Jump to content

Παίχτες ΑΕΚ (σεζόν 2018-19)


Recommended Posts

Για Μπογε συμφωνω οτι εχουμε πολλα να παρουμε απο αυτον αν βρουμε τροπο να τον κρατησουμε.

Ο Τσοσιτς ισως ειναι οντως καλο στοπερ, αλλα αν δεν χασει 7 κιλακια δεν βλεπω να μας το δειχνει.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Μπογε SS, τα εγραφα χθες μετα το ματς οτι οριστικα τον βλεπω για αυτην την θεση, μετα τα ειπε και ο Μανολο.

Καθε φορα που δεν παιζει στο πλαι, ειναι τουλαχιστον αξιοπρεπης.

 

επισης οπως εγραψα και χθες οτι δεν ηταν μονο το γκολ, υπαρχει πολυ σωστη συμμετοχη τουλαχιστον σε 2 ακομα φασεις (σουτ Κρστιτσιτς και ευκαιρια Γιαννιωτα).

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Του χρόνου θα έχει το πρωτάθλημα 14 ομάδες.

Ο Τσιγκρίνσκι είναι για να παίζει στα παιχνίδια με τις top-5 (10 παιχνίδια), τα Ευρωπαϊκά (minimum 8 παιχνίδια) και τα 3 δύσκολα παιχνίδια Κυπέλλου. Σύνολο δηλαδή 21 παιχνίδια την σεζόν.

Ο Τσόσιτς πρέπει να αποφασίσει τί θα κάνει με την ζωή του. Έχει ποιότητα αλλά πρέπει να γίνει ξανά αθλητής. Αν δουλέψει το καλοκαίρι θα κάνει την διαφορά. Αν όχι τον βλέπω να πηγαίνει σε κανέναν Άρη ή Παναθηναϊκό μετά από εμάς.

Ο Μπάρκας καλό για όλους να πωληθεί.

Ο Χουλτ έχει συμβόλαιο που λήγει του χρόνου το καλοκαίρι. Άρα ή πρέπει να ανανεώσει το καλοκαίρι ή να πωληθεί για να μην έχουμε τα φετινά καραγκιοζιλίκια.

Ο Μπακάκης ΟΚ για πασπαρτού.

Ο Οικονόμου ΟΚ για τα παιχνίδια που δεν θα παίζει ο Τσοιγκρίνσκι.

Ο Σβάρνας ΟΚ για αντι-Λαμπρόπουλος (αν πάρει τις ευκαιρίες του Λαμπρόπουλου θα γίνει καλύτερος).

Με επιστροφή Βράνιες είμαστε κομπλέ.

Άρα στην άμυνα θέλουμε σίγουρα ένα καλό αριστερό μπακ + Βράνιες.

 

Στο τέρμα ο Μπάρκας καλό για όλους να πωληθεί.

 

Στα χαφ έχουμε πόνο. Διαθέτουμε Σιμόες (καλός στα συστήματα Χιμένεθ με κατάλληλη προετοιμασία και συγκεκριμένο τακτικό ρόλο), Γαλανόπουλο (καλό να πωληθεί αλά Μπάρκας), Κρστσιτς ο οποίος είναι κομπλέ παίχτης και θα βοηθήσει, πήραμε τον Σαμπανάτζοβιτς (για μένα πρέπει να πάει για αντι-Γαλανόπουλος αν πωληθεί), επιστρέφει ο Μοράν (δανεικός είναι). Θέλουμε έναν δυνατό χαφ τύπου Ραντόγια/Ζουκουλίνι και είμαστε κομπλέ.

 

Στα φτερά έχουμε Ντέλετιτς και Αλμπάνη. Θέλουμε σίγουρα έναν καλό winger αφού την μία από τις δύο πλευρές μπορούν υπό συνθήκες να την καλύπτουν διάφοροι παίχτες (Λόπεζ, Μάνταλος, Μπακασέτας, Λιβάγια).

 

Μεσοεπιθετικούς έχουμε τον Μάνταλο, Μπακασέτα, Λιβάγια και Μπογιέ. Εάν μείνει ο Μπογιέ τότε ο Μάνταλος και ο Λιβάγια καλό θα ήταν να πωληθούν οπότε μένεις με Μπογιέ και Μπακασέτα εκεί. Εάν ο Μπογιέ δεν μείνει (μεταξύ μας το πιθανότερο) τότε πουλάς τον Μάνταλο και κρατάς Λιβάγια και Μπακασέτα μεσοεπιθετικούς.

