Jump to content

Recommended Posts

6 minutes ago, Nestoridis21 said:

Θα δουμε ρε συ αν ειναι 11αδατος. Απλα πρεπει παντου να πιεζουμε και να εχουμε απαιτησεις για την επομενη σεζον.

Οσο θα ηταν κερασακι στην τουρτα ο γιαννιωτας αλλο τοσο δεν θα ειναι βασικος και ο Ντελετιτς.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

12 minutes ago, Nestoridis21 said:

Θα δουμε ρε συ αν ειναι 11αδατος. Απλα πρεπει παντου να πιεζουμε και να εχουμε απαιτησεις για την επομενη σεζον.

'Ετσι η χρονιά φέτος τελείωσε 2/10 με την μπενφίκα . τουλάχιστον ότι περισώσουμε φέτος και ας εξαντλήσουμε τις λίγες πιθανότητες για κύπελλο και ας προετοιμαστούμε για του χρόνου .

Link to comment
Share on other sites

Αυτά που έχω να πώ για αρχή είναι:

Για τον Μπάρκα είναι αστειότητες αυτά τα λεφτά που λέγεται ότι θέλουμε, εγώ θα τον έδινα και με πολύ λιγότερα, ίσα ίσα τα λεφτά της αγοράς για να μην μπώ μέσα.

Ο παίκτης δεν έχει ούτε ένα στοιχείο για να στηριχθείς, βαλσαμωμένος στην γραμμή δεν βγαίνει ούτε για πλάκα, μακρινά σουτ δεν πιάνει, ούτε ρεφλέξ έχει και με τα πόδια είναι κίνδυνος θάνατος. Μόνο μία καλή χαμηλή έξοδο στα τετ α τετ έχει, πέραν τούτου ουδέν.

Ο Οικονόμου επίσης είναι κωμικός, τραγικό ότι τον αγοράσαμε.

Αφού θα είναι στην ομάδα ο Οικονόμου, πρέπει να φύγει ο Τσόσιτς και να έρθει άλλος καλύτερος μαζί με τον αντικαταστάτη του Λαμπρόπουλου που πρέπει να είναι καλός. Στους κεντρικούς αμυντικούς θέλεις έναν καλό για βασικό και έναν ακόμα αξιόπιστο. Ο Μάριος πρέπει να είναι 4ος στην σειρά.

Link to comment
Share on other sites

Guest Fadrhonc21

Ο Τσακίρης έγραψε ότι ο Γκάλο δεν ανανεώνει. Εύγε στην διοίκηση από εμένα. Μόνο Μπακάκης

Link to comment
Share on other sites

Guest Fadrhonc21
Quote

Υγ4: Η ΑΕΚ χρειάζεται να μάθει τις ανάγκες της. Θα τα γράψουμε άμεσα για τα μεταγραφικά αλλά απαιτούνται δυο σούπερ εξτρέμ, ένα εξαιρετικό φορ (ο Πόνσε αν μείνει), ένας χαφ καλύτερος του Άλεφ εννοείται, στόπερ και ακραίος μπακ αφού ο Γκάλο δεν ανανεώνει. Αυτά μίνιμουμ και συνεχίζουμε... Αλλά θα εστιάσουμε άμεσα σε αυτό το θέμα με κάθε λεπτομέρεια σε επόμενο άρθρο.

Αυτό έγραψε. Γελάει ο κόσμος με αυτή την διοίκηση

Link to comment
Share on other sites

22 minutes ago, Fadrhonc21 said:

Ο Τσακίρης έγραψε ότι ο Γκάλο δεν ανανεώνει. Εύγε στην διοίκηση από εμένα. Μόνο Μπακάκης

Ετσι και φερουν πισω τον Βασιλαντωνοπουλο...

Link to comment
Share on other sites

Μήπως εννοεί ότι θα πάρουν ένα ακραίο μπακ βασικό με ισορροπία,  Μπακάκης πισω και πασπαρτου σε τριάδα και βασιλαντωνοπουλος σαν 3ος για όλη τη πλευρα. 

Link to comment
Share on other sites

Λογικο να μην ανανεώσει....Αφού ειπαμε οτι όποιος έχει επιττχημενες εμφανισεις και άρα κάποιες απαιτήσεις, αμεσως εχθρος της ΑΕΚ.

