Jump to content

Παίχτες ΑΕΚ (σεζόν 2018-19)


Recommended Posts

Guest Saxon21

Αυτες τις κωλοτουμπες σε παικτες που ο τιγρης τους τελειωσε δεν τις καταλαβαινω,ανανεωσε ο μπακασετας,αν γινει καμια ανανεωση στον τελειωμενο Σιμοε,θα ξεφτιλιστει επικοινωνιακα.

Link to comment
Share on other sites

Το λαθος ήταν που κοπήκανε, όχι η ανανεωση ή μη. Ειδικα με την προαναγγελία για κοψιμο παικτων μια μερα πριν απο τον πουτανας γιο.

Μπουκο, ο Λιβαγια με Πονσε στο 4 2 3 1 μια χαρα χωράει. Απλα δεν χωραει και αυτος και ο Μανταλος και ο Μπακασετας και θες και μπακ που να το χουν με το οβερλαπ μετα.

Εμενα ο Μαρινος με χαλασε που δεν είπε ποτε κατσε εδω να δω τι παιχτες εχω και αναλογα θα παιξω το καλύτερο. Αυτο ως προς το αγωνιστικο. Όλα τα εξωαγαωνιστικά του, με χαλανε αφανταστα επισης. 

Link to comment
Share on other sites

On 1/10/2019 at 9:05 PM, The Magician said:

Μπουκο διαβαζω τι γραφεις και καλα τα γραφεις. Εσενα σε καλυπτει περισσοτερο καποιος πχ Πορτογαλος σε στυλ Πεσειρο απο το Μιλογεβιτς; Διοτι μεχρι εκει φτανει το πορτοφολι σου, ουτε σε Μπεντο δεν μπορεις να πας. Πρεπει να δουμε και τι προπονητη μπορουμε να φερουμε και οχι τι προπονητη θα θελαμε να φερουμε. 

Να αποδώσουμε κάποια στιγμή και τα εύσημα στην μανατζερικη αλεπού Μαμιμιαν, όπου σαν παλοαλτικος εντερπρενερ (μπίζνες ις δε μοντερν πολιτικς άλλωστε...) ξεκινάει κάθε απόφανση με το "I hear what you're saying, but".

Αν είχε λίγο μυαλό ο Μελ δεν θα ασχολούμασταν με Βούρους και λοιπές λούμπεν άξιον φιγκιουρζ, και η ΝΦ θα είχε ήδη τον δήμαρχο που της αξίζει. 

Link to comment
Share on other sites

Πόνσε: «Υπάρχει μία οψιόν αγοράς. Εγώ είμαι πολύ χαρούμενος στην ΑΕΚ. Ο τρόπος που μου συμπεριφέρονται όλοι είναι απίστευτος. Περνώ πάρα πολύ καλά. Θα συνεχίσω να βοηθώ την ομάδα και θα δούμε στο μέλλον τι θα συμβεί».

http://www.aek365.com/a-635220/ponse-uparxei-opsion-pernaw-apisteuta-sthn-aek-tha-doume-ti-tha-sumbei.htm

 

Link to comment
Share on other sites

Guest XAMΠOΣ

Πρωτα θα εξεταστουν οι Εργοτεληδες οι Απολλων Λαρισας κτλ μηπως υπαρχει κανενας φτηνοτερος στην ιδια θεση και μετα θα παρουν αποφαση....υπομονη αυτο το καλοκαιρι θα φανει αιωνας.

Link to comment
Share on other sites

Guest Fadrhonc21

Έβγαλε και το νέο ο κεφτές ότι ο Μπογιέ έχει όρο 25 συμμετοχών minimum αλλιώς πληρώνεις πέναλτυ. Άντε από εδώ και πέρα θα παίζει κι αυτός.

Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, The Magician said:

Ναι. Εκτος συγκλονιστικου απροοπτου χαιρεταει ο αγαπημενος του Νικου.

Τον εχω αδικησει τον μπαλαδορο.

υγ. Ευχαριστουμε για το γκολ και αντιο αγορι μου.

Link to comment
Share on other sites

  • George_D locked and unfeatured this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×