Jump to content

Στο μυαλό του Μελισσανίδη Reloaded


nikos
 Share

ΕΣΟΔΑ ΠΑΕ - ΠΛΑΝΟ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ  

39 members have voted

  1. 1. Τι πιστεύετε ότι γίνεται με τα έσοδα της ομάδας?

    • Γίνεται ορθολογική ή έστω προσεκτική διαχείριση όσο κι αν γκρινιάζουν πολλοί
    • Ο Μελισσανίδης τσιμπάει έσοδα της ΠΑΕ για να φτιάξει το γήπεδο
    • Ο Μελισσανίδης παντελονιάζει
  2. 2. Πέραν του γηπέδου τι πλάνο πιστεύετε ότι έχει ο Μελισσανίδης για την ΠΑΕ?

    • Τον νοιάζει να τελειώσει το γήπεδο και μετά σιγά-σιγά να αποχωρήσει
    • Έχει στόχο να πουλήσει πακέτο ΠΑΕ-γήπεδο
    • Δεν έχει κάποιο πλάνο, θα μείνει στην ΠΑΕ όσο έχει όρεξη να ασχολείται


Recommended Posts

Παντως 70 χρονων παει, να μπηκε στην διαδικασια να παρει την ΑΕΚ για να πλουτισει παραπανω, μου φαινεται υπερβολικο.

Την αυτοπροβολή (ειναι και ναρκισος) και την  υστεροφημια του θελει να χτισει, μεσω της αγιασοφιας και της επιτυχιας της ομαδας, για μενα.

Link to comment
Share on other sites

Παντως θελει και ταλεντο η πορεια απο το «φερε Σκοκο στην Γ´» στο «πού πανε τα 25 ρε;»

 

Υπενθυμιζω εν ολιγοις

 

«Τιγρη φερε Σκοκο στην Γ´«

(Παιζεις με Γροντη)

«Μην ειμαστε υπερβολικοι, ποιος ερχεται να παιζει στα χωραφια»

 

«Τιγρη ξηγησου καναν παιχτουρα στην β´»

(Παιζεις με Αραβιδη)

«Δεν χρειαζεσαι καλυτερους για να ανεβεις»

 

«Τιγρη φτιαξε ομαδαρα τωρα που ανεβηκαμε»

(Παιζεις ακομα με Πλατελλα)

«Οκ μας εχει πει οτι ειναι διαχειριστης και δεν εχεις εσοδα ακομα»

 

«Τιγρη ανεβασε μπατζετ, δεν βγαινει ετσι»

(Παιζεις με μισο μπατζετ απο τους αλλους)

«Οκ τι να κανουμε οι αλλοι εχουν εσοδα»

 

«Τιγρη ανεβασε μπατζετ, εχεις ιδια/περισσοτερα εσοδα απο τους αλλους»

(Το μπατζετ ανεβαινει με σταγονομετρο, παραμενει το μισο απο τους αλλους)

«Οκ εχει τρυπες η ΠΑΕ»

 

«Τιγρη πηρες ολο το μαρουλι του Champions League, κανε μας την...χαρη και ξοδεψε το 1/10 να παρεις 2 αθλητες»

(Το μπατζετ χαμηλωσε αντι να ανεβει)

«Ε οκ μας δουλευεις ρε μαλακα, πού πανε τα 25 ρεεεε?»

 

Υγ. Τα παραπανω δεν αναιρουν το γεγονος οτι με αυτον ξαναπηρες πρωταθλημα απο τοτε που ειχες παρει τελευταια φορα (παλι με αυτον και τον Καρρα). Ουτε το τεραστιο προτζεκτ του γηπεδου που τρεχει ο τυπος. Για να τα λεμε (και) αυτα. Με τα οικονομικα ειναι το θεμα τι γινεται και με το τι μελλον μπορεις να εχεις ετσι οπως κινειται.

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Εγωωλεω να δουμε το τωρα και να αφησουμε τα "περσι πηραμε πρωταθλημα" και τα "πριν πεντε χρονια πεσαμε".

Αυτα εγιναν και ανηκουν στην ιστορια.

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Στο μεταξύ ο κόσμος της ΑΕΚ είναι τόσο σεμνός που δεν είπε ποτέ να γίνουν και τα 25 αγορες παιχτών. Ίσα ίσα από τα 25 είπε βάλε 3 ξέρω γω να αναπληρώσουμε όσους χάσαμε. Καλά τα λεφτά του Βρανιες παίζει και να παντελονιαστηκαν όντως πάντως.

