Jump to content

Δημήτρης Μελισσανίδης


Guest ALati
 Share

Recommended Posts

Guest ALati

Μεγάλο αφιέρωμα στο Δημήτρη Μελισσανίδη, περιέχει στο σημερινό της φύλλο η αμερικανική εφημερίδα «Wall Street Journal». Το οικονομικό έντυπο μέσο των Ηνωμένων Πολιτειών, έχει αναλυτικό ρεπορτάζ για την πορεία της ΑΕΚ αλλά και για το νυν αφεντικό της. Ο τίτλος του κειμένου είναι «Από την λάμψη του πρωταθλητισμού στον υποβιβασμό και τα πετσοκομμένα πρωινά. Ο αθηναϊκός σύλλογος στοχεύει στην επιστροφή», κάτι που αποδεικνύει πως έχει γίνει γνωστό μέχρι… τα έγκατα της γης, ότι η ΑΕΚ επιστρέφει πιο δυνατή από ποτε!

 

Δείτε αναλυτικά το αφιέρωμα:

 

«Η κακή οικονομικά πληγώνει ποδοσφαιρικά κλαμπ σε όλη την Ευρώπη. Για την ιστορική αλλά προβληματική ΑΕΚ της Ελλάδας η πτώχευση ήταν εξαιρετικά σκληρή. Εκδιωγμένο εξευτελιστικά από την Σούπερ Λίγκα της χώρας τον Απρίλιο, το αγαπημένο κλαμπ σύρθηκε στην χρεοκοπία, ως αποτέλεσμα αυτό που οι οπαδοί επικρίνουν δριμύτατα ως κακή διαχείριση, υπερβολικά έξοδα το οποίο συνδυάστηκε με την βαθιά ύφεση της χώρας.

 

Τώρα καθώς η κυβέρνηση στην Αθήνα κρέμεται από ένα διεθνές σχέδιο διάσωσης η ΑΕΚ έχει βρει, αυτό που ελπίζει ότι θα είναι ο τοπικός της σωτήρας. Ο μεγιστάνας του πετρελαίου και της ναυτιλίας, Δημήτρης Μελισσανίδης.

«Ξεκινάμε από το μηδέν και είναι η μοίρα μας να πετύχουμε» είπε ο δισεκατομμυριούχος σε συνέντευξη Τύπου τον Ιούλιο όπου παρουσίασε τους μάνατζερ του και την έναρξη της πώλησης των εισιτηρίων για τη νέα σεζόν. Προέβλεψε επίσης ότι το κλαμπ θα έχει επιστρέψει στη Σούπερ Λίγκα μετά από δύο χρόνια. Ωστόσο με τις προπονήσεις να έχουν ξεκινήσει από τα τέλη Ιουλίου ο κ.Μελισσανίδης ακόμα διαπραγματεύεται με πιθανούς επενδυτές και δεν έχει ακόμα αναφέρει πόσα θα βάλει ο ίδιος.

 

Την ίδια στιγμή οι τοπικές αρχές ανακρίνουν πέντε πρώην προέδρους του συλλόγου για, όπως αναφέρει η αστυνομία, ένα ποσό 170,8εκατ. ευρώ ληξηπρόθεσμων φορολογικών οφειλών και προστίμων. Αντίθετα με την Ελλάδα, η οποία ακόμα παλεύει να ξεπληρώσει τα χρέη της και να μείνει στην ευρωζώνη, η ομάδα προσπαθεί να γεμίσει το εξαντλημένο ρόστερ της και να κάνει μια καθαρή επανεκκίνηση εκτός Σούπερ Λίγκας.

 

Ιδρυμένη το 1924 στην Αθήνα, η ΑΕΚ είναι μια από τις τρεις μεγάλες ομάδες της χώρας και αναμφισβήτητα αυτή με τη βαθύτερη συναισθηματική έλξη. Το όνομα της είναι το ελληνικό ακρωνύμιο για το Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως γιατί ο σύλλογος δημιουργήθηκε από Έλληνες πρόσφυγες που έφυγαν από την Πόλη κατά τη διάρκεια του πολέμου.

