Jump to content

σκουλήκια - Α.Ε.Κ. (23η αγ.): 02/03, 19:00, EΡΤ1


SpiRos
 Share

MVP-Κόουτσινγκ-Βραβείο Σοιλέδη  

17 members have voted

  1. 1. M.V.P.

    • Μπάρκας
      1
    • Μπακάκης
      0
    • Οικονόμου
      0
    • Τσόσιτς
      0
    • Γκάλο
      0
    • Σιμόες
      0
    • Άλεφ
      5
    • Μπακασέτας
      1
    • Μάνταλος
      1
    • Λιβάγια
      1
    • Πόνσε
      7
    • Σβάρνας
      1
    • Μπογέ
      0
    • Αλμπάνης
      0
  2. 2. Κόουτσινγκ Χιμένεθ

    • Καλό
      0
    • Μέτριο
      4
    • Κακό
      10
    • Φυσιολογικό
      3
  3. 3. Βραβείο Άρη Σοιλέδη (χειρότερος παίκτης)

    • Μπάρκας
      3
    • Μπακάκης
      0
    • Οικονόμου
      11
    • Τσόσιτς
      2
    • Γκάλο
      0
    • Σιμόες
      1
    • Άλεφ
      0
    • Μπακασέτας
      0
    • Μάνταλος
      0
    • Λιβάγια
      0
    • Πόνσε
      0
    • Σβάρνας
      0
    • Μπογέ
      0
    • Αλμπάνης
      0


Recommended Posts

Στα ευχαριστα της βραδιας πως τα πουστρακια τα βαζελακια που ηλπιζαν να βγουν Ευρωπη φετος για να σβησουν την τιμωρια, μετα την σημερινη νικη του Α.Ρ.Η.Σ σιγουρεψαν πως δεν θα βγουν Ευρωπη, αρα καλο 2021 και αν... βαζελες που μου θελατε και κολπακια στο παιχνιδι με τον Ajax.

Link to comment
Share on other sites

Το πρόβλημα με το έλλειμα πρωταθλητισμού αφορά τις παλινωδίες της διοίκησης.

Το θέμα με την κάκιστη αγωνιστική εικόνα συναρτάται και των προπονητών, τεχνικού διευθυντή που θα μπορούσε να αφορά ήττα με πλας 3-0 στους αγώνες με Ολυμπιακό(συνέβη), Άρη, ΠΑΟ(για μένα το ίδιο κακοί εκεί) αλλά και η ήττα με Παναιτωλικό(δεν το είδα) καταμαρτυρεί το ότι οι καλοί παίζουν μέτριοι, οι μέτριοι άσχημα και οι κακοί χείριστα.

Από εκεί και πέρα, εντάξει ο Λιβάγια ήταν κάκιστος αλλά σε αρκετούς αγώνες έχει πινελιές, θυμίζω την σέντρα με το εξωτερικό όταν και ισοφαρίσαμε τον ΠΑΟ. Αλλά και ο Μάνταλος εξόχως κακός, το δε σούτ στο 80 που ήταν τσαρούχι με εκνεύρισε.

Ο δε Μπακασέτας λόγω έλλειψης ταχύτητας στον άξονα μπορεί να παίξει αξιοπρεπώς, δεν μπορεί να ταλαιπωρείται δεξιά και αριστερά.

 

 

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Bukowski said:

Εγω θελω να σε δω μια μερα να κανεις τετοια αναλυση και για το ποιον του Σαχλαμαρινου.

Το οποιο ποιον του ηταν γνωστο απο βαζελο ακομα, αλλα δεν ειδα να σε χαλαει οταν ηταν να ερθει.

Αλλα τελος παντων να δεχτω οτι δεν ηξερες γιατι δεν ειχες ασχοληθει.

Κανε μας μια τετοια κριτικη και για τον Μαρινο τωρα που ξερεις και ασχοληθηκες.

Εχε γενικα κατα νου πως καποιοι φτασαμε 30 μπας και πανηγυρισουμε πρωταθλημα. Πουστης ξεπουστης λοιπον, για μια ολοκληρη γενια ΑΕΚτζηδων που ειχαν μεγαλωσει με ιστοριες (για αγριους θα πω) σχετικα με την ΑΕΚ και ακουγε για.... πετρινα επειδη ταχα δεν επαιρνε για 10 χρονια πρωταθληματα η ΑΕΚ, ο συγκεκριμενος προπονητης υπεγραψε για παντα στις καρδιες μας περσι. Και επειδη η γενια αυτη ειναι νεοτερη απο την δικη σου, θελετε δεν θελετε οι αφηγησεις μας θα κρατησουν περισσοτερο και θα περασουν στους επομενους.

