Jump to content

Recommended Posts

12 minutes ago, The Magician said:

Ποσοτικα πληρης εισαι και στο απεδειξα με την 22αδα πιο πανω. Το αν δεν σου κανουν εσενα ο Αλμπανης, ο Γιαννιωτας, ο Μπογε και ο Μπακασετας ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο.

400 χιλιαρικα μεταγραφη ειναι ο Αλμπανης και ο Μπακασετας με το Μπογε ειναι στο τοπ5 των συμβολαιων σου. Να ξερουμε τι λεμε.

αυτο ακριβως καταδικαζουμε

οτι τα 400-500 χιλιαρικα ειναι το ταβανι σου ειτε σε συμβολαια ειτε σε κοστος μεταγραφης

τα ξεπερνας μονο σε ειδικες περιπτωσεις τυπου Λιβαγια-Πονσε-Μανταλου αντε και του Οικονομου που ειναι Ελληνας και σχετικα σε μικρη ηλικια

εσυ εισαι ευχαριστημενος με Αλμπανη, Γιαννιωτα και Μπακασετα;

Το ΚΜ θεωρει το 3-5-2 καταλληλο συστημα το οποιο ταιριαζει στην ομαδα με βαση το ροστερ που διαθετει, ειναι το μονο συστημα που μπορουν να χωρεσουν τα 3 δεκαρια σου, (Λιβαγια Μπακασετας Μανταλος) διχως να κουτουλανε μεταξυ τους οπως στο 4-4-2, κατι το οποιο μονο ο Μαρινος δεν εβλεπε

Η πλεοψηφια εδω μεσα θεωρω οτι θα διαλεγε το 4-4-2 εναντι του 3-5-2 εαν ειχες τους καταλληλους παικτες ( + προπονητη-γυμναστες για φυσικη κατασταση καθως το θεωρω πιο ''δυσκολο'' σαν συστημα )

                        Μπαρκας

Γκαλο-Τσιγκρινσκι-Βρανιες-Χουλτ

Ναρσινχ-Σιμοες-Ραντογια-Μπογε/μεταγραφη

και 2 εκ των Αραουχο-Λιβαγια-Πονσε-Καλερι

Ποιος δεν θα γουσταρε να δει αυτην την ομαδα;

Αλλα ειπαμε θελει χρημα το οποιο δεν διαθετουμε σαν οργανισμος, οποτε καταφευγουμε στο 3-5-2 το οποιο σου κρυβει τις αδυναμιες αν ειναι καλοδουλεμενο. Σε εμας τυγχανει να ειναι καλοδουλεμενο απο τον προκατοχο

Στο 4-4-2 θες δυνατα εξτρεμ και δυνατα χαφ, τα οποια δεν διαθετεις και ουτε ειχες στο μυαλο σου να φερεις. Απο την στιγμη που δεν μπορεις/θες σαν διοικηση να φερεις τους απαιτουμενους παικτες για το 4-4-2, τοτε γιατι πας και μου φερνεις εναν προπονητη που δουλευει αποκλειστικα μονο με το συγκεκριμενο συστημα;

Οσο λοιπον δεν γινονται οι καταλληλες κινησεις για προσθαφαιρεσεις στο ροστερ, θεωρω οτι οχι μονο πρωταθληματα δεν θα βλεπουμε αλλα ουτε καν πρωταθλητισμο οπως γινεται και φετος

Βαφτιζουμε ως εξτρεμ τα δεκαρια επειδη εχουν σχετικα υψηλα συμβολαια για τα δεδομενα της ομαδας , την ιδια στιγμη που οι ανταγωνιστες σου δινουν χρημα και φερνουν παικτες ποιοτικοτερους απο οτι εσυ. Λογικο να το παιρνουν αυτοι και να σε αφηνουν 15 βαθμους πισω απο τον 1ο γυρο

 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

44 minutes ago, The Magician said:

 

Λιβαγια - Μανταλος - Πονσε - Μπογε - Μπακασετας ειναι τα πιο ακριβα σου συμβολαια δλδ οι καλυτεροι σου παικτες θεωρητικα. Ποσοι και ποιοι απο αυτην την 5αδα απεδωσαν και βοηθησαν ειναι το ερωτημα. Συνυπολογιζοντας και τις απανωτες μαλακιες του Κροατη στην Ευρωπη, ο μοναδικος που μπορεις να πεις οτι σου εβγαλε τα λεφτα του στο μεσο της σεζον ειναι ο Πονσε με τα 11 γκολ και τις 3 ασιστ. Αρα καταληγουμε οτι ο σχεδιασμος ειναι λαθος και οτι πονταρες σε λαθος γκανιαν. Ετσι νομιζω εγω.

