Jump to content

Δημήτρης Μελισσανίδης


Guest ALati
 Share

Recommended Posts

Εγω λεω να περιμενουμε να φτιαξει γηπεδο και να παρουν και τις ενωσεις με το Ρωσο.

Link to comment
Share on other sites

Υπενθυμιζω Ζαστροστοιχεια στο τοπικ ροστερ/συμβολαια

 

 

1.Ολυμπιακος εξοδα συμβολαιων: 18.650.000 ευρω [*περσι 16.860.000 ευρω] - εξοδα μεταγραφων: 12.450.000 ευρω - εσοδα μεταγραφων: 930.000 ευρω

 

2.? ΑΟΚ εξοδα συμβολαιων: 11.135.000 ευρω [*περσι 7.630.000 ευρω] - εξοδα μεταγραφων: 5.800.000 ευρω - εσοδα μεταγραφων: 3.500.000 ευρω

 

3.? αναθηναϊκος εξοδα συμβολαιων: 8.590.000 ευρω [*περσι 5.810.000 ευρω] - εξοδα μεταγραφων: 1.550.000 ευρω - εσοδα μεταγραφων: -

 

4.ΑΕΚ εξοδα συμβολαιων: 3.940.000 ευρω [*περσι 1.785.000 ευρω] - εξοδα μεταγραφων: 160.000 ευρω - εσοδα μεταγραφων: -

 

* χωρις τις χειμερινες προσθηκες - wage budget καλοκαιριου

 

** ? οσα με την εφορια: 1. 26.576.250 ευρω 2. 15.867.375 ευρω 3. 12.240.750 ευρω 4. 5.614.500 ευρω

 

 

 

 

 

Και δεν εχεις ουτε το 50-50 σε πολλα ματς. ? ού παμε μωρεεεε?

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Guest Saxon21

Tα σοβατεπι του σπιτιου του νεστοριδη τα πληρωσε οπως ειχε υποσχεθει ο τιγρης? :lol:  :lol:

 

 

? ΙΣΣΑ ΚΑΙ ? ΟΥ? ΟΥΛΑ

 

10 ΜΗΝΕΣ. ΤΙ ΣΑΣ ΖΗΤΑΜΕ ΡΕ;

 

Μετά και τον αγώνα της Νέας Σμύρνης,καταδείχθηκε το από καιρό προφανές: Το «ταβάνι» της ΑΕΚ.
Τα «γιατί» και τα «πως» είναι λίγο πολύ γνωστά,αν και εκεί υπάρχουν πολλαπλές διαφωνίες και διαχωρισμοί απόψεων. Δια το «τις πταίει».

Οπως και να έχει,έχουμε κατασταλάξει σε μια κατάσταση αναμονής- όπως μας υπενθύμησε και η ακόμα μία ανακοίνωση της ? ΑΕ.

 

Δηλαδή το «έρχόμαστε» δεν έγινε ακόμα ήρθαμε. Εχει ακόμα δρόμο. Του οποίου το μήκος δεν μπορούσε να προβλέψει ο «εγγυητής» πριν από 2 περίπου χρόνια όταν και έλεγε ο ίδιος αλλά και «ανεπίσημοι» και «επίσημοι» «κύκλοι» του, (οι γλύφτες που τον περιβάλουν δηλαδή) πως «οταν ανέβουμε θα αλλάξουν όλα» και «κάντε υπομονή ενάμιση χρόνο» κλπ-κλπ «ηρωικά»,τα οποία θάφτηκαν κάτω από χώματα καθυστέρησης εξελίξεων (πολιτικών, ενδοποδοσφαιρικών, Ε? ΑΕικών,δικαστικών κλπ)

 

