Jump to content

ΑΕΚ K-19 Superleague / UEFA Youth League 2018-2019


AG21
 Share

Recommended Posts

i-k19-tis-aek-etoimi-gia-to-youth-league

 

 

https://www.uefa.com/uefayouthleague/index.html

Για το youth league θα βάζουμε εδω αποτελέσματα ρόστερ στατιστικά και σχόλια για να γίνεται και ο σχετικός σχολιασμός ( λογικά θα εχει τηλεοπτική κάλυψη απο οτε όπως γινόταν μεχρι τώρα με γαυρο ) ?
Είναι μεγαλη υπόθεση που συμμετέχει η ΑΕΚ και θα πρέπει να δουλεύουν φέτος οι ακαδημίες πάνω σε αυτή τη πολλή σημαντική ευρωπαϊκή διοργάνωση με συμμετοχή πολλων σπουδαιων ταλέντων τουλαχιστον ναην ξεφτιλιστουμε . Η ΑΕΚ συμμετέχει με τη Κ19 που νομίζω οτι το αστέρι της είναι ο σαρβελας . Οποιος γνωρίζει κατι περισσότερο ας πει .

 

 

Το πρόγραμμα της ΑΕΚ στο UEFA Youth League:

 

1η αγωνιστική: Αγιαξ-ΑΕΚ (19/9, 14.55 ώρα Ελλάδας)
2η αγωνιστική: ΑΕΚ-Μπενφίκα (2/10, 17.00 ώρα Ελλάδας)
3η αγωνιστική: ΑΕΚ-Μπάγερν (23/10, 14.55 ώρα Ελλάδας)
4η αγωνιστική: Μπάγερν-ΑΕΚ (7/11, 17.00 ώρα Ελλάδας)
5η αγωνιστική: ΑΕΚ-Αγιαξ (27/11, 14.55 ώρα Ελλάδας)
6η αγωνιστική: Μπενφίκα-ΑΕΚ (12/2, 17.00 ώρα Ελλάδας)

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Λογικά θα ενσωματώσουν τους επαγγελματίες γκινη τέρμα μπαμπη , μποτο και γιουση που ειναι 19αριδες και οτι καλύτερο της Κ20 με ηλικία μέχρι 19 . Λεω λογικα, αν και τπυς φοβαμαι για καμια μαλακια, γιατι πρώτον ειναι παιχνιδια υψηλου επιπέδου με ομάδες με κινητρο και που μπορουν να σου ρίξουν και 10 αν κατεβουμε χαλαρα και οχι με με οτι καλύτερο .Ειναι και καλό προμονιον αφου οι μάνατζερ τα παρακολουθουν αυτά τα παιχνίδια .

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

λεπτομερειες για το youth league που πέρνει μέρος και ο μπάοκ σαν πρωταθλητρια στους κ20  ....

https://en.wikipedia.org/wiki/2018%E2%80%9319_UEFA_Youth_League

 

Age limits
In addition, the UEFA Executive Committee decided on new age limits for the competition. The Under-19 category is retained, but clubs will be able to include a maximum of three U20 players in their overall list of 40 players for the competition, in order to alleviate the burden on players having school duties.

 

πρέπει να είναι γεννημένοι το 2000 ( δλδ μόνο ο Μπότος απο επαγγελματίες) άλλα μπορεί να έχουν δικαίωμα αν δηλωθούν Γιούσης ,Γκίνης, Μπάμπης Κ20 . Λίστα με 40 παίκτες !!!

Link to comment
Share on other sites

βγηκε και η Κ19 στο σάιτ της παε για το youthleague προφανώς με όλους τους επαγγελματίες που έχουν δικαίωμα ( οι γνωστοί Γκίνη τέρμα , Μπότος , Μπάμπη και  Γιούσηε μέσοι και οι άγνωστοι τσιβελέκης σταμούλης άμυνα μπούσης μέσος σαρβελάς επιθετικός  ) 

 

1. ΓΚΙΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ 2. ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΝΙΚΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ 3. ΤΑΦΑΣ ΑΝΤΖΕΛΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ 4. ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ 5. ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ 6. ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ 7. ΠΟΖΑΤΖΙΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ 8. ΜΑΛΙΣΣΟΒΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ 9. ΜΠΟΓΚΝΤΑΝΙ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ 10. ΜΠΑΚΟΛΑΣ ΕΥΘΥΜΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ 11. ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ 12. ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ 13. ΤΣΙΒΕΛΕΚΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ 14. ΓΙΟΥΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΣΟΣ 15. ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΡΗΣ ΜΕΣΟΣ 16. ΜΠΟΤΟΣ ΦΟΙΒΟΣ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΣΟΣ 17. ΜΠΟΥΣΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΕΣΟΣ 18. ΑΥΓΕΡΗΣ ΗΛΙΑΣ ΜΕΣΟΣ 19. ΚΟΠΙΤΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΣΟΣ 20. ΤΑΜΠΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΣΟΣ 21. ΜΑΡΚΟΥ ΜΑΡΙΟΣ ΜΕΣΟΣ 22. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΜΕΣΟΣ 23. ΠΕΤΟΥΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΣΟΣ 24. ΤΣΕΛΙΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΕΣΟΣ 25. ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ 26. ΣΑΡΔΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ   ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ 27. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜHΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ 28. ΜΠΙΛΙΚΑΪΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ 29. ΚΟΣΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ 30. ΜΑΧΑΙΡΑΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ 31. ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

 

άρα μπορούμε να βγάλουμε και στο περίπου 11άδα

 

Σαρβελάς  επίθεση

Μπούσης Μπάμπης  Μπότος Γιούσης  μέσοι

Τσιβελέκης σταμούλης άμυνα

Γκίνης τέρμα 

 

«Επαγγελματικά συμβόλαια υπέγραψαν σήμερα έξι ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ20 της ΑΕΚ, οι Γιάννης Τσιβελεκίδης, Παναγιώτης Γκίνης, Βασίλης Χατζηεμμανουήλ, Μιχάλης Μπούσης, Φοίβος Μπότος και Κώστας Σταμούλης.

Ο Μιχάλης Μπούσης είναι γεννημένος στις 2/1/1999 και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και αριστερός μπακ. Ανήκει στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ από το 2013 και είναι βασικός στην Εθνική Νέων με έξι συμμετοχές σε επίσημα ματς. Έχει ύψος 1,80 και 80 κιλά.

Ο Παναγιώτης Γκίνης είναι γεννημένος στις 23/1/1999 και αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα. Ανήκει στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ από το 2017 και προηγούμενη ομάδα του είναι ο Απόλλων Σμύρνης ενώ είναι διεθνής. Έχει ύψος 1,90 και βάρος 81 κιλά.

Ο Γιάννης Τσιβελεκίδης είναι γεννημένος στις 4/6/1999 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Ανήκει στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ από το 2007 και έχει κλήσεις στην Εθνική Νέων. Έχει ύψος 1,87 και βάρος 76 κιλά.

Ο Βασίλης Χατζηεμμανουήλ είναι γεννημένος στις 9/8/1999 και αγωνίζεται ως τερματοφύλακας. Ανήκει στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ από το 2008 και έχει παίξει σε 3 φιλικά της Εθνικής Παίδων. Έχει ύψος 1,86 και 80 βάρος κιλά.

Ο Φοίβος Μπότος είναι γεννημένος στις 20/12/2000 και αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος. Ανήκει στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ από το 2008 και είχε αρχίσει το ποδόσφαιρο από πολύ μικρή ηλικία στη Διάνα Ηλιούπολης. Έχει συμμετοχές σε φιλικούς αγώνες της Εθνικής Παίδων. Έχει ύψος 1,72 και βάρος 69 κιλά.

Ο Κώστας Σταμούλης είναι γεννημένος στις 29/10/2000 και αγωνίζεται ως δεξιός οπισθοφύλακας. Ανήκει στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ από το 2014 και προηγούμενος σύλλογός του ήταν ο Αχαϊκός. Έχει δύο συμμετοχές σε φιλικά της Εθνικής Νέων. Έχει ύψος 1,72 και βάρος 67 κιλά».