 

 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Καλύτερα να κερδίζω με υποτιθέμενο πονόματο παρά να μην κερδίζω με πραγματικό πονόματο. Γνώμη μου. 

Link to comment
Share on other sites

Μια τοπ ομάδα πρεπει να έχει ρόστερ και για 4-4-2 / 4-3-3 ακόμα και για 3-5-2 (που δεν συνηθίζεται πλεον μετά τη μόδα) με τις παραλλαγες τους αλλά όπως γράφτηκε δεν γίνεται να παιζεις 4-4-2 με ρόστερ που δεν το υποστηρίζει και να εκθετεις τοσο ακόμα ολες τις αδυναμίες των παικτες .  Αν ήταν σοβαρός προπονητης είτε δεν θα αναλάμβανε όπως έχουν κάνει τόσοι και τοσοι είτε θα προσαρμοζοταν  οπως Μανόλο είτε θα προσαρμοζε την ομάδα με καποια τρικ όπως πογιετ αλλά επειδή είναι ζουζουνιδης βγαίνει και λέει κάθε φορά μαλακίες όπως εχθές που είπε ότι παιζαμε από καιρό 3-5-2 ( εδώ γελάμε) για να μην φαίνεται μαλάκας και τσαλακωθεί. 

Link to comment
Share on other sites

23 minutes ago, Ban Viveur said:

Πάλι το Μιχαήλ Άγγελο της Ανδαλουσίας μνημονεύετε ;   

Πονόματος & ΑΕΚ = ΚΛΑΚ Φιλμς., Μαρθα Βούρση, Βασιλάκης Καϊλας 

Δεν είναι κάθε μέρα του φωτογράφου 

Ο Ζαστρίσιαν έχει κάποιο θέμα να τον μνημονεύει, εμείς για τον Ζούζου συζητάγαμε.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Ευτυχώς ήρθε ο βάζελος και εκτός απ' τον πονόματο, γλυτώσαμε και από τα άγχη για μέρες φωτογράφων. Μόνο τα αποτελέσματα του Ατρομήτου κοιτάμε φέτος για να εδραιωθούμε στην τρίτη θέση

Link to comment
Share on other sites

Guest tony_montana

παιχτηκε τιποτα με κειτα απο πλατεια?

ολοι οι θαμωνες ειναι εξαλλοι με τον παικτη γιατι νομιζουν οτι εκανε μανουρες να μεινει ελευθερος γιατι υποψιαζονται δακτυλο μελ για να τον παρει ελευθερο.

Link to comment
Share on other sites

13 hours ago, nikos said:

Περαν των οποιων κενων δεν υπαρχει το «παιζω 3-5-2 και τελος οι εξτρεμ απο εδω και περα», αυτα ειναι για τους πουθεναδες. Οι ομαδα πρεπει να εχει εναλλακτικες να αλλαξει το συστημα οταν μπλοκαρει. Και φυσικα ακομα και στο 3-5-2 θες σιγουρα παικτες.

 Απο εκει και περα σε περαιτερω αναλυτικη κουβεντα για το αν ειμαστε... πληρεις, δεν μπαινω. 

Δεν ξέρω ποιους εννοείς με το πουθενάδες. Καμία ομάδα στον κόσμο δεν έχει αρκετούς πρωτοκλασσάτους παίκτες για να παίξει κάθε σύστημα. Ακόμα και την Real ή την Barcelona να πάρεις, κάποιες θέσεις είναι πιο αδύναμες και φροντίζει ο (εκάστοτε) προπονητής να μην το τονίζει (π.χ. η Ρεαλ για να παίξει με 2 μπροστά πρέπει να βάλει τον Mariano οπότε το αποφεύγει). Οπότε το να μην ψάχνεις για εξτρεμ που να είναι βασικός/πρωτοκλασσάτος δεν είναι ούτε πρωτάκουστο ούτε για πουθενάδες. Από κει και πέρα, αν αποφασίσει η ομάδα/προπονητής ότι θέλει να πορευθεί με συστήματα που να έχουν βάση τον άξονα, τότε αυτόματα συστήματα με ακραίους γίνονται plan B (ή και C) για τις περιπτώσεις που η ομάδα μπλοκάρει ή πρέπει να προσαρμοστεί σε κάποιον αντίπαλο. Και για το plan B/C μπορείς να πεις ότι το να βαφτίσω τον Galo και τον Lopes εξτρεμ ή να βάλω τον Αλμπάνη, είναι μια οκ λύση. Με δεδομένο φυσικά το plan A/B να έχει σχεδιαστεί σωστά και να μου δίνει πλεονέκτημα στο 80% των ματς.
 

