Jump to content

Φύγε Μάνταλε


stavros 9-11
 Share

Recommended Posts

1 hour ago, billy21 said:

Μόλις είδαν την ομάδα να ρολλάρει λίγο πετάχτηκαν απ τις τρούπες τους να ανακινήσουν θέματα που είχαν καταλαγιάσει. Μιλάμε για κραυγαλέους εχθρούς της ομάδας ή για κραυγαλέους μαλάκες. Κατατάξτε τους όπου θέλετε.

 

Κραυγαλεοι μαλακές ειναι αυτοί που τους πιστεύουν. 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Φετος θα κανει την καλύτερη του χρονια, πιστεύω σοβαρά οτι όλη αυτη η πίεση του να ειναι ο Αρχηγός, τον έχει καταστρέψει. 

Μακάρι 

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Ο Μάνταλος στην κορυφαία του μέρα είναι μια μετριότητα, όποτε είναι ελάχιστες οι πιθανότητες για κάτι καλό δεδομένου ότι οι κορυφαίες του μέρες χάνονται στα βάθη του χρόνου.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Ειναι τοσο βλακες οι αρδ μας που δν καταλαβαινουν οτι με το να τον κραταν στο προσκηνιο γραφοντας μπουρδες περι κρυφου οπλου κ παπαριες τον κανουν ακομα πιο μισητο σε μεριδα του κοσμου.... 

 

  • Δικεφαλάκι 6
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Bukowski said:

Μονο ο Μανταλος βεβαια δεν φταίει για όλα αυτα.

Ναι, Μάνταλος και ΑΡΔ δεν μιλάνε ποτέ, δεν υπάρχει τρόπο να τους πει ένα "εεεε οοοοο ααααα επικαιρότητα ιιιιιιι πέσει οοοοοο εεεε λίγο, ιτς οοκει ιιιιιι", κάτι.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου περιμένει τις μεταγραφές και μέχρι τότε βάζει στην κουβέντα τον Μάνταλο στη νέα εποχή της ΑΕΚ

Ο Μάνταλος κάνει «τζιζ»

Από εκείνους που γράφουν ξεχωριστά την ιστορία στην ΑΕΚ, είναι αναμφίβολα ο Πέτρος Μάνταλος. Ξέρω, πως και μόνο στη θέα της φωτογραφίας ή του ονόματος του, κάποιοι θα στραβομουτσουνιάσουν, άλλοι θα σιχτιρίσουν, ορισμένοι θα βρίσουν. Ο Μάνταλος είναι από τα θέματα που κάνει «τζιζ» για την ΑΕΚ και οι περισσότεροι δεν θέλουν να τα ακουμπούν. Εγώ το μόνο που σας ζητώ είναι να διαβάσατε το κείμενο, να μη μείνετε σε στερεότυπα και προκαταλήψεις και να δείτε την ουσία.

Στο φινάλε της περυσινής χρονιάς, φτάσαμε στο τέλος του τούνελ. Ηταν κατά τη γνώμη μου η στιγμή, που έρχεσαι μπροστά σε ένα σταυροδρόμι και πρέπει να επιλέξεις: θα την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια θεωρώντας πως έφτασε το τέλος ή θα δεις το λευκό φως και θα βγεις από το τούνελ για τη νέα εποχή. Η ΑΕΚ και ο Μάνταλος επέλεξαν το δεύτερο δρόμο. Πολλά από όσα εκτυλίχθηκαν σε αυτή τη διαδικασία, περιέγραψε με άκρως ξεκάθαρο λόγο ο Ανδρέας Δημάτος σε ανάρτηση του. 

Σαφέστατα, ο Ανδρέας ξέρει πολύ περισσότερα πράγματα, όντας μέσα στην ΑΕΚ μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες. Ξέρετε, όσα συμβαίνουν εντός της ομάδας μέχρι όσα φτάνουν σε εμάς και σας μεταφέρουμε εσάς, έχουν διαχωριστική γραμμή που φαντάζει ως μια αιωνιότητα. Ειδικά στην εποχή των σόσιαλ μίντια, όπου κάπου, κάπως, κάποτε ξεκινά μια ιστορία και στη συνέχεια αναπαράγεται και θεωρείται θέσφατο από πολλούς, δίχως καν να γνωρίζει κανείς ποιος είπε/έγραψε/ανέφερε αυτήν την ιστορία.

