Jump to content

Α.Ε.Κ. - Απόλλων Σμύρνης (22η αγ.): 23/02, 19:30, Novasports 2


SpiRos
 Share

mvp-κόουτσινγκ-βραβείο Σοιλέδη  

23 members have voted

  1. 1. M.V.P.

    • Τσιντώτας
      0
    • Μπακάκης
      0
    • Γκάλο
      0
    • Τσόσιτς
      0
    • Οικονόμου
      0
    • Γαλανόπουλος
      0
    • Κρστισίτς
      0
    • Μπογέ
      22
    • Μπακασέτας
      0
    • Μάνταλος
      0
    • Πόνσε
      1
    • Λιβάγια
      0
    • Αλμπάνης
      0
    • Άλεφ
      0
  2. 2. Κόουτσινγκ Χιμένεθ

    • Καλό
      4
    • Μέτριο
      12
    • Κακό
      2
    • Φυσιολογικό
      5
  3. 3. Βραβείο Άρη Σοιλέδη (χειρότερος παίκτης)

    • Τσιντώτας
      0
    • Μπακάκης
      1
    • Γκάλο
      1
    • Τσόσιτς
      1
    • Οικονόμου
      12
    • Γαλανόπουλος
      1
    • Κρστισίτς
      1
    • Μπογέ
      0
    • Μπακασέτας
      1
    • Μάνταλος
      4
    • Πόνσε
      0
    • Λιβάγια
      1
    • Αλμπάνης
      0
    • Άλεφ
      0


Recommended Posts

Απο την στιγμη που στην ομαδα δουλευουν Λυμπεροπουλοι και Φουληδες ολοι οι παλαιμαχοι πρεπει να εχουν παραπονα απο τον διαχειριστη.

Link to comment
Share on other sites

Just now, nikos said:

Απο την στιγμη κου στην ομαδα δουλευουν Λυμπεροπουλοι και Φουληδες ολοι οι παλαιμαχοι πρεπει να εχουν παραπονα απο τον διαχειριστη.

Καλλιο Φουλης, παρα Βουλης...

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, tony_montana said:

καλα λεει,μηπως τα λεφτα του φιλαθλου μασανε οι αλλοι κηφηνες?

Κ για να καταλάβετε το μέγεθος της αδικίας ακόμα κ οι παλαίμαχοι έφτιαξαν ημερολόγιο κ δεν υπάρχει μια εντεκαδα μέσα που να τον έχει ,ούτε  καν αυτή του 88.

Link to comment
Share on other sites

Guest Fadrhonc21

Ο μέγας παικταράς Μπακάκης γεννημένος νικητής και αρχιδάτος παίκτης τα έριξε στην κούραση. ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ όπου παίζουν ένα ματς ανά εβδομάδα.

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, The Magician said:

500 χιλιαρικα πεταμενα για ενα παιδι που σαν αυτο βρισκεις σωρο στην Ελλαδα.... Λαθη λαθη λαθη.

Θεωρητικα παραπανω. Γενικα inconsistent κινηση σε σχεση με τη λοιπη πολιτικη. Ο Λαμπροπουλος με τον οποιο εγινε ολο αυτο το νταβαντουρι, ειναι σαφως πιο φτηνος ας πουμε. Παικτης της σειρας, σεντερ μμπακ που θα επαιζε στην ξανθη και δε θα εριχνες δευτερη ματια πανω του

Link to comment
Share on other sites

Guest XAMΠOΣ
4 minutes ago, nikos said:

Λαθος εκτιμηση

Θα διορθωσει το λαθος. ?

Απλα ολα τα ολοκληρωτικα καθεστωτα οσο και να πειναει ο λαος οι δυναστες παντα εχουν πολλους αυλικους γλυφτες και υποστηρικτες διπλα τους υπερκαλοπληρωμενους για να τους στηριζουν και να λειτουργει ο μηχανισμος.

