Jump to content

Δημήτρης Μελισσανίδης


Guest ALati
 Share

Recommended Posts

Για ποιες δηλωσεις απαλλαχτηκε δλδ;

 

«Με τεράστιο ενδιαφέρον παρακολουθώ τις τελευταίες ώρες την συγκινητική προσπάθεια του κ. Μαρινάκη να βάλει τέλος στην βρωμιά του Ελληνικού ποδοσφαίρου!!!!

 

Αυτοί που έχουν κληθεί εδώ και πολύ καιρό να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη και στους εισαγγελείς στο πλαίσιο της έρευνας για την ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο, αυτοί που κατηγορούνται για εκβιασμούς, δωροδοκίες, ξυλοδαρμούς και ανατινάξεις, που έχουν καταστρατηγήσει κάθε αξία υγιούς ανταγωνισμού απαξιώνοντας το ποδόσφαιρο στη χώρα μας, έχουν το θράσος να μιλούν για ηθική, αξίες και πρόοδο.

 

Την ίδια στιγμή που ο φίλαθλος κόσμος στην Ελλάδα ξέρει ότι δεν έχουμε έντιμο ποδόσφαιρο. Έχουμε ανέντιμο σύστημα. Εγκληματική οργάνωση. Πρωτάθλημα μαϊμού. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με θράσος μας κάνει μαθήματα ηθικής και χτίζει την άμυνά του.

 

Τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας που ανακάλυψε σήμερα με αφορμή το θλιβερό και καταδικαστέο γεγονός του ξυλοδαρμού του Χριστόφορου Ζωγράφου, δείχνουν άνθρωπο σε κατάσταση πανικού. Αντιλαμβάνομαι την αγωνία του εν όψει του αναμενόμενου «πορίσματος» του Αθλητικού Εισαγγελέα. Αντιλαμβάνομαι επίσης την ανάγκη του να στρέψει την προσοχή του κοινού σε τρίτους. Με την μόνη διαφορά ότι ο ένοχος δεν μπορεί να δημιουργεί ενόχους.

 

Μάλλον ψάχνει για πρόθυμους ηλίθιους ο υπό διπλή εισαγγελική δίωξη για εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο.

 

Να δικαστεί η εγκληματική οργάνωση,

 

να απελευθερωθεί το ποδόσφαιρο,

 

να πάψει να είναι τσιφλίκι του ενός. Ας το χωνέψουν επιτέλους ότι το ποδόσφαιρο ανήκει σε όλους.

 

Για μια ακόμη φορά καταδικάζω απερίφραστα την επίθεση στον κ. Ζωγράφο.

 

Την απάντηση στον συκοφάντη θα δώσουν τα Αρμόδια Ελληνικά Δικαστήρια.»

 

Δημήτρης Μελισσανίδης

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Guest Saxon21

«ΑΜΠΕ-ΛΑΛΕ»: ΧΑΘΗΚΕ ΤΙΓΡΗΣ

 

Το ανησυχητικό συμπέρασμα,μετά τον χθεσινό αγώνα,δεν είναι ότι η ΑΕΚ,ποδοσφαιρικά δεν είναι στα κυβικά που της πρέπουν και της αναλογούν. Αυτό ήταν γνωστό σε όλους μας,όσους τουλάχιστον δεν ποτίζονται από από τα νερά του Καματερού των sites και των φυλλάδων των Κετσετζόγλιδων οι οποίοι πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

 

Αλλωστε η ήττα αυτή καθ αυτή και ο αποκλεισμός, πολύ απλά μας άραξε στα κυβικά μας τα τωρινά και μας προσγείωσε στο «ερχόμαστε» και όχι στο ¨’ηρθαμε».