Η ΑΕΚ επέλεξε τον Μάνταλο

Αυτό που μπορεί να δει κάποιος με καθαρή ματιά στην ΑΕΚ της νέας εποχής, είναι πως ο Μάνταλος φαίνεται πλέον εντελώς απελευθερωμένος από βάρη του παρελθόντος. Δεν μπορώ να γνωρίζω με σιγουριά, εάν τον βάραινε το περιβραχιόνιο, η στάμπα του ηγέτη, ο ρόλος του επιτελικού χαφ ή η εξ ορισμού τοποθέτηση του ως βασικού, αλλά είναι φανερό πως ο Μάνταλος δείχνει πολύ διαφορετικός. Σα να άφησε πίσω όλα τα αρνητικά και να κρατά και να προσφέρει στην ΑΕΚ, όσα θετικά έχει ως ποδοσφαιριστής.

Δεν μπορεί να ξέρει κανείς από τώρα αν και πόσα ματς θα είναι ο Μάνταλος βασικός στην ΑΕΚ του Αλμέιδα. Ωστόσο, από την προετοιμασία ακόμα φάνηκε πως ο Αργεντινός τεχνικός ποντάρει πολλά πάνω του και στον τρόπο του να επιδρά στην ομάδα εντός και εκτός γηπέδου. Και βέβαια, μόνο τυχαίο δεν είναι πως την ίδια στιγμή, ο Μάνταλος είναι βασικός και αρχηγός και στα μάτια του Πογέτ για την Εθνική ομάδα.

Η ΑΕΚ είχε επιλέξει εδώ και καιρό τον Μάνταλο, για να είναι η γέφυρα ανάμεσα στην πρώτη περίοδο της νέας εποχής και στην ομάδα που θα έμπαινε στο «σπίτι». Επιλέχθηκε να είναι εκείνος που θα ένωνε το χθες με το αύριο. Εχω πει και άλλη φορά, πως ο Μάνταλος ήταν εκεί, σε όλες τις καλές και τις κακές στιγμές της τελευταίας οκταετίας. Ηταν αναμενόμενο, έστω και εάν κάποιες φορές έφτασε στα όρια της εμπάθειας, να υποστεί όλη τη φθορά.

Η μοίρα της ΑΕΚ

Ουδείς κατάφερε να μείνει άβρεχτος από αυτήν τη διαδικασία. Εδώ ακόμα και «κολοσσοί» της «κιτρινόμαυρης» ιστορίας, ένιωσαν την απαξίωση. Τα παλιότερα χρόνια ο Παπαϊωάννου έμεινε στην ΑΕΚ μόνο και μόνο λόγω της επιμονής του Μπάρλου, ο Μαύρος υποστηρίχθηκε από το ανοσιούργημα των Ζαφειρόπουλου-Αλέφαντου μόνο από μια χούφτα ανθρώπων, ο Στέλιος άκουσε τα μύρια όσα επί χρόνια μέχρι να ξεσπάσει σε εκείνη την γκολάρα με τον Παναθηναϊκό, ο Κασάπης και ο Τσιάρτας κυνηγήθηκαν, ο Τόνι έφτασε στα όρια του, ο Ντέμης είδε τις δύο πλευρές του φεγγαριού.

Για όσους πάλι θα διαβάζουν όσα θέλουν, δεν συγκρίνω επ’ ουδενί τον Μάνταλο με κανέναν εξ αυτών. Δεν συγκρίνονται, ο καθείς έχει ξεχωριστή θέση στις καρδιές, στις μνήμες, στην ιστορία όλης της ΑΕΚ. Αλλά ο Μάνταλος είναι εδώ τώρα. Με αυτόν έχουμε να προχωρήσουμε, με αυτόν προχωράμε στη νέα εποχή. Κατά την κρίση μου, δεν χρειάζεται η ΑΕΚ να τρώει τις σάρκες της και να βάζει «αυτογκόλ» με δικά της παιδιά.

Ο Μάνταλος μπορεί να είναι μεγάλο «συν» για τη νέα ΑΕΚ σε όλα τα επίπεδα. Είναι παίκτης που μπορεί να δώσει πολλά, προσωπικότητα που μπορεί να προσφέρει όσα χρειάζεται μια ομάδα. Αν η ΑΕΚ βρει τη φόρμουλα, με τις σωστές κινήσεις να στρέψει την προσοχή σε θετικά πράγματα, στη νέα ομάδα που θα δημιουργηθεί, στο νέο άνεμο που φέρνουν οι νέοι, στην προσωπικότητα του Αλμέιδα, ο Μάνταλος θα είναι μέλος ενός συνόλου και αυτό θα δώσει πολλά στην ομάδα.

 

Ελα το ξεπλυμα εχει ξεκινησει λεμε.... 

Link to comment
Share on other sites

Σχόλιο κάτω από το άρθρο του σταυρακα.