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Νομίζω αξίζουν ξεχωριστό τόπικ γιατί η φετινή ομάδα είναι πολλή δυνατή και έχει αξιώσεις πρωτιάς με 3 στα 3 μέχρι σήμερα και με παίκτες που παίζουν εθνικές ομάδες καια έχουν επαγγελματικά συμβόλαια και φυσικά έχει τη διάκριση να συμμετέχει σε φάση ομίλων στο youthleague (ίδιοι με champion league) .Γι'αυτο και οι ακαδημιες της ΑΕΚ έχουν ρίξει όλο τους το βαρος εκεί. Να σημειώσουμε ότι δεν πρέπει να υπάρχει φέτος Κ-20 άλλα μονο Κ-19 για να είναι σύμφωνα με την Ευρώπη. Εδώ θα μπορούσαν να μεταφερθούν και ότι έχει γραφτεί σχετικά ( φαντάζομαι κάποιος να εχει όρεξη να το κάνει) .

 

 

Επικράτησε με 2-0 του Πανιωνίου στο Γαλάτσι λίγες ημέρες πριν το πρώτο ματς στο UEFA Youth Champions League


Την 3η της νίκη στο Πρωτάθλημα Υποδομών της Σούπερ Λίγκα σημείωσε η ΑΕΚ Κ19.

Η ομάδα του Γ. Σίμου επικράτησε με 2-0 του Πανιωνίου στο γήπεδο του Γαλατσίου και έχει το απόλυτο στο Πρωτάθλημα.

Από ένα γκολ σημείωσαν οι κιτρινόμαυροι σε κάθε ημίχρονο. Το 1-0 έκανε ο Μπότος στο 15' και ο Γιούσης στο 64΄διαμόρφωσε το 2-0. Μοιρασμένο το ματς με τους παίκτες της Β' Ομάδας να κάνουν γκολ τις πιο κλασικές ευκαιρίες που δημιούργησαν στο ματς και πλέον προετοιμάζονται για το ματς με τον Άγιαξ στην Ολλανδία στο πλαίσιο του UEFA Youth Champions League.

 Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΕΚ: Τάφας, Σταμούλης, Ποζατζίδης, Τσιβελεκίδης, Μπούσης, Τάμπας, Σαρδέλης (85' Μπογκντάνι) Μπότος, Χριστόπουλος, Γιούσης (91' Τσέλιος) Μαχαίρας (66' Πατρινός)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Νίκας, Τριάντης, Μπουσάι, Μίκο (85' Νομικός) Αγγελής, Φίλων (63' Οικονόμου) Γρίβας, Ζώτος (66' Ντούλος) Δαυίδης, Νομικός, Τσερεγκώφ. Διαιτητής: Κώστας Κατοίκος (Αθηνών) Βοηθοί: Παναγιώτης Χρηστάκος (Πειραιά) Δημήτρης Παγουρτζής (Πειραιά) 4ος: Πέτρος Κόνιαρης (Ανατολικής Αττικής)

Σταμούλη επαγγελματικό συμβόλαιο

γεννημένος στις 29/10/2000 και αγωνίζεται ως δεξιός οπισθοφύλακας. Ανήκει στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ από το 2014 και προηγούμενος σύλλογός του ήταν ο Αχαϊκός. Εχει δύο συμμετοχές σε φιλικά της Εθνικής Νέων. Εχει ύψος 1,72 και βάρος 67 κιλά.

 

Ποζατζίδης

αμυντικός άγνωστα άλλα στοιχεία

 

Τσιβελεκίδης επαγγελματικό συμβόλαιο

γεννημένος στις 4/6/1999 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Ανήκει στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ από το 2007 και έχει κλήσεις στην Εθνική Νέων. Εχει ύψος 1,87 και βάρος 76 κιλά

 

Μπούσης επαγγελματικό συμβόλαιο

γεννημένος στις 2/1/1999 και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και αριστερός μπακ. Ανήκει στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ από το 2013 και είναι βασικός στην Εθνική Νέων με έξι συμμετοχές σε επίσημα ματς. Εχει ύψος 1,80 και 80 κιλά.

