ: Σιμοες - Γαλανοπουλος / Μοραν - Αλεφ. Υπαρχει και ο Κονε αλλα παιζει μονο στο 8 και οχι στο 6. Και ο Αϊνταρεβιτς παιζει στο 8 αλλα δεν υπολογιζεται - νομιζω οτι εχουμε σοβαρο πρόβλημα

 

Ακραιοι δεξια/αριστερα: Μπογε - Γιαννιωτας. Υπαρχει και ο Αλμπάνης και χρησιμοποιούνται περιπου εκει οι Μανταλος και Μπακασετας. Υπο συνθήκες ανεβαινουν και οι Λοπες - Γκαλο - νομιζω ότι εχουμε προβλημα

 

Δευτεροι επιθετικοι: Λιβαγια / Κλωναρίδης. Στη θεση ανταπεξέρχεται και ο Μανταλος και μπορει να αγωνιστουν και οι Μπακασετας - Μπογε - νομιζω ειμαστε ΟΚ για το πρωταθλημα, στην Ευρωπη υπαρχει πολύ σοβαρο πρόβλημα διοτι λειπει ο Κροατης

 

Φορ: Πονσε / Γιακουμάκης. Στη θεση ανταπεξέρχεται σε αλλα σχηματα και ο Λιβαγια, στην Ευρωπη ισως δουμε και σχημα με μοναδικο προωθημενο τον Κλωναριδη - νομιζω ότι πρεπει παση θυσια να βγει ο Πονσε αλλιως υπαρχει τεραστιο πρόβλημα.

 

 

ΠΑΡΕ / ΔΩΣΕ

 

Τ: Ανεστης, Ντουνης --- Γιαννικογλου και προωθηθηκε ο μικρος ο Γκινης

 

Α: Βρανιες, Τζανετοπουλος --- δανεικος Οικονομου και επανηλθε με τη ρητρα ο Σβαρνας

 

Μ: Γιόχανσον, Κονε, Μασουντ --- δανεικος ο Αλεφ και διαφαίνεται ότι θα επιστρεψει ο Κονε. Μεχρι στιγμης μονο ο Αλεφ. Προωθηθηκε και ο νεαρος Μποτος.

 

ΑΕ: Χριστοδουλόπουλος --- δανεικος ο Μπογε, Αλμπανης, Γιαννιωτας για να καλυφθεί το κενο που προϋπηρχε με κανεναν (!) ακραιο μετα την αποχωρηση Τροισταρσον.

 

Ε: Αραουχο --- δανεικος Πονσε

 

 

Στο δικο μου ταμειο, ποσοτικα καλυφθηκε μονο το εμφανεστατο κενο στα ακρα με Μπογε, Γιαννιωτα και Αλμπανη. Αποχωρησε μεν μονο ο Χριστοδουλόπουλος, αλλα δεν υπηρχε άλλος ποδοσφαιριστης πλην Χριστοδουλοπουλου και ο Χιμένεθ επαιζε μονίμως με Λοπες - Γκαλο πιο ψηλα ή πηγαινε σε 3-5-2 και 5-3-2. Υπαρχει πιστη ότι Μπογε και Γιαννιωτας θα δωσουν τα νουμερα του Χριστοδουλοπουλου, δυστυχως τραυματιστηκε ο Μπογε και δεν ξερουμε ποτε και σε τι κατασταση θα επιστρεψει. Δεν προλάβαμε να τον δουμε, δειχνει ότι θα ανταπεξελθει. Ο προπονητης επεμενε ότι χρειαζεται κι άλλος παικτης και γι αυτό εγινε προσπαθεια κυριως για το Ναρσινγκ. Δεν ηρθε άλλος ακραιος, εισαι με 3 + Μανταλο και Μπακασετα που παιζουν κατά συνθηκη εκει. Για πολύ αμυντικα σχηματα και οι Γκαλο - Λοπες.