 

Τέλος πάντων αυτό που έγινε ήταν φρικτό, πήρες τόσα χρήματα και δεν έφερες ούτε εναν και (λογικά) έχεις φθηνότερη ομάδα από πέρυσι.

 

Το μεγάλο πρόβλημα θα είναι όταν του χρόνου έλθεις αντιμέτωπος με πολύ μειωμένα έσοδα γιατί είναι προφανές ότι δεν θα παίξεις του χρόνου τσλ, ούτε θα διεκδικήσεις συμμετοχή με τη θέση που θα πάρεις στο πρωτάθλημα.

 

Το ανησυχητικό είναι ότι κλεφτακηδες δεν έχουμε μόνο στα φόρουμ μας και στα 365, κλεφτακηδες έχουμε και στη διοίκηση. Και όντως όπως λέει ο Ζαστρος, τούτοι δω είναι ικανοί να πιστεύουν ότι η ομάδα κενταει ξέρω γω.

 

Και κάτι τελευταίο και γενικότερο. Η ΑΕΚ δεν αλλάζει επίπεδο με τη συμμετοχή της στο τσλ. Έχει ξαναπαίξει. Επίπεδο θα αλλαξει αν περάσει στην επόμενη φάση και θα άλλαζε αν αναβαθμιζε το ρόστερ της λόγω του τσλ.

 

Το να κατέβεις στους ομίλους με Μπακασετες και να γίνεις χυσαποθηκη μαζεύοντας 5αρες, δεν είναι καμία αλλαγή επιπέδου. Ο κακός μας ο καιρός είναι

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

Εγώ αποκλείω το μπαντελόνιασμα γιατί μεν απο τη μία για το μελ με τα περίεργα λογιστικά δεν είναι απίθανο απο την άλλη όμως δεν νομίζω ότι θα έπερνε τέτοιο ρίσκο ούτε το θέλει / έχει ανάγκη απο τη στιγμή που τον νοίαζει η αξιοπρέπεια του και να μείνει στην ιστορία . Είναι και λίγο άδικο για το μέλ ενώ φιάχνει γήπεδο . 

Εγώ θεωρώ όπως γράφτηκε και εδώ ότι με τα περσινά 10 έκλεισαν τις παλαιότερες τρύπες , πληρώθηκε το δάνειο και τα πριμ που δεν ήταν και λίγα και τώρα ταμπούλα ράσα έφιαξαν το μπάτζετ μαζί με τις αναμενώμενες αυξήσεις σε διάφορους παίκτες με βάση τα αυξημένα σίγουρα ετήσια έσοδα και δεν θέλουν να αυξήσουν απότομα τα συμβόλαια πρίν γίνει σταδιακή αύξηση παγείων εσόδων . Θεωρώ ότι υπήρχε διαθέσιμο μπάτζετ και μια μικρή διάθεση για 1-2 κινήσεις άλλα  με το τρόπο που γίνονται οι μεταγραφές στην ομάδα, τις απαιτήσεις και με τα λεφτά που δείνουμε δεν βρισκόταν εύκολα παίκτης και η λογική μελ είναι ότι αν δεν βρώ αυτό που θέλω όπως το θέλω πέρνω το κανένα για να μην φορτωθώ συμβόλαιο και έχει ένα δίκιο ( περίπτωση μοράν )  . Απο τη στιγμή που δεν έχουν μπεί ακομα στο ταμείο τα 20+ της Ευρώπης δεν έχουν λόγο να κατασταλάξουν τι να τα κάνουν και μπορεί να σκέφτονται ότι καλό είναι να υπάρχει μια καβάτζα άλλα υπάρχει ανάγκη είτε με την αύξηση του κόστους του έργου είτε με μπλόκο απο τη περιφέρεια .Μέχρι στιγμής έχουν φύγει πάνω απο 20-30 εκ. και το μόνο που ξέρουμε ότι απο διαρκείας β και γ μαζεύτηκε κάνα 5-6 εκ και απο την αμκ της δικέφαλος έχουμε κάνα 15άρι απο 10 μελ και 5 παππάς και σία άρα πραγματικά δεν ξέρω πώς προχωράνε τα έργα ( εκτός αν δείνει η εφα απο τα διαρκείας στη superleague ) γιατί η περιφέρια μπαίνει αν μπεί στην άλλη φάση του γηπέδου .Αυτά. 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Shmera ema8a pws griniazei gia tous tsampa sto petaLo ...Kai oti an de BgaLoun akrh autoi pou prepei proteine na mpoun k mat sthn porta gia na stamathsei to fainomeno 

Kai  meta ht8e o erwtas

Link to comment
Share on other sites

εντ'αξει πόσα χάνει ? ας κάνει υπομονή 2 χρόνια που μετα για να μπεις στην άγια σοφιά θα περνάμε απο 3 ελέγχους και δεν θα υπάρχει αυτό το αχανές μπάτε σκυλί αλέστε του οακα . 