 

Η ΑΕΚ έχει κερδίσει 28 εθνικούς τίτλους και μέσα στα χρόνια έχει τακτικά καλές θέσεις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τα πρόσφατα προβλήματα της, αν και ακραία δεν αποτελούν ακριβώς σοκ. Το ελληνικό ποδόσφαιρο ταλανίζεται μακροχρόνια από σκάνδαλα στημένων αγώνων και βρόμικο χρήμα Το 2003, με την κυβέρνηση να προσπαθεί να «γυαλίσει» την εικόνα του αθλητισμού πριν από την Ολυμπιάδα, ο τότε ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάκης Ψωμιάδης οδηγήθηκε σε αποχώρηση με το βάρος των κατηγοριών ότι έλειπαν εκατομμύρια από τα ταμεία της ομάδας αλλά και μια εξέγερσης των παικτών.

 

Καταδικάστηκε για απάτη το 2009 και τιμωρήθηκε με τέσσερα χρόνια φυλάκισης ενώ πρόσφατα δικάζεται για ξέπλυμα χρήματα, υπεξαίρεση, φοροδιαφυγή και στήσιμο αγώνων με τη συμμετοχή άλλων ομάδα. Ο κ.Ψωμιάδης αρνήθηκε τα πάντα. Ο δικηγόρος του Χρήστος Στάθης είπε στον τοπικό Τύπο τον Μάιο ότι ο πελάτης του είναι καταρρακωμένος από τον υποβιβασμό της ΑΕΚ αλλά δεν νιώθει ότι έχει μερίδιο ευθύνης για την οικονομική κατάρρευση της ομάδας.

 

Μετά την αποχώρηση του (Ψωμιάδη), ο σύλλογος είχε φιλόδοξα σχέδια για να επανακάμψει το οποία όμως υποσκάπτονταν, όπως η ελληνική οικονομικά, από το αυξανόμενο χρέος. Το 2007 έφεραν τον Βραζιλιάνο επιθετικό, Ριβάλντο για 1.3εκατ. ευρώ τη σεζόν. Τα εντυπωσιακά του ψαλιδάκια ενεργοποίησαν τους οπαδούς και βοήθησαν τις πωλήσεις εισιτηρίων διαρκείας να φτάσουν σε αριθμό ρεκόρ.

 

Αλλά ανέλπιστα η ΑΕΚ δεν κατάφερε να περάσει στο προσοδοφόρο

Champions League. Τα έσοδα συρρικνώθηκαν με αποτέλεσμα την αποχώρηση των παικτών-στάρ. Η ΑΕΚ σημείωσε απώλειες 15.8εκατ. ευρώ τη σεζόν 2008-09 ενώ την προηγούμενη είχε έσοδα 12εκατ. Ο σύλλογος αναπηδούσε από ιδιοκτήτη σε ιδιοκτήτη, ο καθένας με φρέσκιες υποσχέσεις αναγέννησης.

 

Η κινούμενη με πίστωση ελληνική οικονομία άρχισε να παραπαίει επίσης. Τον Οκτώβριο του 2009 μια νέα κυβέρνηση άφησε άφωνη την ευρωζώνη αποκαλύπτοντας τα πολύ υψηλότερα από τα γνωστά χρέη πυροδοτώντας την κρίση χρέους στην Ευρωζώνη. Τα χρέη της ΑΕΚ μεγάλωσαν καθώς τα έσοδα από τα τηλεοπτικά μειώθηκαν ενώ τα χρήματα από το κρατικό μονοπώλιο τζόγου, τον ΟΠΑΠ συρρικνώθηκαν. Ως το τέλος της σεζόν 2011-21 η ΑΕΚ είχε απώλειες της τάξης των 60εκατ. σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε. Αυτό ήταν σχεδόν το 1/4 των 264,7εκατ ευρώ που ήταν τα χρέη των 14 ομάδων της Σούπερ Λίγκας μαζί.

 

Στα μέσα του 2012, με την Ελλάδα να ταλανίζεται από διαμαρτυρίες για την επώδυνη λιτότητα, η ΑΕΚ δεν μπορούσε να πληρώσει τους παίκτες της και τους έλυνε τα συμβόλαια. Οι περισσότεροι έφυγαν. Η ομάδα έφτιαξε μια ομάδα από νεαρούς, φτηνούς ερασιτέχνες, οι οποίοι προσέφεραν μια ακόμα απογοητευτική σεζόν.