Θέλουμε τσιτωντες και έτοιμους να παιξουν χωρίς λεφτά. Τι συγχυζεστε απογεματιατικα

Link to comment
Share on other sites

ΜΠΑΚΑΚΑΡΟΣ

Το 95% των γκολ που τρώμε και δεν είναι από στημένα, είναι από την πλευρα του Μπακάκη. Παιχτούρα μεγάλη.

Link to comment
Share on other sites

Παιδια δικαιο εχει ο Ματζισιανισμος αλλα δεν τον ακουει κανενας σας.

Πεφτετε ολοι στο τρυπακι να βγαλετε τα απωθημενα σας επανω στους Μαρινους στους Χιμενεθ στους Μανταλους και στους Μπακακηδες. Γιατι δεν βλεπετε το προβλημα απο την ριζα του; Ποιος ειναι υπευθυνος που η ομαδα πορευεται τοσα χρονια με τετοιες λυσεις; Δεν ειναι μεμονομενες περιπτωσεις ο Μανταλος και ο Μπακακης. Ο σχεδιασμος και η πολιτικη της ομαδας αυτους προβλεπουν τι να κανουμε τωρα; 3 αντε 4 το πολυ συμβολαια ανω των 600κ και οι υπολοιποι κατα μεσο ορο στα 300-350κ. Ενταξει να τους βρισουμε στις μεγαλες γκαφες τους αλλα οχι και ετσι. Τοσα παιρνουν τοσα κανουν. Και στην τελικη εαν παιζατε στην Ξανθη και σας ελεγε η ΑΕΚ ελατε εδω με 600κ δεν θα πηγαινατε; 

Το θεμα ειναι τι ζηταει ο ΑΕΚτζης; Επειδη η καψουρα του ομως ειναι το γηπεδο οφειλει να κανει τουμπεκι  μεχρι αυτο να ολοκληρωθει και τοτε αν ερθει ενας αλλος προεδρος προθυμος να ριξει λεφτα για να φτιαξει ομαδα ισως να δουμε κατι καλυτερο απο αποψη θεαματος και ποιοτητας. Μεχρι τοτε ας βολευτουμε με κανενα κυπελλακι εαν κατσει η φαση και να λεμε και ευχαριστω. Οι αλλοι δεν ειναι μαλακες που καθονται και ριχνουν τοσο χρημα. Μας χαμογελασε η τυχη περυσι αλλα καποτε πρεπει να χαμογελασει και σε αυτους. Και εμενα με ποναει αλλα ειναι η αληθεια πως να το κανουμε δηλαδη; Οποιος δεν το βλεπει εθελοτυφλει.

Και αυτα που λετε για τον Ιβαν οτι θα φυγει και θα τους αφησει χρεη κλπ. ειναι απλως λογια να ειχαμε να λεγαμε και εγω προσωπικα τα κατατασσω στην κατηγορια :

-Τι θες;

-Να ψοφησει η κατσικα του γειτονα

Λυπαμαι αλλα εγω δεν συμφωνω με αυτην την λογικη. Θα γουσταρα χιλιες φορες να μου εφερναν παικταραδες και να τους επαιζα μπαλαρα μεσα στο γηπεδο παρα να περιμενω και να παρακαλαω για την καταστροφη τους, κατι που θεωρω οτι δεν προκειται να γινει.