Τα εχω αναλυσει τα του Ουζουνιδη. Για ποιο λογο πρεπει να τα ξαναγραψω;

Στο αλλο που λες καλα κανετε και πιανεστε απ οτι μπορειτε οι νεοτεροι. Αλλα να βλεπετε και 5 πραγματα και να μην περιφρονειτε την εμπειρια των μεγαλυτερων.

Link to comment
Share on other sites

Καλα χασαμε ενα ψιλοαδιαφορο για μας παιχνιδι εκτος εδρας, απο ομαδα που ειχε κινητρο και το καναμε θεμα.  Λες και θα θυμομαστε για χρονια το σημερινο.

Link to comment
Share on other sites

15 minutes ago, Ban Viveur said:

Να ζητήσουμε τους δικούς μας αγώνες να τους σχολιάζει το BBC , όπως το πέτυχε ο Τσετσένος με τα ξένα κοράκια

Γνώμη μου

Μετά από αγώνα που το σκορ αδικεί κατάφωρα την τοπική ομάδα της Θεσσαλονίκης, όλα αυτα 

Δεν εχει σχεση η εξελιξη του ματς με το αν στο 1ο λεπτο σε εκνευριζουν.

Δεν χρειαζεται το bbc, κοντευει να τελειωσει το πρωταθλημα και στη νοβα δεν θυμαμαι να εχει τοσο θεμα καποια μεταδοση της ΑΕΚ.

Γενικα Τραπεζανιδηδες και Θαναηλακηδες δεν χρειαζεται να τους τρωμε στην μαπα αφου θελουν να ειναι ή να το παιζουν οπαδοι συγκεκριμενων ομαδων.

Σε λιγο θα βαλουν τον Μινο να περιγραψει και θα λεμε οκ χασαμε τι φταιει ο Μινος.

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδη ρε σεις τι περιμενετε να μην καλοπιασει η ΕΡΤ τους νοτιομακεδονες φιλους του Α.Ρ.Η.Σ.;

#ERTOpen

Link to comment
Share on other sites

Καλα η ερτ εχει και το νοου χαου με την αντικειμενικοτητα στα πολιτικα, επιπεδου altsantiri.

Τεσπα, δεν γαμιονται κι αυτοι.

Link to comment
Share on other sites

Αν μιλας για το 365, αλλο θεμα, εγω μιλαω για τον εαυτο μου.

δεν χρειαζεται καθημερινες αποδειξεις για το οτι η ΠΑΕ και οι υπαλληλοι της (εσωτερικοι ή εξωτερικοι συνεργατες) ειναι απατεωνες που μοιραζουν σανο στους χρησιμους.

Link to comment
Share on other sites

23 minutes ago, Rayo Vallecano 21 said:

Καλα χασαμε ενα ψιλοαδιαφορο για μας παιχνιδι εκτος εδρας, απο ομαδα που ειχε κινητρο και το καναμε θεμα.  Λες και θα θυμομαστε για χρονια το σημερινο.

Δεν παει ετσι Νικο γιατι κερδαει αυριο ο Ατρομαχτος και πας 4ος. Και σε εχει μεσα. Πρεπει να παρεις τον Παναθηναϊκο και πρεπει να μη χασεις και στο Περιστερι για να εισαι καπως πιο ανετος. Και να δουμε και που θα καθισει η μπιλια στην κληρωση γιατι αν εχεις διπλά ματς με ΠΑΟΚ θα πας σε ματς υψηλης εντασης.

Link to comment
Share on other sites

Ο κοσμος της ΑΕΚ ειναι χαζος συγκριτικα με ποιους ρε συ ban? 

Με ολυμπιακους, παναθηναικους παοκτζηδες, κατι αλλο?

Link to comment
Share on other sites

Πρόλαβε και έφυγε ο καριόλης. αυτή η εικόνα ήταν αναποφευκτη, είτε τώρα είτε αργότερα. Μπάσταρδος και ακατανόμαστος, περσόνα νον γκρατα και σιχαμένος. Επίσης βολικότατος για τη διοικηση, παραιτήθηκε Φεβρουάριο να μην μπορεί να ρθει και κανείς να ζητήσει ενίσχυση. Καπετάνιος που εγκατέλειψε το πλοιο πρώτος.