 

Ο Έβαλντ Λίνεν, πρώην παίκτης από τη Γερμανία, ανέλαβε ως προπονητής τον Οκτώβριο του 2012. Ξεκίνησε να παρέχει ένα σπάνιο μπόνους για τους παίκτες του, δωρεάν πρωινό. Οι ιατρικές εξετάσεις είχαν δείξει ότι πολλοί από αυτούς δεν έτρωγαν καλά. «Βρήκαμε πολλούς παίκτες με έλλειψη σιδήρου και άλλα πράγματα λόγω της διατροφής» δήλωσε ο Λίνεν που τους έδωσε και δελτία για δείπνα. «Σε άλλες χώρες οι παίκτες δεν φαντάζονται τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε εδώ» είχε τονίσει.

 

Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ο κ.Λίνεν έφυγε επίσης, απολυόμενος μετά από μια ακόμα ήττα στις αρχές Απριλίου. Τον διαδέχθηκε ο Τραϊανός Δέλλας, ένας πρώην παίκτης της ΑΕΚ από τη χρυσή περίοδο της ομάδας. Στις 14 Απριλίου όταν η ΑΕΚ αντιμετώπισε τον Πανθρακικό έπαιζε τη βιωσιμότητα της. Ακόμα και μια ισοπαλία θα εξασφάλιζε μια ακόμα σεζόν με τηλεοπτικά έσοδα και μια ευκαιρία να επαναδιαπραγματευθεί τα χρέη της. Η ήττα σήμαινε σίγουρη χρεοκοπία και υποβιβασμό από τη Σούπερ Λίγκα.

 

Το σκορ ήταν 0-0 με τρία λεπτά να απομένουν όταν ο αμυντικός της ΑΕΚ Μαυρουδής Μπουγαΐδης τέντωσε το δεξί του πόδι. Ήταν μια προσπάθεια να διώξει ένα σουτ από την εστία αλλά αντίθετα την κάρφωσε στα δίχτυα της ΑΕΚ, ένα αυτογκόλ. Εξοργισμένοι οπαδοί της ΑΕΚ εισέβαλαν στο γήπεδο και οι παίκτες έτρεξαν στα αποδυτήρια για την ασφάλεια τους.

 

Η ΑΕΚ υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία και επίσης δήλωσε επίσημα χρεοκοπία, κάτι που την έριξε ακόμα πιο βαθιά στην τρίτη, ερασιτεχνική, κατηγορία αλλά τις επέτρεψε να σβηστούν τα χρέη της. Παρ” όλα αυτά τον Μάρτιο η αστυνομία εξέδωσε εντάλματα συλλήψεως για πέντε πρώην προέδρους. Τους Ανδρέα Δημητρέλο, Ντέμη Νικολαΐδη, Νίκο Θανόπουλο, Γιώργο Κιντή και Σταύρο Αδαμίδη. Όλοι τους οικειοθελώς εμφανίστηκαν για να απαντήσουν για τους φόρους, όπως είπε η αστυνομία. Όλοι τους αρνήθηκαν ότι έκαναν κάτι κακό.

 

Ο κ.Θανόπουλος, που ήταν πρόεδρος τη σεζόν 2009-10, καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκιση μετά από μια σύντομη δίκη στις 28 Ιουνίου για αποτυχία να πληρώσει το συσσωρευμένο χρέος των 78.8εκατ. ευρώ προς το κράτος. Η ποινή ανεστάλη εν αναμονή καταβολής ενός ποσού 36.500 ευρώ για την υπόθεση. Κάτι σύνηθες δηλαδή για τα ελληνικά οικονομικά εγκλήματα. Ο κ.Θανόπουλος σκοπεύει να ασκήσει έφεση σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο.

 

«Η συνείδηση μου είναι καθαρή» είπε ο κ.Θανόπουλος μετά την ετυμηγορία: «Πιστεύω ότι έκανε το καλύτερο που μπορούσα με πολλές προσωπικές θυσίες». Ένας αστυνομικός ανέφερε ότι πλέον είναι θέμα των κατηγόρων να αποφασίσουν πότε θα δικαστούν οι άλλοι. Η ομάδα υπερασπίστηκε τον Ανδρέα Δημητρέλο ο οποίος ήταν πρόεδρος τον καιρό που εκδόθηκαν τα εντάλματα τονίζοντας ότι το χρέος προήλθε από ενέργειες πριν την σύντομη θητεία του, η οποία έληξε τον Απρίλιο. Η δήλωση δεν απέδιδε ευθύνες σε κανέναν άλλο. Ο κ.Δημητρέλος είπε σε μια συνέντευξη του ότι προσπάθησε να κρατήσει την ομάδα λειτουργικά ώστε να μπορεί να υπάρξει ενδιαφέρον από κάποιον αγοραστή. «Αυτό δεν συνέβη καθώς η ομάδα υποβιβάστηκε» τόνισε σημειώνοντας ότι δεν ήταν υπεύθυνος για το ρόστερ και την κακή αγωνιστική εικόνα.