Link to comment
Share on other sites

Ξεχώρισε λέει σήμερα γνωστό αρδ μας..ο πανύψηλος Νικόλας Βαφέας το σέντερ μπακ του Απόλλωνα. Το ότι τον λέει Νικόλα λες και τον ήξερε από χθες δε με αρέσει.

Κανόνισε μλκ Λυμπερόπουλε να τον κλείσεις και αυτόν .

Link to comment
Share on other sites

Just now, Fadrhonc21 said:

Ο μέγας παικταράς Μπακάκης γεννημένος νικητής και αρχιδάτος παίκτης τα έριξε στην κούραση. ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ όπου παίζουν ένα ματς ανά εβδομάδα.

Εντάξει λογικό είναι τα έδωσαν όλα με τη Σέλτικ...πριν 6 μήνες

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Aussie said:

Παντως ο Μπογιε εχει στοιχεια δυνατα για εξτρεμ. Τρεχει, πιεζει, ψαχνει την ατομικη προσπαθεια. Το θεμα ειναι οτι δεν ειχε αξιοποιηθει καταλληλα εως τωρα και φαινοταν ξενερωμενος. Κριμα τετοιον παικτη να τον ξενερωσεις σε μια χρονια που τον χρειαζοσουν σε πολλα ματς

Βασικα ηταν τραυματιας στην αρχη και μετα επαιζε συνεχεια, χωρις να δειξει σχεδον τπτ. Οκ, τον εκαναν αλλαγη, και? Εχει φτασει 22η αγωνιστικη κι ακομ ασχολουμαστε ποτε θα βρει ρυθμο ο δανεικος κι αγυριστος Μπογιε

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Fadrhonc21 said:

Εντάξει εδώ περιμένουμε 3 χρόνια να βρει ρυθμό ο Μάνταλος

επειδή μου τελείωσαν . ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Nestoridis21 said:

Ο Αντζας.

Αφου ειδαμε Ουζουνιδη, Σαμαρα, Λαγωνικακη κλπ στην ΑΕΚ, δεν εχεις κι αδικο, θα μπορουσε.

 

Link to comment
Share on other sites

Μιας που συζητάτε για Λουκας ΜΠογε (Λουκας Μπάρλος σύλλογος μεγάλος ) . Πρώτη του χρονιά που βάζει πάνω από ένα γκολ  .  

 

Όλους τους ανασταίνεις ΑΕΚαρα μου .

FB_IMG_1550954040511.jpg

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Παίζει αν έπαιζα τώρα στα 46 μου τόσους αγώνες όπως ο Μπογιέ πάντως να είχα περισσότερα γκολ από δαύτον.

Link to comment
Share on other sites

Ο Μπογιε δεν φαινεται να κανει, το σημερινο και με τον Αρη ειναι 2 ματς.

Αλλα και να κανει, απο την στιγμη που απο το παγκοσμιο φουτμπολ εφεραν για εξτρεμ αυτον δανεικο με οψιον που δεν εχει δωσει στην ιστορια της οχι η ΑΕΚ του τιγρη, αλλα η ΑΕΚ γενικα, ε, οκ, τι να πεις.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Μιλάμε σήμερα για εμφάνιση ντροπή.

Κάτι λοιπόν που θα έγραφα επί Ουζουνίδη, το γράφω επί Χιμένεθ.

Τα σύκα, σύκα.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ

Link to comment
Share on other sites

Παίρνει ο μέσος Έλληνας ξέρω γω ένα δεκάρικο τον χρόνο και παίρνει ο Μάνταλος όσα θα πάρει ο μαλάκας σε πενήντα χρόνια και δεν μπορεί να πάρει την ομάδα πάνω του ούτε στην έδρα μας με ομάδα που έχει υποβιβαστεί από τον Οκτώβριο.

Μελ το μάτι σου κόβει ποδοσφαιρικά ρε πούστη. Μιλάμε ότι βλέπεις πολύ μπάλα ρε κουφάλα.