 

Στην αμυνα ο Οικονομου δεν εχει τα χαρακτηριστικα του Βρανιες και η ΑΕΚ ξεμεινε με μοναδικο "δυναμικο" στοπερ το Λαμπροπουλο που επι της ουσιας αναβαθμίζεται και από 4ος πηγαινει αυτομάτως 3ος στοπερ. Ο Οικονομου είναι πιο πολύ αντι-Τσιγκρινσκι, καλουμαστε να βρουμε περισσοτερη σκληραδα και δυναμη από τον Τσοσιτς, ο οποιος δεν ξεκινησε καλα αλλα δειχνει να βρισκει πατηματα και να ξαναγινεται φιτ. Το πρόγραμμα ωστόσο είναι πολύ πιο απαιτητικο φετος και δεδομενα θα χρειαστεί ο Σβαρνας τον οποιο θεωρω καλυτερη λυση από το Τζανετοπουλο. Μακαρι να είναι καλα στο υπολοιπο ο Ουκρανος διοτι δεν βγαινει η σεζον με 3 στοπερ. Δεν εψαξες για στοπερ, δεν ασχολήθηκες ποτέ.

 

Στα χαφ είναι το μεγαλυτερο κλαμα. Δεν εχει οριστικοποιηθεί καν η επιστροφή Κονε και εισαι με τετραδα Σιμοες-Αλεφ-Γαλανοπουλου-Μοραν. Εάν λειψει/παρει καρτες ο Σιμοες η ΑΕΚ εχει τεραστιο πρόβλημα. Νομιζω ότι είναι αναγκαια συνθηκη να παιξει σε καποια ματς και ο Μοραν και να παιξει και ο Μανταλος σε λιγοτερα στο "8". Τεραστιο θεμα στο 6. Τεραστιο και θα πληρωθεί μεσα στη σεζον πολύ ακριβα. Εγινε προσπαθεια να ερθει χαφ, ο προπονητης προκρινε το Ραντογια, δεν ειχες την οικονομικη δυνατοτητα να πλησιασεις ουτε τις απαιτησεις του παικτη, ουτε της ομαδας του. Οι υπολοιπες ψευτο-λυσεις τυπου Αγκου κοπηκαν μαχαιρι γιατι με αυτή τη λογικη καλυτερα να παιξει ο Μοραν που ξερει και την ομαδα.

 

Επιθεση: Δεν είναι αντικαταστατης του Αραουχο ο Πονσε. Μακαρι να βγει αλλα εντελως διαφορετικος παικτης, αλλα χαρακτηριστικα, άλλες δουλειες μεσα στο γηπεδο. Τον Ιουνιο ειχε κλεισει και καποιος Καιπερς, στην πορεια τον ξεχασαμε και δεν αναζητηθηκε παικτης με τα χαρακτηριστικα του στη θεση. Ευκαιριες θα δοθουν νομοτελειακα στο Γιακουμακη, στα δυσκολα θα πας χωρις φορ με κρυφο τον Κλωναριδη ή δημιουργικο φορ το Λιβαγια. Πρεπει να βγει ο Πονσε. Εγινε προσπαθεια να ερθει και ο Καρελης, δεν υπηρχε συγκλιση στο οικονομικο. Δεν καιγοσουν, επεσε στο τραπεζι λογω της τιμωριας του Λιβαγια και επειδή ο προπονητης δεν εμπιστευεται το Γιακουμακη.

 

 

Ταμειο: Θεωρω ότι και ποσοτικα και ποιοτικα, η ΑΕΚ είναι ένα σκαλι κατω σε σχεσι με περσι. Τα κενα του Βρανιες, του Γιόχανσον, του Χριστοδουλοπουλου και του Αραουχο ειτε καλυφθηκαν με παικτες που εχουν αλλα χαρακτηριστικα ειτε καθολου.

 

Προβλεψη: Εάν ισχυει ότι ελεγχεις και τα πόμολα στην ΚΕΔ, τοτε ξανα πρωταθλημα. Εάν ισχυει μια περσινη μεση κατασταση, μαχη για τις θεσεις 1-3 με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακο. Εάν εχουν κανει κουμαντα Ιβαν και Βαγγελης, σιγουρος 3ος. Στην Ευρωπη θα αποκλειστεις ως τεταρτος, στοχος είναι να τελειώσεις εστω με έναν βαθμο τον ομιλο.