13 hours ago, The Magician said:

Οχι αλλα το "παντα μπροστα" ΚΜ θελει τρια στοπερ και χιμενεθοπονοματο. Και επειδη εδω γραφουμε, εδω τα λεμε. Και δεν τα λεω επειδη φταιει το ΚΜ αλλα η ιδια η διοικηση αποδοκιμασε αυτο το ποδοσφαιρο και ζητησε πιο επιθετικη προσεγγιση και περισσοτερο θεαμα. Και καταληξαμε χτες να βλεπουμε ενα καρμπον ματς χιμενεθ, ενα κλωτσοσκουφι που με γυρισε στον περσινο Απριλιο. Κερδισα θα μου πεις. ΟΚ αλλα περσι οχι απλως κερδισες αλλα πρωταθλημα πηρες και η διοικηση αποφασισε οτι αυτο το ποδοσφαιρο ΔΕΝ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ. 

 Επομενως ή παμε με αυτη την αστειοτητα ή παιρνεις εναν προπονητη να μπορεσει να διδαξει 5 πραγματα και να δουμε και κατι αλλο ρε αδερφε. Οχι απαιραιτητα με ακραιους. Ακομα και το 2-2-2 που ηθελε ο Ουζουνιδης, με διαφορετικους παικτες μια χαρα μπορεις να το παιξεις. Αν ειναι να συνεχισουμε να κοροιδευουμε και να επιστρεφουμε συνεχεια στην εποχη Πογετ, τοτε ΟΚ κανενα προβλημα επισης και παμε με τη λογικη που λες εσυ "εκατσε περσι μπορει να ξανακατσει και στο μελλον".

Δεν ξέρω γιατί λες ότι συστήματα με 3άδα πίσω είναι αντίθετα στο "πάντα μπροστά" και σε κυριαρχικό ποδόσφαιρο (το είχες γράψει σε άλλο thread χθες). Με τους κατάλληλους παίκτες μια χαρά κυριαρχικό και επιθετικό ποδόσφαιρο μπορείς να παίξεις (το canonical example είναι η Barcelona του Cruyff αλλά ακόμα και πιο πρόσφατα ο Guardiola και ο Bielsa έχουν παίξει ποδόσφαιρο κυριαρχίας με 3αδα πίσω), όπως και με πρακτικά κάθε -ισορροπημένο- σύστημα. Όλα είναι θέμα της συνολικής τακτικής και το πως δένει αυτός με τους παίκτες, όχι του σχηματισμού per se.

Παραβλέποντας τις τρολιές για κλωτσοσκούφι Χιμένεθ και πονόματους κλπ, δέχομαι ότι η διοίκηση αποφάσισε ότι δεν της κάνει αυτό το ποδόσφαιρο. Καιρός να δεχτεί και η διοίκηση ότι με αυτό το ροστερ και όχι world-class προπονητές, μόνο αυτό το ποδόσφαιρο μπορεί να παίξει αποτελεσματικά η ομάδα. Αν θέλει κάτι άλλο, ας αλλάξει σημαντικά το ρόστερ. Μέχρι να το κάνει όμως, δεν θα κράζω την μόνη σωστή απόφαση του ουζουνίδη εδώ και τόσους μήνες, δλδ να προσαρμοστεί εκείνος στην ομάδα και να μην περιμένει ο Simoes και ο Γαλανό να γίνουν Modric να καλύπτουν 50 στρέμματα χώρο απέναντι σε υπεράριθμους αντιπάλους.
 

12 hours ago, The Magician said:

Συνηθως οι πιο ακριβοι στο ροστερ ειναι και οι καλυτεροι. Δεν απεδωσε ο Μπογε, δεν απεδωσε ο Μπακασετας + το προβλημα που δημιουργηθηκε με το συμβολαιο + τη μαλακια στον εγκεφαλο να "πιστεψουμε το Γαλανοπουλο" και να μην ερθει ο Κρστιτσιτς απο το καλοκαιρι και καπως ετσι στραβωσε ολο. 