Έτσι ακριβώς…επιτέλους διαβάσαμε κάτι που είναι ότι ακριβώς εκφράζει τον Μάνταλο…. Μια παιχτουρα που όμοιος της ΔΕΝ υπάρχει στην Ελλάδα… (και μην πει κανείς για Φορτούνη…ούτε στο μικρό δαχτυλάκι του Μάνταλου δεν φτάνει….για όσους ξέρουν από μπαλα…) και ήρθε η ώρα ελεύθερος από την πίεση να δείξει αυτό που μπορεί και πρέπει… η μεγαλύτερη κίνηση του Μελισσανίδη που τον κράτησε….

Δεν νιώθω καλα. Ο άνθρωπος ψηφίζει.

Παρτε και άλλο ένα:

Η ανανεωση του Μανταλου ειναι η μεγαλυτερη μεταγραφη της ΑΕΚ, καθως αποτελει τον πιο ταλαντουχο Ελληνα ποδοσφαιριστη απο αποψη τεχνικης καταρτισης αλλα δυστυχως οι δυο σοβαροι τραυματισμοι του τον πηγαν πισω, ενω ακομα και τωρα προκειται για εναν αλητακο, μπουκαδορο που εχει την ικανοτητα να σηκωνει την ομαδα στις δυσκολες στιγμες, αλλαζοντας το ρυθμο του καστοτε παιχνιδιου με μια μονο ενεργεια, απλως δεν μπορουσε να δειξει στο γηπεδο τα χαρισματα του σε απολυτο βαθμο κατα τη διαρκεια των τελευταιων ετων, παρασυρομενος απο την συνολικη μετριοτητα.

Δεν υπαρχουν λεξεις για να εξηγησουν γιατι αυτο το παιδι δεν πηγε να παιξει στο εξωτερικο και να ξεδιπλωσει το πλουσιο ταλεντο του. Καπου εμεινε στασιμος εξαιτιας δικων του, κακων επιλογων. Ο Μανταλος ειναι οτι πιο κοντινο εχουμε δει στον Χατζηπαναγη, σε θεμα μπαλας. Ενδεχομενως να μην ειναι οσο αποτελεσματικος θα θελαμε αλλα ειναι απο τους παικτες που φερνουν τον κοσμο στα γηπεδα, χαρη στις φαντεζι ενεργειες που κανει στο χορταρι.

Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, Bukowski said:

Μονο ο Μανταλος βεβαια δεν φταίει για όλα αυτα.

Κι ο Κούλης έπεσε από τα σύννεφα μόλις έμαθε για τις υποκλοπές.

Link to comment
Share on other sites

36 minutes ago, baRon21 said:

Σχόλιο κάτω από το άρθρο του σταυρακα.

Μαλακά τα άλλα δεν τα'δες...?

Ο ένας γράφει πως ο Μάνταλος είναι ότι πιο κοντινό έχει υπάρξει στον Χατζηπαναγή...

Κι ο άλλος οτι δεν έχει ξαναδει παίχτη με τέτοια στημένα χτυπήματα...

Σίγουρα ο ίδιος ο Καζαμπουμπου γράφει τα σχόλια με ψευδώνυμα... 

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, tzav said:

Μαλακά τα άλλα δεν τα'δες...?

Ο ένας γράφει πως ο Μάνταλος είναι ότι πιο κοντινό έχει υπάρξει στον Χατζηπαναγή...

Κι ο άλλος οτι δεν έχει ξαναδει παίχτη με τέτοια στημένα χτυπήματα...

Σίγουρα ο ίδιος ο Καζαμπουμπου γράφει τα σχόλια με ψευδώνυμα... 

Το πρόσθεσα μόλις.

Η ψυχοσύνθεση του ΚΜ δέχεται δριμύτατη επίθεση, βιάζεται βάναυσα και ασύστολα η ποδοσφαιρική λογική.

 

Link to comment
Share on other sites

Η ΑΕΚ, έλεγε ο εκδότης της εφημερίδας φως των σπορ, Θεόδωρος Νικολαίδης, ακόμα και όταν δεν έπαιρνε τίτλους είχε πάντα έναν παίκτη είδωλο που δημιουργούσε νέους οπαδούς της. Κλεάνθης Μαρόπουλος στα πρώτα μεταπολεμικά χρόνια, Κώστας Νεστορίδης, Μίμης Παπαιωάννου, Θωμάς Μαύρος στα 80ς , Ντέμης Νικολαίδης, εκαναν τόσους και τόσους πιτσιρικάδες να αγαπήσουν την Ενωση σε δύσκολες εποχές. Ένας τέτοιος παίκτης σήμερα είναι και ο Πέτρος Μάνταλος. Την αξία του δεν την αντιλαμβανόμαστε πλήρως ακόμα  αλλα θα έρθει η ώρα να  την καταλάβουμε αργότερα, όταν θα αναπολούμε την εποχη που  ο Πέτρος έκανε και αυτος  πιτσιρικάδες να αγαπήσουν την κιτρινομαυρη   φανελα με τον τιμημένο   Δικέφαλο Αετό. 

