Jump to content

Recommended Posts

Μια χαρά θα το περάσει και επικοινωνιακα ο τίγρης. Μεγαλοψυχος, κρατάει τον πρωταθληματικο που ξέρει τη σημαίνει ΑΕΚ μπακασετα. Που να μπλέκουμε τώρα με Γάλλους και Πορτογάλους. 

Link to comment
Share on other sites

Εμένα πάλι καθόλου δεν με ενοχλεί η κριτική στο Μελισσανίδη και τη θεωρώ εποικοδομητική. Αλλωστε μετά τα 2 πανιά τις Ορίτζιναλ πρόπερσι αναγκάστηκε και έκανε ρελάνς με Χιμένεθ και μεταγραφές που ήταν η βάση του πρωταθλήματος του επόμενου χρόνου. Επίσης θεωρώ ότι ο Μελισσανίδης έχει κάνει αρκετά λάθη και το έχει παρακάνει με τη σφιχτή οικονομική πολιτική. 

Εκφράσεις όμως που τις πρωτολανσαρε ο Γαβαθιωτης όπως Τζαμπασοφια, Τζαμπαζεις και άλλες τέτοιες εκφράσεις που γίνονται πρωτοσέλιδα στο Γαύρο και σχόλια σε ιστοσελίδες Βουλγάρων εμένα μου φέρνουν εμετό.

Ιδίως σε ότι αφορά το γήπεδο που έχω και μια γνώση και ευαισθησία παραπάνω για τους δικους μου λόγους και ξέρω πολύ καλά ότι αν δεν ήταν αυτός γήπεδο δεν θα γινόταν στον αιώνα τον απαντά, κάθε απαξιωτική έκφραση που συνδέεται με αυτό το έργο με αηδιάζει. 

Το πρόβλημα των περισσότερων δεν είναι λοιπόν η κριτική αλλά οι εκφράσεις και το μενος που λέγονται που προσωπικά υποθέτω προέρχονται από αλλα πάθη...

 

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

Στο μεταξυ εριξα εναν πουτσο σε μια Γιαννα σημερα και γυρισα παρα το πουτσοκρυο ευδιαθετος σπιτι πριν λιγο μπαινω μια ΚΜ και διαβαζω ποστ Χαμπου να κλαιγεται επειδη του επισημαινουν καποιοι το ζαλαρχιδισμα για τον τζαμπατζη.

Λες και εμενα πχ δεν μου εβαλαν χερι το καλοκαιρι που εκανα 15 ποστς/σελιδα για τον Σαχλαμαρινο και ΟΚ το περιορισα.

Λες και δεν μπηκε χερι σε αλλους χρηστες που θεωρηθηκε οτι λιβανιζαν τον Μελισσανιση και σταματησαν να γραφουν (κακως).

Πρεπει να πειστουμε ολοι οτι διωκεται ειδικα ο Χαμπος για τις αποψεις του απο εμας τους φασιστες ή λιβανιστες του Μελισσανιδη (αναγκαστικα ενα απο τα δυο η και τα δυο ισχυουν) που κανουμε παρεα, τα λεμε και ειμαστε φιλοι.

ΕΛΕΟΖ.

Χαμπε αμα σου επισημαινουν ολοι οτι ζαλιζεις αρχιδια τοτε δεν σημαινει οτι ολοι εχουν ευαισθητα αρχιδια αλλα μαλλον οτι εισαι ζαλαρχιδας εν τελει.

Προσωπικα θεωρω οτι εισαι ενας χιουμοριστας ζαλαρχιδας στο θεμα του Τζαμπατζη.

Οποτε η ελαττωσε το και γραψε για ξεκαρφωμα και καμια ποδοσφαιρικη και καλα αποψη οπως εκανα εγω με τον Σαχλαμαρινο η σταματα να γραφεις (το θεωρω λαθος) οπως οι Μητσακλας, ο Αλατις η ο ΑΜιΝτι (LFO και τρεχατε και τρεχατε).

Μονο μην κλαιγεσαι οτι μπουχουχου ενταξει ρε παιδια παιδια αφου δεν με παιζετε γιατι sorry αλλα οσο και να σε συμπαθουμε γελαμε.

  • Δικεφαλάκι 4
Link to comment
Share on other sites

Guest Saxon21

Ο μελισσανιδης δεν ειναι χοσαδας και αυτο ενοχλει αρκετο κοσμο,απο τη μια πλευρα μαγκια του που καταφερε με το τζαμπατζιλικι και τα ελαχιστα δυνατα εξοδα να εχει ενα κυπελο και ενα πρωταθλημα,απο την αλλη οπως εχω τονισει πολλες φορες,καποιοι θεωρησαν οτι το να πηγαινει πισω η αγωνιστικη αναπτυξη οσο χτιζεται το γηπεδο ειναι αναγκαιο κακο,ναι ας χασουμε 1-2 πρωταθληματα αν ειναι να τα κερδισουμε λογω αγιασοφιας,οχι ομως να ξεφτιλιζεσαι απεναντι στα τσετσενια και τους μπρουτοταυρους με τετοιο τροπο.