Οπότε,έτσι θα πορευτούμε ως το τέλος της σεζόν. Με τον ? ογιέτ να ψάχνει πως να ταιριάξει τους μέτριους ποδοσφαιριστές που διαθέτει σε μια αξιοπρεπή πορεία και την ? ΑΕ να βγάζει ανακοινώσεις κάθε λίγο. Ολοι μαζί ως που να έρθει ο Ιούνης να τελειώσει η περίοδος και κατόπιν,τον Οκτώβρη να έρθουν οι εκλογές της Ε? Ο,να μετρηθούν τα κουκιά και να βρεθούμε πάνω από την αρμάδα του Βαγγέλα, ο οποίος ευελπιστούμε (στην ? ΑΕ δηλαδή) να έχει πάρει πόδι,με τον ένα ή τον άλλον τρόπο.

 

Αυτά. Δεν φτάινε οι «διψασμένοι» οπαδοί που ανέμεναν την ολική ανατροπή στα πάντα από την πρώτη χρονιά.Φταίει ο προπέτης Μελισσανίδης που μιλαγε επανελημένως ο ίδιος για μια τέτοια. Τι να κάνει κι αυτός; Εχει μπερδευτεί.Μιλάει σαν να βρίσκεται στη δεκαετία του ’90 και πράττει σαν να βρίσκεται στη δεκαετία του ’60.

 

Το σύνδρομο του συνταξιούχου.Αντε να του εξηγήσεις του γέρου π.χ. τα capital controls, την ανάγκη για αγορές με P.O.S. και τα οφέλη από τα applications των I-phone. Χέσε μέσα. Λογικό είναι να θέλει τον δεκαπλάσιο χρόνο στην προσπάθεια του να αφομοιώσει. Και φυσικά άδικος κόπος.

Τι να κάνει και ο Μελισσανίδης λοιπόν.? εριμένει. ? ότε τις «αβάδιστες» κυβερνήσεις οι οποίες αλλάζουν κάθε τόσο και το μαθαίνει πάντα τελευταίος (δεν είναι και ο Κόκκαλης δα), πότε με τα νέα φρούτα που έχουν ξεπηδήσει τα τελευταία χρόνια στα χωράφια του ποδοσφαίρου και τα οποία δεν τα ελέγχει αφού δεν έχουν γκρίζους κροτάφους.

 

? εριμένει λοιπόν. Λογική και πρακτική η οποία έιναι ξένη προς αυτόν. Γι αυτό και δυσανασχετεί και αναγκάζεται να «μιλά» μέσω ανακοινώσεων. ? ου να την βρει την υπομονή και το πλάνο; Είναι σαν να ζητάς από ένα μπουλντόγκ να πλέξει σεμεδάκι με σταυροβελονιά. Είναι δυνατόν;

Αναμονή λοιπόν. 10 μήνες για να γίνουμε «χαλίφιδες» στη θέση του «χαλίφη» και λίγο λιγότεροι μήνες για να αρχίσει να στήνεται το εργοτάξιο στα «άγια χώματα».

 

 

 

*Χρησιμοποιησα το spoiler για το μεγαλο κειμενο,δεν εμφανιζεται το κειμενο μεσα στο spoiler παρα μονο ενα ασπρο φοντο.

Link to comment
Share on other sites

3 χρονια παιζει το πουλι του ο Μελισσανιδης, θα μπει κανας ? ατερας-Βαρδινογιαννης στον ? ΑΟ καμια ωρα και θα παρει Ε? Ο, SL, Eurogtoup, ΟΗΕ, μονος του σε ενα βραδυ και θα αναρωτιομαστε μετα "πως γκενεν αυτο" αγκαλιασμενοι με γαυρους και παοκτζηδες εναντια στην πρασινη παραγκα.

Link to comment
Share on other sites

Guest Saxon21

Συμφωνα με την Live Sport

 

«Εμείς θα φτιάξουμε το ποδόσφαιρο»

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης εμφανίζεται σίγουρος για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου και την αλλαγή στην Ε? Ο.