 

Εν τω μεταξύ ο νέος ιδιοκτήτης, κ.Μελισσανίδης, ήδη μιλάει για την ανέγερση του σταδίου του κλαμπ το οποίο έχει κατεδαφιστεί. Περίπου 20εκατ. ευρώ από κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωση, το ένα τρίτο του υπολογισμένου κόστους, διατίθεται για το έργο σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη, Γιάννη Σγουρό ο οποίος το περιγράφει σαν οικονομικό όφελος. Τα μισά χρήματα από τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν θα διατεθούν για την κατασκευή του γηπέδου, το οποίο θα ονομάζεται «Αγια Σοφιά» όπως ο ορθόδοξος ναός, πλέον μουσείο, στην Πόλη.

 

«Είναι μια συμβολική κίνηση» είπε η υπεύθυνη Τύπου του συλλόγου Αγγελική Αρκάδη. «Θα δώσει στους οπαδούς της ΑΕΚ την ικανοποίηση ότι βοήθησαν σε αυτή τη διαδικασία. Με τον ίδιο τρόπο οι πρόσφυγες από την Πόλη έχτισαν το πρώτο στάδιο της ΑΕΚ» συμπλήρωσε».

Edited by ALati
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Αυτός είναι ο άνθρωπος του Τίγρη στον ΟΠΑΠ

 

AEGEAN, αυτός ο πετρελαϊκός κολοσσός παγκόσμια, είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ποιος, όμως, είναι ο μετά τον τίγρη, ο Νο1 της πολυεθνικής; Κακώς το τοποθετώ έτσι. Το σωστό είναι ποιο το δεξί χέρι του αφεντικού της ΑΕΚ στις επιχειρήσεις του.

Μεγάλη μαγκιά να κάνεις δυνατές μεταγραφές. Δικηγόρος στο λιμάνι ήταν ο Σπύρος Φωκάς. Τι σχέση έχει με το ομορφόπαιδο, τον ηθοποιό Σπύρο Φωκά, που είχε κάνει καριέρα στην Ιταλία; Ξαδέλφια.

Όπως, λοιπόν, ξεκίνησε την καριέρα του σα δικηγόρος από το λιμάνι και στο νταραβέρι με τους εφοπλιστές ο Ανδρέας Βγενόπουλος για να εξελιχθεί σε deal-man και αργότερα σε τραπεζίτη και μεγάλο επιχειρηματία, έτσι και ο Σπύρος Φωκάς. Νταραβέρι με το εφοπλιστικό γραφείο του Σταύρου Νταϊφά, εποχή που ήταν πρόεδρος του Ολυμπιακού.

Είναι ήδη στη διοίκηση του ΟΠΑΠ ο Φωκάς, ένας δικηγόρος που δίπλα στον Μελισσανίδη έμαθε να αγοράζει και να πουλάει παπόρια.

 

Νίκοοοοο Βοιωτέ θυμάσαι το όνομαααα ???? xD

 

Να σοβαρευτούμε.

Ο Νίκος είναι ενήμερος. Οι υπόλοιποι κρατήστε αυτό το όνομα.

Link to comment
Share on other sites

Αυτός είναι ο άνθρωπος του Τίγρη στον ΟΠΑΠ

 

AEGEAN, αυτός ο πετρελαϊκός κολοσσός παγκόσμια, είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ποιος, όμως, είναι ο μετά τον τίγρη, ο Νο1 της πολυεθνικής; Κακώς το τοποθετώ έτσι. Το σωστό είναι ποιο το δεξί χέρι του αφεντικού της ΑΕΚ στις επιχειρήσεις του.

Μεγάλη μαγκιά να κάνεις δυνατές μεταγραφές. Δικηγόρος στο λιμάνι ήταν ο Σπύρος Φωκάς. Τι σχέση έχει με το ομορφόπαιδο, τον ηθοποιό Σπύρο Φωκά, που είχε κάνει καριέρα στην Ιταλία; Ξαδέλφια.

