Jump to content

Recommended Posts

Guest XAMΠOΣ
On 2/18/2019 at 12:57 PM, Bluesman said:

Μανολο παρτο αλλιως, θα το κανεις. Τρια γκολ σε 24 λεπτα δεν δεχθηκε ούτε ο Ουζουνιδης και μαλιστα απο ολοκληρη Μπαγερν που προηγήθηκε με αυστηρο πεναλτι.

 

Ο Ουζουνιδης εφαγε 2 γκολ σε 2 λεπτα απο ατρομητο μεσα στο ΟΑΚΑ με το σκορ 0-0 . Καλα που δεν ειχε κανενα 15λεπτο ακομα ....

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Bukowski said:

Οποιος εχει μαθει να διαβαζει πισω απο τις λεξεις του κιτρινομαυρου ρεπορταζ γνωριζει ηδη ποιος θα ναι ο επομενος κοουτς μας.

Οπλιστειτε με υπομονη γιατι αυτο που θα ακολουθησει την ανακοινωση του δεν θα εχει προηγουμενο (αυτο με τον Ουζουνιδη θα ναι τιποτα).

Παντως εγω θα ειμαι ηρεμος με την περιπτωση του γιατι μου ειναι συμπαθης και εχει τυχει και να τα πιουμε στο FAUST καποιες φορες.

Αν ξερατε μονο τι σας ξημερωνει....

Εντελώς καμία σχέση.αα

Link to comment
Share on other sites

Guest Saxon21

Λινεν,ενας προπονητης αδικημενος που τον τρυπησανε απο μεσα και ηταν εξιλαστηριο θυμα.

Link to comment
Share on other sites

Φαντάσου να είσαι η Λίβερπουλ να παίρνεις Πρωτάθλημα με κλοππ, να τον διώχνεις το καλοκαίρι να φέρεις πχ τον Σολ Καμπελ να πηγαίνεις σκατά, να ξαναφέρνεις Κλοππ και να τον ξαναδιωχνεις για να φέρεις τον Σμαιχελ

Link to comment
Share on other sites

Ξεστραβωθείτε

“Σαν σημάδι, θυμάμαι το πρώτο μου ντέρμπι με τον ΠΑΟ στο Καραϊσκάκη. Έγινε μια φοβερή φάση με τον Λυμπερόπουλο, που ήμασταν πολύ φίλοι από την Ελπίδων (παιχτάρα και πολύ ωραίος άνθρωπος), και στην τσίτα προλαβαίνω και διώχνω την μπάλα. Με το που τελειώνει η φάση, σηκωνόμαστε και αγκαλιαζόμαστε. Ήταν το πρώτο μου ντέρμπι στο Καραϊσκάκη”.

https://www.contra.gr/Longread/o-dhmhtrhs-eleytheropoylos-den-anhkei-se-kanenan-pia.5442974.html

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×