Link to comment
Share on other sites

Shmera ema8a pws griniazei gia tous tsampa sto petaLo ...Kai oti an de BgaLoun akrh autoi pou prepei proteine na mpoun k mat sthn porta gia na stamathsei to fainomeno 

Kai  meta ht8e o erwtas

Δικιο εχει για τους τσαμπατζηδες

Link to comment
Share on other sites

Νταξ.

Δν φταιω εγω αν δν μου χτυπαν το διαρκειας .

Στο ματς με βιντι ανοιγαν τη πορτα.απο καπου πηραν εντολη....

Link to comment
Share on other sites

Μην το ζορίζουμε και συγχρόνως

κύριοι επιτρέψτε μου ..

το θέμα είναι απλο και αν το δείτε

απτην οπτική γωνία που καταθετω

θα καταλαβετε και το όλον σκεπτικό της

ΑΕΚ που ζούμε..

τα έσοδα των δυο ετων που αναφέρει ο

Νικος είναι η πρώτη μεγάλη χρηματοδότηση

μιας ομάδας που δεν έχει χρηματοδότη .

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Το θέμα τζάμπα όντως θα λυθεί στο νέο γήπεδο.

Πέρυσι ενδεικτικά το πέταλο είχε κόψει περίπου 700 κειας.

Φέτος το 10αρικο στην 1 τους φαίνεται μεγάλο ποσό.

Οφ τοπικ όλα αυτά αλλά πιάνεις λίγο το τι παίζει με τον κυρ Μίμη.

Link to comment
Share on other sites

Είναι τόσο περίπλοκο το ιδιοκτησιακό της ΠΑΕ και του γηπέδου, που δεν πιστεύω πως θα πωληθούν με την κλασσική έννοια του όρου. Για μένα απλά θα γίνει μία μετάβαση όταν έρθει η ώρα, καλή-κακή θα δείξει. Με πρωτάθλημα - κύπελλο - γήπεδο, γίνεται ο μεγαλύτερος παράγοντας στην ιστορία της ομάδας χωρίς αμφιβολία, είναι σημαντικό κίνητρο αυτό.

Σχετικά με τα χρήματα, ψήφισα ότι πηγαίνουν στην χρηματοδότηση του γηπέδου. Δεν είμαι αρνητικός σε αυτό, σε όλο τον πλανήτη έτσι γίνεται (αν και στην Ελλάδα το πλαίσιο είναι διαφορετικό) βέβαια θα μπορούσαν να δοθούν 2 πεντακοσάρια για τα χαφ που χρειαζόμαστε. Αφελώς ας πιστέψουμε ότι υπήρχε διάθεση, αλλά το ανθρώπινο δυναμικό για αυτές τις δουλειές δεν είναι ικανό (που φαίνεται και αλήθεια το δεύτερο).

Διαβάζω κάτι περίεργα για παντελόνιασμα εδώ, αλλά θα κάνω τον μαλάκα προς το παρόν.

Link to comment
Share on other sites

το βαζω κι εδω γιατι για το πρωτο και σημαντικοτερο poll παιρνει θεση η ΠΑΕ ουσιαστικα σημερα (μεσω Δηματου).

 

συμφωνα με την ΠΑΕ λοιπον τα λεφτα πανε και στα ταμεια (ωστε να μην εχει αναγκη η ΠΑΕ απο ιδιοκτητη και μπλα μπλα) και στο γηπεδο.

 

ουσιαστικα ειναι τα 1+2 στις απαντησεις του πρωτου poll (ειχαμε πει οτι μπορει να ισχυουν και 2 πραγματα μαζι). οχι πως υπηρχε περιπτωση να πουν οτι ισχυει το 3.