Λιβαγια - Μανταλος - Πονσε - Μπογε - Μπακασετας ειναι τα πιο ακριβα σου συμβολαια δλδ οι καλυτεροι σου παικτες θεωρητικα. Ποσοι και ποιοι απο αυτην την 5αδα απεδωσαν και βοηθησαν ειναι το ερωτημα. Συνυπολογιζοντας και τις απανωτες μαλακιες του Κροατη στην Ευρωπη, ο μοναδικος που μπορεις να πεις οτι σου εβγαλε τα λεφτα του στο μεσο της σεζον ειναι ο Πονσε με τα 11 γκολ και τις 3 ασιστ. Αρα καταληγουμε οτι ο σχεδιασμος ειναι λαθος και οτι πονταρες σε λαθος γκανιαν. Ετσι νομιζω εγω.

Ας τους πιάσουμε έναν-έναν:
Livaja: Είχα βάλει σε άλλο thread αυτό το άρθρο πριν κάποιους μήνες (http://www.gazzetta.gr/stili/to-mauro-kouti/article/1294430/i-fanela-me-no-9-pic) που δείχνει ότι o Livaja μέχρι τέλη Νοεμβρίου μια χαρά προσπαθούσε και βοηθούσε την ομάδα. Από την άλλη, σε αυτό το καταραμένο 4-4-2, δεν υπήρχε άνθρωπος κοντά του για να συνεργαστεί και να κάνει προσπάθειες. Επίσης, ξεκάθαρα δεν μπορεί να συνεργαστεί με τον Ponce εξίσου καλά όσο με τον Araujo (ο Ujo του ταίριαζε καλύτερα λόγω των off the ball κινήσεών του), με αποτέλεσμα να έχει και αυτό το μειονέκτημα. Ναι είναι μαλάκας και τρελιάρης και στο CL μας γάμησε, αλλά δεν είναι 100% δικό του το σφάλμα. Έχει παίξει λίγο, αλλά πιστεύω με το 3-5-2 και τις πιο κοντινές γραμμές, θα αποδόσει καλύτερα. Μένει να φανεί.

Μάνταλος: Παρόμοια φάση. Έπαιζε σε μια θέση που δεν του ταιριάζει, με τον κοντινότερο (επιθετικογενή) συμπαίκτη να είναι 20 και 30 μέτρα μακρια. Δεν είναι παράλογο να μην αποδίδει, παρότι προσπαθούσε. Πλέον στον άξονα (και ας μην παίζει στην θέση που τον βολεύει το μέγιστο) φαίνεται ξεκάθαρα πολύ καλύτερος, εκμεταλλευόμενος τα προσόντα του (vision, κράτημα μπάλας και off the ball).

Ponce: Έχω πει ότι δεν με ξετρελαίνει σαν παίκτης (ειδικά για το συμβόλαιό του) αλλά το παιδί σκοράρει από την αρχή της σεζόν. Ξεκάθαρα από την 5αδα αυτός που είχε σταθερά την πιο καλή απόδοση.

Boye: Σαν να μην υπάρχει. Δεν ξέρω αν φταίει αυτός, η θέση που έπαιζε/παίζει ή κάτι άλλο, αλλά αν δεν είχε βάλει το γκολ με τον Αρη θα μιλούσαμε για προσφορά Γιαννιώτα.

Μπακασέτας: Παρόμοια με τον Μάνταλο. Σε θέση που δεν του πήγαινε, χωρίς παίκτες να συνεργαστεί, χωρίς να έχει τα προσόντα να παίζει εκεί με αυτή την τακτική. Πλέον και αυτός (μετά και την ιστορία με το συμβόλαιό του) δείχνει καλύτερος, παρότι ήταν τραγικός στην Νέα Σμύρνη. Θεωρώ ότι θα χάσει την θέση του σύντομα από τον Σέρβο, αλλά θα είναι καλή μονάδα για να έρχεται από τον πάγκο.

Από τους 5 λοιπόν, 1 έχει σταθερά καλή απόδοση και 3 τους είχε ευνουχήσει το 4-4-2 του Στρατηγού (με ολίγον από τα ψυγεία του εθνάρχη). Καθαρά αποτυχημένη περίπτωση είναι μόνο ο Boye. Και προφανώς ο σχεδιασμός σου ήταν λάθος. Κυρίως γιατί έδωσες την ομάδα σε έναν τύπο που με την τακτική του γάμησε ένα σωρό παίκτες, αλλά και γιατί την άφησες γυμνή στα χαφ/εξτρεμ που απαιτούσε αυτή η τακτική. 
 

