Jump to content

Παίχτες ΑΕΚ (σεζόν 2018-19)


Recommended Posts

τελευταια μου εχουν περασει για τα καλα απο το μυαλο 2 σκεψεις

 

1) μηπως εχει βαλει στοιχημα με καναν Βαρδινογιαννη οτι θα το παιρνει καθε χρονο κατεβαζοντας το μπατζετ

 

2) μηπως απλα το εχει χασει εντελως και καθομαι και ψαχνω πώς σκεφτεται

Link to comment
Share on other sites

Τσοσιτς 

Αυτα που λεμε στην σταση (ΚΜ) μας τα λενε στο λεωφορειο ......

Ο Τάσος Τσατάλης στο sport-fm.gr για την κουβέντα σε σχέση με την ενδεχόμενη χρησιμοποίηση του Σέρβου της Ένωσης και στα χαφ, αφού δεν γίνεται μεταγραφή.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

εχει γραφτει καπου αυτο που λες;

πιθανοτερο ποιο σεναριο ειναι πιστευετε; να φαμε αλλη μια επικοινωνιακη ηττα (λαζαρος, καρελης) ή να ''χαρουμε'' λιγο και εμεις;

Link to comment
Share on other sites

Τις τελευταίες ημέρες της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου ο Γιάννης Γιαννιώτας έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός είπε το «ναι» στην πρόταση που του κατέθεσαν οι πρωταθλητές Ελλάδας και θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Μαρίνου Ουζουνίδη. Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο πρώην «ερυθρόλευκος» άσος με την Ενωση περιλαμβάνει κλιμακωτές αποδοχές, που αναμένεται να φτάσουν μέχρι τις 310.000 ευρώ. Συγκεκριμένα, ο διεθνής άσος τον πρώτο χρόνο συμβολαίου του θα λάβει 270.000 ευρώ και τον δεύτερο 290.000 ευρώ, ενώ τη σεζόν 2020-2021 θα αμειφθεί με 310.000 €.

Τα συγκεκριμένα ποσά είναι τα χρήματα που θα λάβει ο Γιαννιώτας, χωρίς τα μπόνους επίτευξης διάφορων στόχων, που αναμένεται να ανεβάσουν τις αποδοχές του σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Magisian σημειωνε....

Link to comment
Share on other sites

Ενα πενηνταρι αυξηση πηρε ο Μιχαλης. Ο Τσιντωτας ειναι ασημαντο συμβολαιο. Σιμοε θελεις κοντα στο μισο, θελει κοντα στο 6μισο. Θα πεσει στο 500 στρογγυλο και θα υπογραψει. Μανταλος 580 (φετος) ειναι το "σημειο αναφορας" στα χαφ.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Η αντίστροφη μέτρηση για την ολική επάνοδο του Λούκας Μπογέ, μετά το πρόβλημα στους κοιλιακούς προσαγωγούς που αντιμετώπισε, φαίνεται πως έχει ξεκινήσει. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, που όλο το προηγούμενο διάστημα ακολούθησε αυστηρό πρόγραμμα θεραπείας, σήμερα για πρώτη φορά γυμνάστηκε ατομικά στα Σπάτα και πλέον το επόμενο βήμα είναι σιγά-σιγά να ανεβάσει ρυθμούς για να τεθεί στο αμέσως επόμενο διάστημα -μετά τη διακοπή- στα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Link to comment
Share on other sites

Ο Κροάτης επιθετικός της ΑΕΚ αναφέρθηκε και στον διάλογο που είχε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη μετά την αντίδρασή του και την κλωτσιά στον Λάζοβιτς στο τέλος του ματς με τη Βίντι: «Δεν συζητήσαμε πολύ, απλά με ρώτησε: "Τι θέλεις, όλοι εδώ σε λατρεύουν, περίμενες το Champions League με τόσο μεγάλη προσμονή και τώρα θα χάσεις τρία παιχνίδια". Ξέρω ότι έχει δίκιο και απολογήθηκα. Συνέβη, δεν ήθελα να δημιουργήσω κανένα πρόβλημα. Ήμουν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσω και ξεκίνησε (σ.σ: ο Λάζοβιτς) επίθεση εναντίον μου. Δεν ήταν ακριβώς αυτό που φάνηκε από την τηλεόραση. Όλοι είδαν την κλωτσιά, αλλά ο συμπαίκτης μου τον εμπόδισε και του μπλόκαρε το χέρι. Ο Λάζοβιτς έδειξε το χέρι του στον διαιτητή και ο διαιτητής όταν το είδε ματωμένο, πιθανώς να νόμισε ότι εγώ του του το είχα σπάσει και γι' αυτό μου έδειξε την κόκκινη κάρτα».

Δικαιωνει Τιγρη ο Λιβαγια.....τι τους κανει ο φιλαθλος??? 

Link to comment
Share on other sites

  • George_D featured this topic
  • George_D locked and unfeatured this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×