Jump to content

Παίχτες ΑΕΚ (σεζόν 2018-19)


Recommended Posts

4 minutes ago, firebird said:



Δεν ξέρω αν και πως γυρνάει το χαρτί, αλλά αυτή την στιγμή είτε παίζει καλά είτε άσχημα ο παίκτης δεν φαίνεται να έχει σημασία.

Το χαρτι γυρναει οταν σοβαρευτει και παιξει ποδοσφαιρο ...δεν τον κραζουμε γιατι μας καπνισε ενα πρωι. Προφανως και εχει δωσει δικαιωματα. Τελευτια ολο διμαρτυριες ειναι και ολο ατελεις προσπαθειες. Ας δειξει οτι προσπαθει και μια χαρα το γυριζει το χαρτι του. Στο χερι του ειναι.  ΔΕν δεχομαι να αφηνει την μπαλα και να μην τρεχει για να διαμαρτυρηθει. Και επειδη λεμε για τα 2 γκολ που εφτιαξε στο κατω κατω γιαυτο πληρωνεται παραπανω απο ολους . 

Link to comment
Share on other sites

Αυτό ακριβώς εννοώ. Αν όταν παίζει καλά η λογική είναι "στο κατω κατω γιαυτο πληρωνεται παραπανω απο ολους" και όταν δεν παίζει καλά να τρώει κράξιμο, δεν γυρνάει το χαρτί.

Link to comment
Share on other sites

Για μενα δεν επαιξε και πολυ καλα χθες, απλα ηταν καλυτερος απο το αστειο θεαμα που συνηθως παρουσιαζε ως τωρα, απεναντι σε αντιπαλο που πραγματι παντως ειναι στα ποδοσφαιρικα μετρα του.

τρεχει σαν γυναικα, κανει αβιαστα  λαθη, γκρινιαζει συνεχως σε διαιτητες ενω εχει αδικο, σαν γαυρος.

Επισης χθες και τα 2 γκολ ηταν πρωτα αστεια λαθη αντιπαλων + Πονσε και μετα Μανταλος. Στο 1ο γκολ ηθελε δυσκολο τελειωμα και στο 2ο αν δεν πιεζε σαν σκυλι ο Πονσε δεν θα εκανε το λαθος το τερμα.

Απο εκει και περα δεν τσιμπησε καμια μυγα ομαδικα τον κοσμο της ΑΕΚ με τον Μανταλο, προφανως οταν ενας παικτης εχει αξια Μπακασετα/Κλωναριδη και αντιμετωπιζεται απο τον μυρωδια που διοικει και το τσιρακι του στον παγκο ως 2 φορες καλυτερος απο αυτους, λογικο ειναι να αντιμετωπιζεται με εκνευρισμο πλεον.

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Η μαλακια εγινε το καλοκαιρι. Αλλα ηταν προταση δανεισμου και οχι αγορας. Δλδ καλα το σκεφτηκε ο τιγρης διοτι θα τον δοκιμαζαν οι Αγγλοι και θα στον στελνανε πισω μπορει και απο τωρα. Και θα επρεπε να τον ειχες αντικαταστησει με καποιον καλυτερο κλπ κλπ. Αρα προβλημα.

Ο Μανταλος πρεπει να πουληθει για να ησυχασει κι αυτος και η ΑΕΚ. Να σταματησει και η γκρινια και η συγκριση με το συμβολαιο του και να τελειωνουμε. Αλλα δυσκολα θα σκασει προταση 8 εκατομμυρια που θελει ο προεδρος. Θα μου πεις ο προεδρος θελει και 5 για το Γαλανοπουλο και 12 για το Λιβαγια, οποτε τι καθομαστε και συζηταμε, ΟΚ.

Link to comment
Share on other sites

Πάντως αν ήμουν ο Μελ και έβλεπα ότι ο κόσμος βρίζει και θέλει να φάει τον (ντεφορμέ) Μάνταλο με την δικαιολογία ότι "παίρνει μεγάλο συμβόλαιο", η μεγαλύτερη υπέρβαση σε συμβόλαιο που θα έκανα θα ήταν 200k.
Ήδη έχει αρχίσει να εκμεταλλεύεται την λογική και στοχοποιεί και τον Livaja για παράδειγμα.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, firebird said:

Είναι ξεκάθαρο ότι ο κόσμος τον έχει βάλει στο στόχαστρο και θεωρεί ότι φταίει για τα πάντα. Δεν ξέρω γιατί μιας και δεν είμαι Ελλάδα (αν δλδ βγήκε από τον κόσμο ή τον έκραζε κάποιος αρδ και μπήκε ο κόσμος στο τρυπάκι).
Αλλά ακόμα και στο ΚΜ αν διαβάσεις είναι ξεκάθαρο. Π.χ. στο χθεσινό ματς γράφτηκαν 

Απλά με την διαφορά ότι στο ΚΜ γραφότανε από D1, άντε D2, ενώ ο υπόλοιπος κόσμος τώρα τελευταία άρχισε να χαμπαριάζει.

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

16 minutes ago, Zara said:

Και τον Ανέστη τον κράζαμε και με τη Μίλαν (ολα πάνω του πηγαίνανε). Τον καημένο, couldn't catch a break, τι στο μπούτσο θέλαμε...

Εχθρός της ΑΕΚ.

Ds8OhaYVsAE2yjI.jpg

DtGN4DDXoAAOYYy.jpg

Υπεργραψε ομως σε καφε με τους Σουηδους. Και με Πασχαλη Τουντουρη παροντα που τον φροντισε.

80 χιλιαρικα για 2 ματς στο Ισραηλ, αλλα 80 μεχρι το τελος της σεζον στη Σουηδια κανοντας τον αναπληρωματικο τερματοφυλακα ---> 160 χιλιαδες ξεκουραστα και ακοπα.

Link to comment
Share on other sites

Ο Πονσε παροτι δανεικος και με μη προοπτική παραμονης του σκυλιαζει και στα εγχώρια παιχνιδια.

Λυσσαλέο πρεσινγκ, σκληραδα, ενταση στο παιχνιδι του. Εχει μπριο παρα το φαινομενι κά σοφτ υφος, επιπλεον κονταροχτυπηθηκε στα ισια π.χ. με τους αμυντικους της Μπαγερν.

 

Και ο Μπογε πάντως παρά τις μεταπτωσεις του βγάζει ενεργητικότητα.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Ο Μπογε μαγκες μπαλα ξερει

απλως ειναι εμφανες οτι θελει παιχνιδια να δεσει με την ομαδα και να βρει ρυθμο

μπορει να μην εχει δεσει ακομη αλλα ας περιμενουμε να βαλει τα πρωτα 2-3 γκολ να καυλωσει και ο κοσμος και επειτα θα νιωσει κι αυτος τι εστι ΑΕΚ

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Ο κεφτές γράφει για προσέγγιση μπακασετα ώστε να μείνει. Βέβαια ο πρόεδρος είναι τόσο φραγκοκιλλερ που θα προτιμήσει οποιαδήποτε πρόταση έρθει τώρα για να τον δώσει. Η να του προτείνει και λιγότερα από όσα παίρνει τώρα

Link to comment
Share on other sites

Guest Fadrhonc21

Καλή εξέλιξη. Κλείσαμε από αριστερά. Στόπερ αλά Βράνιες κι έχουμε κλείσει όλη την άμυνα για του χρόνου. Τα δύσκολα είναι από την μέση και μπροστά πάντως.

Link to comment
Share on other sites

  • George_D locked and unfeatured this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×