13 hours ago, The Magician said:

Τωρα με τον Κρστιτσιτς γιατι δεν μπορεις να παιξεις κατι αλλο; Ποιο ειναι το προβλημα να παιξεις και 4-3-3 και 4-5-1; Δοκιμαστηκε πχ ο Κλωναριδης δεξια με το Μπογε αριστερα; Ειδαμε κανενα σχημα με ρομβο; Ειδαμε 4-1-3-1-1; Τιποτα δεν ειδαμε. Μολις ειδαμε τα σκουρα και οτι η ομαδα παει να χασει και τη 2η θεση γυρισαμε στο παλιο καλο μασκαρεμενο 3-6-1 του Χιμενεθ με τον αμυντικο χαφ και τους εσωτερικους και ολα καλα γιατι η ομαδα κερδισε. Σε χρονια που υποτιθεται ηθελες να προσθεσεις στο επιθετικο κομματι και να παιξεις κατι αλλο. Για μενα δεν φταινε μονο οι λιγοι παικτες. Φταιει και το ζωντοβολο και φταιει πανω απ ολα ο σχεδιασμος που οπως λεω στο Νικο, στηριχθηκε στο οτι οι 5 καλοι και ακριβοι σου ποδοσφαιριστες θα σου παιξουν συμφωνα με τα λεφτα που δινεις και θα ξεπεταχτει και ο Γαλανοπουλος στο κεντρο για να τον μοσχοπουλησεις. Και τελικα παπαριες καμαρωτες.

4-3-3 και 4-5-1 δεν βγάζει λογική να παίξουμε. Πρακτικά για 4-3-3 πρέπει αν θυσιάσεις ένα στόπερ και τον Livaja για να βάλεις 2 εξτρεμ. Αφού δεν εχουμε εξτρεμ της προκοπής, δεν είναι ορθολογική απόφαση είναι δογματικό "θέλω να βλέπω εξτρεμ". 4-5-1 εξαρτάται πως το έχεις στο μυαλό σου, αλλά και πάλι χωρίς εξτρεμ της προκοπής είναι μόνο για ειδικές καταστάσεις.
Ρόμβο και 4-1-3-1-1 θα ήθελα κι εγώ να δω κάποια στιγμή (αν στραβώσει κάποιο ματς), αλλά αν κρίνω από την ευελιξία του Μαρίνου ως τώρα, δεν παίζει.

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

16 hours ago, The Magician said:

Αφου πλεον με το συστημα που αγαπαει ολο το ΚΜ δεν χρειαζεσαι ακραιους και εισαι σωστος και χιμενεθικος.

Αυτα ειναι πραγματα που αποφασιστηκαν στα ιστορικα συνεδρια της ΚΜιντερν.

Link to comment
Share on other sites

Έχω ξεκαθαρίσει δεκάδες φορές πως δεν με ενοχλεί η μεταγραφική πολιτική της ομάδας.

Περισσότερο με ενοχλούν τα ήξεις αφήσεις από τους ΑΡΔ μας οι οποίοι μας αντιμετωπίζουν περίπου ως καθυστερημένους όσο και η έλλειψη σοβαρής στελέχωσης.

Θεωρώ πως έγιναν πραγματάκια σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο ενώ και στις περιπτώσεις των "τριών" η ΠΑΕ δικαιώθηκε όπως φαίνεται.

Μακάρι να σηκώσουμε το Κύπελλο φέτος ώστε η χρονιά να ναι φουλ επιτυχημένη.

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ ότι κάτι έγινε τώρα μεταγραφικά (σωστά είδαν ότι κάηκε η χρονιά και δεν κινδυνεύουμε άπο τους πίσω κάτι που το λέγαμε και εδώ) φιάχνοντας τις βάσεις για τις κινήσεις ουσίας του καλοκαιριού .  Τουλάχιστον έγινε και ένα πρώτο σωστό ξεκαθάρισμα του ρόστερ και συγκράτηση των συμβολαίων ώστε το καλοκαίρι να μπορούν να φιάξουν κάτι αξιόμαχο για του χρόνου με το προπονητή που θα έρθει νωρίς και να μην χάσουμε με μαλακιούλες ( όπως πέρσι με λαζαρο χιμένεθ και μεταγραφές) και την επόμενη χρονιά . 

