Jump to content

Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια Vol. IΙ


Guest Saxon21
 Share

Recommended Posts

Nα διαψευσει ο ζαστρος ΧΤΕΣ.

 

Τι να διαψευσει ο Ζαστρος; Εχω πει 100 φορες για ποιο λογο αργουμε. Ο Δημος και οι υπηρεσιες ειναι υποχρεωμενες απο τη στιγμη που καταθετεις νομιμα εγγραφα να στα εγκρινουν. Μια χαρα νόμος υπαρχει και μια χαρα μπορεις να εκδωσεις την αδεια σου. Το γιατι δεν το κανεις τοσο καιρο ειναι αλλη ιστορια και εχει εξηγηθει πολλακις.

Link to comment
Share on other sites

Guest ΧΑΜΠΟΣ

Αφου δεν εχει σχεση η αδεια με τον Δημο του ΑΒ γιατι 4 μηνες δεν βγαινει οταν λεγανε οτι θα βγει σε 2 κυρια Σταη μου? Γιατι δεν βγαζουν μια ανακοινωση γιατι αργει η αδεια οπως εβγαλαν οτι ΔΗΘΕΝ ηταν διακοπες οι υπαλληλοι τον Αυγουστο κυριε Ευαγγελατο μου? Γιατι αν φταιει ο ΑΒ και ο Δημος σε κατι για την καθυστερηση δεν βγαινει ο Τιγρης να το πει κυριε Πρωτοσαλτε μου? Γιατι αφηνουν τον κοσμακη να τρελενεται και να ενεργει αυτοβουλα κυριε Μαρκο Σεφερλη μου?

Γιατι δεν διαβαζετε τον Ζαστρο που τα γραφει και τα ξαναγραφει οτι ΒΟΛΕΥΕΙ ΠΟΛΥ ο ''κακος'' δημαρχος για αλλα προβληματα που υπαρχουν κυριε Κωστη Ραπτοπουλε μου? Ρε παιδια να τσιμπαμε και το τυρακι μεταξυ μας? Εδω βρωμαει απο χιλιομετρα οτι το θεμα αλλου ποναει και οχι στις παπαρολογιες του ΔΗΜΟΥ !! Βγαλε αδεια και τριψτην στα μουτρα τους....αλλα αδεια ΔΕΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ ΕΕΕΕΕΧΕΙΙΙΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΑΚΟΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ 100000000 φορες τα λεει ο Ζαστρο ....τελικα οτι θελουμε να φταιει μας φταιει?

Link to comment
Share on other sites

Χαμπε η αδεια δεν εχει βγει.

 

Δεν ειναι οτι βγηκε και λεει κανεις οτι μας κολλαει ο Βασιλοπουλος.

 

Εσυ μιλας λες και βγηκε η αδεια ή λες και κολλαει στον Βασιλοπουλο η αδεια.

 

Η αδεια καθυστερει για αγνωστους λογους που παντως ΔΕΝ εχουν να κανουν με τα καραγκιοζιλικια του Βασιλοπουλου. Του Βασιλοπουλου δεν του πεφτει λογος για το θεμα της αδειας.

Link to comment
Share on other sites

Guest ΧΑΜΠΟΣ

Μα αυτο λεω Νικο ! Οτι κοντευουμε να τα βαψουμε μαυρα επειδη ενας μαλακας δημαρχος λεει μαλακιες οταν ακομα καλα καλα δεν εχει βγει η αδεια μας ! Γιατι δεν παμε για διαμαρτυρια εκει που αργουν την αδεια μας ? Γιατι αργει η αδεια μας? Οταν τα εχουμε ολα στα χερια μας τοτε να ασχοληθουμε με τον ΜΑΛΑΚΑ ! Τωρα κακως ασχολουμαστε κατα την γνωμη ως αιτια της καθυστερησης!

Κανεις δεν ασχολιεται γιατι αργει η αδεια η ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ τελικα αδεια και το μοναδικο προβλημα νομιζουμε οτι ειν αι ο ΑΒ . Εγω πιστευω οτι εχει αλλα προβληματα και δεν βγαινει η αδεια.

Link to comment
Share on other sites

Guest ΧΑΜΠΟΣ

Συμφωνω Μπουκο !

Αλλα και γι αυτο εδω κατι πρεπει να ειπωθει ετσι?

 

H ΠAE AEK ανακοινώνει ότι κατατέθηκε σήμερα στην αρμόδια υπηρεσία του ΥΠΕΧΩΔΕ και συγκεκριμένα στη διεύθυνση ΔOKK με αριθμό πρωτοκόλλου 39151 ο φάκελος που αφορά την έκδοση της οικοδμικής άδειας για την ανέγερση του γηπέδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πρωταρχικός στόχος μας πλέον είναι να μη χαθεί ούτε μια ημέρα και να προχωρήσουν άμεσα όλες οι διαδικασίες που απαιτούνται στη συνέχεια».

Eτσι λοιπόν, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες, η ΑΕΚ κατέθεσε σήμερα στο ΥΠΕΚΑ τον φάκελο για την άδεια οικοδόμησης της «Αγιάς Σοφιάς» και ελπίζει μόλις πάρει την άδεια μέσα στις επόμενες 60 ημέρες να μπουν και τα συνεργεία στο γήπεδο. Μάλιστα υπάρχει η πεποίθηση ότι η άδεια μπορεί να βγει και νωρίτερα δηλαδή στα μέσα Σεπτεμβρίου και να ξεκινήσουν ακόμη πιο νωρίς τα έργα.

13 Αυγούστου 2014

Link to comment
Share on other sites

Παντως η ΠΑΕ δεν εχει τοποθετηθει. Μπορει να την βολευει να καθυστερει να τοποθετηθει για 100 λογους (αρνητικους ως προς την εξελιξη αλλα ακομα και θετικους - δεν ξερουμε).

 

Απο εκει και περα το οτι πανε καποιοι και πλακωνονται ειναι δικο τους προβλημα προφανως.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×