Link to comment
Share on other sites

Η ατάκα Λυμπερόπουλου σε Σιμόε

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος, που έπαιξε σημαντικό ρόλο στη γεφύρωση των σχέσεων μεταξύ ΑΕΚ και Μπακασέτα, επιχείρησε να κάνει το ίδιο και με τον 29χρονο άσο. Μάλιστα φέρεται να είπε στον Σιμόες «Είδες τι έγινε και με τον Τάσο, η ΑΕΚ δεν φέρεται σε κανέναν εκδικητικά».

http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/i-ataka-lumperopoulou-se-simoes/3578420

Σας κράτησε Μπακασέτα,ψήνει επιστροφή Αντρέ και σεις εκεί να κράζετε Λύμπε .   ΑΕΚ σαγαπώ έξω οι μίζεροι απο δω.

Link to comment
Share on other sites

48 minutes ago, Ban Viveur said:

Εγώ δεν αποκλείω ο χαμπος να είναι ο  Νίκος Νοτιας

Είναι γεγονός πως η κριτική Χάμπου στον ΤΖΑΜΠΑΤΖΗ ξεκίνησε με την εξαγορά του προπονητικού στα Σπάτα από τον Φίλαθλο.

Εντάθηκε ωστόσο την περίοδο των ανανεώσεων και με την ανανέωση Μπακασέτα (τυπική περίπτωση απεργοσπάστη ο Τάσος - γνώμη μου) και μόλις αυτή επικυρώθηκε ακολούθησε η δακρύβρεχτη δήλωση αποχώρησης γεγονός που ίσως καταμαρτυρά πολλά.

Το γεγονός βέβαια ότι ο Ματζίσαν υπήρξε ίσως ο μεγαλύτερος διαδικτυακός εραστής του Χάμπου (υπάρχει βίντεο από κιτρινόμαυρες συνάξεις όπου το παραδέχεται) μάλλον περιπλέκει τα πράγματα.

Έτος εκλογών το 2019 ίσως είναι καιρός να γίνει σχετικό poll στο forum.

Ποιος είναι ο Χάμπος;

Α. Μπακασέτας

Β. Νοτιάς

Γ. ΔΞ/ΔΑ

Δ. Μήτρογλου

 

Χάμπε Χάμπε κανείς μας δεν ξέρει ποιος είσαιιιιι

https://www.youtube.com/watch?v=OknjcU0Iuhc

Link to comment
Share on other sites

Μπορεί ο Έλληνας διεθνής άσος της ΑΕΚ να ανανέωσε και να τίθεται εκ νέου στην διάθεση του προπονητή, όμως οι άνθρωποι της Ένωσης δεν σταματούν να «χτενίζουν» την αγορά για τον ιδανικό εξτρέμ.

Στην υπόθεση του Τάσου Μπακασέτα είχε φανεί νωρίς πως υπήρχε χαραμάδα παραμονής του στην ΑΕΚ, με τα σενάρια επαναπροσέγγισης να επιβεβαιώνονται τελικά με τις υπογραφές.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος, με το επιτελείο του, δέχεται καθημερινά προτάσεις ακραίων επιθετικών, αλλά και βρίσκεται σε διαρκή αναζήτηση παικτών, κάτι που δεν παύει να υφίσταται.?

Παρ’ ότι ο «Μπάκα» παρέμεινε στην ομάδα, η αναζήτηση ενός εξτρέμ με τις ικανότητες και τα αγωνιστικά στοιχεία που έχουν ορίσει ως απαραίτητα, δεν θα σταματήσει. Η περαιτέρω ενίσχυση στην εν λόγο θέση είναι δρομολογημένη, κάτω όμως από συγκεκριμένες συνθήκες.

Το ίδιο, δηλαδή, δεν αλλάζει και με αυτό που υποστηρίζουν στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, πως «δεν θα πάρουμε παίκτη, απλώς για να πάρουμε». Οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα προχωρήσουν σε μεταγραφή μόνο στην περίπτωση που ο παίκτης θα μπορέσει να κάνει την διαφορά.

Η παραμονή, λοιπόν, του Μπακασέτα λειτουργεί με διπλό τρόπο. Αφενός είναι μία ακόμα ποιοτική λύση για την θέση που αναζητείται ο «εκλεκτός», οπότε ακόμα και αν δεν βρεθεί, μπορεί να αντεπεξέλθει. Αφετέρου «ανοίγει» την… όρεξη στους κιτρινόμαυρους για την εύρεση ενός ακόμα ακραίου επιθετικού, έτσι ώστε να υπάρχει απόλυτη πληρότητα στο ρόστερ.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Guest Fadrhonc21

Εξτρέμ ψάχνει ο Λύμπε, τον Σιμόες προσπαθεί να πείσει, προπονητή ψάχνει από ότι λένε, έκλεισε τον Μπακασέτα, τον Σέρβο ε τι άλλο να κάνει ο άνθρωπος; Μεγάλε Λύμπε, Αθάνατος.

 

Υπέγραψε κι ο μικρός Σάμπα. Μεγάλε Λύμπε

Link to comment
Share on other sites

Guest Fadrhonc21
10 minutes ago, tarasfw said:

Και ο λοπες!!

Α μπράβο κι έλεγα ποιον ξέχασα.

Ωραίο στυλάκι ο Λύμπε

26145c590220031566932eb42da8983e_633565.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×