 

αλλα δοθηκε επισημως η απαντηση οτι πανε και στο γηπεδο κατι που

 

1) προσωπικα ειχα πει, "καν'το, αλλα πες το μας τουλαχιστιον γιαιτ δεν μας το εχεις ξαναπει"

2) ο ξερολας ο Κετσετζογλου ελεγε οτι ειναι παρανομο, οτι ολα φαινονται στους ισολογισμους κλπ. Βεβαια ο συγκεκριμενος ειπε ταυτοχρονα οτι οποιος πει οτι το αφεντικο μπορει να παντελονιαζει δεν εναι ΑΕΚτζης (το αποφασισε αυτος δλδ ποιος ειναι ΑΕΚτζης και ποιος οχι, αναλογα τι λεει ο καθενας για το αφεντικο), με αλλα λογια εχει γινει τοσο γραφικος αυλικος που λιγη σημασια εχει πλεον η γνωμη του.

 

 

το post του Δηματου λοιπον

 

Λίγες ώρες πριν από τη μεγάλη μάχη της ΑΕΚ με τον Άγιαξ, στη Γιόχαν Κρόιφ Αρένα, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Ανδρέας Δημάτος, με ανάρτηση στο Facebook υπογράμμισε πως η πρωταθλήτρια Ελλάδας έφτασε ως εδω με τον δικό της τρόπο, τον σωστό τρόπο.

Το ποστάρισμα του Ανδρέα Δημάτου:

Είναι κάποιες εικόνες, που όσο πηγμένος κι αν είσαι, σου δίνουν εύκολα τη δυνατότητα να αντιληφθείς το που βρίσκεται σήμερα αυτή η ομάδα. Το πόσο έχει εξελιχθεί... Σχετικά γρήγορα αλλά για πρώτη φορά με τόση ασφάλεια!

Όπως και το πόσο μεγάλη απόσταση έχει ακόμα να διανύσει. Προκειμένου να γίνει, αν μπορέσει, ισότιμο μέλος στο club των μεγάλων!

Όταν έξω από τα αποδυτήρια σου στο Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα υπάρχει το έμβλημά σου στα... αστέρια του Champions League και στο άνοιγμα της πόρτας η πιο εμβληματική μορφή του αποψινού σου αντιπάλου και μια από τις σημαντικότερες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο καταλαβαίνεις ότι κάποια στιγμή ξεκίνησες και πάλι από πολύ χαμηλά και κατάφερες να υπερκαλύψεις την απόσταση.

Και το σημαντικότερο για την ΑΕΚ δεν είναι αυτό. Είναι ο τρόπος. Είναι ο δικός της τρόπος. Είναι ο σωστός τρόπος. Αυτός που την απομακρύνει, αν συνεχίσει έτσι, από τις πλαστές και θολές εικόνες του μακρινού και πρόσφατου παρελθόντος της όταν η επιτυχία δεν μπορούσε παρά να είναι κάτι το πραγματικά εφήμερο, συγκυριακό που δύσκολα θα μπορούσε να είχε συνέπεια και συνέχεια. Γιατί δεν είχε το ίδιο βάθος και τις ίδιες υποδομές!

Σήμερα μιλάμε για ποδοσφαιρική εξέλιξη μέσα σε απόλυτο καθεστώς υγείας, με βήματα σίγουρα, με “κάθε χρόνο προχωράω όσο μου το επιτρέπει η δυναμική και οι δυνατότητες του ίδιου του club”, αγνοώντας τις φθηνές και εν πολλοίς καθοδηγούμενες φωνές του εγχώριου φθηνού λαϊκισμού, συνδυάζοντας την ποδοσφαιρική εξέλιξη με την οικονομική ενδυνάμωση, ευρωστία και εν πολλοίς αυτονομία, με σταθερές βάσεις και για μια ποδοσφαιρική εταιρία που θα μπορεί να βασίζεται στις δικές της δυνάμεις.

Όπως καλείται να κάνει όποιος δεν έχει την πλαστή εντύπωση ότι ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό club θα πρέπει να εξαρτάται και να επιβιώνει χαρη στον ιδιοκτήτη του. Παλιές εποχές... Λανθασμένες συνταγές του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου...

Αυτό το «μεγάλη ΑΕΚ χωρίς εμένα» που αρχίζει να υλοποιείται ταυτόχρονα με ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο που η λογική λέει ότι θα ολοκληρωθεί χωρίς να επιβαρύνει για τα επόμενα χρόνια το club είτε με κάποιο δάνειο είτε με υποθήκευση των εσόδων του. Γιατί με πολλούς τρόπους φτιάχνεις ένα γήπεδο. Αλλά μετράει και ο τρόπος. Αυτά στην Ελλάδα τα βλέπουμε μετά... Όταν καταλαγιάζει ο επικοινωνιακός κουρνιαχτός που είναι το πιο εύκολο να δημιουργηθεί. Και η ΑΕΚ τον πλήρωσε πολλές φορές στο παρελθόν...