Η διοίκηση έδιωξε πρωταθληματικό προπονητή, δεν κράτησε (για διαφορους λογους) 3 4 παίκτες κλειδιά από πρωταθληματικό ρόστερ, και είχε το καλοκαίρι δυο επιλογες. Είτε full scale rebuild είτε αντικατασταση αυτών που φύγανε με καλύτερους και ενισχυση της ομάδας. τελικά έκανε λίγο από όλα, σε διαρκή συγχυση μέσα στη χρονιά με την ανανέωση παικτών του ρόστερ (και εκεί άλλη μια απόδειξη του τι συγχυση επικρατει σε σχέση με το τι θέλουμε), και αφού κρατησε έναν μαλάκα στον παγκο να παίζει μια μπάλα αναποτελεσματικη και ξεζουμιστική ταυτόχρονα, κόβοντας και όλες τις εναλλακτικές σε ποδοσφαιριστες και αφήνοντας την ομάδα εγκληματικά γυμνή, έκατσε και περίμενε τον μαλακα να παραιτηθει μονος του και μετά πήγε και έφερε τον προπονητη που δεν μας έκανε το καλοκαίρι.

Και έρχεται και αυτός ο καψερός, με συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν. ρε μαλακα εδώ πρωταθλητη δεν σε κρατησαν, τι έρχεσαι τώρα παραλαμβάνοντας καμένο ρόστερ, χωρίς καμιά εγγύηση για το μέλλον? Είπαμε και τα μαγικά τρικ καποτε τελειώνουν. Επίσης τελειώνουν οι δυνάμεις και η φρεσκάδα, και εσύ θα την πληρώσεις που ανέλαβες καπετάνιος σε καράβι που βουλιάζει. 

  • Δικεφαλάκι 5
Link to comment
Share on other sites

Guest mich21

Είμαστε στην 23η αγωνιστική δεν είμαστε στην 28η να πετάμε χαρταετό και έλα μωρέ το πρωτάθλημα έχει τελειώσει.

Την επόμενη παίζεις με τον Παναθηναικό ως τυπικά γηπεδούχος και μετά στον Ατρόμητο.Με αυτό το χάλι που βλέπουμε εδώ και αρκετό καιρό μπορείς άνετα να χάσεις και τα δύο και εκεί που λέγαμε πάμε για την δεύτερη θέση σε λίγο θα λέμε πάμε να κρατήσουμε την 4η. Πισωγύρισμα τρελό.Επιπλέον έχεις αρχίσει να υποχωρείς σε όλες τις κατηγορίες, είχες 8 γκολ παθητικό και μέσα σε ένα μήνα έχεις πάει στα 15, γκολ βάζεις με το στανιό πλέον ακόμα και απέναντι σε λειβαδιές και όφη.Οκ κάπου να τελειώσει αυτό το αστείο και κάπου και ο Χιμένεθ να σοβαρευτεί.Δεν μπορεί η ομάδα να είναι δύο φορές χειρότερη από ότι με τον Ουζουνίδη που παρακαλούσαμε να φύγει.Εδώ και ένα μήνα έχουμε ένα καλό παιχνίδι με τον Ατρόμητο στην έδρα μας και μετά το χάος.Γιατί έτσι όπως το πάμε του χρόνου θα είναι τόσο ξενερωμένοι όλοι που θα πουλήσουμε το πολύ 5 χιλιάδες διαρκείας και θα λέμε τι και πως.Ποιος πιστεύει δηλαδή ότι με τον Παναθηναικό θα είναι πάνω από 10 χιλιάδες?Μακάρι αλλά δεν το βλέπω.

 

Για τους παίκτες συνολικά τα έχω πει μετά τα τέσσερα που φάγαμε αλλά ένα επιπρόσθετο σχόλιο ότι να έχεις 3 εξτρέμ (Μπογιέ,Αλμπάνη και Γιαννιώτα) και να μην βρίσκεται ουσιαστικά κανείς στις πρώτες επιλογές όλη τη χρονιά το λες και ύποπτο.

Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, The Magician said:

Για αυτο σου λεω ρε. Υπομονη μεχρι το καλοκαιρι που θα ξαναφτιαξει τη μεγαλη ΑΕΚ. Και εχει και το νοου χαου, θυμασαι στις τελευταιες μεταγραφες τι ωραια που τα καλυψε τα κενα; Και ειναι και βολικος. Ακομα και τους Βινισιους κραταει στο ροστερ. Αν ητανε δλδ αυτος το καλοκαιρι θα εμενε αυτο το παληκαρι ο Βραζιλιανος που εδιωξε και ο Αρης χωρις συμμετοχη. Δηλαδη ξερει ο ανθρωπος να παιρνει το 110% απο το ροστερ του. Θα σου τυχουν και οι Τροϊσταρσον, αλλα θα εχεις παντα καβατζα τους Μασουντ και τους Μοραν. Ειναι κατι κι αυτο.

Μεταγραφες ηδη του κανει ο Προεδρος. Και Σαμπανε και Ντελετιτς και Κρστιτσιτς και ετοιμαζει και Αραουχο που τον θελει και ο κοσμος. Και θα βαλει και τις γνωριμιες του ο Μανολο να πεισει το Μοντσι να ανανεωσει τον Πονσε και να τον ξαναδανεισει στην ΑΕΚαρα. 

Εγω ειμαι πολυ αισιοδοξος για το καλοκαιρι. Πολωνια, τακτικη, τρεξιμο, εισοδος στους ομιλους του Γιουροπα και ΠΡΩ ΤΑ ΘΛΗ ΜΑ.

Να διορθωθει το ολεθριο σφαλμα που εγινε φετος με τον αλλον που εκοβε και παικτες, να μην εχεις και το βραχνα να περασεις σωνει και ντε να παρεις τα λεφτα. Να εχει την ελευθερια και την ευχερεια ο ανθρωπος να δουλεψει απερισπαστος να ξανακλαψουμε με την ΑΕΚ του.

Γι αυτο λοιπον κανενα κραξιμο, ειδικα απο μενα. Μονο αγαπη και στηριξη στον πρωταθληματικο προπονητη που παρελαβε το χαος του Ουζουνιδη. Να τσουλησει τη σεζον οπως-οπως να δει μηπως με το μαγικο ραβδι του παρει κανενα Κυπελλο Ελλαδος και το καλοκαιρι να σχεδιασει την καλυτερη ΑΕΚ ολων των εποχων.

Vamos Bien. Muy Bien.

Σοβαρα τωρα θεωρω οτι βγαζεις μια εμπαθεια μαγε μεσα απο την ειρωνεια σου σε μεγαλυτερο βαθμο απο το φυσιολογικο για μενα.

Οκ προπονητης με τα καλα του και τα κακα του. Το θεμα ειναι οτι ειναι ομως προπονητης. Το εψαξε σημερα, επαιξε διαφορους σχηματισμους με αλλαγες. Σαφως και πιστωνεται την ηττα αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα. Λες και αυτος διαλεξε αναμεσα στον Ραντογια και τον Ναρσινχ τον Μοραν και τον Μασουντ.

Τελος παντων ασκοπη κουβεντα.

Το θεμα ειναι οτι με καταλληλες συνθηκες και μεσα απο σωστη προετοιμασια εχει δειξει οτι ειναι ικανος να παρουσιασει ωραια πραγματακια.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Επίσης να τονίσουμε ότι ο Άρης έκανε μεταγραφές και πήρε από αυτές ωφέλη και σήμερα.

Η διοίκηση της ΑΕΚ αμολούσε αετό και το πληρώνει η ομάδα. Και αναφέρομαι σε φθηνές μεταγραφές χιλιάρικων, βρίσκεις παίκτες να ξεκουράζονται Χούλτ, Τσιγκρίνσκι κλπ.

Link to comment
Share on other sites

Ρε συ ουτε καν μεταγραφες δεν χρειαζεται. Δεν υπάρχουν μεγαλύτερα κλαμπ στον κοσμο απο την ΑΕΚ, που να έχουν στο ρόστερ ενα ελπιδοφορο αριστερο μπακ που δεν παιζει αλλα θελουν να του δώσουν παιχνίδια?

Το θέμα είναι ποιος θα παει να βρει εναν τετοιο παίκτη. Έχουν περάσει 3 χρόνια απο τότε που πήρες παικτη απο την Σιτυ και φαντάζομαι 3 χρόνια δεν ξαναπροσπάθησες.

Μόνη ελπίδα είναι ο Τσιγκρινσκι και ο Αλμέιδα που για τον πρόεδρα φαινονται μπεσαλήδες να είμαι ικανοι ως στελεχη και να αξιοποιησουν τις γνωριμίες τους.

Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, Bukowski said:

 Και επειδη η γενια αυτη ειναι νεοτερη απο την δικη σου, θελετε δεν θελετε οι αφηγησεις μας θα κρατησουν περισσοτερο και θα περασουν στους επομενους.

Μακαβριε ?

Link to comment
Share on other sites

Το πρότζεκτ "ΑΕΚ 2018-2019" είναι εξ αρχής και εξ ορισμού η πεμπτουσία της "σκατοχρονιάς".

Λάθη, λάθη, λάθη και μόνο λάθη.

Διακοπή συνεργασίας με τον Χιμένεθ στο τέλος της περσινής σεζόν. Λάθος που "καλύπτεται" με μεγαλύτερο λάθος την επιλογή Μαρίνου.

Αποδόμηση της περσινής ομάδας από την οποία "χάνονται" Τσίνο, Ψυχάκιας, Οικοδόμος, Κονέ. Λάθος που "καλύπτεται" με μεγαλύτερο λάθος την μη ενίσχυση της ομάδας στις καλοκαιρινές μεταγραφές.

Πριν καλά καλά φτάσει το μέσο της σεζόν "καίγονται" και βγαίνουν εκτός ρόστερ 3 παίκτες. Λάθος που "καλύπτεται" με μεγαλύτερο λάθος την απουσία διορθωτικών - συμπληρωματικών μεταγραφών τον Γενάρη.

Και ξαφνικά, εκεί που είσαι εκτός στόχου Πρωταθλήματος στο -14, "πίσω Γιάννη τα καράβια" που λένε και επιστροφή Χιμένεθ, επιστροφή Μπακασέτα, επιστροφή Σιμόες και οσονούπω επιστροφή Λαμπρόπουλου. Αν δεν είχε μεσολαβήσει η "Καρλεουσιάδα" θα είχαμε και επιστροφή Ψυχάκια.

Σχεδιασμός από τα Λίντλ. "Μπακαλίστικη" νοοτροπία που -γνώμη μου- επηρεάζει και αλλού. Ποιος δηλαδή να παίξει τον "σκληρό καργιόλη αφεντικό" μετά από όλα αυτά και να πάει να τρίξει δόντια στον "καραπουτσακλάρα μου" Λιβάγια π.χ. που "παίζει" 1 ματς και "κάθεται" 5 ? Ή να ψάξει ειλικρινά "τι είναι και πως είναι" η αμαρτωλή ιστορία με τον Ουκρανό ?

Για μένα είναι επίσης εφιαλτικό και το ποσοστό επιτυχίας στις μεταγραφικές κινήσεις. Από ότι μάζεψες φέτος (Οικονόμου, Αλμπάνη, Γιαννιώτα, Σβάρνα, Λιόσπορο, Μπογιέ, Άλεφ, Πόνσε) μόνο ΕΝΑΣ, ο τελευταίος, δικαιολογείται ως "μεταγραφή ΑΕΚ".

Τέλος, άμα βάλουμε στην εξίσωση και την διαχρονική "ΑΕΚ είσαι" παράμετρο με τους τραυματισμούς και το "βασίλειο των χιαστών", έρχεται και δένει το γλυκό της "σκατοχρονιάς"......

  • Δικεφαλάκι 4
Link to comment
Share on other sites

Αν μπορεις, κανε λιγο πενηνταρακια την αμαρτωλή ιστορία με τον Ουκρανο

Link to comment
Share on other sites

Με λυπήθηκαν οι αρειανοι στην κοπή της πίτας χθες. Ούτε καζούρα ούτε τίποτα. Η μεγαλύτερη κατάντια. 

Μάλιστα δειχναν και πιο λυπημένοι από ότι εγώ και μου λέγανε με τέτοια εμφάνιση ο Ρωσος πάει για νταμπλ 

Edited by The Magician
προσοχη...
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Geologos said:

Αν μπορεις, κανε λιγο πενηνταρακια την αμαρτωλή ιστορία με τον Ουκρανο

Ρε φίλε ο άνθρωπος είναι η χαρά του "Ιατρικού Κέντρου". Δεν ξέρεις πότε και από που θα σβουρίξει.

Να στηριχτείς πάνω του ? Λοταρία.

Από το "καλημέρα" το πρόβλημα με το χέρι, του κατσικώθηκε κι ο γκαντεμόσαυρος "Χελλόου άι αμ ε ντόκτορ" στο σουσάδικο και ο παίκτης κατεστράφη ολοσχερώς.

