Jump to content

Recommended Posts

2 hours ago, The Magician said:

Ειπαμε να μιλαμε σοβαρα, να μην απαξιωνουμε και να μη μηδενιζουμε το συμπαν. Ο @Geologos πχ το ειδε σωστα και σου λεει στο πλαισιο που κινεισαι εγω θα εσπρωχνα στον Πονσε και θα εχτιζα εκει. Εσυ εισαι ομαδα/οργανισμος που χτιζει και δεν αγοραζει οπως κανει ο Σαββιδης. Το βασικο και το κεντρικο θεμα της ΑΕΚ ειναι οτι χτιζει σε λαθος βασεις. Εγω ακομα πιστευω και το λεω οτι η ανανεωση Σιμοες ειναι λαθος. Το παιδι προσφερε και ματωνει, αλλα μετρηθηκε φετος στο ανωτερο επιπεδο και δεν εκανε. Το ιδιο και καποιοι αλλοι οπως ο Γαλανοπουλος που ειναι και νεοτερος.

Δεν γινεται ομως να απαξιωνεις επενδυσεις οπως ο Μπαρκας ή ο Λιβαγια. Ο Μπαρκας θελει να δουλευτει κυριως στα ποδια και ο Λιβαγια να βρει κινητρα.

Το βασικο θεμα της ΑΕΚ ειναι οτι εχει εγκλωβιστει στο Μανταλο και το Λιβαγια + τη σταθερα Σιμοες. Και οι 3 ειναι ποδοσφαιριστες που την υποχρεωνουν να παιζει με συγκεκριμενο τροπο. Με εναν αλλου τυπου χαφ θα μπορουσε ο Μανταλος ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να αποφασισει να παιξει στο 8 ή να συνθετει διδυμο με τον Κρστιτσιτς και πισω τους το Σιμοες αλλα ΧΩΡΙΣ το Λιβαγια μπροστα. 

Εχεις στην ομαδα σου 3 ακριβα συμβολαια που επι της ουσιας ειναι παρομοιοι παικτες: Μανταλος, Λιβαγια, Μπακασετας. Δλδ εχεις μοιρασει εντελως λαθος τα λεφτα. Αν εδινες λεφτα και σε αλλες θεσεις μια χαρα λυσεις ειναι και οι τρεις και παιχταραδες θα φαινονταν, αλλα ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ στις αλλες θεσεις εκτος απο τον φορ και εναν πλαγιο αυτη τη στιγμη (τον Μπογε). Δεν εχεις μπακ απ του Σιμοες, δεν εχεις μπακ απ του Κρστιτσιτς, δεν εχεις κανεναν ακραιο, δεν εχεις καν δευτερο φορ πισω απο το δανεικο Πονσε των 600 χιλιαδων. Δεν μπορεις να φερεις ουτε το μετριο Σολδανο που εφερε ο Βαγγελης, δεν συζηταμε τωρα για επενδυσεις-ρισκα 2μισι εκατ. με Σβιντερσκι απο Πολωνιες ή χοντρα λεφτα για Ακπομ και Πριγιοβιτς.

Αρα αυτη τη στιγμη κοιταζεις τι μπορεις να καταφερεις με τα διαθεσιμα και το στυλ της ομαδας που εγκλωβιστηκες. Η ομαδα κακη δεν ειναι, απλως δεν ειναι κατι τρομερο και εμενα προσωπικα οι Σιμοες, οι Μανταλοι, οι Μπακακηδες μου μοιαζουν οτι εχουν κανει τον κυκλο τους. Ο Μελισσανιδης εδειξε οτι καταλαβε και βγηκε και η Ωρα με το "τελος εποχης" αλλα τελικα αποδειχτηκε οτι ολα ειχαν να κανουν με το οικονομικο. Συνεπως κραταμε μικρο καλαθι και στη δικη μου λογικη η μονη λυση ειναι αυτη που εγραψα: το 110%, τυχη και καλη ψυχολογια απο τον Χιμενεθ. Δεν υπαρχει αλλη προοπτικη πλην αυτης. Μονο αν πεσουν λεφτα και παρουμε ρισκα που απ οτι φαινεται δεν υπαρχει περιπτωση να γινει.