 

Τάμπας επαγγελματίας

Σπουδαία αναγνώριση για τον νεαρό παίκτη της ΑΕΚ, Κώστα Τάμπα. Η βρετανική ιστοσελίδα metro.co.uk συμπεριέλαβε τον 17χρονο δεξιό μπακ της Ένωσης στους 50 καλύτερους παίκτες ηλικία κάτω των 20 ετών, με τον ίδιο μάλιστα να παραχωρεί και μια μικρή συνέντευξη. Ο Τάμπας, που βρίσκεται στην Κ17 της ΑΕΚ και φοράει τη φανέλα της τα τελευταία εννέα χρόνια, δηλώνει θαυμαστής του Ζοσέ Μουρίνιο, έχει ως πρότυπο τον Ντάνι Άλβες, ενώ κάποια στιγμή θα ήθελε να επισκεφθεί το Καμπ Νου. Επίσης, εκφράζει τη σιγουριά πως «η Γιουνάιτεντ με τον Μουρίνιο θα πετύχει, καθώς είναι προπονητής που πιστεύει πολύ στον εαυτό του και τις ομάδες που αναλαμβάνει», ενώ χαρακτήρισε την Εθνική ομάδα της Ιταλίας, στο αντίστοιχο τμήμα του, ως την πιο δύσκολη ομάδα που έχει αντιμετωπίσει. Επιπλέον, δηλώνει φίλος της Τσέλσι, ενώ θαυμάζει τον Αντρές Ινιέστα για το «μυαλό» και τις μεταβιβάσεις του. Όσο για την κορυφαία 11άδα κατά τον ίδιο; Κασίγιας – Ντάνι Άλβες, Πικέ, Ράμος, Μαρσέλο – Κροος, Τσάβι, Ινιέστα – Μέσι, Νεϊμάρ, Κριστιάνο Ρονάλντο. 

Όσο για την ΑΕΚ και τη δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες; Ο Τάμπας τονίζει: «Είναι καλό να παίζεις για την ΑΕΚ. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, είμαι από πολύ μικρή ηλικία εδώ και έχω αγαπήσει όσους βρίσκονται στην ομάδα. Η ζωή εδώ είναι ωραία. Δουλεύουμε σκληρά και κάνουμε πολύ τακτική για να καταφέρουμε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο στο γήπεδο».

 

Σαρδελης επαγγελματικό συμβόλαιο

3/11/2000 και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Ανήκει στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ από το καλοκαίρι του 2016, όταν και εντάχθηκε στην Κ-17, προερχόμενος από την Ακαδημία Πατίστα στην Καλαμάτα. Εχει αγωνιστεί σε δύο φιλικά της Εθνικής Νέων, ενώ ήταν μέλος αυτό το καλοκαίρι της Μεσογειακής ομάδας (Κ-18) και αγωνίστηκε σε τέσσερα ματς στους Μεσογειακούς Αγώνες της Ταραγόνας. Εχει ύψος 1.71 και βάρος 66 κιλά

 

Μπογκντάνι

γεννηθείς τον Μάρτιο του 2000) και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος (τον έχουμε δει και ως κεντρικό αμυντικό).

 

Μπότος επαγγελματικό συμβόλαιο

γεννημένος στις 20/12/2000 και αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος. Ανήκει στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ από το 2008 και είχε αρχίσει το ποδόσφαιρο από πολύ μικρή ηλικία στη Διάνα Ηλιούπολης Εχει συμμετοχές σε φιλικούς αγώνες της Εθνικής Παίδων. Εχει ύψος 1,72 και βάρος 69 κιλά.

 

Χριστόπουλος επιθετικός χωρίς άλλα στοιχεία άλλα με πολλά γκόλ πέρσι στη Κ15 ...

 

Γιούσης επαγγελματίας 

Εντάξει ολοι τον γνωριζουμε το επόμενο nextbigthing της ΑΕΚ πρωτο σκόρερ πέρσι στη Κ20 

 

Τσέλιος μιχάλης στη εθνική νεων και αυτός κ17 πέρσι

 

Μαχαίρας

Σούπερ κίνηση από την ΑΕΚ με το βλέμμα στο μέλλον!