Πρόεδρε  για ένα διαρκειας γράφω ότι θες, 

 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Rayo Vallecano 21 said:

Η ΑΕΚ, έλεγε ο εκδότης της εφημερίδας φως των σπορ, Θεόδωρος Νικολαίδης, ακόμα και όταν δεν έπαιρνε τίτλους είχε πάντα έναν παίκτη είδωλο που δημιουργούσε νέους οπαδούς της. Κλεάνθης Μαρόπουλος στα πρώτα μεταπολεμικά χρόνια, Κώστας Νεστορίδης, Μίμης Παπαιωάννου, Θωμάς Μαύρος στα 80ς , Ντέμης Νικολαίδης, εκαναν τόσους και τόσους πιτσιρικάδες να αγαπήσουν την Ενωση σε δύσκολες εποχές. Ένας τέτοιος παίκτης σήμερα είναι και ο Πέτρος Μάνταλος. Την αξία του δεν την αντιλαμβανόμαστε πλήρως ακόμα  αλλα θα έρθει η ώρα να  την καταλάβουμε αργότερα, όταν θα αναπολούμε την εποχη που  ο Πέτρος έκανε και αυτος  πιτσιρικάδες να αγαπήσουν την κιτρινομαυρο   φανελα με τον τιμημένο   Δικέφαλο Αετό. 

Πρόεδρε  για ένα διαρκειας γράφω ότι θες, 

 

Εμένα πάντως ο αδελφός μου με τον Ουχο είχε κόλλημα. 
Τωρα πιο πιθανό να έδιωξε πιτσιρικάδες απο την ΑΕΚ ο βλογιοκομμένος παρά να δημιούργησε.

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Στα 31-32 του με 2 χιαστούς έιναι έτοιμος να καταπλήξει τα πλήθη ο Μάνταλος. Αυτό που δεν έκανε στα νιάτα του. Ο μέτριος. LOL.  Το μόνο άγχος σας ο Πετράκης. Μαλάκες είστε σίγουρα, τώρα γιθα εχθροί της ΑΕΚ, δεν ξέρω. 

 

Edited by billy21
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Rayo Vallecano 21 said:

Η ΑΕΚ, έλεγε ο εκδότης της εφημερίδας φως των σπορ, Θεόδωρος Νικολαίδης, ακόμα και όταν δεν έπαιρνε τίτλους είχε πάντα έναν παίκτη είδωλο που δημιουργούσε νέους οπαδούς της. Κλεάνθης Μαρόπουλος στα πρώτα μεταπολεμικά χρόνια, Κώστας Νεστορίδης, Μίμης Παπαιωάννου, Θωμάς Μαύρος στα 80ς , Ντέμης Νικολαίδης, εκαναν τόσους και τόσους πιτσιρικάδες να αγαπήσουν την Ενωση σε δύσκολες εποχές. Ένας τέτοιος παίκτης σήμερα είναι και ο Πέτρος Μάνταλος. Την αξία του δεν την αντιλαμβανόμαστε πλήρως ακόμα  αλλα θα έρθει η ώρα να  την καταλάβουμε αργότερα, όταν θα αναπολούμε την εποχη που  ο Πέτρος έκανε και αυτος  πιτσιρικάδες να αγαπήσουν την κιτρινομαυρη   φανελα με τον τιμημένο   Δικέφαλο Αετό. 

Πρόεδρε  για ένα διαρκειας γράφω ότι θες, 

 

Link to comment
Share on other sites

Παντως στα κομμεντ του ένωση εχει πεσει μεγαλη καραμουζα για την Μανταλένα και δεν εχει κόψει και πολλα ο καζαμπουζου.

Link to comment
Share on other sites

Τόσα χρόνια το μόνο που έχει καταφέρει είναι να γίνει ένας καλός κύπελλοκουβαλητης και τα αρδακια μας έχουν ζαλίσει τ αρχιδι@.... Σκεφτείτε να κάνει και ένα καλό παιχνίδι τι έχουμε να ακούσουμε....βρε ουστ

Link to comment
Share on other sites

«Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»: Δοκιμές στο μάτριξ με σκόρερ Μάνταλο-Τσούμπερ κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Ρε μαλακες ακομα και η προπαγανδα εχει τα ορια της ....ποιος Μανταλος ρε μπαγλαμαδες 
Να μην πω οτι εβαλαν γκολ στο ιδιο λεπτο  😂😂

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Σαφώς πιο πιθανό να μας το καρφώσει ο Χάρυ Πότερ παρά να βάλει 2 γκολ σε ένα ματς ο Μάνταλος...

  • Δικεφαλάκι 4
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×