 

«Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το αίσχος. Εμείς θα φτιάξουμε το ποδόσφαιρο. Δεν είμαστε μόνο εγώ και ο Ιβάν. Και ο ? αναθηναϊκός όχι απλώς ασχολείται, αλλά καίγεται για την αλλαγή στην Ε? Ο. Είναι μαζί μας στην προσπάθεια να διώξουμε το σάπιο κατεστημένο. Μπορούμε να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο και θα το φτιάξουμε. Δεν είναι στόχος να αλλάξει ο χαλίφης, αλλά να φτιάξει επιτέλους το προϊόν, γιατί αυτή τη στιγμή προϊόν δεν υπάρχει. Το έχουν καταστρέψει. Δεν είναι δυνατό να διοικούν νεκροκεφαλές το ποδόσφαιρο».

 

Ο Μελισσανίδης, πρόσθεσε πως θα ήταν καλό και ο Ολυμπιακός να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους άλλους τρεις «μεγάλους».

«Θα ήταν το καλύτερο, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να καθόταν ο Μαρινάκης σε αυτό το τραπέζι. Γι’ αυτό εμείς θα φτιάξουμε το ποδόσφαιρο. Δεν πάει άλλο!», είπε, ενώ προανήγγειλλε «συνταρακτικές δικαστικές εξελίξεις».Όσον αφορά την ενίσχυση της ΑΕΚ, ο «Τίγρης» ανέφερε: 

«Έτσι όπως είναι το ποδόσφαιρο, και ολόκληρη την Μπαρτσελόνα να αγοράσω και να φέρω στην ΑΕΚ, πάλι πρωτάθλημα δεν θα πάρουμε».

Για τις διαιτητικές αποφάσεις τόνισε πως «δεν είναι δυνατό να μη δίνουν το πέναλτι στον Γιόχανσον και στον Ολυμπιακό να δίνουν πέναλτι και αποβολές που γελάνε και τα σκυλιά».

Τέλος, ο «Τίγρης» αναφέρθηκε και στο θέμα του γηπέδου λέγοντας: 

«Δεν υπάρχει περίπτωση να μη χτίσουμε το δικό μας σπίτι στο δικό μας οικόπεδο. Αυτό ας το πάρουν χαμπάρι όσοι προσπαθούν να μας βάλουν εμπόδια. Η ΑΕΚ έχει όλο το δίκιο με το μέρος της. ? ρέπει όμως να φτιάξουμε και το ποδόσφαιρο, γιατί με τη σημερινή κατάσταση της διαφθοράς και αναξιοπιστίας σε λίγο δεν θα πατάει κανείς στο γήπεδο, δεν θα ασχολείται κανένας».

 

http://www.novasports.gr/podosfairo/ellada/super-league/article/252871/emeis-tha-ftiaxoume-to-podosfairo/

 

? αραμενω συγκρατημενα αισιοδοξος..

post-14-14425775410211_thumb.gif

 

 
 
Link to comment
Share on other sites

Το βαζω εδω (γιατι εχει και τον Μελισσανιδη)

 

 

 

 

Έντονο ελληνικό «χρώμα» στο Top 100 των ισχυρότερων παραγόντων στην παγκόσμια ναυτιλία - Κορυφαίος Έλληνας και 4ος στη λίστα ο Γιάννης Αγγελικούσης - Μοναδική Ελληνίδα, στη 16η θέση συνολικά, η Αγγελική Φράγκου - Άνοδος 16 θέσεων για τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

 

Δυνατή είναι η παρουσία των Ελλήνων πλοιοκτητών, για μια ακόμη χρονιά, στο Top 100 των ισχυρότερων παραγόντων στην παγκόσμια ναυτιλία.

 

Τη λίστα συντάσσει η Lloyd’s List και σε αυτήν περιλαμβάνονται 13 ονόματα του ελληνικού εφοπλισμού. Υπάρχουν όμως ενδιαφέρουσες ανακατατάξεις μεταξύ των Ελλήνων.

