Jump to content

Α.Ε.Κ. - Ατρόμητος (10 αγ.): 11/11, 15:00, Novasports 2


SpiRos
 Share

Recommended Posts

Eπικινδυνο ματς. Σε αδειο γηπεδο και με κουραση απο την ευρωπη. Περιμενω απο τους ξεκουραστους παικτες Λιβαγια, Μπογε, Γκαλο να παρουν την ομαδα στις πλατες τους

 

διαιτητης ο Διαμαντοπουλος, ΕΠΣ Αρκαδιας

Link to comment
Share on other sites

Ούτε όρεξη για να ασχοληθώ με μια υποθετική 11άαδα δεν έχω πλέον .

Λοιπόν έτσι για τη συνήθεια

 

 

                Μπάρκας                                         ( έκανε καλή εμφάνιση σταθεροποιήθηκε στη θέση)

Γκάλο  Λαμπρόπουλος  Οικονόμου   Χούλτ          ( Γκάλο για ροτέισον και επιθετικότητα , Λαμπρο γιατί ο σέρβος το γάμησε , Οικονομου ανάσες στο κουραασμένο ουκρανό και Χουλτ μέχρι να λιώσει)

            Άλεφ  Γαλανό                                      ( Σιμοες έπαιξε όλο το παιχνίδι οι άλλοι πήραν ανέσες) 

Μπογιέ     Κλωναρίδης     Μπακασέτα                 ( και οι τρείς ξεκούραστοι και με αρκετά ικανοί να καθαρίσουν το παιχνίδι)

                Λιβάγια                                           ( Λιβάγια στη θέση του πόνσε γιατί ακόμα κάλυψε τόσα στρέμματα στο αλιανζ) 

Link to comment
Share on other sites

αν δεν κερδισεις επιστρεφεις και τυπικα  στην προ/ 2017-18 κατασταση, δηλαδη οριστικα εκτος πρωταθληματος και Ευρωπης γυρω στην παρελαση του οχι.

Link to comment
Share on other sites

Εξιλεωση Μανταλου για το περσινο χαμενο τετ α τετ.

Βασικά δεν ήταν καν τετ α τετ.

Λίγο καλύτερη περίπτωση από του Masoud (Μακάρι να τρως βόδι σε ραμαζάνι γαμημένε)

Link to comment
Share on other sites

Νικη και μονο νικη για να ειμαστε στο κολπο γιατι εγω γουσταρω εφημερες χαρες

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Το πρωτο παιχνιδι που δεν χωρανε απωλειες αν θες να χτυπησεις το πρωταθλημα. 

Σε θεωρητικο πλαισιο εχεις ακομα αυτα τα παιχνιδια υψηλης εντασης (εξω Αγιαξ και Μπενφικα):

  • Ατρομαχτο τωρα
  • ΠΑΟΚ εντος το Φλεβαρη
  • Γαυρο εξω μεσα Φλεβαρη
  • Δωνη εντος Μαρτη
  • Ατρομητο εξω μεσα Μαρτη

 

Εχεις επισης αυτα τα "πονηρα" παιχνιδια που μπορει να κρυβουν κινδυνους:

  • Αγρινιο 24 του μηνου
  • Λαρισα στα μεσα Δεκεμβρη
  • Γιαννενα στα μεσα Γεναρη
  • Νεα Σμυρνη τελη γεναρη
  • Χαριλαου το Μαρτιο

+ την Ξανθη και τη Λιβαδεια στα τελειωματα αλλα δεν τα βαζω μεσα γιατι αν τα θες θα τα παρεις και τα δυο ανεξαρτητως καταστασης.

 

Ουσιαστικα σαν ΑΕΚ πρεπει να δεις τι θα παρεις σε αυτα τα δεκα ματς. Αυτα τα ματς θα σου κρινουν τη σεζον εννοειται χωρις να υπολογιζω τιμωριες, μολοτωφ και αφαιρεσεις βαθμων ή εισοδους με κουμπουρια και ρολα ταμειακων.

 

Στην οικονομια του πρωταθληματος θες επιτακτικα 7 νικες αν νικησεις στα ντερμπι με ΠΑΟΚ/ΟΣΦΠ και 8 νικες αν φερεις Χ σε Καραϊσκακη. Με ηττα απο ΠΑΟΚ δεν κανουμε συζητηση και δεν υπαρχει λογος να ελπιζεις. Η αισθηση ωστοσο ειναι οτι η ομαδα παιζει ολη τη χρονια Φεβρουαριο-Μαρτιο. Πραγμα το οποιο σημαινει σε απλα ελληνικα οτι πρεπει να παρει παικτη/ες ΝΩΡΙΣ και οχι στα τελειωματα των μεταγραφων. Σε καθε αλλη περιπτωση το κουπι θα το τραβηξουν οι υπαρχοντες. Μονο αν εχεις υποθετικα απο 5-10 Γεναρη τον χαφ θα προλαβει να μπει στην ομαδα και να ειναι ετοιμος στο μηνα. Δεν ειναι επιθετικος ο χαφ για να μην εχει τακτικη σημασια η ενταξη του στο συνολο. 

