Jump to content

Μπάσκετ Διεθνή Νέα (ξένες λίγκες, εθνικές ομάδες) ​🏀


Recommended Posts

Να συμπληρώσω ότι το τουρνουά στην Βικτόρια θα έχει 2 ομίλους των τριών ομάδων.

Εμείς είμαστε με Καναδά και Κίνα. 

Στον άλλο όμιλο Τουρκία, Τσεχία και Ουρουγουάη. 

Οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου παίζουν σταυρωτά ημιτελικούς (Α1-Β2, Α2-Β1) και οι νικητές παίζουν τελικό όπου θα κριθεί η πρόκριση στους ΟΑ. Καθόλου εύκολο δλδ, αλλά αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης αναμένεται να βρεθεί στο Hall of Fame της FIBA, κατά τις σχετικές ανακοινώσεις που θα γίνουν αύριο.

O Γιαννάκης θα είναι μέλος της κλάσης του 2021 και αύριο, 1 Απρίλιου, η FIBA αναμένεται να γνωστοποιήσει και επίσημα τα ονόματα που θα μπουν στο Hall of Fame.

Η εκδήλωση τόσο για την κλάση του 2021 όσο και για την κλάση του 2020, που βρίσκονται μεταξύ άλλων, Ζντοβτς και Νας, θα πραγματοποιηθεί στις 18 Ιουνίου διαδικτυακά. 

Στο Hall of Fame της FIBA βρίσκονται ήδη περισσότερα από 100 μέλη και μέσα σε αυτά θα προστεθεί και ο Παναγιώτης Γιαννάκης, στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί έστω και διαδικτυακά, στις 18 Ιουνίου.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Με μία μεγάλη εμφάνιση στον τελικό, η Μπούργος επικράτησε της Καρσίγιακα με 64-59 και έφτασε στη δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση του BCL και κατάφερε να γίνει η πρώτη ομάδα στην ιστορία της διοργάνωσης που κατακτάει δύο φορές τον θεσμό.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Συνεχίζει να μεγαλώνει το Basketball Champions League, με την νέα σπουδαία συμφωνία που πέτυχε να το αποδεικνύει περίτρανα.

Μία συνεργασία μεγάλης σημασίας και προόδου ανακοίνωσε η ευρωπαϊκή διοργάνωση. Συγκεκριμένα BCL και Sportfive θα πορευτούν για τα επόμενα 3 χρόνια μαζί.

Με τη συμφωνία αυτή, το BCL ακολουθεί τα βήματα του UEFA Champions League, «πουλώντας» ταυτόχρονα  τηλεοπτικά και χορηγικά δικαιώματα μαζί, ενώ η Sportfive είναι κορυφαία εταιρία στον κόσμο, στην πώληση και τη διαχείριση εμπορικών και τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Η συνεργασία είναι για τρία χρόνια κι εκπνέει το 2024!

«Μετά τα πρώτα πέντε χρόνια της διοργάνωσής μας, είχαμε την ευκαιρία να αξιολογήσουν και να επανακαθορίσουμε την προσέγγισή μας σε ό,τι αγορά σε εμπορικά ζητήματα του BCL. Και τώρα έχουμε την ευκαιρία για αυτή την ολιστική και συμπαγή προσέγγιση με ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία στην αγορά.  Με αυτή την συμφωνία έχουμε την ευκαιρία να πατήσουμε πάνω στα βασικά δίκτυα παραγωγής πόρων, είτε στον εμπορικό, είτε στο τηλεοπτικό τοπίο.

Ξέρουμε καλά ότι τα Media και οι χορηγίες βαδίζουν χέρι χέρι και η στρατηγική για την προσέλκυση χορηγών είναι άμεσα επηρεαζόμενη από τις πωλήσεις στα Media.  Με βάση την αξιολόγηση που μας οδήγησε στην επιλογή της Sportfive, θεωρούμε ήταν το λογικό επόμενο βήμα που έπρεπε να κάνουμε από τη στιγμή που έχουμε στο πλευτό μας κάποιους πολύ σημαντικούς συνεργάτες. Η συνεργασία έγινε για να διερευνήσουμε τις ευκαιρίες που προκύπτουν, αλλά αυτό που βλέπουν οι άνθρωποι είναι η μεγάλη δυναμική που υπάρχει στο τοπίο του διασυλλογικού μπάσκετ στην Ευρώπη.

Ετσι έπρεπε να ξανακάνουμε μία αξιολόγηση για να δούμε που ακριβώς βρισκόμαστε και που θέλουμε να πάμε. Πλέον η αγορά ξέρει πως είτε για τα τηλεοπτικά, είτε για τα χορηγικά πρέπει να μιλήσει, ή να απευθυνθεί σε μία οντότητα και όχι σε περισσότερες. Είναι μία στρατηγική κίνηση που θα επιτρέψει την μεγιστοποίηση των εμπορικών εσόδων» είπε, μιλώντας στο βρετανικό site, sportbusiness, ο CEO του BCL, Πατρίκ Κομνηνός.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Nωριτερα προκριθηκαν στους Ολυμπιακους οι

Σλοβενια, κερδισε τους Λιθουανους

Γερμανια, κερδισε τη Βραζιλια και

Ιταλια (στο τελος του γ' δεκαλεπτου προηγειται με 22 ποντους των σερβων)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 5 months later...
Δύσκολες ώρες για τον Πάμπλο Λάσο, που βρίσκεται στο νοσοκομείο μετά το έμφραγμα που υπέστη, με τον Ισπανό τεχνικό να μην επιστρέφει στον πάγκο της Ρεάλ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Όπως αναφέρει η «Marca», ο Λάσο δεν θα δώσει το «παρών» τουλάχιστον μέχρι το τέλος της χρονιάς στο παρκέ, αφού θα συνεχίσει τις εξετάσεις και θα ακολουθήσει θεραπεία και ειδική διατροφή.

Ο Ισπανός τεχνικός υποβλήθηκε σε καθετηριασμό την Κυριακή (5/6) και πλέον θα χρειαστεί ένα διάστημα επιτήρησης, με διαρκείς εξετάσεις, αλλά ταυτόχρονα αυστηρής δίαιτας και χρήσης αντιπηκτικών, προκειμένου να επανέλθει ο οργανισμός του.

Το κενό του θα καλύψει άμεσος συνεργάτης του, Τσους Ματέο, μέχρι να επιστρέψει ο Λάσο κανονικά στο τιμόνι της Ρεάλ, κάτι που θα γίνει από τη νέα σεζόν.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 11 months later...
  • 4 weeks later...

Ισπανία-Γαλλία ο τελικός στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ19. Για την τρίτη θέση ΗΠΑ-Τουρκία. Η Ελλάδα δεν προκρίθηκε καν στο τουρνουά. Συνεχίζουν να μην είναι καθόλου καλά τα πράματα στο ελληνικό μπάσκετ.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Ματσαρες, ομαδαρες, μπασκεταρα γενικα, πολυ ωραίο τουρνουά. Φοβάμαι οτι σε λίγα χρόνια ακομα και αυτή η θεση της εθνικής μας θα ναι κατόρθωμα. Έχουμε μείνει πολυυυ πισω. 

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

οσο σκατα ειναι το ελληνικο πρωταθλημα τοσο σκατα θα ειναι και η εθνικη πηγε να σου δωσει παραταση ζωης η παρουσια του Γιαννη αλλα και αυτη την εφαγε η υπολοιπη τραγικοτητα 

εχει και πιο κατω 

 

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×