 

Στην επίθεση έχεις Πόνσε (φεύγει) και επιστρέφει και ο Γιακουμάκης. Θες έναν φορ απλά γκολτζή για δεύτερο (Μανιάς πχ) και έναν ακόμα πρωτοκλασάτο (Αραούχο) και είσαι κομπλέ.

 

ΣΣ: Στα δύσκολα παιχνίδια ο Λιβάγια θα πρέπει να ξεκινάει βασικός CF και όχι πίσω από τον CF γιατί χάνεις σε μαρκαρίσματα έναν παίχτη. Δηλαδή αν έχεις πχ Λιβάγια με Πόνσε ή Αραούχο και παίζεις Καραϊσκάκης ξεκινάς με Λιβάγια βασικό φορ και στο 65' τον αποσύρεις για να περάσεις Πόνσε ή Αραούχο. Πάντως δεν ξεκινάς ΚΑΙ Λιβάγια ΚΑΙ επιθετικό. Στα πιο εύκολα παιχνίδια παίζεις πιο άνετα.

 

Με λίγα λόγια το καλοκαίρι πρέπει να πουλήσεις σίγουρα: Μπάρκα-Γαλανόπουλο-Μάνταλο ή Λιβάγια και με τα χρήματα που θα πάρεις να αγοράσεις: RB, CM, LW, CF για βασικούς και έναν CF αναπληρωματικό + Βράνιες. Αυτά χοντρικά όπως το βλέπω εγώ.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Επίσης να αναφέρω πως για τον Μπογιέ η ένσταση μας το καλοκαίρι ήταν πως δεν σκοράρει στην καριέρα του. Όμως μια χαρά αποτελεσματικός δείχνει στο σκοράρισμα εν τέλει πράγμα βασικό (θες παίχτες που έχουν επαφή με τα δίχτυα).

Συγκεκριμένα διαβάζω πως βρίσκει γκολ ανά 3.5 προσπάθειες, ακριβώς όπως ο Πόνσε. Ο Λιβάγια ανά 7,3, ο Μάνταλος ανά 7,4 και ο Μπακασέτας ανά 14,3 (γιατί σουτάρει σαν μαλάκας από όπου να ναι προφανώς).

Link to comment
Share on other sites

κατα την εκτιμηση μου δεν πωλειται κανενας πλην Μπαρκα (μπορει και Μανταλου με φακες).

 

για 2 λογους.

1) εκαναν ολοι απο μετρια ως κακη χρονια

2) δεν εχεις ως ομαδα καμια σχεση με μανατζερικα, εισαι το αλλο ακρο απο τον Μαρινακη ο οποιος βεβαια το παρακανε, αλλα απο την αλλη εσυ εισαι ανθρωπος του Νεατερνταλ και σε αυτα, λογω του οτι το αφεντικο δεν γνωριζει να διοικησει ομαδα. δεν το λεω απο εμπαθεια, απλα ο ανθρωπος δεν ξερει.

Link to comment
Share on other sites

Πάντως στα σοβαρά τώρα αν ήταν να διαλέξω μεταξύ Μπογιέ και Πόνσε θα διάλεγα Μπογιέ.

Ο λόγος είναι ότι με τα λεφτά που θα χρειαστείς για Πόνσε μπορείς να φτιάξεις την ομάδα πίσω από τον CF ώστε να αποδώσει και ένα φθηνότερο CF το ίδιο καλά με Πόνσε.

Γενικά όπως είναι το ρόστερ μας τώρα επένδυση τύπου Πόνσε είναι πολυτέλεια.

Μακάρι βέβαια να μείνει αλλά αλλού καιγόμαστε κατά την γνώμη μου.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Κι ο Μπογιες παντως παρομοια ρητρα εχει αλλα μικροτερο και ηδη υπογεγραμμενο συμβολαιο.  Σιγουρα εχει καλα στοιχεια αλλα αργησε πολυ να τα δειξει και τα λεφτα ειναι πολλα.