 

Βασικος αξονας λοιπον της επιτυχημενης ή αποτυχημενης σεζον ειναι α) η νικη με Ατρομητο τωρα για να πας στη διακοπη με αποφορτιση, β) δυο σχετικα ευκολα διπλά σε Αγρινιο και Λαρισα και μετα το προγραμμα στρωνει και εχεις το χρονο να ενταξεις τον χαφ που αποφασισες οτι θα φερεις. Εαν καταφερεις και παιξεις τον ΠΑΟΚ με διαφορα στους 6 ή λιγοτερους βαθμους τοτε μεταφερεις το προβλημα στον ΠΑΟΚ που εχει κι αυτος καποιες παγιδες στο προγραμμα. Οχι οσες εσυ, αλλα εχει. 

 

Δεν εισαι το φαβορι, αλλα ουτε περσι ησουν και το πηρες. Ελπιζω να εχουν κατσει να τα αναλυσουν αυτα στην ομαδα και να μην πετανε αετο και φερουν παικτη για να φερουν 27 Γεναρη ξερω γω. Δεν μας κανει κανενας παικτης τελη Γεναρη για να παιξει με τα λιμά Μαρτη-Απριλη οταν θα ειναι ετοιμος. Θες παικτη αν ειναι δυνατον διαλεγμενο απο τωρα, με χαρακτηριστικα που δεν εχεις και σε αναβαθμιζουν ποιοτικα. Τετοιος παικτης δεν ειναι ο Κρστιτσιτς. Τετοιος παικτης δεν ειναι ο Σαμαρης. Τα γραφω απο τωρα για να συνεννοουμαστε.

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

Guest Fadrhonc21

Οτιδήποτε άλλο εκτός από άσσο, σημαίνει και τέλος σεζόν. Πάρα πολύ δύσκολο ματς και το φοβάμαι απίστευτα. Πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις πρώτος γκολ και γρήγορα.

Link to comment
Share on other sites

Πολύ δύσκολο ματς γιατί αντιμετωπίζουμε ίσως τον καλύτερο προπονητή στην Ελλάδα φέτος. Αν ο δικός μας πάλι είναι "χαρωπά τα 2 μου χέρια τα χτυπώ" στον πάγκο, μόνο σε κάποια ατομική ενέργεια Livaja/Μάνταλου/Boye μπορούμε να ελπίζουμε για να τους ξεκλειδώσουμε.

Link to comment
Share on other sites

Επισης για να το κανουμε πιο σαφες το πραγμα, εαν εσυ εχεις 10 (12) ο βασικος αντιπαλος εχει βγαλει Καραϊσκακης, Νεα Σμυρνη, Κρητη, εσενα μεσα, Δωνη μεσα, το πολυ δυσκολο γι αυτον Χαριλαου και πηρε και ποντο στο Περιστερι. Εχει δηλαδη σε υψηλης εντασης μονο:

  • Τριπολη το Γεναρη
  • εσενα στο ΟΑΚΑ
  • το γαυρο μεσα
  • το Δωνη στο ΟΑΚΑ

 

και σε θεωρητικο πλαισιο εχει τα πονηρα:

  • Σεριφη μεσα-εξω που παραδοσιακα τον δυσκολευει και του κανει κηδειες
  • βια τη Λαμια που θα παιξει και για σενα
  • βια το Αγρινιο μεσα Μαρτη

και πολλη βια να βαλω τη Ριζουπολη και τη Λιβαδεια που τα θεωρω μαθηματικες ελπιδες δικες σου. Στα Γιαννενα και στον Κουγια παει 28η και τελευταια αγωνιστικη και ειναι μη γενομενα ματς.

 

Ουσιαστικα σε σχεση με σενα που εισαι στο 10 (12) ο Σαββιδης ειναι στο 6 (10), δλδ μειον 4 παιχνιδια. Αυτα σε συνδυασμο με τη διαφορα των 6 ποντων και το πολυ σημαντικο 2-0 στο μεταξυ μας, του δινουν τον τιτλο του ακλονητου φαβορι και δεν σου αφηνουν καν περιθωριο για παραμικρη σκεψη απωλειας με τον Ατρομητο αυριο σε εντος εδρας κιολας παιχνιδι. 