 

Το ανησυχητικό, είναι η εμφάνηση -ή καλύτερα η ακόμα μιά επανεμφάνηση- του Μελισσανίδη,την οποία πολύ ορθά ένας σχολιαστής εδώ στο χώρο την ονόμασε «θλιβερή». Αυτό ακριβώς ήταν. Μια θλιβερή επαν-εμφάνηση, ενός ανθρώπου που τον βλέπουμε και δεν τον γνωρίζουμε. Οπου βρει μπροστά του κάμερα και μικρόφωνο,σταματάει,κλαίει,παραπονιέται,καλεί το κράτος, ελπίζει να λυθούν όλα από άλλους και τέλος λέει γενικά «δεν πάει άλλο», «που είναι το κράτος», «να επέμβει η πολιτεία» στην οποία παρεμπιπτόντως πιστεύει ακράδαντα. Πως γίνεται να γκρινιάζεις για κάτι που πιστεύεις πως τελικά θα λειτουργήσει,δεν ξέρω.

 

Οπου βρει μπροστά του δημοσιογράφο με μικρόφωνο,κοντοστέκεται και μιξοκλαίει,όπως κάνουν οι κυράτσες στις λαικές,που μόλις δουν απεσταλμένο του Παπαδάκη ή του Αυτιά, ορμάνε πάνω του για να πουν τον πόνο τους…για τα ψωνια που είναι λίγα,για την σύνταξη που δεν φτάνει ουτε το πρωτο δεκαήμερο του μήνα,για τα ακριβά τα φάρμακα κλπ. Τα ίδια και ο δίκός μας. Εφοπλιστής είναι αυτός ή αγανακτισμένος άνεργος που περιμένει ώρες στην ουρά του ΟΑΕΔ;Πως αυτός ο άνθρωπος κατάντησε τόσο κλαψομούνης,πραγματικά είναι αξιοπερίεργο. Και ο χρόνος δεν είναι αρκετή δικαιολογία.

 

http://dailytripes.gr/blog/2015/03/12/%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%B5-%CE%BB%CE%B1%CE%BB%CE%B5-%CF%87%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CE%B3%CF%81%CE%B7%CF%83/

 

:prankster::prankster:

Link to comment
Share on other sites

Guest Cm punk

ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΕΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑ ΣΟΥ ΔΙΝΩ. Η ΓΡΕΜΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Η ΦΥΓΕ. ΦΥΓΕ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΜΑΚΗΣ Ο ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΓΑΝΤΖΟΥΛΑΣ Η Ο ΠΑΠΠΑΣ . ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΓΛΕΝΤΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΥ Ο ΕΜΠΟΡΟΣ. ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΖΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ.

Link to comment
Share on other sites

ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΕΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑ ΣΟΥ ΔΙΝΩ. Η ΓΡΕΜΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Η ΦΥΓΕ. ΦΥΓΕ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΜΑΚΗΣ Ο ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΓΑΝΤΖΟΥΛΑΣ Η Ο ΠΑΠΠΑΣ . ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΓΛΕΝΤΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΥ Ο ΕΜΠΟΡΟΣ. ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΖΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ.

 

φυγε να ερθει ο σταθακος με τον στρατηλατη να μας απογειωσουν.

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν τώρα που ηρέμησα, ήπια τα τσάγια μου, κοιμήθηκα, έκανα 3-4 κρύα ντουζ να πω λίγα πράγματα για την ΑΕΚ και πως βλέπω τα πράγματα.

 