Link to comment
Share on other sites

Οντως σημερα και παλι, τραγικη εμφανιση με αποκορυφωμα 4 φασεις:

1) Το τραγικο λαθος του Οικονομου

2) Την χαζη κιτρινη καρτα του Λιβαγια

3) Το βλακωδες μανουριασμα του Τσοσιτς με τον αντιπαλο τερματοφυλακα

4) Το σφυροκοπημα το τελευταιο δεκαλεπτο που οποιος γουσταρε, εκανε ευκαιρια στο κεντρο της αμυνας μας.

Απειθαρχη η ομαδα κ νωθρη, μεχρι υπνου..

Link to comment
Share on other sites

Γυρισα...

Επικη βραδια.

Η ομαδα φετος εκανε προετοιμασια 7 μονες προπονησεις. Κοινως δεν απαρτιζεται απο αθλητες.

Παμε ατομικα:

Τσιντωτας: Μονιμως εκτος θεσης. Τον παρατηρουσα οταν καναμε επιθεση. Ο τυπος ειναι ανικανος να σταθει στο κεντρο του τερματος. Οτι να ναι, σε κατι φασεις χαζευε κιολας

Γκαλο: Δεν ανανεωνει, ζει την λελα του πια και αυτος στο ιδρυμα ΑΕΚ

Τσοσιτς: Επιμενω πως ειναι ο καλυτερος μας αμυντικος. Ειναι βαρυς φετος (οπως ολοι) αλλα σκεφτειτε τι τραγελαφο εχει να διαχειριστει πισω. Μονο αυτο σκεφτειτε

Οικονομου: Δεν ειδα τι εκανε live (κυνηγουσα τον καπνο μου να στριψω τσιγαρο). Ο τυπος ειναι soft, αλλα θεωρω πως ΔΕΝ εινσι τοσο κακος. Βεβαια μαλακια που εδωσες κοντα στο μυριο για εναν αμυντικο που κσνει για αναπληρωματικος του Τσιγκρινσκι αλλα να χαμε να λεγαμε. Λυμπε ΤΔ εχεις λογικο.

Μπακακης: Εφαγε πολλα γαμωσταυριδια, σε μια φαση κοιταζε προς την κερκιδα λογικα θα με μαλωσει το βραδυ στο ινσταγκραμ

Γαλανοπουλος: Διακριθεις

Κρστσιτς: Αμα ειναι αυτος αμυντικο χαφ, εγω ειμαι οδηγος F1. Ο τυπος ειναι κεντρικο/επιθετικο χαφ που εχει βαφτιστει αμυντικο χαφ γιατι επρεπε να φερουμε ενα χαφ και για να μην εχει ανταγωνισμο ο Μανταλος στη θεση. Σαφεστατα καλυτερος του Μανταλου (μαρκαρει ενω ειναι και πολυ πιο απλος στο παιχνιδι του), ενας ακομα λογος να πωληθει ο Μανταλος το καλοκαιρι,δεν θα λειψει καθολου. Βεβαια δεν ειναι καμια παιχτουρα για καραβασικος (απ' οσο ειδα) αλλα στεκεται ανετα στος 11+3 της ομαδας.

Μανταλος: Υπηρξα χυδαιος. Μιλαμε τραγικο παιχτη. Δυο σερι σωστες ενεργειες ποτε. Καθε σωστη την διαδεχονται πεντε μαλακιες. Καποια στιγμη μετρησα ηλιθιοτητες. Εκανε τεσσερις μαλακιες στη σειρα. Το σερι διαποκηκε απο σωστη πασα στα 3 μετρα προα τα πισω εννοειται. Εχουμε δει στην ΑΕΚ οργανωτες Τσιαρτα-Ριμπο, ε τωρα βλεπουμε Μανταλο. Αυτοκτονια με κωλοδαχτυλο που πρωτα το εχεις γλυψει μερακλειδικα

Μπογιε: Παιχταρας. Τα ελεγα το καλοκαιρι, αλλα ειχαμε τον Σαχλαμαρινο να κανει... καψωνακια. Χασαμε ως ομαδα φετος που δεν τον αξιοποιησαμε. Το δευτερο του γκολ με γλυκανε κσι ειπα ΟΚ καλα εκανα και πηγα. Ο τυπος θυμιζει τον Ζαχοβιτς που χε ο Ολυμπιακος.