 

Η ΑΕΚ οπως εχει ερθει το πραγμα εχει υποχρεωση νικης καθε Κυριακη για να καλυψει μια διαφορα που φαινομενικα ειναι 6 ποντοι αλλα στην ουσια ειναι 8. Ετσι πρεπει να το εχουν στο κεφαλι τους οι ιθυνοντες. Οτι κυνηγανε διαφορα 8 βαθμων. Αυτο σημαινει οτι σε ολοκληρο πρωταθλημα εχεις δυνατοτητα να χασεις εως 1 ακομα παιχνιδι (αρκει να μην ειναι αυτο με τον ΠΑΟΚ) και να φερεις μαξιμουμ 2 ισοπαλιες. Πρεπει δηλαδη να τελειωσεις με 24-3-3 για να εισαι στο κολπο, που σημαινει οτι πρεπει να μαζεψεις 75 βαθμους.

 

Με 74 εχεις θεμα. Με 76+ εισαι πρωταθλητης. Δηματο ξυπνα.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Οτιδήποτε άλλο εκτός από άσσο, σημαίνει και τέλος σεζόν. Πάρα πολύ δύσκολο ματς και το φοβάμαι απίστευτα. Πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις πρώτος γκολ και γρήγορα.

 

Υπάρχει το Κύπελλο my friend και η δεύτερη θέση που σου δίνει μια επιπλέον ευκαιρία στα προκριματικά.

Αυτά τα "τελείωσε η σεζόν και γιουχου πάμε να βγούμε και τριτοτέταρτοι - δεν υπάρχουν πλέυ οφ να θυμίσω κάπου εδώ" είναι για παοκτσήδες.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Ζαστρε ωραιος

δεν συνυπολογιζεις ομως και τις αφαιρεσεις βαθμων που θα παιξουν. γιατι σιγουρα θα εχει και συνεχεια αυτη η ιστορια 

Link to comment
Share on other sites

Guest Fadrhonc21

Ενημερωτικά αν χάσεις και ο γαύρος δεν φάει -3 είσαι -7 από Ατρόμητο και λογικά -5 από γαύρο. Για 4αδα θα παίζεις, λογικά ψάχνοντας προπονητή στις επόμενες μέρες κτλ. Βάλε και την γκρίνια μας^2, θα έχει δέσει ωραία το γλυκό.

Link to comment
Share on other sites

Τον Αρη στην Τούμπα δεν τον μετράς για δύσκολο ματς; Ή έχασα κάτι;

Οχι το θεωρω χαμηλης εντασης. Το Χαριλαου μονο ειναι υψηλης εντασης. Τον Αρη στην Τουμπα θα τον κερδισουν πιο ευκολα απο την Ξανθη.

 

Ενημερωτικά αν χάσεις και ο γαύρος δεν φάει -3 είσαι -7 από Ατρόμητο και λογικά -5 από γαύρο. Για 4αδα θα παίζεις, λογικά ψάχνοντας προπονητή στις επόμενες μέρες κτλ. Βάλε και την γκρίνια μας^2, θα έχει δέσει ωραία το γλυκό.

Ουτε Χ δεν πρεπει να φερεις αυριο. Με ισοπαλια χαιρετας απο 10 Νοεμβρη το εργο και μετα θα παμε σε μαθηματικες κουβεντες και παπαριες καμαρωτες. Ασε δε που με Χ2 βαζεις κανονικα και με το νομο το Σπανο στο κολπο που στην τελικη κι αυτος εχει βγαλει πολυ δυσκολο προγραμμα και δινει τωρα στα ντερμπι (!) τις οποιες πιθανοτητες του για φαινομενο Λεστερ. Απο που κι ως που αν παρει με σενα σταυρό ο Σπανος να μην κερδισει το γαυρο πχ στο Περιστερι; Δυσκολο ειναι; Εγω λεω οτι δεν ειναι. Ο πρωτος που δεν εχασε απ τον ΠΑΟΚ ειναι ο Σπανος και αυτη τη στιγμη ειναι μονο 2 ποντους μακρια απο τον ΠΑΟΚ. 10η αγωνιστικη ειμαστε, εφυγε ηδη το 1/3 του πρωταθληματος, Δεν ειμαστε στις αρχες ακομα να πεις οτι ειναι κουκου η βαθμολογια. Συγκυριακη ειναι μονο η θεση του Σεριφη που μεγαλο αποτελεσμα εκανε μονο στην Τριπολη και συγκυριακα ειναι 4ος.

 

edit και για να το εχετε και σαν εικονα καλυτερα, η κατασταση αυτη ειναι:

 

11.jpg

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×