Ζαστρο, για τον καθε έναν απο τους παλιούς μπορει να γίνει κουβέντα στην χρησιμοτητα τους. Ακόμα και για τον Μανταλο, που νομίζω τρώει τη λέζα ως ο ακριβός και ο αρχηγός που σιγουρα δεν είναι για τέτοια πράγματα, έχει και αυτό το τιτικίστικο το φλωρίστικο της ντίβας που φαίνεται ακόμα και πως κουναει τα χέρια του όταν έχει την μπάλα, έχει και τον ψευτοτσαμπουκα και εκει είναι που τρελαίνεσαι. σαν παίκτη ροτέισον, ακόμα και σαν βασικό, εγώ θα μπορούσα να δω ακόμα και τώρα αλλα σίγουρα και για αυτόν και για τον οργανισμό ΠΡΕΠΕΙ να φύγει αμεσα.

Το θέμα είναι η σούπα που φτιαχνεις είναι κακή. και εκεί είναι η μαλακία, παίρνεις πραγματικά όποιον σου κατσει ευκολα, αν το δεις και καλοπιστα προσπαθείς να πάρεις τον καλύτερο διαθέσιμο που υπάρχει στα λεφτά που δίνεις, αλλα δεν κοιτάει κανεις να ταιριάζει ο παίκτης με το σύνολο. ο ΚΑΘΕ ΠΑΙΚΤΗΣ που φέρνεις εδώ και καιρό, έρχεται επειδή βολευει να ρθει, τα βρίσκεις στα λεφτά, τον ΘΕΩΡΕΙΣ καλο (καποιες φορές είναι, καποιες φορές όχι, αυτα παντα θα παίζουν), αλλα δεν κοιτας ΑΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ αυτό που θα παίξεις.

σαν να λέμε πας μανάβη και αγοράζεις 10 λαχανικά αλλα δεν έχεις δει ούτε μια συνταγή για το τι σουπα θα φτιαξεις.

 

Ακόμα χειρότερα, με την ίδια λογική ψάχνεις και βρίσκεις προπονητές. και γω τον γουσταρω τον Μανόλο και τον Μαρίνο δεν τον πήρα με καλό ματι day 1 (στην πορεια τον αντιπάθησα και τον θεωρησα τελειως απατεώνα), αλλα δεν έχει καμιά πουτανα λογική να πας Μανόλο-Μαρίνο-Μανόλο. Κ-Α-Μ-Ι-Α. Χάρηκα που ξαναρθε γιατί έχει την αγάπη μου ο Μανόλο ακόμα και μετα το χτεσινό, αλλα ήταν λάθος το πισωγύρισμα ακόμα και να σηκώσει 3 κούπες σερί. 

 

Το θέμα είναι ότι αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ ως εταιρεία εγώ σε πιστευω ότι κάνει τρελά αλματα (γηπεδο προπονητικο γραφεία μέσα σε μια 10ετία είναι τεράστιο θέμα), αλλά ποδοσφαιρικά σε ΟΡΓΑΝΩΣΗ εγώ νομίζω έχουμε φτάσει σε επίπεδο χειρότερο από την day 1 και την φώτο με απέθαντο Δέλλα Λύμπε Ζήκο Μπορμπόκη στο ποδοσφαιράκι, γιατί μπορεί αυτοί όλοι σαν πρόσωπα να αποδειχθηκαν λίγοι αλλά υπήρχε μια στοιχειώδης δομή, οργάνωση, διακριση ρόλων κτλ. Δεν γίνεται να φτάνουμε φέτος και η απόφαση για Καιπερς, για ανανεώσεις επιπέδου Λαμπρόπουλου και Τσιτώντα και κατι τέτοιες πίπες να περνάνε από τη κεφαλή, δηλαδή τον Μελ. πρέπει να χει καποιους με authorization να κλείσουν καποια δευτερευοντα ντίλς, και ο μεγάλος να ασχολείται μόνο με τα τοπ θέματα που να δίνει η συμμετοχή του καποια βαραίνουσα σημασία. 

 

όσο για Πόνσε, φανταστειτε τον Πόνσε να παίζει για την μπουγάτσα, φανταστείτε τον να παίζει στην θρυλούμπα, και φανταστείτε τον να παίζει στην ΑΕΚΑΡΑ του Τραιανού μας. 0,87 γκολ ανα ματς θα είχε στη χειρότερη

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

Για πειτε τι παιζει.  Η λογική μου λέει ότι το κάνει είτε γιατί ξυπνησε η συνείδηση του ( λίγο απιθανο ) είτε θέλει να μεταφέρει τις ευθύνες σε αυτόν απο αυτον που φαίνεται να τις φορτώνεται ( Λυμπε) .  

Link to comment
Share on other sites

με την διαφορα οτι το 94-95 ειχες παιχταραδες οποτε ηταν ξεκαθαρο οτι η ομαδα δενν μπορουσε τα 2 καρπουζια ή τελος παντων κατι ειχε παει λαθος με τον Ντουσαν εκεινη την χρονια.