Τωρα μένει να αξιολογηθούν μέ χρόνο συμμετοχής κάποιοι παίκτες ακόμα π.χ. αλμπάνης / σβάρνας και κάποιοι μικροί ίσως στη πορεία μέχρι το τέλος (στο τέλος που θα φαίνεται ότι θα είμαστε αδιάφοροι) ώστε να γίνει το οριστικό ξεκαθάρισμα ( ο γιαννιώτης φαίνεται ότι έχασε το τραίνο ) . 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Έχουμε το παρακάτω ξεκαθάρισμα του Ιανουαρίου για το προγραμματισμό του καλοκαιριού που όλοι έχουμε στο μυαλό μας αλλα εγω τα γράφω :P

 

ΤΕΡΜΑ 

Β. Μπάρκας 24    - Π. Τσιντώτας 25 - Μ. Γιαννίκογλου 25 - Γκίνης 19 

Για Μπάρκα θέλουμε απο ότι φαίνεται να το σπρώξουμε πριν μας μείνει και φύγει ελεύθερος , αν φύγει θα αποκτηθεί τέρμα είμαστε και ψιλοασφαλής με Τσιντώτα και Γιαννίκογλου . Γκίνης μένει σαν τέταρτος μέχρι να φύγει και έρθει ο επόμενος απο τους μικρούς .

ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ 

Ε. Λόπες 29   - Ν. Χουλτ 28 - Γ. Γιαννούτσος 20

Ξεκινάμε με χουλτ βασικό , Λόπες πασπαρτού σε μπακ και χαφ ώστε να συμπληρωθεί 4άδα στους ακραίους και Γιαννούτσο έχει καεί απο τις τραγικές εμφανίσεις κυρίως πέρσι άλλα και φέτος στο κύπελλο λογικά θα φύγει δανεικός ή ελεύθερος ( ή ΑΕΚ Β )

ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ

Μ. Μπακάκης 27 - Ρ. Γκάλο 32 - Σ. Βασιλαντωνόπουλος  26     

Μπακάκης σαν βασικός δεξιός μπάκ σε τετράδα ή 6ός στόπερ , Γκάλο να μεινει 1+1 αντε 2 με το υπάρχων συμβόλαιο για να δείνει λίγο ποιότητα σαν μπακ χαφ και βασιλαντωνόπουλος τον θέλω αφού Γκάλο και Μπακάκης δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος ( Μπακάκης και σαν στόπερ , Γκάλο λογο ηλικίας ) .

 

ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ 

Ντ. Τσιγκρίνσκι 32 - Μ. Οικονόμου 26 - Ο. Τσόσιτς 26 -Σ. Σβάρνας 21 - Α. Μαρκοπουλιώτης 22

Λογικά θα έρθει αντικαταστάτης Λάμπρο με παρόμοια χαρακτηριστικά ώστε να βγούν τα δύδιμα Τσιγκρίνσκι - Μεταγραφή , Οικονόμου - Τσοσιτς , Σβάρνας 5ος και Μπακακης σε τριάδα και απο εκεί και πέρα γεμίσματα με μικρούς                                                                           

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ ΜΕΣΟΙ

N. Krsticic 28 - Κ. Γαλανόπουλος 21 - Α. Σάμπα   19   - Π. Μπάμπης 19         

Άλεφ θα χαιρετήσει λογικά αφού δεν υπάρχει περίπτωση να δώσουμε 1,8 και ελπίζουμε να φύγει και Μοράν . Σας 6άρι θα εχουμε λογικά τη μεταγραφή ( βασικός)  εκτός και αν γίνει ανατροπή με σιμόες - Γαλανό και στο 8 το σέρβο με καμιά μεταγραφή πίσω του ( ο κονέ εαν είναι ακόμα ποδοσφαιριστής με προετοιμασία δεν με χαλάει ) . Σάμπα Μπάμπης γεμίσματα εκτός και να φύγουν δανεικοί ή δείξουν πράγματα.              

 ΜΕΣΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ             

Τ. Μπακασέτας 25 - Π. Μάνταλος 27  - Η. Τσέλιος    21   - Χ. Γιούσης 19 - Γ.Φ. Μπότος 18

Πάζει και ο Μάρκο εκεί άρα λογικά είμαστε οκ . Θα έρθει εαν πουληθεί κάποιος απο τους δύο λογικά . Φαντάζομαι ο Μπότος θα στηριχθεί για πέρνει χρόνο . Τσέλιος και Γιούσης οριακά είναι αν παραμείνουν . Αυτοί θα πάνε πιθανών στην ΑΕΚ Β εάν γίνει . 

ΑΚΡΑΙΟΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ 

Χ. Αλμπάνης 24 - Α. Βλαχομήτρος  21  - Γ. Γιαννιώτας 25

Μπογιέ δεν μένει , Γιαννιώτας φαίνεται να έχει καεί , Βλαχομήτρος μένει μέχρι να φύγει άρα έχουμε τον έναν Αλμπάνη που θα πέρνει ευκαιρίες μέχρι το τέλος ώστε να δούμε για τη λύση να τον υπολογίζουν. Θεωρητικά παίζουν Μάνταλος Τάσος άλλα με πολλά θέματα . Σε κλειστά παιχνίδια παίζουν Λόπες πιο εύκολα και Γκάλο πιο δύσκολα άλλα δεν γίνεται να μην αποκτηθούν 2 (ένας με καλό συμβόλαιο )  και μαζί με τον Αλμπάνη και τα πασπαρτού να πούμε ότι είμαστε σχετικά οκ . 

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ 

Μ. Λιβάγια 25 - Γ. Γιακουμάκης 24 - Β. Κλωναρίδης 26

Θα παλέψουμε Πόνσε άλλα με τις πιθανότητες εις βάρος μας και ο Γιακουμής 50-50% να φύγει ανάλογα με πορεία ΟΦΗ και παρουσία του εκεί . Χρειαζόμαστε αντιαραούχο-αντιπόνσε και έναν πθανών αντιγιακουμή και αυτό στη περίπτωση που δεν φύγει ο Μάρκο . 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Για μένα η ΑΕΚ χρειάζεται για του χρόνου:

Στο τέρμα:

Πώληση Μπάρκα και απόκτηση τερματοφύλακα 30χρονου με κάποια εμπειρία

Στην άμυνα:

Απόκτηση δεξιού μπακ βασικού, ανανέωση Γκάλο και Μπακάκης για πασπαρτού

Απόκτηση κεντρικού αμυντικού στυλ Βράνιες ή Κάλα με αποχώρηση Τσοσιτς

Στα χαφ:

Παραμονή Σιμόες + Πώληση Γαλανόπουλου => Απόκτηση βασικού εξαριού

Απόκτηση ενός ακόμα χαφ τύπου Ζουκουλίνι ώστε μαζί με Κρίστισιτς και το νέο εξάρι να ανέβεις επίπεδο στα χαφ και να χεις και εναλλακτικές

(Άρα πώληση ενός + απόκτηση δύο παιχτών)

Στην επίθεση:

Πώληση Livaja ή Μάνταλου και διατήρηση Μπακασέτα

Απόκτηση δύο wingers με potential 

Ανανέωση δανεισμού Ponce ή προσπάθεια επιστροφής Araujo αλλιώς απόκτηση κάποιου επιθετικού τοπ

 

Με λίγα λόγια πέραν της φετινής καβάντζας του CL ας ψαχτείς για τρεις πωλήσεις (Μπάρκας, Γαλανόπουλος, Livaja/Μάνταλος) και μετά να ψαχτείς για 5 ενδεκαδάτους (Δεξί μπακ, Κεντρικό μπακ, Κεντρικό χαφ, Αριστερό και δεξί Γουίνγκερ). Και ανάλογα με τα παραπάνω κινείσαι και για το στυλ φορ που θες.

 

Φυσικά θα πρέπει να δεις τί θα κάνεις με Μαρίνο.

Για μένα αν πάρει Κύπελλο ας πάρει μια δεύτερη σεζόν ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ στελεχωθεί με σοβαρό τημ εκγύμνασης. Αλλιώς δρόμο και πας για νέο κόουτς ξένο (Βλάνταν έστω).

Και τέλος να δεις και το θέμα Λυμπε.

 

Τα παραπάνω ακούγονται υπερβολικά αλλά ΔΕΝ νομίζω πως είναι κάτι τρομερό ενώ αν γίνουν οι απαραίτητες πωλήσεις τότε μπορείς να αναμορφώσεις σοβαρά το ρόστερ σου

Link to comment
Share on other sites

@firebird

ειναι σαφες αυτο που γραφω. πουθενας ειναι οποιος πει οτι ξαφνικα την ειδα 3-5-2 και δεν ξαναπαιρνω εξτρεμ.