1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΕ ΑΕΚ

Θεωρώ πως σε αυτό το σημείο η ΠΑΕ ΑΕΚ πάσχει σοβαρά. Δίνω το ελαφρυντικό ότι είναι νέα η ΠΑΕ όμως κάποια πράγματα πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα. Ξεκινάω με τα βασικά. Πρέπει το θέμα με τα εισιτήρια και την διάθεση τους σε μεγάλα παιχνίδια να το κοιτάξει. Αδιανόητο να δίνονται τμηματικά όπως δόθηκαν, να υπάρχει περιορισμένος αριθμός ηλεκτρονικών εισιτηρίων και να γίνεται όλο αυτό το μπάχαλο. Επίσης θα ήθελα κάποια στιγμή, για όσους αγοράζουν ηλεκτρονικό εισιτήριο το οποίο φωτοτυπούν ή έχουν στο κινητό τους, να παίρνουν στην είσοδο της θύρας ένα αντίγραφο εισιτηρίου κατά την επίδειξη αυτού που αγόρασαν, με τα στοιχεία του αγώνα που θα παρακολουθήσουν (ψιλά πράγματα, αλλά η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά και πολλοί κάνουμε συλλογή εισιτηρίων από παιχνίδια που έχουμε πάει). Επίσης η ΠΑΕ ΑΕΚ οφείλει να κοιτάξει το θέμα με τους τζαμπατζήδες και να φροντίσει ο έλεγχος κατά την είσοδο του γηπέδου να είναι πιο σοβαρός και όχι μπάτε σκύλοι αλέστε όπως προχτές. Ο χρήστης Σταύρος ανέφερε πως προχτές η μπουτίκ της Νέας Φιλαδέλφειας ήταν κλειστή. Αδιανόητα πράγματα όταν περιμένεις τόσο πολύ κόσμο και από επαρχεία ο οποίος και δεδομένα θα περάσει από την ιστορική έδρα της ΑΕΚ. Αν η ΠΑΕ δυσκολεύεται ακόμα να οργανώσει η ίδια τα παραπάνω, οφείλει να τα αναθέσει σε ειδική εταιρεία, με τεχνογνωσία από ανάλογα events του εξωτερικού. Μπορεί να κοστίσει κάτι παραπάνω αλλά τα οφέλη θα είναι πολλαπλά μακροπρόθεσμα.

 

2. ΚΕΡΚΙΔΑ

Το πρόβλημα με τις μπούκες το χουμε αναφέρει ξανά και ξανά. Πιστεύω πως αν γίνουν τα περισσότερα από όσα ανέφερα παραπάνω, θα κοπεί το πρόβλημα. Χτες εν μέσω νεύρων και χουλιγκανικής διάθεσης, έγραψα πως πρέπει να παρθούν σοβαρά μέτρα, όπως κυνήγι από διοίκηση, δόσιμο των χουλιγκάνων στις αρχές και απαγόρευση εισόδου τους στο γήπεδο για πάντα. Πιο ψύχραιμα σήμερα να πω πως θεωρώ ότι είναι λάθος η παραπάνω λύση. Η ΠΑΕ ΑΕΚ οφείλει να στηρίξει το οργανωμένο κίνημα της ΑΕΚ απλά να θέσει την σχέση τους σε νέα βάση. Πιστεύω πως πρέπει να δοθεί χρόνος στην Original να οργανωθεί και να αναλάβει αυτή την περιφρούρηση της κερκίδας της για όσο θα είμαστε στο ΟΑΚΑ τουλάχιστον. Όταν θα ξεκινήσουν τα έργα για το νέο γήπεδο, μπορείς να παίξεις το χαρτί του "δεν πατάει στο νέο γήπεδο όποιος ξαναμπουκάρει" και μόλις θα μπούμε σε αυτό μπορούμε να εφαρμοστούν παραπάνω μέτρα που ανέφερα (δόσιμο σε αρχές, τιμωρίες όσων κάνουν ντου κτλ). Στο θέμα των συνθημάτων και της γενικότερης αισθητικής τώρα, νομίζω στο 2015 πρέπει να αφήσουμε πίσω την νοσταλγία και το ύφος των 90s και να αγκαλιαστεί η νέα γενιά ΑΕΚτζήδων η οποία θα έρθει γήπεδο με την γκόμενα της, με το i-phone της κτλ για να περάσει 3 όμορφες ώρες, χωρίς να της κρεμάμε τον τίτλο του πατατάκια και του φιεστάκια. Ακόμα και να είναι τους χρειάζεσαι. Όπως και να χει, η γνώμη μου είναι πως με απαρχή την είσοδο στο νέο γήπεδο, θα διαμορφωθούν νέες σχέσεις και νέο ύφος και ήθος στην κερκίδα της ΑΕΚ. Επίσης το θέμα με τα συνθήματα θα πρέπει να το δουν λίγο οι υπεύθυνοι καθώς νομίζω πως πάσχουμε και εκεί.