Όπως, λοιπόν, ξεκίνησε την καριέρα του σα δικηγόρος από το λιμάνι και στο νταραβέρι με τους εφοπλιστές ο Ανδρέας Βγενόπουλος για να εξελιχθεί σε deal-man και αργότερα σε τραπεζίτη και μεγάλο επιχειρηματία, έτσι και ο Σπύρος Φωκάς. Νταραβέρι με το εφοπλιστικό γραφείο του Σταύρου Νταϊφά, εποχή που ήταν πρόεδρος του Ολυμπιακού.

Είναι ήδη στη διοίκηση του ΟΠΑΠ ο Φωκάς, ένας δικηγόρος που δίπλα στον Μελισσανίδη έμαθε να αγοράζει και να πουλάει παπόρια.

 

Νίκοοοοο Βοιωτέ θυμάσαι το όνομαααα ???? xD

 

Να σοβαρευτούμε.

Ο Νίκος είναι ενήμερος. Οι υπόλοιποι κρατήστε αυτό το όνομα.

 

:drinks:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

πρεπει να τους εχει κοψει τις χορηγιες και στις φυλλαδες τους, (και) γι'αυτο εχουν λυσσαξει ετσι.

 

κατα τα λοιπα να εχει βαλει για τον ΟΠΑΠ μονο 30 εκ. που λενε αυτοι και να πηγαινει να υπογραφει αυτος, να κανει κουμαντα κλπ δεν μου στεκει λογικα. να εχουν κανενα στοιχειο και να το λενε, ή ετσι το πετανε? ψαξε βρες.

 

τα ποσά που εχουν γραφτει, ειναι αυτα

 

Νέα σελίδα για τον ΟΠΑΠ μετά την εξαγορά του από ομάδα Ελλήνων και ξένων επιχειρηματιών με επικεφαλής τον Δημήτρη Μελισσανίδη, που άλλωστε υπέγραψε εκ μέρους τους. Το συνολικό τίμημα έφτασε τα 652 εκατομμύρια ευρώ (622 εκατ € μετρητοίς και 30 εκατ. € σε 10 ισόποσες ετήσιες δόσεις).

 

Ο έλεγχος του ΟΠΑΠ περνά, πλέον, στην κοινοπραξία Emma Delta, ενώ καθήκοντα διοίκησης θα ασκούν οι Γιώργος Μελισσανίδης (υιός του Δημήτρη) και Γίρι Σμετς.

 

Στο νέο διοικητικό σχήμα συμμετέχουν οι παρακάτω επενδυτικοί όμιλοι και δίπλα τα αντίστοιχα χρηματικά ποσά που κατέβαλαν για το 33% της ΟΠΑΠ ΑΕ:

 

GEONAMA (συμφερόντων Δημητρίου & Γιώργου Μελισσανίδη) - 157 εκατ. ευρώ

MEF Holdings (συμφερόντων Γίρι Σμετς) - 145 εκατ. ευρώ

VITAL PEAK (συμφερόντων Άλεξ Νέσις) - 145 εκατ. ευρώ

ROUBINDIAM (συμφερόντων Κομαρεκ) - 145 εκατ. ευρώ

HELIXSOR (σλοβάκικος Επενδυτικός Όμιλος) - 31 εκατ. ευρώ και

HELVASOR (συμφερόντων Ομίλου Κοπελούζου) 26 εκατ. ευρώ

 

Οι υπογραφές έπεσαν στα γραφεία του ΤΑΙΠΕΔ (Ταμείο Αποκρατικοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου), παρουσία του προέδρου του Ταμείου, Στέλιου Σταυρίδη, του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, ενώ εκ μέρους της Emma Delta υπέγραψε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

 

Από την πώληση του ΟΠΑΠ, στα κρατικά ταμεία θα εισρεύσουν συνολικά 652 εκατ. ευρώ : 622 εκατ. € μετρητοίς + 30 εκατ. € σε 10 ισόποσες ετήσιες δόσεις.

Edited by nikos
Link to comment
Share on other sites

εγω θα στο πω αλλιως αν εχιε βαλει στον ΟΠΑΠ 30Μ και κανει κουμαντο εχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ @@

 

σωστο κι αυτο. για μενα αποκλειεται, παντως.

 

εκτος αν εννοουν οι πιθηκοι οτι τα υπολοιπα τα εχει παρει με δανειο, πραγμα που ειναι αστειο ως επιχειρημα. ολοι οι επιχειρηματιες ετσι κινουνται.