δεν ειπα να εισαι πληρης σε ολες τις θεσεις.

για να μην τα πολυ-λογουμε βλεπετε το βαθος που εχουν οι αλλοι 2 κι εμεις δεν εχουμε, δεν χρειαζεται να αναλυουμε τα αυτονοτητα.

 

καποιοι εχουν λεφτα και καποιοι βραζουν στο ζουμι τους, αυτη ειναι η πραγματικοτητα και δεν αλλαζει.

το μονο που μπορει να αλλαξει ειναι να ξαναβγαλουμε απο την μυγα ξυγκι οπως περισυ. θελει πολλη τυχη να ξανασυμβει τοσο συντομα αυτο ομως.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

21 hours ago, nikos said:

Ποσοτικα ειναι πληρης και ο Λεβαδειακος.

Το ποσο κοστισε ο καθενας φανταζομαι οτι αντιλαμβανεσαι οτι δεν εχει να κανει με το ποσο προσφερει.

Απο εκει και περα ειτε συμφωνουμε ολοι οτι θελουμε 0 παικτες, ειτε 12, ο Μελισσανιδης τωρα θα παρει 0.

Απο καλοκαιρι βλεπουμε και φτου κι απο την  αρχη με αυτην την ταλαιπωρια που λεγεται μεταγραφες ΑΕΚ.

κατσε μην πάρει και το καλοκαίρι 0 ο τρελιάρης.....μπορεί να θέλει να σπάσει ρεκόρ

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Bukowski said:

 

Φυσικά θα πρέπει να δεις τί θα κάνεις με Μαρίνο.

Για μένα αν πάρει Κύπελλο ας πάρει μια δεύτερη σεζόν ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ στελεχωθεί με σοβαρό τημ εκγύμνασης. 

 

Πάει, αφού υποχώρησες και συ....

Link to comment
Share on other sites

Ο Κλαρίνος είναι για τον πούτσο (γνωστά αυτά) όμως θεωρώ πως φέτος η ομάδα ήταν τόσο χάλι λόγω χαλαρής προετοιμασίας για είσοδο στο CL και τραγικού συστήματος (το οποίο όμως προσάρμοσε στην πορεία).

Θεωρώ σημαντικό γενικά το να βάζει μυαλό κάποιος έστω και αργά.

Ξαναλέω ΕΑΝ σηκώσει Κύπελλο στην πρώτη του σεζόν στην ομάδα και υπάρχει προοπτική για πιο σοβαρό team εκγύμνασης (δεν θεωρώ τυχαίο πως ο Πόνσε που δεν έκανε με εμάς προετοιμασία είναι ο μόνος που τρέχει, πιέζει κτλ) τότε θα το συζητούσα για μια ακόμα σεζόν. Προσωπικά με αφορούν οι τίτλοι και μόνο αυτοί.

Link to comment
Share on other sites

Αυτή η κοπριά πρέπει να φύγει....οι τίτλοι με ενδιαφέρουν και εμένα, αλλά προπονητή που δεν μπορεί να καταλάβει τι σύστημα ταιριάζει στο υλικό του, ειναι ακαταλληλος.

Και έξι μηνες που του πήρε είναι τεράστιο χρονικό διαστημα. Ακόμα και φέτος μπορούσαμε να είμασταν σε απόσταση 4-5 βαθμών.....για τη χαοτική διαφορά ευθύνεται αυτος.....

Για την απώλεια του τίτλου ο μεγάλος.

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Πέραν των εγκλημάτων που έκανε στον πρώτο γύρο (που πάντως υπάρχουν δικαιολογίες), εάν τερματίσει τρίτος με τρίτο μπάτζετ, σηκώσει Κύπελλο και με δεδομένης και της εισόδου στο CL που ήταν υπέρβαση, θεωρώ πως ψυχρά βλέποντάς το δεν θα 'ναι παράλογη η παραμονή του. Ουσιαστικά η κατάκτηση Κυπέλλου για μένα και τίποτα λιγότερο του δίνει εξιλέωση λόγω του ήταν η πρώτη του σεζόν. Και ξέρετε την άποψη που έχω για το ποιόν του.

Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, Bukowski said:

 

Για μένα αν πάρει Κύπελλο ας πάρει μια δεύτερη σεζόν ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ στελεχωθεί με σοβαρό τημ εκγύμνασης. 

 

 

Αυτο που επαθες το εχω δει να συμβαινει στο Invasion of the body snatchers.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

  • George_D locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×