Link to comment
Share on other sites

Για τον Μπογιε το πουλακι πεταξε, το θέμα ήταν εκει στα χαμω του να τον κλεψεις με 3 μύρια και να τους πιασεις κοτσους. Τώρα κατω απο 5 δύσκολα να στον δώσουν, και 5 είναι πολλα για τις κακες του μέρες.

Πόνσε πχ 6 είναι καλα για τις κακες του μερες

Link to comment
Share on other sites

Guest Fadrhonc21

Όπως κι ο Πόνσε έτσι κι  ο Μπογιέ, αν ο παίκτης θέλει μόνο ΑΕΚ γιατί πιστεύει ότι έτσι θα κάνει το βήμα παραπάνω, τότε θα έρθει με πολύ λιγότερα χρήματα από τις ρήτρες που μπήκαν. Δεν θα έρθουν τον Ιούνιο, αλλά τέλη Αυγούστου.
Και στους 2 τα συμβόλαια λήγουν του χρόνου και σε 6 μήνες υπογράφουν όπου θέλουν.

Link to comment
Share on other sites

Απο Ιταλια τα πήραμε τα παιδια, το να κανουν το βήμα παραπανω στο Ελληνικο πρωταθλημα δυσκολο.

Το να χεις τον παικτη τοσο πολύ με το μέρος σου γίνεται μονο αν είναι φαση αραουχο, που και κει μολις είδε το 5ετες το υπεγραψε με χέρια και πόδια ο Σερχιος

Link to comment
Share on other sites

Guest Fadrhonc21

Από το να πάει ο Boye στην τελευταία της Ισπανίας του χρόνου και να παίζει Β Ισπανίας σε έναν χρόνο, καλύτερα θα είναι να έρθει ΑΕΚ θα παίξει και Europa μάλλον και μετά μπορεί να πάει και στην μεσαία της Ισπανίας. Τα ίδια κι ο Πόνσε. Για αυτό κι έγραψα τέλη Αυγούστου θα γίνει  (αν γίνει) η μεταγραφή. Δεν γεννήθηκαν ΑΕΚ, αλλά αν οι επιλογές είναι πρωταθλητισμός+Ευρώπη+μάλλον θα είμαι κι ο σταρ της ομάδας vs παλεύω για να μείνω κατηγορία αλλά παίζω σε μεγάλο πρωτάθλημα τότε η πιθανότητα να θέλει ΑΕΚ ο παίκτης είναι πολύ μεγάλη.

ΥΓ: Και φυσικά κανείς δεν θα δώσει 6μύρια για Μπογιέ και καμιά 10αρια για Πόνσε για φέτος.

Link to comment
Share on other sites

Το Εθνος πού το ξερει? το ειπε ο Μελισσανιδης στον Ιβαν?

 

Quote

 

Ο Ροντρίγκο Γκάλο αποτελεί την τελευταία εκκρεμότητα που υπάρχει στο στρατόπεδο της ΑΕΚ με παίκτες που ανήκουν ήδη στο ρόστερ, προτίθεται να κλείσει η ΑΕΚ. Σύμφωνα με το «Eθνος», στην Ένωση έχουν αποφασίσει να καταθέσουν πρόταση ανανέωσης προς τον Ροντρίγκο Γκάλο. Ο Βραζιλιάνος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν και ήταν ο μόνος που φτάνει σε λήξη συμβολαίου και δεν είχε ανανεώσει ή τεθεί στο περιθώριο.

 

Η παρουσία του Γκάλο όλο αυτό το διάστημα εκτιμάται σε μεγάλο βαθμό από τους Κιτρινόμαυρους καθώς είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του, σταθερά αξιόπιστη επιλογή στη δεξιά πλευρά, ποδοσφαιριστής που έχει «δεθεί» με την ομάδα και συμβάλει στο θετικό κλίμα. Συνθέτει εξαιρετικό δίδυμο με τον Μπακάκη και παρά τα 33 χρόνια του, είναι παίκτης που θεωρείται ό,τι μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις.

Ο Ροντρίγκο Γκάλο έψαχνε κάποια πρόταση από το εξωτερικό με μεγαλύτερες απολαβές καθώς είναι το τελευταίο καλό συμβόλαιο της καριέρας του και ήθελε να κεφαλαιοποιήσει την καλή σεζόν που κάνει. Μέχρι τώρα πάντως, δεν φάνηκε πως προέκυψε κάτι τρομερό, που θα τον κάνει να ξεσπιτωθεί. Αλλωστε, είναι ποδοσφαιριστής που του αρέσει η Ελλάδα, ζει εδώ η οικογένεια του και θα του άρεσε να συνεχίσει.