 

3. ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΕΚ

Είπαμε χτες πως στο ματς αυτό φάνηκε ποιοι μπορούν και ποιοι όχι να σηκώσουν το βάρος της ΑΕΚ. Κάποιοι λύγισαν και κάποιοι όχι. Σε γενικές γραμμές θεωρώ πως από το σημερινό ρόστερ αξίζει να μείνουν για του χρόνου ως βασικοί οι εξής: Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Γιόχανσον, Μάνταλος, Μπαρμπόσα (εξακολουθώ να τον πιστεύω) και ως αναπληρωματικοί οι: Ανέστης, Ντούνης, Άνταμ, Λαμπρόπουλος, Σοϊλέδης, Ανάκογλου, Κορδέρο, Αραβίδης. Χρειαζόμαστε λοιπόν για του χρόνου για βασικούς: Ένα τέρμα, ένα σέντερ μπακ, ένα αριστερό μπακ, ένα χαφ (πήραμε Σιμόες), έναν παίχτη στο δεξί φτερό και έναν σέντερ-φορ. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στο τέρμα, στο σέντερ-μπακ και στο σέντερ-φορ. Από κει και πέρα θες και 5-6 παίχτες ακόμα για να γεμίσεις τον πάγκο σου. Πιστεύω πως άσχετα με το ατσάλωμα που φάγαμε, αγωνιστικά η ΑΕΚ είναι σε καλό δρόμο και πως σε 1-2 χρόνια μπορείς να διεκδικήσεις πρωτάθλημα είτε "υπό συνθήκες" είτε "στα ίσια". Αυτό εξαρτάται από το πόσο ψαγμένες θα ναι οι επόμενες κινήσεις. Λέμε ΝΑΙ σε κινήσεις τύπου Γιόχανσον και Σιμόες και όχι σε κινήσεις τύπου Ζόριτς και Κρισάντους.

 

4. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ

Η μεγάλη απογοήτευση ως τώρα. Προσωπικά τον περίμενα χρόνια, εξακολουθώ να τον πιστεύω και δεν θεωρώ πως κάποιος άλλον μπορεί αν δεν τα καταφέρει αυτός. Δεν τον θεωρώ ούτε μαλάκα, ούτε ανίσχυρο. Δεν ξεχνώ πως ο Κόκκαλης έτρωγε φάπες 4 χρόνια μέχρι να πάρει κούπα και πιστεύω θα κριθεί του χρόνου και αυτός κυρίως από το αν θα εξασφαλίσει το 50-50 στην ΑΕΚ, αν θα φροντίσει τα παραπάνω που είπαμε, αν θα τρέξει το γήπεδο και τέλος αν θα πάρει τον έλεγχο της ΕΠΟ. Πάντως πιστεύω πως "το χει" και θα "το γυρίσει το χαρτί" αργά ή γρήγορα. Υπομονή αλλά και κριτική. Δεν είμαστε γαύροι άλλωστε ούτε υπάλληλοι.

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΩΣ ΑΕΚΤΖΗΣ

Έγραψα πως δεν θα ξαναπάω γήπεδο μέχρι να φτιάξουν όλα. Λάθος. Θα ξαναπάω αρχής γενομένης από το επόμενο εντός. Είχα να πάω από το ματς με Πανθρακικό, πήγα με Ολυμπιακό πικράθηκα, αλλά αποχή τέλος. Η θέση μου είναι στην κερκίδα μέχρι όλα να φτιάξουν. Και θα φτιάξουν.