Αυτή όμως είναι η ΑΕΚ του σήμερα που δεν έχει καμία σχέση με την ΑΕΚ του χθες και που ετοιμάζεται για ένα ακόμα μεγάλο ταξίδι χωρίς να γνωρίζει τον προορισμό γιατί μιλάμε για ποδόσφαιρο. Θα τσεκάρει τις δυνάμεις, θα μετρήσει την πραγματική της θέση στο κλαμπ των μεγάλων, αλλά θα γνωρίζει ότι δεν έχει υποθηκεύσει το μέλλον της και ότι θα μπορεί και πάλι να ξεκινήσει από εκεί που σταμάτησε.

Αυτή η ΑΕΚ στην πέμπτη της συμμετοχή στο UEFA Champions League κανείς δεν ξέρει αν αγωνιστικά θα είναι καλύτερη ή χειρότερη σε σχέση με τις προηγούμενες συμμετοχές της. Για ποδόσφαιρο μιλάμε...

Είναι όμως σίγουρα εντελώς διαφορετική. Και είναι περισσότερο αληθινή. Γιατί για πρώτη φορά έχει επενδύσει σε πραγματικό ποδοσφαιρικό σχέδιο σε όλα τα επίπεδα, εντός και εκτός γηπέδου. Για αυτό και θα ξεπεράσει τις οποίες κοντόφθαλμες αναλύσεις μέσα στις οποίες κάποιοι -λίγοι ή πολλοί δεν έχει σημασία- λανθασμένα εκτιμούν ότι μπορούν να την περιορίσουν...

Η ΑΕΚ παλεύει να σπάσει τα δεσμά του εσωτερικού αλλά και εξωτερικού λαϊκισκού και μέχρι σήμερα τα καταφέρνει με συνταγή που είναι ξένη ακόμα και για τα δικά της ιστορικά δεδομένα.

 

 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

μπορεί ευκολα να γίνει νόμιμα με το δικαίωμα του ονόματος και των χορηγών ή κάποια μακροχρόνια παραχώρηση της μπουτίκ σαν αγορά ή άλλων χώρων ανάλογα το ποσό κτλ και να μείνει μόνο στη παέ σαν πάγιο η συντήρηση του γηπέδου και η διοργάνωση των αγώνων μαζί με τα πριν και μετα αφού έσοδα θα έχει η εγκατάσταση και απο αλλού ( εστιατόρια , χαμαμ και ενοικιαση χώρων όπως κουρείο , καφενείο κτλ)

Link to comment
Share on other sites

Ξαναλεω παντως. Ο Κετσετζογλου που νομιζει οτι ειναι σε θεση να μαλωνει και κοσμο, τι να εχει να πει τωρα αραγε;

Link to comment
Share on other sites

Ξαναλεω παντως. Ο Κετσετζογλου που νομιζει οτι ειναι σε θεση να μαλωνει και κοσμο, τι να εχει να πει τωρα αραγε;

Θα κάνουμε 2 ποιοτικές μεταγραφές + 2 κερασάκια στην τούρτα.

Και ύστερα λέμε για τους γαύρους.

Link to comment
Share on other sites

Σήμερα και την Κυριακή θα καταλάβουμε ποιος είχε δίκιο.

 

Αυτός που μας εξήγησε ότι δεν χρειάζεται άλλος παίχτης ή εμείς.

 

Εύχομαι ολόψυχα να μας ξεφτιλίσει.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Σήμερα και την Κυριακή θα καταλάβουμε ποιος είχε δίκιο.

 

Αυτός που μας εξήγησε ότι δεν χρειάζεται άλλος παίχτης ή εμείς.

 

Εύχομαι ολόψυχα να μας ξεφτιλίσει.

 

Το ποιος εχει δικιο, φαινεται παντα στο τελος της σεζον, δεν αρκουν δυο παιχνιδια.

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Μαλάκα δημάτε πάντα στο τέλος της ημέρας αυτό που επιπλέει στην επιφάνεια είναι το αγωνιστικό.

Αντε τώρα γράψε σεντόνι ή στείλε νον πειπερ στα λιβανιστήρια να λένε στους πικραμένους να πάνε να κοιτάνε τους πυλώνες και τα σιδερώματα στο χωράφι για να τους περάσει ο λόξυγκας.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×