Η Ένωση ήρθε σε συμφωνία με τον 18χρονο επιθετικό, Θεοδόση Μαχαίρα, ο οποίος αναμένεται να ενταχθεί στο δυναμικό των κιτρινόμαυρων!

Μέχρι πρότινος, ο πιτσιρικάς αγωνιζόταν στην U20 του Πανιωνίου, εκεί όπου πραγματικά… έβγαλε μάτια και αναδείχθηκε πολλές φορές MVP με την παρουσία του στο γήπεδο.

Ο νεαρός άσος, που μέσα από τις εμφανίσεις του στους Νεοσμυρνιώτες κλήθηκε και στην Εθνική U19, θα ανήκει στο εξής στην U20 της ΑΕΚ και πιθανώς μελλοντικά να τον δούμε και στην πρώτη ομάδα.

Άλλωστε, όσοι τον γνωρίζουν μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το ταλέντο του. Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως πριν καιρό είχε δοκιμαστεί από την αγγλική Μπλάκμπερν, κάτι που φανερώνει πως… το έχει!

Πατρινός και αυτός εχει κληθει εθνική

 

και ανοίκει και 

 

γκινης επαγγελματικό συμβόλαιο

γεννημένος στις 23/1/1999 και αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα. Ανήκει στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ από το 2017 και προηγούμενη ομάδα του είναι ο Απόλλων Σμύρνης και έχει Εθνική. Εχει ύψος 1,90 και βάρος 81 κιλά.

 

μπάμπης επαγγελματίας και με χιαστούς

Γεννήθηκε στις 17/7/1999 στην Αθήνα και ανήκει στις ακαδημίες της ΑΕΚ από το 2013. Ήρθε από την Αναγέννηση Πετρούπολης. Αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου και έχει διατελέσει διεθνής με την εθνική Κ15. Από τις 21/8/2017 έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΑΕΚ, όμως τον Απρίλιο υπέστη ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο και υποβλήθηκε σε επέμβαση από τον κ. Παντελή Νικολάου στο Ιατρικό Κέντρο. 

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

οι άλλες δυο νίκες και να πούμε ότι θα ταξιδέψει η αποστολή της κ19 με το τσάρτερ της ομάδας . Με τον αστέρα και πας δεν έπαιξαν το πιο δυνατό ταλέντο ο γιούσης .

 

Με γκολ του Γιάννη Σαρδέλη η ομάδα Κ 19 της ΑΕΚ νίκησε με 1-0 την αντίστοιχη του Αστέρα Τρίπολης.

 

Ο αγώνας έγινε το Σάββατο στο βοηθητικό γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης και ήταν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2018-19.

Ο καλαματιανός μεσοεπιθετικός, που έχει γίνει επαγγελματίας στην ΑΕΚ, σκόραρε στο 12ο λεπτό με ωραίο σουτ και χάρισε στην ομάδα του τους τρεις βαθμούς.

Να σημειωθεί πως στην 11αδα του Αστέρα Τρίπολης στον Σαββατιάτικο αγώνα ήταν ο καλαματιανός μεσοαμυντικός Κυριάκος Γλέζος.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Κάρδαρης (68' Διαμαντόπουλος) Κουμαντέτ, Μιχελής, Χριστόπουλος, Παπαδόπουλος, Αλμπάνης, Τανουσάι (72' Ζορμπάς) Μπλάτσος, Γλέζος, Τερεζίου (58' Αντενάι)
ΑΕΚ: Γκίνης, Σταμούλης, Μαλλισόβας, Τσιβελεκίδης, Μπούσης, Τάμπας, Σαρδέλης (90' Παζαρίδης) Μπότος, Χριστόπουλος, Τσέλιος (83' Μάρκου) Μαχαίρας (86' Μπογκντάνι).

 

 

Το δύο στα δύο έκανε η ΑΕΚ U19 στο πρωτάθλημα της Super League U19, αφού νίκησε με 2-0 την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα στον εξ’ αναβολής εντός έδρας αγώνα για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος στο Δημοτικό Στάδιο Γαλατσίου.