Τέλος θέλω να ζητήσω μια συγγνώμη στους διαχειριστές του ΚΜ για μια μαλακία που έγραψα χτες για τον Λαμπρόπουλο (και να ευχαριστήσω τον χρήστη Ζάστρο που μου έριξε διαδικτυακή φάπα για να σοβαρευτώ μιας και είχα νεύρα) και να πω πως αναγνωρίζω ότι πολλοί παίχτες μας ήταν ή και είναι γάβροι ωστόσο αυτό που πρέπει να μας ενδιαφέρει είναι πως αποδίδουν. Ο Βασίλης λοιπόν έχει βελτιωθεί φέτος και σε αυτό πρέπει να σταθούμε. Προτιμάω σίγουρα την στάση του από αεκοφροσύνες και ύφος Σιόβα, άσχετα αν με εκνεύρισε η δήλωση του, αν και πιστεύω πως το θέμα "δηλώσεις παιχτών" και "social media παιχτών" θα έπρεπε να το διαχειρίζεται και η ΠΑΕ ΑΕΚ.

 

Αυτά ήθελα να πω συνοπτικά σε γενικές γραμμές.

Η αισιοδοξία μου επανήλθε.

ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ.

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ.

 

ΕΜΠΡΟΣ ΑΕΤΕ

ΔΙΚΕΦΑΛΕ

 

[video=youtube;y_8oprV7szk]

 

:drinks:

Link to comment
Share on other sites

Μην είστε ρομαντικοί ρε μάγκες, μην κάνετε κακό στον εαυτό σας.

Με το προφίλ του λαϊκού παιδιού από τη Νίκαια που έγινε μεγάλος και τρανός αλλά ακούει ακόμα Καζαντζίδη, θα κινηθεί η ομάδα. Ποια οργάνωση και τι μοντερνιές ονειρεύεστε...

Τα έχει πει ο Zastros, εναλλακτική είναι ο Σταθάκος.

Και όχι, ποτέ δε θα πάρει τον έλεγχο του ποδοσφαίρου, όπως ποτέ δεν τον είχε. Παπαριές διαβάζουμε για να ελπίζουμε και να ονειρευόμαστε.

Το πράγμα δεν πάει με σχέδιο, αλλά μέρα με τη μέρα, άντε στην καλύτερη μήνα με το μήνα.

Προχθές η ΑΕΚ έζησε ένα δεύτερο Περιστέρι από τους χειρισμούς της διοίκησης της. Μόνο που αυτοί τη φορά οι δυσαρεστημένοι δεν είναι οι οργανωμένοι, αλλά ο υπόλοιπος κόσμος που είτε δεν πρόκειται να ξαναπατήσει αηδιασμένος, είτε δεν ήταν προχθές στο γήπεδο, αλλά διαπίστωσε ότι δεν έχει καμιά δουλειά εκεί με την μαλακία και την καφρίλα.

Το μόνο που εύχομαι πλέον, είναι η στέρηση του σουλάτσου που θα νιώσει ο εκλεκτός κόσμος της ΑΕΚ με την τιμωρία της έδρας, να μη μεταφερθεί στο μπάσκετ και να μας αφήσουν τέλος πάντων ένα τμήμα να μπορούμε να βλέπουμε ΑΕΚ σαν άνθρωποι.

Link to comment
Share on other sites

Μην είστε ρομαντικοί ρε μάγκες, μην κάνετε κακό στον εαυτό σας.

 

Δεν μπορούμε ρε συ :(

Link to comment
Share on other sites

φυγε να ερθει ο σταθακος με τον στρατηλατη να μας απογειωσουν.

 

ε ναι

 

Λες και η εναλλακτική (αν υπάρχει) είναι ο Λάτσης και ο Νιά(ου)ρχος

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Σε άλλα νέα...

 

Έπεσαν οι υπογραφές για το ιπποδρομιακό στοίχημα

 

Tweet Εκτύπωση σελίδαςΑποθήκευση σελίδαςΑποστολή με e-mailΠροσθήκη στο αρχείοΜέγεθος κειμένου

Υπεγράφη η σύμβαση παραχώρησης του αποκλειστικού δικαιώματος διοργάνωσης αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος στην Ιπποδρομίες ΑΕ (100% θυγατρική της ΟΠΑΠ Investments Ltd) για 20 χρόνια.