 

τωρα δεν υπαρχει ελπις.

Link to comment
Share on other sites

19 minutes ago, nikos said:

με την διαφορα οτι το 94-95 ειχες παιχταραδες οποτε ηταν ξεκαθαρο οτι η ομαδα δενν μπορουσε τα 2 καρπουζια ή τελος παντων κατι ειχε παει λαθος με τον Ντουσαν εκεινη την χρονια.

 

τωρα δεν υπαρχει ελπις.

Ναι ισχυει 100% αυτο που λες και φανηκε οτι με 2 προσθηκες μονο η ομαδα πεταγε την επομενη χρονια.Απλα εγω βαζω την μεγαλη προκριση στο CL, οτι και τοτε ειμασταν πρωταθλητες, την αδιαφορη τοτε (τραγικη φετος) παρουσια στους ομιλους και τους 200 βαθμους διαφορα απο την κορυφη.

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Man Of Faith said:

Δεν ξερω που να το γραψω, μου ταιριαζει περισσοτερο εδω σαν συνδετικος κρικος.Η χρονια αγωνιστικα ειναι ενα deja vu του '94-'95.

Περίεργη χρονιά εκείνη και πάντως σίγουρα όχι τόσο μίζερη όσο η  φετινή. Η πρόκριση επί της ρέιντζερς ήταν εξωπραγματική για τα τότε ελληνικά δεδομένα με αποτέλεσμα να δώσει ώθηση για όλη τη χρονιά. Επίσης η πορεία στους ομίλους μπορεί να ήταν τραγική σε επίπεδο αποτελεσμάτων αλλά γονάτισες σε 3 ματς τους 2 φιναλίστ. Τότε αυτά δεν πολυγινόταν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ήταν σπουδαία είδηση κάτι τέτοιο. Σε κάθε περίπτωση, ως ΑΕΚ αποδέχεσαι καλύτερα την ήττα σου όταν είναι από τη βαζέλα παρά όταν είναι από το γυφταριό.

Τέλος, η σεζόν 94-95  ήταν μία σεζόν όπου έκανες ένα διάλειμμα από τον πρωταθλητισμό που έκανες σταθερά για μια δεκαετία περίπου με 4 κατακτήσεις και με την ΑΕΚ να κεντάει στο χόρτο. Η φετινή σεζόν είναι μία ακόμη από αυτές που βιώνει η ομάδα από το 2010, είμαστε δηλαδή στο ιστορικό χαμηλό μας και έχει την ιδιαιτερότητα ότι η φετινή ακολούθησε μια πρωταθληματική την οποία δεν εκμεταλλεύτηκες, αντιθέτως έδειξες ότι δεν είσαι σε θέση να αντέξεις το βάρος ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό.

Με λίγα λόγια μιλάμε για μια ΑΕΚ που σήμερα είναι σαφώς μικρότερη ομάδα από αυτή του 94-95

  • Δικεφαλάκι 5
Link to comment
Share on other sites

να προσθεσω για την κουβεντα:

σκεφτειτε απλα οτι η πιο θεαματικη ΑΕΚ επι επαγγελματικων χρονων ποδοσφαιρου (95/96), ηταν την αμεσως επομενη χρονια, με μονο 3 προσθηκες (Μπατιστα, Μαλαδενης, Παυλοπουλος) εκ των οποιων κυριως ο Μπατιστα ειχε θεση βασικου και προστεθηκε στους 11 της προηγουμενης χρονιας.

 

θελω λοιπον να πω οτι το 94/95 ειχες πραγματι μια χρονια τσαμπιονς λιγκ και χαλια στην Ελλαδα (βεβαια και πιο αξιοπρεπεης ησουν στο τσαμπιονς λιγκ παιζοντας με μεγαθηρια και τελικο κυπελλου εφτασες χανοντας με σφαγη)

αλλα ηταν και μια ομαδα με Μπαγεβιτς, Τσιαρτα, Κωστη, Σαραβακο, Σαβεβσκι, Σαμπανατζοβιτς, Μανωλα, Κασαπη, Ατματσιδη, Κετσμπαγια, Μπορμποκη, Κοπιτση, Δημητριαδη κλπ οποτε μονο τυφλος δεν εβλεπε οτι ηταν ενα σουπερ ροστερ κι ενας καλος προπονητης που δεν ειχαν καταφερει (ακομα) να γινουν η ομαδα που μπορουσαν.