Καθιστε ο καθενας και ρωτηστε τον εαυτο σας τι θελετε; Γηπεδο ή να φυγει ο κυριος Δημητρης και να παρει την θεση του ο επομενος τυχαιος; Σε αυτο το διλημμα πρεπει να συγκεντρωθειτε και οχι στο να στοχοποιειται προσωπα απο τα οποια κανονικα δεν πρεπει αν εχετε περισσοτερες απαιτησεις απο αυτο που παιζουν. Ακομη και ο Μανταλος να φυγει, που τοσο πολυ το θελετε, πιστευετε οτι θα ερθει καποιος καλυτερος; Δεν λεω καλο και το μπινελικι προς συγκεκριμενα προσωπα ειτε αυτοι ειναι παικτες ειτε ανηκουν στο τεχνικο τιμ και την διοικηση αλλα κουραζει  μαγκες και ειναι και ανουσιο.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Εβαλα χτες το μεσημερι τα δεδομενα και τα ανελυσα. Ανεξαρτητως Χιμενεθ και προσωπικης τοποθετησης κλπ, το πραγμα ειναι δεδομενο που πηγαινει. Η ΑΕΚ χωρις πωληση Μπαρκα/Γαλανοπουλου/Λιβαγια/Μανταλου εχει περιπου κλειδωμενες ολες τις θεσεις στο ροστερ της εκτος απο 3. Εφοσον επελεγη να παραμεινει ο Πορτογαλος στα χαφ και να λογιζεται βασικος, η τριαδα στα χαφ εχει δεδομενα κλειδωσει. Ειναι ο Σιμοες, ο Κρστιτσιτς και ο Μανταλος. Πισω τους θα ειναι ο Γαλανοπουλος με τον Σαμπανατζοβιτς και σε καποια ματς θα παιζει εκει και ο Μπακασετας. Το τι θα κανει ο Μοραν ειναι αδιαφορο.

Με τους συγκεκριμενους χαφ μπορεις να παιξεις μονο ενα πραγμα κι αυτο ταβανωμενο στις δυνατοτητες των παιδιων αυτων. Μπροστα τους ειναι ο Λιβαγια και μπροστα απ τον Λιβαγια ας παρουμε το καλο σεναριο και ας πουμε οτι θα ειναι ο Αραουχο. Καλα μεχρις εδω;

Ας δουμε λοιπον μια πιθανη 11αδα (με τις αλλαγες της πισω) της ΑΕΚ του 2019/20 και να μου πειτε ολοι αν εισαι ικανοποιημενοι απο αυτην:

Μπαρκας
(Τσιντωτας)

Μπακακης - Τσιγκρινσκι - Οικονομου - Χουλτ
(μεταγραφη/Γκαλο - Τσοσιτς - μεταγραφη - Λοπες)

Σιμοες
(Γαλανοπουλος)

Κρστιτσιτς - Μανταλος
(Σαμπανατζοβιτς - Μπακασετας)

Λιβαγια - Αραουχο - Ντελετιτς
(Κλωναριδης - μεταγραφη - Αλμπανης)

Αυτη ειναι μεσες ακρες η ΑΕΚ του 19/20. Πιθανοτατα θα αποκτηθει και ενας ακομα δεξιος ακραιος αν φυγει ο Γιαννιωτας και ενας ακομη χαφ εαν τελικα αποχωρησει ο Μοραν. Με δεδομενα οικονομικα κριτηρια. Θα υπαρχει 5ο στοπερ ο Σβαρνας, ο Βασιλαντωνοπουλος για πισω δεξια (αν δεν ξαναδοθει δανεικος) και πολυ πιθανο να σου ξεμεινει και ο Γιακουμακης στο ροστερ για βαρυ φορ πισω απο τον Αραουχο.

Εαν λοιπον θεωρειτε οτι αυτη η ομαδα μπορει να ανταπεξελθει σε συγκεκριμενες απαιτησεις, εγω μαζι σας. Αλλα εχω και τη βεβαιοτητα οτι αυτη η ομαδα θα μπορεσει να λειτουργησει μονο αν ο Χιμενεθ κατορθωσει και παρει παλι το 110% απ ολους τους ποδοσφαιριστες και εχει μαζι του την τυχη. Προσωπικα λοιπον και πατωντας στο εδαφος (δεν ζηταω πλεον Καλλερι και Ραντογια) δεν μου κανουν για βασικοι στην ΑΕΚ:

  1. ο Μπακακης
  2. ο Οικονομου
  3. ο Σιμοες
  4. ενας εκ των Μανταλου και Λιβαγια
  5. εχω σοβαροτατες αμφιβολιες για το Μπαρκα και θελω να δω και τον Ντελετιτς και ασφαλως τους Αλμπανη-Κρστιτσιτς με κανονικες συνθηκες.

