Jump to content

Αντρέ Σιμόες


nikos
 Share

Recommended Posts

Στεναχωρημένος απ' όσα έγιναν, αλλά σαν φίλος τονίζει πως αποχωρεί από την ΑΕΚ ο Αντρέ Σιμόες. Ο Πορτογάλος μιλώντας στην Live Sport, αναφέρθηκε στο φινάλε του από την Ένωση, αναγνωρίζοντας ότι πήρε πολλά απ' αυτή τα χρόνια που αγωνίστηκε:"Αν πω πως δεν είμαι στενοχωρημένος με ό,τι έχει γίνει θα είναι ψέματα. Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Την ΑΕΚ την αγάπησα. Μου έδωσε την ευκαιρία να εξελιχθώ και να φτάσω εδώ που έφτασα. Είναι το μεγαλύτερο κομμάτι της καριέρας μου και είμαι περήφανος γι΄ αυτό. Όμως, είμαι επαγγελματίας και καταλαβαίνω τι γίνεται.

Καταλαβαίνω τη λογική της ΑΕΚ. Το να θέλει να σχεδιάσει την επόμενη μέρα της. Απλά με στενοχωρεί ο τρόπος που έρχεται αυτό το τέλος. Για παράδειγμα στην Πορτογαλία έγραψαν ότι ο Σιμόες και τα άλλα παιδιά φταίνε για όλα, πράγμα που δεν είναι αλήθεια. Έγραψαν και για την ατάκα του προέδρου. Αυτό με στενοχωρεί"

Όσο για το μέλλον του είπε: "Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, δεν έχω άλλη επιλογή από το να φύγω. Ήθελα να μείνω, αλλά μετά από όσα συνέβησαν, μου άνοιξαν την πόρτα. Αυτό που θέλω όμως να ξέρουν όλοι είναι το εξής: Σέβομαι απεριόριστα την ΑΕΚ και τον πρόεδρο. Αυτός με έφερε στην ΑΕΚ, από μία μικρή ομάδα της Πορτογαλίας. Με βοήθησε και παρά τα όσα έχουν γίνει θα βοηθήσω και εγώ την ΑΕΚ. Εγώ θα φύγω σαν φίλος".

  • Δικεφαλάκι 5
Link to comment
Share on other sites

ειναι κριμα να καταληγει ετσι με τον συγκεκριμενο παιχτη.

 

και δεν μου αρεσει και η ψυχροτητα που αντιμετωπιστηκε απο ορισμενους, λες και ηταν υποχρεωμενος να βγει Ασουνσαο και να τον θελουν η Πορτο και η Ατλετικο ή να υπογραψει με φακες.

που το παιδι παιζει τοσα χρονια σερι ματς βασικος, με τους αχρηστους που εμπλεξε σε αυτην την ομαδα.

 

υπενθυμιζω οτι καθε χρονο καναμε ενα poll "για βασικοι του χρονου" και καθε χρονο επαιρνε ποσοστο 100%.

 

 

καλη συνεχεια φιλε Αντρε.

Link to comment
Share on other sites

Αν η πορεία της ΑΕΚ από τα χαμηλά μέχρι περσινό πρωτάθλημα είχε πρόσωπο αυτό θα ήταν του Αντρέ.

Κατά την γνώμη μου ο σημαντικότερος παίχτης αυτής της δεκαετίας (2008-2018).

Θα σε θυμόμαστε σίγουρα για πάντα Αρχηγέ.

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω ότι του αξίζει ένα ξεχωριστό τόπικ. Για τον Σιμόε μιλάμε. Σημαία δεν τον λες, από αυτούς που θα τους μνημονεύουν οι ΑΕΚτζήδες σε 10 χρόνια μάλλον δεν είναι, παρ' όλα αυτά μιλάμε για έναν από τους πιο χρήσιμους και τίμιους ταυτόχρονα ποδοσφαιριστές. Και εννοείται ότι αυτός είναι ο πραγματικός αρχηγός της ΑΕΚ.

Έδωσες πολλά, πήρες κιόλας, σ' ευχαριστούμε.

  • Δικεφαλάκι 5
Link to comment
Share on other sites

Ήταν από τους κορυφαίους σε όλες τις καλές στιγμές: Στην κατάκτηση του Κυπέλλου, του Πρωταθλήματος, της περσινής Ευρωπαικής πορείας, στην είσοδο στο Champions League σε όλα τα γλέντια που κάναμε στον γαύρο, σε όλα ήταν εκεί.Δεν θυμάμαι μια χαρά, μια μεγάλη νίκη που να μην ήταν ο Σιμόες εκεί, ως πρωταγωνιστής.

 

Κρίμα που φεύγει έτσι!!

Link to comment
Share on other sites

Ο ορισμός του τίμιου ποδοσφαιριστή. Πρακτικά ο αρχηγός μας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, δεν νομίζω ότι δεν θα μνημονεύεται στο μέλλον. Δεν είναι ο ποιοτικότερος που έχει περάσει, αλλά άφησε ένα σημάδι.

Αγωνιστικά η καλύτερη περίοδος του ήταν πέρυσι, από τον Οκτώβρη μέχρι τον Φλεβάρη ήταν απολύτως τρομερός και μας κράτησε.

