Jump to content

ΑΕΚ K-19 Superleague / UEFA Youth League 2018-2019


AG21
 Share

Recommended Posts

Έχουμε και λέμε:

Είμαστε η μοναδική ομάδα που τελείωσε με 0 βαθμούς, η αμέσως επόμενη χειρότερη είναι η Σάλκε που πήρε 1 βαθμό συνολικά και με την οποία μοιραζόμαστε τον τίτλο της χειρότερης επίθεσης της διοργάνωσης με 2 γκολ.Με 1 βαθμό τελείωσαν επίσης η Βαλένθια και ο Ερυθρός Αστέρας.

Έχουμε με διαφορά την χειρότερη άμυνα με 26 παθητικό, ακολουθεί η Ρομα με 17 (που έχει βάλει 14 γκολ όμως και βγήκε 2η στον όμιλο με 9 βαθμούς) και μετά Γιουνγκ Μπόις και Σάλκε με 15.

Τέλος στη συνολική διαφορά των γκολ είμαστε στο -24 και η Σάλκε που έχει την αμέσως χειρότερη διαφορά είναι στο -13. 11 ολόκληρα γκολ διαφορά.

https://www.google.com/search?q=youth+champions+league&oq=youth+champions+&aqs=chrome.0.35i39j69i57j0l4.3710j1j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8#sie=lg;/g/11f1jwt2qg;2;/m/0k29wwm;st;fp;1;;

 

Link to comment
Share on other sites

Guest Fadrhonc21

Συγχαρητήρια για την τρομερή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες. Πριν 5 χρόνια, ο Τίγρης δήλωσε ότι θα φτιάξει τις ακαδημίες, θα βγάζει παίκτες η ΑΕΚ και πολλές άλλες αρλούμπες. Φυσικά ακόμα περιμένουμε. Αν πάρεις μια ομάδα τοπικού, -24 γκολ διαφορά δεν θα είχε πάντως.

Link to comment
Share on other sites

Βασικά αφορά όλες τις ακαδημίες αλλα το έβαλα εδώ γιατι προφανώς αφορμή ήταν το κάζο του youthleague και δείχνει πιο άμεσα ανταναλκαστικά ο σαράντης ( προφανώς κουράστηκε να πληρώνει χωρίς αποτελέσματα ) απο τη ΠΑΕ . 

Παρελθόν από τις Ακαδημίες της ΑΕΚ αναμένεται να αποτελέσει σύντομα ο Άκης Ζήκος σύμφωνα με την Ώρα. Ο χρηματοδότης των ακαδημιών της Ένωσης, Γρηγόρης Σαράντης, σκέφτεται ολική αλλαγή μοντέλου, κάτι που φέρνει στην έξοδο τον Ζήκο.

Συμφωνά με πληροφορίες ο κ.Σαράντης αναζητά νέο επικεφαλή με γνώση του αντικειμένου και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις αφού παρακολουθώντας από κοντά τα τμήματα υποδομών κατάλαβε πολλά για τον τρόπο που αξιοποιήθηκαν τα χρήματα του. Η αποχώρηση Ζήκου αναμένεται να παρασύρει κι άλλους προπονητές και σκάουτερς.

Ο Σαραντης σκέφτεται να δώσει τα κλειδιά σε επικεφαλή από το εξωτερικό με γνώση και εμπειρία που θα οργανώσει τις ακαδημίες με τεχνοκρατικά κριτήρια και την σωστή νοοτροπία.

Link to comment
Share on other sites

  • George_D locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×