Κατα τη δικη μου ποδοσφαιρικη σκεψη και εκτιμηση, η παραπανω ομαδα δεν μπορει να χτυπησει τον ΠΑΟΚ οπως ειναι τωρα, δεν συζηταω εαν ο Σαββιδης κανει και αλλες 3 μεταγραφες συμβολαιων εκατομμυριου οπως ακουγεται το καλοκαιρι. Επικεντρωνομαι στο Σαββιδη αφενος διοτι ειναι η ομαδα που πηρε το πρωταθλημα και αφετερου επειδη ειναι πλεον η πιο ακριβη ομαδα στη Λιγκα. Ο Βαγγελης δεν ξερω τι θα κανει το καλοκαιρι, αν θα διορθωσει το ροστερ, αν τους διωξει παλι ολους, αν θα κανει πισω ή μπροστα λογω εκλογων, γενικα ειναι θολο το πραγμα. Ο Παναθηναϊκος δεν ειναι ανταγωνιστης, ο Ατρομητος δεν ειναι ανταγωνιστης.

Περιμενω τη γνωμη σας και οπως ειδατε αφησα εντελως εξω τη συζητηση για τον προπονητη που μου προσαπτεται ως κολλημα ή δεν ξερω εγω τι αλλο.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Μερικά σχόλια ,

1. Φαίνεται ότι ο ντέλετιτς παίζει μόνο δεξιά παρόλο που έχει αριστερό πόδι . 

2. Δεν ξέρουμε αν το καλοκαίρι θα είναι μάνταλος μπάρκας γαλανό λιβάγια τσόσιτς στο ρόστερ

3. Προβληματίζει ότι ο σέρβος ακόμα δεν παίζει και μιλάμε για δύο προπονητές 

4.Προβληματίζει και ο τσόσιτς και πρέπει να το δούμε μέχρι το τέλος αν μπορεί να λογίζεται ώς βασικός ή θα πρέπει να βρεθεί άλλος

5.Δυάδα ντιμίτρι - οικονόμου δεν υπάρχει και δεν πρόκειται να τη προκρίνει με τπτ ο μανόλο .

6. Στα δεξιά χρεάζεται επίπεδο αραούχο 

Εγώ το βλέπω έτσι αν πρέπει να χωρέσει και μάνταλος και σιμόες και σέρβο στο ρόστερ και δέχομαι το σχηματισμό το βλέπω έτσι και είμαι οκ με το λιβάγια να είναι ελεύθερος επιθετικός και τον αραούχο να το άλλον απο δεξιά να συγκλίνουν αν και πρέπει να υπάρχει τακτική προσήλωση στη τριάδα στο κέντρο αφού θα υπάρχει θέμα στα άκρα . 

Μπαρκας
(Τσιντωτας)

Μεταγραφή - Τσιγκρινσκι - Μεταγραφή - Χουλτ
(Μπακάκης/Βασ/πουλος - Οικονόμου - Τσόσιτς - Λοπες)

Σιμοες
(Γαλανοπουλος)

Κρστιτσιτς - Μανταλος
(Μεταγραφή/Σαμπανατζοβιτς - Μπακασετας)

Μεταγραφή - Λιβάγια - Αραούχο
(Ντελετιτς - Κλωναρίδης - Γιακουμής - Αλμπανης)

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Λογικα μεχρι να μπουμε στο γηπεδο θα τα σηκωσει ολα ο Ιβαν αφου με αυτο το ροστερ ΟΥΤΕ ΓΙΟΥΡΟΠΑ δεν θα μπεις του χρονου,

Link to comment
Share on other sites

Guest Fadrhonc21

Μάγε μου 4-3-3 με Λιβάγια στον ασβέστη δεν παίζεται. Θα τραβήξεις Αραούχο εκεί ας πούμε και θα βάλεις Λιβάγια Φορ; Δεν υπάρχουν αυτά. Μόνο με Πόνσε και Αραούχο μαζί παίζεται τέτοιο πράγμα.

Ο Μάνταλος έχει τελειώσει στα μάτια σχεδόν όλων. Μόνο κακό κάνει στην ομάδα. Πρέπει να φύγει έστω και σαν ελεύθερος.

4-3-3 χωρίς παίκτες στον ασβέστη που να είναι παικταράδες δεν μπορείς να παίξεις πάντως. Αν πάμε με Ντελετις βασικό ζήτω που καήκαμε.