Link to comment
Share on other sites

Για την ιστορια την πρωταθλήτρια ΑΕΚ του 92 με λίγα χρεη, καλους παικτες, γήπεδο και δεν βρισκοταν κανενας να αγορασει τις μετοχές απο τον Ζαφειρόπουλο. Ο Σαβεβσκι και ο Μανωλας οδευαν σε αποχωρηση, ο Μπατιστα το ιδιο κλπ.

Οι μονοι που εκαναν πρόταση ηταν Μελ-Καρρας και μας χαρισαν στιγμες δοξας ενω με τη συμβολη της ελευθερης ιδιωτικης τηλεόρασης αυξηθηκε ο οπαδικος πληθυσμος σε διαφορες περιοχες.

Μεγαλη η συμβολή τους στην διεύρυνση της λιμνης με πραγματικους όρους.

Αλλα ουτε τοτε(1992) βρέθηκε καποιος μεγαλοεπιχειρηματίας. 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Guest XAMΠOΣ

Τωρα ξυπνησαν....?? 3 χρονια εχουμε βγαλει καρκινο και αυτοι ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ για τους παιχταραδες.....αντε γαμηθητε ρε μουνοπανα που μαλλον πατε να ανεβασετε το χαρτζηλικακι σας ξαφνικα....μουνοπανα.

 

Screenshot_1.jpg

Link to comment
Share on other sites

Guest XAMΠOΣ

Γελαει το συμπαν με τους ''αγανακτισμενους'' ΑΡΔ ξαφνικα που ξυπνησαν χαχαχαχαχαχαχαχα να τους βγαλω τα 1000 πρωτοσελλιδα τους τα 3 αυτα χρονια τις ΠΑΠΑΡΙΕΣ που εγραφαν και τις ψευτιες για παιχτες που ΘΑ ερχοντουσαν και δεν ηρθαν η για αυτα τα ΣΑΠΑΚΙΑ που ηρθαν το ποσο παιχταραδες ειναι?

Ολες οι ΑΒΑΝΤΕΣ εχουν ενα τελος φτωχε και μιζερε ΣΑΠΙΟΔΟΝΤΑ μου και μαλλον ουτε αυτους δεν μπορεις να ΤΑΙΣΕΙΣ πλεον να σε λιβανιζουν .......

Αντε γαμηθητε ολοι ομαδικως ρε σιχαματα.

Link to comment
Share on other sites

Guest XAMΠOΣ
9 minutes ago, Epitaph21 said:

Πολύ εύκολα ήρθε όμως αυτός. Μιά σκέψη.

Εδω διαβασαμε μεχρι και οτι μας γλεντισε ο τιγρης με αυτη την μεταγραφη οτι μας βουλωσε το στομα οτι μας ετσουξε που τον κατηγορουμε κτλ.....

Link to comment
Share on other sites

Εμένα με είχε πείσει ο ΤΤ πως έφταιγε για την φετινή κακοδαιμονία της ομάδας το "κακό το μάτι" όπως είπε μετά τον τραυματισμό του Λόπεζ.

Περίεργα μας λέει τώρα τις τελευταίες μέρες.

Να προσέξει μην... ματιάξει την ομάδα τώρα που... γκρινιάζει.

ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ.

Link to comment
Share on other sites

38 minutes ago, Man Of Faith said:

Εχω την εντυπωση πως η τεσσαρα εβγαλε σε ολους το Χαμπο απο μεσα μας ?

Ναι αλλά ο Παπασταθόπουλος είπε πως "δεν ήρθε το τέλος του κόσμου".

Που κανονικά για αυτό και μόνο δεν θα ήθελα να επιστρέψει προσωπικά.

Link to comment
Share on other sites

Guest XAMΠOΣ
17 minutes ago, enck1 said:

κι αυτός ο μαλακοκάβλης ο γιος του δε μπορεί να τρελαθεί και να χαλάσει όλη τη περιουσία στην ΑΕΚ ? δε μπορεί να πάθει λίγο γιαννακόπουλο ?

Αυτος δεν παει να βαλει μαλλια στο κεφαλι του νεος ανθρωπος με τοσα λεφτα και το κεφαλι του ειναι σαν κατι χωραφια με ξεροχορτα που βαζουν φωτια οι αγροτες να καψουν τα γαιδουρανγκαθα......στην ΑΕΚ θα ξοδεψει?

Κανενα φορεματακι στην Μελετη ειναι μονο...