Η ομάδα του Γιώργου Σίμου προηγήθηκε στο 22′ με πλασέ του Γιώργου Σταμάτη και το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 90′ ο Γιώργος Πετούσης. Τα ταλέντα της «Ένωσης» στα δυο πρώτα ματς της φετινής σεζόν έχουν εξαιρετική τακτική και ισορροπία στο παιχνίδι τους. Η βελτίωση σε σχέση με την περασμένη σεζόν στο τρόπο λειτουργία της άμυνας είναι αξιοπρόσεχτη.

ΑΕΚ U19: Γκίνης, Σταμούλης, Μαλισσόβας, Τσιβελεκίδης, Μπούσης, Τάμπας, Χριστόπουλος, Τσέλιος (83′ Πετούσης), Σταμάτης (77′ Παζατζίδης), Μπογκντάνι, Μάρκου (61′ Πατρινός)

ΠΑΣ U19: Βενετικίδης, Νάνος, Τάτσης, Γώγος (82′ Κάγια) Βασιλάκης, Λιάσος, Παπαδόπουλος, Κωστάμενας (46′ Μπούμπας) Καραμποϊκης (67′ Μελιγγιώτης) Λιάππης, Πήλιος

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Να δούμε και λίγο ηλικίες οι 99 είναι με περιορισμό 3 στην 11άδα σε youthleague και superleague   (μαλλον γι'αυτο και ο γκίνης δεν παίζει συνέχεια) και με μπόλτ αυτοί που του χρόνου θα ειναι στο περιορισμό. 

 

panagiotis-gkinis-pinner.png?lm=fadb331d

ΓΚΙΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ  23/01/99

 

nikos-kaloudis-pinner.png?lm=dfe09bcf1e4

ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΝΙΚΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ 10/3/01

 

antzelo-tafas-pinner.png?lm=b1787f626bd1

ΤΑΦΑΣ ΑΝΤΖΕΛΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ  5/7/00

 

giorgos-theocharis-pinner.png?lm=3f664d3

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ 30/6/02

 

απο αύριο οι υπόλοιποι λόγο περιορισμού σε photo

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Η Κ19 της ΑΕΚ έτοιμη για το Youth League \\

 

Η Κ19 της ΑΕΚ είναι έτοιμη για μία ιστορική πρόκληση. Η «δεύτερη» ομάδα του συλλόγου θα συμμετάσχει για πρώτη φορά σε διοργάνωση της UEFA και αυτή είναι το Youth League.

Πρόκειται για το «Champions League των Nέων», τη διοργάνωση δηλαδή στην οποία συμμετέχουν οι δεύτερες ομάδες των συλλόγων που παίρνουν μέρος στη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση ποδοσφαίρου της Ευρώπης. Οι αντίπαλοι είναι οι ίδιοι με αυτούς της πρώτης ομάδας, δηλαδή η Μπάγερν, η Μπενφίκα και ο Αγιαξ και πρώτος αγώνας είναι αυτός που θα δώσει η ομάδα μας την Τετάρτη με αντίπαλο τον Άγιαξ στο κεντρικό γήπεδο των προπονητικών εγκαταστάσεων του ολλανδικού συλλόγου στο Άμστερνταμ.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα σε ότι αφορά τις μέρες της έδρας τους αντιπάλους θα είναι το αντίστοιχο με αυτό της πρώτης ομάδας στο Champions League. Αναλυτικά οι αγώνες της ΑΕΚ:

1η αγωνιστική: Αγιαξ-ΑΕΚ (19/9, 14.55 ώρα Ελλάδας)
2η αγωνιστική: ΑΕΚ-Μπενφίκα (2/10, 17.00 ώρα Ελλάδας)
3η αγωνιστική: ΑΕΚ-Μπάγερν (23/10, 14.55 ώρα Ελλάδας)
4η αγωνιστική: Μπάγερν-ΑΕΚ (7/11, 17.00 ώρα Ελλάδας)
5η αγωνιστική: ΑΕΚ-Αγιαξ (27/11, 14.55 ώρα Ελλάδας)
6η αγωνιστική: Μπενφίκα-ΑΕΚ (12/2, 17.00 ώρα Ελλάδας)
 