 

Σε σχετική του ανακοίνωση το ΤΑΙΠΕΔ αναφέρει πως με την υπογραφή ολοκληρώνεται με επιτυχία μια απαιτητική διεθνής διαγωνιστική διαδικασία που διεξήχθη με τις πλέον αυστηρές δικλείδες ασφαλείας για το Ελληνικό Δημόσιο και σε καθεστώς πλήρους διαφάνειας.

 

Υπενθυμίζεται ότι η ΟΠΑΠ Investments Ltd ανακηρύχθηκε το Σεπτέμβριο 2014 προτιμητέος επιτυχών πλειοδότης μετά την υποβολή της υψηλότερης προσφοράς ύψους 40,5 εκατ. ευρώ, για τη χορήγηση του δικαιώματος διοργάνωσης και διεξαγωγής του αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος.

 

Ο Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Στέργιος Πιτσιόρλας δήλωσε σχετικά: «Ολοκληρώθηκε με επιτυχία μια δύσκολη αποκρατικοποίηση, ενώ καταφέραμε να μεγιστοποιήσουμε το τελικό τίμημα προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος. Στόχος του ΤΑΙΠΕΔ ήταν πάντα η απρόσκοπτη συνέχιση της ελληνικής ιπποδρομιακής δραστηριότητας στο Μαρκόπουλο Αττικής, με τους καλύτερους δυνατούς όρους που θα διασφαλίζουν την ανάπτυξή της.»

 

 

 

Πηγή:http://www.capital.gr

Link to comment
Share on other sites

Μιλαμε γαμιωντας τον παει ο ΣΥΡΙΖΑ τον τιγρη xD

 

Άνετα το ρίχνουμε Αλέξη την άλλη φορά αν είναι εντάξει με την ομάδα.

Link to comment
Share on other sites

Άνετα το ρίχνουμε Αλέξη την άλλη φορά αν είναι εντάξει με την ομάδα.

 

Μη γίνεσαι ακραίος.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Δεν αφορα την ΑΕΚ, αλλα το ναζω να υπαρχει

 

 

 

Την εξαγορά του 100% των μετοχών του περιβαλλοντικού βραχίονα του γερμανικού ομίλου Eckelmann ανακοίνωσε η H.E.C., η περιβαλλοντική εταιρία του ομίλου Μελισσανίδη, η πρωτοπόρος εταιρία όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο στις λιμενικές υποδομές διαχείρισης των υγρών καταλοίπων των πλοίων.

 

Η αποκτηθείσα εταιρία με έδρα το λιμάνι του Αμβούργου, αποτελεί την πιο ιστορική εταιρία στον τομέα της προστασίας του θαλασσίου περιβάλλοντος στην Ευρώπη και κατέχει την ηγετική θέση στον τομέα της παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαχείρισης καταλοίπων των πλοίων στην Γερμανία καλύπτοντας όλα τα λιμάνια της Βορείου Γερμανίας.

 

Βάσει της συμφωνίας εξαγοράς, στην κατοχή της H.E.C. θα περιέλθουν τόσο ο στόλος των 12 περιβαλλοντικών δεξαμενόπλοιων του ομίλου Eckelmann όσο και οι εγκαταστάσεις επεξεργασίας των υγρών καταλοίπων στο λιμάνι του Αμβούργου.

 

Πρέπει να σημειωθεί ότι η προηγμένη τεχνολογία της περιβαλλοντικής εταιρίας του ελληνικού ομίλου αναγνωρίστηκε ως πρότυπη από τις γερμανικές λιμενικές αρχές για την πλήρη και αποτελεσματική θωράκιση του θαλασσίου και χερσαίου περιβάλλοντος, γεγονός που εγγυάται το ασφαλές και δυναμικό μέλλον της ιστορικής Eckelmann.