Στα άλλα συμφωνώ. Η καλύτερη τριάδα στα χαφ που μπορείς να έχεις είναι Αλεφ με Σιμόες και τον Σέρβο. Ο καθένας αλληλοκαλύπτει τα ελλατώματα του άλλου. Για πιο επιθετικό σχήμα αλλάζεις τον έναν με Μπακασέτα/Λιβάγια/whatever.

 

Link to comment
Share on other sites

Θα είμαστε και του χρόνου χειρότεροι από πέρυσι που πήραμε τίτλο

Οι βου καλύτεροι από φέτος πια θα πάρουν

Άρα ακόμα μια χαμένη χρονιά

Δεν θα αλλάξει αυτό αν δεν γίνει ξεκαθάρισμα εκ βάθρων

Κάτι σαν αυτό που γράφει ο Μπουκόφσκι

Link to comment
Share on other sites

Αξιοσημείωτο ότι θεωρούμε ως δεδομένο ότι θα έρθει ο Αραούχο που υπέγραψε πενταετές το καλοκαίρι

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνα με το αφεντικο δεν χρειαζεσαι ποιοτητα.

Πρεπει να παιζεις ψυχη, να τα δινεις ολα. 

Επομενως ακυρα αυτα που ασχολειστε. Απλα πρεπει να ειναι πιο ψυχωμενοι οι αθλητες μας.

Link to comment
Share on other sites

Ίσως και χειρότερο του φετινού αυτό το ρόστερ.

Δεν μου κάνει ο Μπάρκας (τίποτα το ιδιαίτερο), οι Μπακάκης-Οικονόμου (σε καμία περίπτωση), ο Τσόσιτς σαν ημιβασικός (μεγαλώνει ο Τσιγκρίνσκι και δεν θα παίζει συνέχεια), ο Μάνταλος (ειδικά στον ρόλο που έχει), ερωτηματικό ο Κρστσιτς που δεν μου έχει δείξει κάτι, σε καμία περίπτωση ο Ντέλετιτς ένας παίκτης ομάδας που παλεύει για την σωτηρία σαν σοβαρή λύση, ο φετινός Λιβάια δεν μου κάνει, ενώ θα είναι τραγικό να κοιτάζεις στον πάγκο και να βλέπεις τον Γιακουμή ως εναλλακτική λύση για το σέντερ φορ. Αριστερή πλευρά με Ντέλετιτς και Αλμπάνη, γελάει ο πλανήτης.

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, nikos said:

Συμφωνα με το αφεντικο δεν χρειαζεσαι ποιοτητα.

Πρεπει να παιζεις ψυχη, να τα δινεις ολα. 

Επομενως ακυρα αυτα που ασχολειστε. Απλα πρεπει να ειναι πιο ψυχωμενοι οι αθλητες μας.

Αλλο ενα τετοιο σαν το φετινο και ο Προεδεος του χρονου τετοια εποχη παιζει να χει αντιπολιτευση πλεον.

Link to comment
Share on other sites

Just now, Bukowski said:

Αλλο ενα τετοιο σαν το φετινο και ο Προεδεος του χρονου τετοια εποχη παιζει να χει αντιπολιτευση πλεον.

Δημητρελος;

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, nikos said:

Δημητρελος;

Αυτη ειναι η εναλλακτικη αν ο Μελισσανισης τα βροντηξει και φυγει με τον λογαριασμο στο μεταξυ να τρεχει.

Εγω δεν μιλησα για αυτο, ομως δεν ειναι δυσκολο καποιος σχετικα επιφανης εστω και για να διαφημιστει να πει πως ενδιαφερεται να μπει με 10m στην ΑΕΚ πχ.

Θα χε ενδιαφερον η αντιδραση του Μητσου μας τοτε.

Link to comment
Share on other sites

Καλά, αν παρουσιάσεις ολόκληρη πτέρυγα με Ντελετιτς-Αλμπάνη (χειρότεροι από Μπαρμπόσα-Πλατέλλα ξερωγώ) και για 2η συνεχή χρονιά αναπληρωματικό φορ τον Γιακουμή δεν θα είναι και ανύπαρκτες οι απόψεις για δεύτερη ευκαιρία στον Δημητρέλο. Δηλαδή υπό αυτές τις συνθήκες, γιατί όχι?

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

  • George_D locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×