Αυτή είναι η Κ19 της ΑΕΚ

Η ομάδα Κ19 της ΑΕΚ που έχει αρχίσει το πρωτάθλημά της με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες, βασίζεται σε έναν κορμό παικτών που υπήρχε και πέρσι. Οι περισσότεροι ανήκουν στην ΑΕΚ από τα παιδικά τους χρόνια, κάποιοι από αυτούς έχουν ήδη συμμετοχές με την πρώτη ομάδα σε επίσημα ματς (Γιούσης, Μπότος) άλλοι δύο προπονούνται με τους Πρωταθλητές Ελλάδας (Γκίνης, Μπάμπης) ενώ επαγγελματικά συμβόλαια έχουν υπογράψει και οι Τσιβελεκίδης, Μπούσης, Σταμούλης και Σαρδέλης.

Προπονητής είναι ο Γιώργος Σίμος που στο πλευρό του έχει ως βοηθό προπονητή και ως προπονητή τερματοφυλάκων δύο μεγάλες δόξες της ΑΕΚ τη δεκαετία του '90, τον Μιχάλη Βλάχο και τον Ηλία Ατματσίδη αντίστοιχα.

Δείτε εδώ αναλυτικά το ρόστερ και το επιτελείο της ΑΕΚ U19

 

Βασικές πληροφορίες για το UEFA Youth League
  • Συμμετέχουν οι «δεύτερες» ομάδες των  32 συλλόγων του Champions League
  • Οι αγώνες διεξάγονται σε γήπεδα της ίδιας πόλης με αυτή του Champions League, με ώρα έναρξης πέντε ώρες πριν τη «σέντρα» του αγώνα των... μεγάλων, δηλαδή στις 14.55 (όταν ο αγώνας της ΑΕΚ στο Champions League αρχίζει 19.55) και 17.00 ώρα Ελλάδας (όταν ο αγώνας της ΑΕΚ στο Champions League αρχίζει 22.00) 
  • Η ΑΕΚ έχει δηλώσει 31 παίκτες στην ΟΥΕΦΑ. Μεγαλύτερος σε ηλικία είναι ο γεννημένος στις 8/2/1999 Χρήστος Γιούσης και μικρότερος ο τερματοφύλακας Γιώργος Θεοχάρης, με ημερομηνία γέννησης 30/6/2002
  • Στο ρόστερ μπορούν να είναι δηλωμένοι πέντε ποδοσφαιριστές γεννημένοι μέσα στο ημερολογιακό έτος 1999, αλλά στην ενδεκάδα δεν μπορούν να είναι –σε κανένα σημείο του αγώνα- περισσότεροι από τρεις
  • Έδρα της ΑΕΚ θα είναι το γήπεδο της Ριζούπολης
  • Πέντε χρόνια ιστορίας έχει η διοργάνωση, με νικήτριες ως τώρα από δύο φορές τις Μπαρτσελόνα (2014, 2018) και Τσέλσι (2015, 2016) και μία φορά τη RB Salzburg (2017).

 

https://www.aekfc.gr/newsdetails/aaa-44-121377.htm?lang=el&path=-1214319185

Link to comment
Share on other sites

Είναι μια ευκαιρία να δούμε τι δουλειά γινόταν τα τελευταία 1-3 χρόνια στα σπάτα ( 1 χρόνος υπευθυνος σαραντής σαμαράς ζήκος) και αν τα λεφτά κυρίως του σαραντή πιάνουν τόπο .

Με την ευκαιρία βάζω βιντεο απο τις αποκλειστικές εγκαταστάσεις των ακαδημιων που τις λές υψηλού επιπέδου αν και στεγάζονται , αναγκαστικά , σε ειδικά διαμορφωμένα κοντέινερ . 