Μπακασετας: Πιο χοντρος και απο εμενα. Ο τυπος μπηκε παγο, εψαχνε υποτιθεται επομενο συμβολαιο σε Ιταλια και πρεπει να χλαπακιασε οτι προβατινα κυκλοφορουσε αμαρκαλευτη. Να μεινει του χρονου ως CF δευτεροτριτος

Πονσε: Ατσαλος σημερα αλλα μυριζει αιμα. Ο μονος παιχτης που παιζει σε σοβαρη ΑΕΚ πρωταθλητισμου. Αν ηταν σε κανεναν ΠΑΟΚ δεν θα υπηρχε ο Κοτσιδας. Αν επαιζε στον Ολυμπιακο αντι για Χασαν και Γκιγιερμε θα σηκωναν πρωταθλημα. Ειναι δυστυχως γι αυτον στην ΑΕΚ και χωρις εξτρεμ και χαφ δημιουργικα θα γραψει 20 γκολ. Ευτυχως που τον εχουμε γιατι χωρις αυτον θα μασταν 8οι φετος. Ο τυπος πρεπει να μεινει καπως.

 

Λιβαγια: Οσοι λετε "να φυγει επειδη ειναι χαζος" καταλαβαινετε πως αν φυγει δεν εχουμε κανεναν που να μπορει να κρατησει την μπαλα πανω απο 3 sec στα ποδια του ετσι; Χαζος ξεχαζος για μενα ειναι ο καλυτερος σου παιχτης ακομα και στα down του. Τραβαει 2-3 παιχτες μονιμως πανω του και αν δεν ηταν αμπαλοι οι χαφ μας να εκμεταλλευονται αυτο το γεγονος θα εγραφε πολλα αποψε απ' οταν μπηκε. Βρειτε το λιγο οσοι λετε να φυγει. Εχεις τεσσερις παιχτες για πισω απο τον επιθετικο: Λιβαγια/Κρστσιτς/Μπακασετα/Μανταλο (με αυτη τη σειρα). Ο Μπακασετας για εμενα πρεπει να θεωρειται CF πισω απο Πονσε και εναν ακομα (Araujo). Ο Μανταλος πρεπει να φυγει οπως και δηποτε. Με Λιβαγια/Κρστσιτς εισαι ψιλοκομπλε (διαφορετικοι παιχτες βεβαια).

Αλμπανης: Ξερει μπαλιτσα, δεν μπορει να κριθει, παντως οσο επαιξε ηταν μεσα σε 2 φασεις, θεωρω πως ειναι μαζι με Μπογιε απο τους αδικημενους φετος

Αλεφ: Δεν κανει. Αν γινεται να μεινει αλλον ενα χρονο δανεικος μπας και, ας μεινει αλλα δεν.. ΟΚ ξερει μπαλα αλλα στα υπολοιπσ παιρνει κατω απο τη βαση. Σε μια φαση ηταν αλλου για αλλου στο γηπεδο, σε μια αλλη τρακαρε με Γαλανοπουλο, δεν.

 

Χιμενεθ: Βρε γαμημενε Ισπανε. Βαλε Αλεφ αντι Κρστσιτς. Βαλε Αλμπανη αντι Μπακασετα. Και βαλε Λιβαγια αντι Μανταλου. Τι μαλακιες κανεις; Θα το βρεις; Για ποιο λογο εβγαλες Πονσε; Βαζεις Λιβαγια μονο προωθημενο σε ματς με Απολλωνα εντος; Βρε πανιβλακα, ο Λιβαγια ειναι για μοναδικος προωθημενος μονο σε ματς με Ολυμπιακο και ΠΑΟΚ επειδη εχει αδυναμια στο μαρκαρισμα και για να κραταει μπαλα να ανεβαινουν οι αλλοι. Τι ηρωινες βαρεσες παλι σημερα; Σοβαρεψου να πουμε και εσυ..