Link to comment
Share on other sites

σωστο κι αυτο. για μενα αποκλειεται, παντως.

 

εκτος αν εννοουν οι πιθηκοι οτι τα υπολοιπα τα εχει παρει με δανειο, πραγμα που ειναι αστειο ως επιχειρημα. ολοι οι επιχειρηματιες ετσι κινουνται.

 

Πήρε δάνειο. Όχι ο ίδιος. Και δεν έχει καμία σχέση με τον ΟΠΑΠ. Αλλά όπως λες είναι αστείο σαν επιχείρημα.

Οι πίθηκοι θα φάνε τη μπανάνα τους τέλος του μήνα από την Περιφέρεια και τα φλούδια την 6η του επόμενου.

Όρεξη να εχουμε και καλή διάθεση.

Link to comment
Share on other sites

Η ελληνική ναυτιλιακή Aegean Marine Petroleum Network ανακοίνωσε συμφωνία δανεισμού ύψους 1 δισ. δολαρίων.

 

Η εισηγμένη στη Νέα Υόρκη εταιρεία έχει έρθει σε συμφωνία με 13 τράπεζες - μεταξύ των οποίων και δανειστές που έχουν ήδη μια υπάρχουσα σχέση με την Aegean, όπως η ABN, η AMRO Bank και η BNP Paribas - για χορήγηση δανείων σε τρεις φάσεις προκειμένου να επεκτείνει τις δραστηριότητές της.

 

Ο πρόεδρος της εταιρείας, Νικόλας Ταυλάριος, δήλωσε: Η συμφωνία θα ενισχύσει σημαντικά την οικονομική ευελιξία μας και θα βοηθήσει στη διατήρηση της ικανότητας της Aegean να επεκτείνει το παγκόσμιο μερίδιο αγοράς της, επιτυγχάνοντας παράλληλα κερδοφόρο αύξηση των εσόδων.

 

Πηγή: ShippingHerald.com

Link to comment
Share on other sites

Βασιλη, εχουμε και δημοσιευματα τετοιου τυπου

http://roulismaroulis.wordpress.com/tag/geonama/

 

παντως ο,τι και να ισχυει στην τελικη, ο ΟΠΑΠ αποκρατικοποιηθηκε, για τον α',β',γ' λογο δοθηκε μια προσφορα απο μια μονο κοινοπραξια, η οποια πηρε ,με την εγκριση του ελληνικου δημοσιου, το 33% και το μανατζμεντ με 652 εκ. ευρω. το πώς κινηθηκε ή κινειται η κοινοπραξια, δικο της προβλημα.

 

σε οποιον δεν αρεσουν τα παραπανω, περαστικα του.

Link to comment
Share on other sites

Ας πάνε να κάνουν έλεγχο. Κι αν βρεθεί μαιμουδιά, γραπώστε τους.

Διαφορετικά "σκάσε και σκάβε" κι άμα βρουν λεφτά του ΟΠΑΠ στα ταμεία τους οι Γαύροι, μαύροι, Μαρινάκηδες εγώ θα γίνω γόνδολα στην Αράχοβα.

Και τώρα που δεν έχει και Unicef ... τρεχάτε ποδαράκια μου να μη σας πιάσει ο κωλος.

Link to comment
Share on other sites

μπορουν να βαλουν

 

Αρτιστι Μακαρονι με σημα το μαμουνι.

 

xD ή ένα παλτό με μούσια σα το αφεντικό του Μακαρόνι

Link to comment
Share on other sites

Άσχημο πράγμα να μη ξέρεις ποιος από τον στόλο ήταν αυτός που τελικά γκάστρωσε τη μάνα σου.

 

Για το Γαύρο και κάθε γαύρο

-Θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας.

-Γι αυτό πάρτε χαρτάκι μπροστά απο τους γκισέδες κι όταν έρθει η ώρα, θα σας φωνάξουν.

-Μην πλησιάζετε αν δεν έχει έρθει η σειρά σας.

-Όσο πλησιάζετε, εκνευρίζετε τον υπεύθυνο.

 

Και για εσάς τους υπόλοιπους "θεατές" : μην εκνευρίζεστε θα χαλάσει το δέρμα σας.

Όταν έρθει η ώρα θα αποδοθούν οι τιμές και οι δόξες σε όλα τα παιδιά.