 

Link to comment
Share on other sites

μαλλον κανένα γιατί μέχρι στιγμής έχει βγάλει ο οτε παιχνίδι youthleague (το λιβερπουλ - παρί σήμερα 17:00 ) αλλα δεν βρήκα της ΑΕΚ

Μάλλον δεν έχει κάληψη απο τους Ολλανδούς ώστε να πάρει εικόνα ο οτε . Της ελλάδας λογικά θα τα δείξει ο οτε όπως πέρσι τους γαύρους. 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

η πλάκα είναι οτι ο ajax σύμφωνα με το transfermarkt https://www.transfermarkt.com/-rjo-ajax-amsterdam-u19/startseite/verein/2824 δεν έχει ομάδα που να στηρίζεται στους 19-18 όπως εμείς άλλα 16 και 17 άντε μόνο το τέρμα 18 και κάνα 1-2 ακόμα στο ροστερ . Εκεί θα δούμε αν έχουν ελπίδες οι δικοί μας ή είναι καμμένα χαρτιά αν τη φανε απο τους μικρότερους.

Link to comment
Share on other sites

ΖΩΝΤΑΝΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ( Δυστιχώς θα είμαι στο δρόμο ελπίζω να το δω μετά)

 

Παράλληλα με την ανδρική ομάδα την δική της «μάχη» στο Τσάμπιονς Λιγκ δίνει και η Κ19 της ΑΕΚ. Η ομάδα Νέων αντιμετωπίζει στις 14:55, τον Άγιαξ και ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της Ολλανδικής ομάδας στο youtube

 

http://www.gazzetta.gr/football/champions-league/article/1272006/live-apo-kanali-toy-agiax-o-agonas-ton-neon-tis-aek-gia-youth-league

 

Αυτοί δεν μοιάζουν 16 χρονα αντίθετα τα δικά μας 18 μοιάζουν .

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Μονο για τους ολλανδούς το κανάλι youtube Λόγο δικαιωμάτων μάλλον . 

 

Πρεμιέρα για την Κ19 της ΑΕΚ στο UEFA Youth League 2018-19 με αντίπαλο τον Αγιαξ στο κεντρικό γήπεδο της του αθλητικού κέντρου της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας του ολλανδικού συλλόγου De Toekomst.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΑΓΙΑΞ (προπονητής Τζον Χάιτινχα)
1. Ελ Μάαχ, 2. Φαν Χέλντερεν, 3. Χ. Μαντούρο, 4. Μπότμαν, 5. Κέμπερ, 6. Κ. Μαντούρο, 7. Νούνελι, 8. Γένσεν, 9. Μπρόμπεϊ, 10. Εκελενκαμπ, 11. Κουν
Αναπληρωματικοί: 12. Ρέιζιγκερ (τερματοφύλακας) 15. Ντούγκλας, 16. Μουσάμπα, 17. Ντεστ, 18. Αμπίντ, 19. Χάνσεν, 20. Ούνουβαρ

ΑΕΚ (προπονητής Γιώργος Σίμος
1. Γκίνης, 2. Σταμούλης, 3. Μαλισσόβας, 4. Τσιβελεκίδης, 7. Μπούσης, 6. Μπογκντάνι, 7. Σαρδέλης, 8. Τάμπας, 9. Χριστόπουλος, 10. Μπότος, 11. Μαχαίρας
Αναπληρωματικοί: 15. Τάφας (τερματοφύλακας) 12. Ποζατζίδης, 13. Μάρκου, 14. Τσέλιος, 16. Πετούσης, 17. Πατρινός, 18. Καραβίδας

Διαιτητής: Μοχάμεντ Αλ Χακίμ (Σουηδία)
Βοηθοί: Μάγκνους Σιόμπλομ, Μίκαελ Χαλόν (Σουηδία)
4ος: Μάρτιν Φαν Ντεν Κέρχοφ (Ολλανδία)

Link to comment
Share on other sites

Το πρώτο γκολ (χαφ πουθενά)

 

http://twitter.com/i/status/1042386923774459904

 

 

Το δεύτερο γκολ (ρεσιτάλ της άμυνας μας)

 

http://twitter.com/i/status/1042390884871036929

 

 

Το τρίτο γκολ (κίνηση στον χώρο, αυτή η άγνωστη έννοια)

 

http://twitter.com/i/status/1042394209834151937

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×