 

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της γερμανικής εταιρίας κ. Robert Eckelmann, δήλωσε ενθουσιασμένος που η εταιρία θα έχει μια λαμπρή συνέχεια και ακόμα πιο ισχυρή παρουσία στην Ευρώπη χάρη στην ένωσή της με την H.E.C. Ο ίδιος αποχωρεί από την διεύθυνση της εταιρίας του, διατηρώντας άψογη συνεργασία με τους επιτελείς της ελληνικής εταιρίας.

 

Ο Διευθυντής Διεθνούς Ανάπτυξης της H.E.C., κ. Darren Laguea, δήλωσε πως «η εξαγορά αυτή είναι καθοριστική στο πλαίσιο της διεθνούς ανάπτυξης της εταιρίας. Η κίνηση αυτή ισχυροποιεί τη διεθνή θέση της H.E.C. και πυροδοτεί την εξωστρέφεια και την επιδραστικότητά της στον τομέα της προστασίας του περιβάλλοντος σε παγκόσμιο επίπεδο. Επενδύοντας διαρκώς στην τεχνολογία, τις υπηρεσίες και τις υποδομές, η H.E.C. αποτελεί διεθνές σημείο αναφοράς στον τομέα της προστασίας του περιβάλλοντος. Η διεθνής επέκταση και ισχυροποίηση της H.E.C., αποτελεί ένα έμπρακτο δείγμα εμπιστοσύνης και υποστήριξης στην ελληνική οικονομία, αλλά και η εξαγορά μιας γερμανικής εταιρίας δυναμικότητας 150 ατόμων από μια ελληνική αναδεικνύει ένα αυθεντικό success story».

 

Πηγή: dealnews.gr

Link to comment
Share on other sites

Στα @@ μου προσωπικά για τις business του νιαου. Ας ρίξει κανά ευρώ στην ΑΕΚ αν θέλει να βαρέσω παλαμάκια.

Link to comment
Share on other sites

Μπίζνες αρκετών εκατομμυρίων στα δικά του και να ασχολούμαστε με τις 5χιλιάδες του κάθε Γιάννου ή κάθε παιχτού. Κωμωδία ρε πούστη μου

Link to comment
Share on other sites

Στα @@ μου προσωπικά για τις business του νιαου. Ας ρίξει κανά ευρώ στην ΑΕΚ αν θέλει να βαρέσω παλαμάκια.

 

+1

Link to comment
Share on other sites

Guest Saxon21

Οτι λεει ο κωστας21 επανειλλημενα,αν δεν βαλει πλατη ο κοσμος δεν θα βαλει πλατη και ο τιγρης.Bαλε πρωτα ΑΕΚτζη τον οβολο σου στον κουμπαρα και μετα να εχεις απαιτησεις για σκοκους,γκεγκε?

xD

 

H AEK της καρπαζιας τελειωνει εφετο.

Link to comment
Share on other sites

Guest Cm punk

Απαιτω λοιπον μετα απο αυτο ,αμεσα ΓΗΠΕΔΟ και Σκοκο,Λαριβει(φορ της Θελτα) και Σουλειμανι απο Μπενφικα. Δικαιωμα μου νομιζω.

Link to comment
Share on other sites

Εχουν εμμεση σχεση οι μπιζνες του ιδιοκτητη με την ομαδα.

 

Αν ο ιδιοκτητης πχ πτωχευσει, δεν θα μας αφορα;

 

 

Κατα τα λοιπα, διαβαζουμε/ακουμε κατα καιρους οτι ο τιγρης ειναι μπροστινος διαφορων σε διαφορες επιχειρησεις κλπ κλπ, αλλα μαλλον αυτο θα ηθελαν να ισχυει αυτοι που τα λενε.

 

Απο την αλλη ειναι αντιστροφως αναλογες οι φαινομενικες δυνατοτητες του σε σχεση με το ποσο ανοιχτοχερης ηταν παντα με την ΑΕΚ...

Link to comment
Share on other sites

  • George_D locked this topic
  • George_D locked and locked this topic
  • George_D featured this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×