Εδώ σε πανηγυρισμό γκολ (με το γαύρο στο τηγάνι αν θυμάμαι καλά) πέσανε όλοι πάνω στον σκόρερ, έπεσε κι αυτός και χτύπησε στο μάτι (!!!!!).

Θα μου πεις άμα δεν ήτανε έτσι τα κόζια σιγά μην εμφανιζότανε στη Σουπερλίγκ.

Ναι, ΟΚ, αλλά κι εσύ ως ομάδα πρέπει να βρεις ΕΝΑ στόπερ με 40 ματς γκαραντί στη σεζόν. Είτε από τραυματισμούς είτε από καρτοσυλλογή (Βράνιες) ΔΕΝ διέθετες και ΟΥΤΕ διαθέτεις τέτοιον. Μιλάμε για στόπερ αξίας, όχι Οικονόμου έτσι ?

Ο Ουκρανός είναι "πολυτέλεια" για την συγκεκριμένη ΑΕΚ της σφιχτής οικονομικής πολιτικής και των περιορισμένων κινήσεων απόκτησης παικτών.

Link to comment
Share on other sites

  • George_D unpinned this topic
17 hours ago, The Magician said:

Σωστο κι αυτο. Εδω το επαιζε αεκτζης απο μικρος οταν ειχε αφεντικο τον Κασκνακιδη, στη Ραγιο θα κολλησει;

Ο ορισμος του τυχοδιωκτη παρτακια, δεν εχω ξανασυναντησει τετοιο πραγμα. Και πιο πουστικα απο τον Πογετ.

Ο κοσμος ειναι γεματος τυχοδιωκτες παρτακιες, σε ολα τα επιπεδα της κοινωνιας. Σε προσωπικες σχεσεις, σε πολιτικο επιπεδο, σε καθηγητες πανεπιστημιου  που κανουν σχεσεις και συμμαχιες ο ενας με τον αλλο αναλογα με τα συμφεροντα τους, σε γιατρους, σε δημοσιογραφους, σε συνδικαλιστες, σε φυλακισμενους, οπου θες. Αντε να βρεις ακρη ποιος ειναι ειλικρινης στις σχεσεις του και ποιος τυχοδιωκτης, καμια φορα μπλεκεται και συνυπαρχουν και τα δυο.

Στα της ΑΕΚ τωρα,  ακομα και για τον Μελισσανιδη μπορεις να το πεις. καποτε εδινε συνεντευξεις σε τοπικες εφημεριδες της Νικαιας ως παραγοντας-οπαδος του Ιωνικου και μολις μεγαλωσε ο ιδιος σαν μεγεθος τον παρατησε και μερικα χρονια αργοτερα μπλεχτηκε με τον "αληθινο ερωτα του" την ΑΕΚ. Απειρα τα πιθανα παραδειγματα. τελικα ειναι αδιαφορο να προσπαθουμε να ειμαστε στο μυαλο καποιου και να ψαχνουμε ποσο ειλικρινης ειναι. Το θεμα ειναι αν μπορει να προσφερει ή οχι. 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Βαρουχας μπουκωσε Λυκουροπουλο και για τις 2 φασεις.

Λεει ο Λυκουροπουλος τι να κανω, επρεπε να παρω μαζι τον Βαρουχα σε καμια βαλιτσα.

Οχι κυρ μαλακα, ειτε να ξερεις την δουλεια να κρινεις αποφασεις (οπως ξερουμε εμεις παροτι μη επαγγελματιες), ειτε μην σχολιαζεις διαιτητικες αποφασεις καθολου αν δεν εισαι σιγουρος. Ειδικα σε κρατικο καναλι.

Αυτα ανεξαρτητα απο την εμετικη εμφανιση της ΑΕΚ.

Link to comment
Share on other sites

Το οφσαιντ εκανε κρα απο το πρωτο ριπλεη. Το χερι εγω θα το εδινα διοτι σταματησε την πορεια της μπαλας. Για το χερι τι ειπε ο συντροφος Βαρουχας;

Link to comment
Share on other sites

Guest tony_montana

εν συντομια ,ολοι μηδενος εξαιρουμενου ,ειστε για τον μπουτσο καβαλα.

Link to comment
Share on other sites

Αυτο που λεγαμε κι εμεις. Οταν χτυπαει σε χερι που χρησιμοποιειται για να στηριχτει το σωμα, ειναι ακουσιο.

 

Link to comment
Share on other sites

  • George_D locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×