 

Αυτά από εμενα.

Link to comment
Share on other sites

Σε καμια περιπτωση. Οι στοχοι επιτευχθηκαν και μαλιστα με το παραπανω. Πρωταθλημα πηρε και μπηκε και στους ομιλους εξασφαλιζοντας το παραδακι. Συνεπως η χρονια ειναι απολυτα επιτυχημενη. Θα δουμε τι θα δουμε μεσα στη σεζον, θα στιψει κι αλλο το υπαρχον ροστερ "θα το ευχαριστηθουμε" στους ομιλους του Τσ.Λ. και του χρονου επιστροφη στα κυβικα μας, στο Γιουροπα Λιγκ. Δεν εισαι για παραπανω οσο ο προϋπολογισμος δεν γινεται διψήφιος. Υπομονή και "ας το παρει και κανας άλλος, ποδοσφαιρο είναι".

Link to comment
Share on other sites

Guest tony_montana

Σιμοες ανανεωσε ή ζηταει πολλα και θα φαει παγκο? :ph34r:

υπαρχει συσκεψη των στελχων της παε με αντιπροσωπια παικτων + κλαρινο ,για να συζητησουν τις απιτησεις του παικτου,στο πλαισιο της μη διταραξης των ισοροπιων στα αποδυτηρια.

Link to comment
Share on other sites

Το μεγαλύτερο downgrade είναι στη θέση του προπονητή με τα μέχρι στιγμής δεδομένα και τα άθλια κοουσταρίσματα .Δεν είναι χιμένεθ ο ζουζουνίδης ούτε προκειται να γίνει . Δεν θα μπορέσει να πάρει το 110% των παικτών ούτε να τους μπριζώνει ούτε να τους μαζεύει και η ομάδα φαίνεται να έχει σοβαρά θέματα στην αμυντική λειτουργία ειδικά στα άκρα , στις αποστάσεις και  φυσικά στην αντοχή .

Όσο για το ρόστερ το μεγάλο θέμα είναι το κέντρο που δεν υπάρχει το σημείο αναφοράς και όλοι μαζί με το σιμόες είναι παίκτες με συγκεκριμένες δυνατότες , σίγουρα μέσα στη χρονιά θα κρεμαστούμε απο τα αρχίδια του άλεφ και του μοράν . Αυτά μας κάνουν μια ομάδα μη Champion league και θα μας στοχεύσουν όλοι για να πάρουν εύκολους βαθμούς και νίκες . Άμυνα πάλι έχουμε θέματα άλλα αυτά θα φανούν κυρίως στην Ευρώπη και στην επίθεση έχουμε πολλά στοιχήματα και κατα συνθήκη ακραίους . 

Είμαι συνήθως αισιόδοξος άλλα πιστεύω ότι η χρονιά θα είναι δύσκολη και σκληρή και θα βγούν και άλλα θέματα που τα είχαμε ξεχάσει όπως εσωστέφεια . 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Στην πατρίδα του για να ενταχθεί στην αποστολή της εθνικής Σουηδίας θα ταξιδέψει ο Νίκλας Χουλτ.

Ο αριστερός μπακ της «Ένωσης» βρισκόταν στην προεπιλογή της ομάδας, αλλά όχι και στο τελικό προσκλητήριο, ωστόσο υπήρξε ανατροπή και την Τρίτη πρέπει να ενσωματωθεί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Link to comment
Share on other sites

Μιλάμε για τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή της τελευταίας 5ετίας ξέρω γω και στο τέλος θα τον χάσουμε και αυτόν για 200 χιλιάρικα. Λογικά σε λίγο θα βγουν και τα δημοσιεύματα ότι δεν κάνει για την ΑΕΚ αφού δεν έχει καλές μεταβιβάσεις. Ε και στη θέση του θα φέρουμε κάποιον από τον Πανδραμαϊκό που θα μας κάνει αφού θα είναι τζάμπα.

Link to comment
Share on other sites

  • George_D featured this topic
  • George_D locked and unfeatured this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×