Link to comment
Share on other sites

Από τους πιο τίμιους και αφωσιομενους παίκτες που πέρασαν... Έδινε πάντα ότι είχε. Προσωπικά τον θεωρώ απώλεια, ειδικά όπως διαμορφώνεται η κατασταση

 

Καλή συνέχεια

Link to comment
Share on other sites

Επαγγελματίας όσο λίγοι και αντί να κάθεται στα μπαράκια της γλυφάδας να πίνει και να καπνίζει όπως άλλοι συμπαίκτες του κάθετε στο διαμέρισμα του ούτε 500 μέτρα μακριά και πρόσεχε τον εαυτό του ( γείτονας του μου ειπε ότι μέσα στο σπίτι του κυκλοφορούσε μόνιμα με κάτι περίεργα ισοθερμικά ρούχα ) ώστε να δείνει σε κάθε αγώνα ότι μπορεί. Άδικη η στοχευμένη αποκαθήλωση απο το σεπτέμβριο μέχρι τώρα .

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

ευχαριστούμε αντρέ! να είσαι πάντα καλά

τίμιος, σεμνός, καλός παίχτης και ορόσημο της ομάδας τα τελευταία χρόνια.

ντροπή τους για τη συμπεριφορά που έδειξαν στο πρόσωπό του

Link to comment
Share on other sites

Από τα καλύτερα εξάρια που θυμάμαι στην ΑΕΚ και ένας από τους καλύτερους τακτικά παίκτες που θυμάμαι στην Ελλάδα.

Ευχαριστούμε και μακάρι να μην τελείωνε έτσι.

 

Προσωπική μου άποψη, μετά τον Μανόλο το πρόσωπο της περσινής χρονιάς και σίγουρα ο περσινός MVP.

simoes.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ο αγαπημένος μου παίκτης της νεας εποχής της ΑΕΚ και απο τους αγαπημένους μου γενικά. Αρχηγάρα και λίγο υποτιμημένος αφού εξαρχής του δόθηκε ο ρόλος να καθαρίζει για τους αλλους.

Κρίμα να φεύγει έτσι και που βγήκε όλη αυτή η λιγδογκρίνια φέτος απο την αρχή της σεζόν για αυτόν, που για μένα δεν είχε να κανει τόσο με την αποδοση όσο με το ότι ο παικτης ήθελε λεφτα για να ανανεώσει, ίσως και γιατί χάλασε τη φωτογραφία της απονομής του πρωταθλήματος κρατόντας το τρόπαιο με τον Πετράκη.

  • Δικεφαλάκι 4
Link to comment
Share on other sites

Guest Fadrhonc21

Καλή τύχη Σιμόες. Δεν ήσουν σίγουρα από τα καλύτερα εξάρια της ΑΕΚ, εκτός κι αν είμαστε Νέα ΑΕΚ, αλλά ήσουν κύριος κι έπαιζες όσο ήξερες κι αυτό είναι που μετράει.

Δεν σου άξιζε να φύγεις έτσι, αλλά τι να κάνουμε έπεσες σε αχρείους και σε μαμούνια αρχηγούς.

Link to comment
Share on other sites

Τον ειχα πετυχει στο petcity της γλυφαδας πριν 2 χρονια(ναι μεχρι εφτασα ο μαλακας για να βρω κουνελι στη μικρη)με ρουχα χολιγουντ και φατσα αυτουνου απο το αιρονμαν κρατουσε ενα σκυλακι ασπρο μικρο και περπατουσε αμεριμνος μεχρι που με συναντησε..

Ενταξει του εκανα λιγο εμετικο πεσιμο να μας ακουει ολο το μαγαζι εβριχουεαρ ιζ ΑΕΚ ονλυ ΑΕΚ φακ ολυμπιακος εντ παναθηναικος ολ δατ γουι γουοντ και αλλα τετοια ομορφα.

Με κοιταγε με αυτη τη φατσουλα σαστισμενος φοβισμενος και ντροπιασμενος σα να μου λεει σε παρακαλω αφησε με να φυγω εχουμε γινει ρεζιλι σε ολο το μαγαζι τι μαλακας εισαι...δεν ειπε ομως λεξη καθοταν εκει και μου κουνουσε συγκαταβατικα το κεφαλι μου ριχνε και κανα χαμογελο μεχρι που αποφασισα να τον αφησω ησυχο κανοντας χαι φαιβ..

Γυρναω στη γυναικα ενθουσιασμενος της λεω αυτος ειναι παικτης της ΑΕΚ...μου κανει το καταλαβα..

Φευγωντας ειδα οτι εχει κτηνιατρειο στον πρωτο μαλλον εκει πηγαινε το σκυλακι του.

ΨΥΧΟΥΛΑ.

Απο τους πιο αγαπημενους ειδικα οταν εμαθα οτι φοραγε και μπλουζα σαβεφσκι στα πανηγυρια τον εβαλα στη καρδια μου.

Εχω ξενερωσει απιστευτα απο την φυγη του και τον τροπο.

 

 

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΑΝΤΡΕΣ.

  • Δικεφαλάκι 6
Link to comment
Share on other sites

Guest Fadrhonc21

Επισης στον σουηδο δεν φερθηκες πουστικα.

Αν δεν είχε τον χιαστό έτσι θα κατέληγε κι αυτός.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×