 

xD

Link to comment
Share on other sites

Πειράζει που έχουμε πρόβλημα με τους α' β' γ' λόγους ;

Και πως να το κάνουμε ,το πως κινείται μια κοινοπραξία είναι πρόβλημα όλων μας, αλλιώς..

 

1000 χρόνια Άκης λαίμαι !!!!!!!!!!!

 

μα εγω αποκλειω να υπαρχει σκανδαλο, αυτο εννοω.

 

αυτη η δουλεια (και δεν υπερασπιζομαι τον Μελισσανιδη τωρα, ειλικρινα τα ιδια θα ελεγα κι αν ηταν στη θεση του ο Κοκκαλης) πρεπει να εγινε με τις πιο διαφανεις διαδικασιες απο ολες τις μεγαλοδουλειες των τελευταιων χρονων. διαφωνεις? εννοω ως διαγωνισμος.

κι επειδη το εχω αρκετα το θεμα με τους δημοσιους διαγωνισμους, γνωριζω οτι ΣΗΜΕΡΑ ειναι αρκετα εως πολυ δυσκολο να γινουν λαδιες ακομα και σε παρα πολυ μικρες δουλειες, ποσο μαλλον σε μεγαλοδουλεια, και μαλιστα στην συγκεκριμενη μεγαλοδουλεια, με ολους τους ελληνες, την μιση ευρωπη και την τροικα απο πανω τους.

 

οταν λεω λοιπον οτι δεν μας νοιαζει τι κανει η κοινοπραξια, εννοω οτι δεν νοιαζει κανεναν πώς βρηκαν τα λεφτα, πώς πηραν τα δανεια κλπ. προφανως εχουν λεφτα πολλα γι'αυτο τα καταφεραν.

 

 

για μενα ειναι ανεκδοτο να συζηταμε οτι σημερα δοθηκαν τεραστια δανεια χαριστικά, ή δοθηκε ο διαγωνισμος χαριστικά, ειδικα μαλιστα στην συγκεκριμενη δουλεια.

 

 

αυτη η γνωμη μου, κυριος :P

Edited by nikos
Link to comment
Share on other sites

Ο Πικουλας απο τοτε που ο Βαγγελης "απεσυρε την εμπιστοσυνη του" εχει πεσει τοσο πολυ που τον ξεπερασε ακομα και η Ωρα. Καντε μια βολτα στις κυκλοφοριες και θα διαπιστωσετε οτι πλεον τον αγοραζουν με το ζορι 4 χιλιαδες ανθρωποι. Κανει απεγνωσμενες προσπαθειες να επιστρεψει αλλα εχουν κοπει και οι διευκολυνσεις και οι σουιτες και τα μερτικα. Με τον δε ΟΠΑΠ ο πρωτος λογος που σκουζει, ειναι οτι κοπηκαν εκεινα τα 200 χιλιαρικα που επαιρνε ως επιχορηγηση. Ολες οι εφημεριδες για τον ιδιο λογο εχουν επιλεξει "στρατοπεδο" και ειτε γλυφουν ελπιζοντας οτι θα αρπαξουν κανα ψιλο ειτε βριζουν διοτι το πηραν αποφαση οτι λεφτα τελος. Ο Μελισσανιδης εβαλε μονο δυο ατομα "δικους του" στο ΔΣ (και δεν ξερω ποσα χρηματα εβαλε για την εξαγορα του 33%) αλλα εχει κατορθωσει επικοινωνιακα να εμφανιζεται αφεντικο. Ησσονος σημασιας "φωνες" σαν του Πικουλα και του καθε Πικουλα. Τα δυσκολα για το Βαγγελη ειναι μπροστα διοτι και ο Ρωσος κινειται επανω και ο Αλαφου καταλαβε το συμφερον του και η ΕΠΟ εχει "τακτοποιηθει" οπως ακουγεται πολυ εντονα και πλεον παυει το πραγμα να ειναι παρτιδα του ενος. Ειναι πολυ εξυπνος ο Μελισσανιδης για να πεσει στην παγιδα των αντιπαραθεσεων οσο κι αν προκληθει.

Link to comment
Share on other sites

Χαχα αποβράσματα του στόλου, μπάσταρδα της τρούμπας πιείτε μια δεξαμενή χλωρίνη και ούτε τότε θα μπορείτε να πιάσετε στο ρυπαρό και γεμάτο φλόκια στόμα σας την Αθλητική 'Ενωση Κωνσταντινουπόλεως...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×