 

 

Link to comment
Share on other sites

? ?
 

Quote

 

Σκέψεις για νέο συμβόλαιο στον Ούρος Τσόσιτς κάνουν στην ΑΕΚ!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sportday», οι καλές εμφανίσεις του Σέρβου στόπερ έχουν κάνει τους «κιτρινόμαυρους» να σκέφτονται πρόωρη επέκταση της συνεργασίας τους με τον ποδοσφαιριστή.

Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός της Ενωσης μπορεί να μην ξεκίνησε καλά, ωστόσο έχει πάρει τα πάνω του και έχει κερδίσει θέση βασικού σε αρκετά από τα τελευταία ματς του Δικεφάλου.

Το συμβόλαιο του λήγει το 2020 κι ο Νίκος Λυμπερόπουλος εμφανίζεται να έχει κάνει εδώ και καιρό τις πρώτες διερευνητικές επαφές με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, διαπιστώνοντας ανάλογη διάθεση κι από τη δική του πλευρά.

 

 

Link to comment
Share on other sites

πριν απο λιγο

Quote

Εως το καλοκαίρι του 2021 θα παραμείνει στην Ένωση ο Ούρος Τσόσιτς, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αποδέχθηκε το +1 που υπήρχε στο συμβόλαιό του από το καλοκαίρι του 2017, όταν δηλαδή υπέγραψε με την ΑΕΚ για 3+1 χρόνια. Έτσι "κλείδωσε" η παραμονή του στην ομάδα για επιπλέον μία διετία.

 

  • Sad 1
Link to comment
Share on other sites

Guest Fadrhonc21
Quote

Ο Τσιγκρίνσκι προερχόταν από μία σεζόν με αρκετές απουσίες στη Ντνίπρο και αποφάσισε να κάνει restart στην καριέρα του με τη μεταγραφή του στη χώρα μας. Δεν άλλαξαν πολλά πράγματα.

Στα 3 χρόνια που βρίσκεται στην Αθήνα έχει υποστεί 13 μικρούς ή μεγάλους τραυματισμούς, που τον έχουν κρατήσει εκτός δράσης για 405 ημέρες από τις 1.064 ημέρες που θα συμπληρώσει στους 'κιτρινόμαυρους' στις 11 Μαΐου, ημερομηνία του τελικού κυπέλλου!

Η καταμέτρηση περιλαμβάνει ορισμένες αυθαιρεσίες, αφού ως ημέρα επιστροφής λογίζεται η μέρα που αγωνίστηκε ξανά σε κάποιο παιχνίδι (με ορισμένες εξαιρέσεις), αφού δεν μπορεί να υπολογιστεί σε ποια προπόνηση πριν από το ματς ήταν εντελώς έτοιμος να αγωνιστεί. Παρ' όλα αυτά, η πραγματικότητα δεν αλλάζει και ο Ουκρανός βρίσκεται στα πιτς σχεδόν στο 40% του χρόνου που είναι παίκτης της ΑΕΚ.

https://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/aek/dmytro-chygrynskiy-leipei-405-meres-1064-paiktis-aek.5492752.html
Ο βασικός και καλύτερος σεντερ μπακ σου τώρα...

Link to comment
Share on other sites

Δεν τον χρειαζόμαστε για παραπάνω. Άμα παίζει στο 60% των ματς είναι κομπλέ. Βέβαια δεν μπορείς να υπολογίσεις αν θα είναι εκεί στα κρίσιμα, γι' αηυτό χρειάζεται προσοχή από την αρχή της σεζόν και να μην παίζει αν δεν είναι ανάγκη.

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Επειδη ακριβως δεν ξερεις πότε θα σου λειψει ομως, υπαρχει θεμα και εκει.

Η ΑΕΚ χρειαζεται αλλον εναν στοπερ υψηλου επιπεδου, περισυ δεν αντιμετωπισε προβλημα γιατι ειχε τον τρελο.

Link to comment
Share on other sites

  • George_D locked and unfeatured this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×