Link to comment
Share on other sites

11 hours ago, Geologos said:

Ζαστρο, για τον καθε έναν απο τους παλιούς μπορει να γίνει κουβέντα στην χρησιμοτητα τους. Ακόμα και για τον Μανταλο, που νομίζω τρώει τη λέζα ως ο ακριβός και ο αρχηγός που σιγουρα δεν είναι για τέτοια πράγματα, έχει και αυτό το τιτικίστικο το φλωρίστικο της ντίβας που φαίνεται ακόμα και πως κουναει τα χέρια του όταν έχει την μπάλα, έχει και τον ψευτοτσαμπουκα και εκει είναι που τρελαίνεσαι. σαν παίκτη ροτέισον, ακόμα και σαν βασικό, εγώ θα μπορούσα να δω ακόμα και τώρα αλλα σίγουρα και για αυτόν και για τον οργανισμό ΠΡΕΠΕΙ να φύγει αμεσα.

Το θέμα είναι η σούπα που φτιαχνεις είναι κακή. και εκεί είναι η μαλακία, παίρνεις πραγματικά όποιον σου κατσει ευκολα, αν το δεις και καλοπιστα προσπαθείς να πάρεις τον καλύτερο διαθέσιμο που υπάρχει στα λεφτά που δίνεις, αλλα δεν κοιτάει κανεις να ταιριάζει ο παίκτης με το σύνολο. ο ΚΑΘΕ ΠΑΙΚΤΗΣ που φέρνεις εδώ και καιρό, έρχεται επειδή βολευει να ρθει, τα βρίσκεις στα λεφτά, τον ΘΕΩΡΕΙΣ καλο (καποιες φορές είναι, καποιες φορές όχι, αυτα παντα θα παίζουν), αλλα δεν κοιτας ΑΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ αυτό που θα παίξεις.

σαν να λέμε πας μανάβη και αγοράζεις 10 λαχανικά αλλα δεν έχεις δει ούτε μια συνταγή για το τι σουπα θα φτιαξεις.

 

Ακόμα χειρότερα, με την ίδια λογική ψάχνεις και βρίσκεις προπονητές. και γω τον γουσταρω τον Μανόλο και τον Μαρίνο δεν τον πήρα με καλό ματι day 1 (στην πορεια τον αντιπάθησα και τον θεωρησα τελειως απατεώνα), αλλα δεν έχει καμιά πουτανα λογική να πας Μανόλο-Μαρίνο-Μανόλο. Κ-Α-Μ-Ι-Α. Χάρηκα που ξαναρθε γιατί έχει την αγάπη μου ο Μανόλο ακόμα και μετα το χτεσινό, αλλα ήταν λάθος το πισωγύρισμα ακόμα και να σηκώσει 3 κούπες σερί. 

 

Το θέμα είναι ότι αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ ως εταιρεία εγώ σε πιστευω ότι κάνει τρελά αλματα (γηπεδο προπονητικο γραφεία μέσα σε μια 10ετία είναι τεράστιο θέμα), αλλά ποδοσφαιρικά σε ΟΡΓΑΝΩΣΗ εγώ νομίζω έχουμε φτάσει σε επίπεδο χειρότερο από την day 1 και την φώτο με απέθαντο Δέλλα Λύμπε Ζήκο Μπορμπόκη στο ποδοσφαιράκι, γιατί μπορεί αυτοί όλοι σαν πρόσωπα να αποδειχθηκαν λίγοι αλλά υπήρχε μια στοιχειώδης δομή, οργάνωση, διακριση ρόλων κτλ. Δεν γίνεται να φτάνουμε φέτος και η απόφαση για Καιπερς, για ανανεώσεις επιπέδου Λαμπρόπουλου και Τσιτώντα και κατι τέτοιες πίπες να περνάνε από τη κεφαλή, δηλαδή τον Μελ. πρέπει να χει καποιους με authorization να κλείσουν καποια δευτερευοντα ντίλς, και ο μεγάλος να ασχολείται μόνο με τα τοπ θέματα που να δίνει η συμμετοχή του καποια βαραίνουσα σημασία. 

 

όσο για Πόνσε, φανταστειτε τον Πόνσε να παίζει για την μπουγάτσα, φανταστείτε τον να παίζει στην θρυλούμπα, και φανταστείτε τον να παίζει στην ΑΕΚΑΡΑ του Τραιανού μας. 0,87 γκολ ανα ματς θα είχε στη χειρότερη

Ά-ψο-γος.

Link to comment
Share on other sites

57 minutes ago, Bluesman said:

Ο Τσαταλης γραφει τουλάχιστον απο το καλοκαίρι. Και αυτό όμως υπαγεται στις ευθύνες του Μελισσανιδη.

Ο Τσατάλης έλεγε πως φταίει το κακό μάτι λόγω της γκρίνιας μας.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×