 

Εν συντομια μαγκες, η ομαδα ειναι χαλι μαυρο.

Ενας εκ των Μπαρκα/Τσιντωντα ειναι για να φευγει και να ερθει τερματοφυλακας εμπειρος 32 ετων να ηρεμησουμε

Ο Γκαλο θα φυγει, οποτε εκει θες ακραιο μπακ σοβαρο. Φερνεις και τον Βασιλαντωνοπουλο και στελνεις Μπακακη δανεικο στη Λαμια και εισαι κομπλε

Οικονομου και Τσοσιτς ειναι καλοι για τριτος και τεταρτος πισω απο Τσιγκρινσκι και εναν ακομα βασικο που πρεπει να φερεις στυλ Καλα/Βρανιες η Γκαμαρα (λολ)

Με Σιμοες και Γαλανοπουλο εισαι ΟΚ

Κεντρικο χαφ εχεις μονο τον Αλεφ που δεν κανει οποτε εδω θες δυο απιχτες ο ενας παιχταρας. Αν φερεις παιχταρα κρατα δανεικο τον Αλεφ εναν χρονο αλλα δεν

Πισω απο τον επιθετικο εχεις Λιβαγια και Κρστσιτς. Λογικα εισαι ΟΚ. Μανταλος να φυγει επιγοντως

Παμε στα φτερα. Εχει γαμηθει ο καθε αμπαλος να λεει "εναν ακραιο γρηγορο". Η ομαδα δεν χρειαζεται γληγορους. Το 90% των αγωνων της δεν θα βρισκει χωρους. Γρηγοροι ειναι οι Κλωναριδης και Γιαννιωτας. Δεν κανουν τετοιοι παιχτες. Η ομαδα θελει ακραιους που να εχουν το 1vs1 για να δημιουργησουν αριθμητικο πλεονεκτημα και το 1-2. Τετοιοι ειναι ο Μπογιε (ηρθε ψημενος να μεινει και υπεγραψε και συμβολαιο και τον ξενερωσες) κατα κυριο λογο, ο Αλμπανης κατα δευτερο και ας πουμε ο Ντελετιτς. Εαν εμενε ο Μπογιε, θα θελες αλλον εναν τετοιο. Τωρα θες δυο τετοιους εναν δεξια και εναν αριστερα με αναπληρωματικους Αλμπανη και Ντελετιτς.

Παμε επιθεση. Εχεις τον Πονσε. Λοιπον Μελισσανιδη ακου. Ο Μοντσι παει Αρσεναλ. Ο Μπιελσα ανεβαζει Ληντς. Αν θες περιφανες πωλησεις, σκας 7 στη Ρομα και παιρνεις 17 η δινεις 3,5 για το 50% σε 5 δοσεις και παιρνεις 8,5 πριν πληρωσεις τις 5 δοσεις. Ετσι κανεις πωλησεις, οχι με Γιακουμακηδες. Για λογους τακτικης παντως χρειαζεσαι και τον Araujo και εναν Μανια ωστε με Μπακασετα να κλεισεις την τετραδα των φορ.

 

Η ομαδα ειναι τραγικη, αγυμναστη, ασυνδετη και φριχτα αμπαλοι. Παιχτες που ξερουν να κανουν κοντρολ (Λιβαγια-Μπογιε) ειναι πολυτελεια. Μαρκο Λιβαγια οσο καθυστερας και να σαι μεινε σε παρακαλω, τρεμω στην ιδεα να μην υπαρχεις στο ροστερ της ομαδας.

 

Πιστευω αν υπαρχει κολαση μετα θανατον, αυτη θα ναι μια αιωνια παρουσια στο ΟΑΚΑ σε ημιχρονο σαν το αποψινο. Φρικη,

  • Δικεφαλάκι 10
Link to comment
Share on other sites

  • George_D unpinned this topic
  • George_D locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×