 

Τη μεγαλύτερη άνοδο στη λίστα σημείωσαν ο ? ήτερ Γεωργιόπουλος, που κέρδισε 34 θέσεις και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που «σκαρφάλωσε» 16 θέσεις στη λίστα.

 

Εντύπωση προκαλεί η μεγάλη πτώση του ? έτρου ? αππά -από την 11η θέση που είχε το 2014, στην 31η το 2015.

 

Ο Γιάννης Αγγελικούσης είναι ο κορυφαίος από τους Έλληνες, χάνοντας όμως μία θέση, αφού είναι πέμπτος, ενώ πέρυσι ήταν 4ος.

 

Ακολουθούν:

 

- η Αγγελική Φράγκου της Navios στην 16η θέση από 15η πέρσι

 

- ο Γιώργος Οικονόμου στην 17η θέση από 21η πέρσι,

 

- ο Γιώργος ? ροκοπίου στην 18η θέση από 25η πέρσι,

 

- ο ? ήτερ Γ. Λιβανός, σταθερός στην 21η θέση

 

- ο ? έτρος ? αππάς, που έπεσε στην 31η θέση από την 11η πέρσι,

 

- ο Νικόλας Τσάκος ανέβηκε στην 45η θέση από 54 πέρσι,

 

- ο ? ήτερ Γεωργιόπουλος ανέβηκε εντυπωσιακά στην 47η θέση από την 83η το 2014,

 

- ο Θεόδωρος Βενιάμης, πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, παρέμεινε σταθερός στην 48η θέση,

 

- ο Κωστής Κωνσταντακόπουλος στην 52η θέση από 50η πέρσι,

 

- ο Ευάγγελος Μαρινάκης σημείωσε εντυπωσιακή άνοδο στην 65η θέση από την 81η το 2014,

 

- ο Σίμος ? αλιός στην 88η θέση από την 81η πέρσι και

 

- ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην 98η θέση, έναντι της 97ης πέρσι.

 

Στην κορυφή της λίστας βρίσκονται: στην πρώτη θέση οι τρεις μάνατζερ του ναυτιλιακού κολοσσού της Maersk, στη δεύτερη θέση ο υπουργός πετρελαίου της Σαουδικής Αραβίας, Ali- Al-Naimi, στην τρίτη θέση ο πρόεδρος του Ομίλου China Shipping, Xu Lirong, τέταρτος ο πλοιοκτήτης Τζoν Φρέντρικσεν, pου έχει δεξαμενόπλοια και πέμπτος ο Γιάννης Αγγελικούσης, ο οποίος στην ουσία είναι ο δεύτερος πλοιοκτήτης στον κόσμο, μετά τον Νορβηγό.

Link to comment
Share on other sites

Ο ? αππας επεσε λεει. Μολις 34 θεσεις πανω απο τον Μαρινακη.

 

Αααλλο φτωχαδακι αυτος.

Link to comment
Share on other sites

Ο ? αππας επεσε λεει. Μολις 34 θεσεις πανω απο τον Μαρινακη.

Αααλλο φτωχαδακι αυτος.

Στη φακή και στη λακερδα το εχει ριξει κι ο ? αππας.

Link to comment
Share on other sites

Ειναι λιγο περιεργη η λιστα. Δλδ δεν γινεται να συγκρινεις ενα πλοικτητη με εναν εφοπλιστη. Ειναι κατι το διαφορετικο.

Link to comment
Share on other sites

Ειναι λιγο περιεργη η λιστα. Δλδ δεν γινεται να συγκρινεις ενα πλοικτητη με εναν εφοπλιστη. Ειναι κατι το διαφορετικο.

Η σειρα δεν ειναι να την παιρνεις και πολυ σοβαρα.

 

Αλλα τα ονοματα που αναφερονται ειναι σιγουρα πανισχυρα.

 

Κι απο την μια βλεπεις Βαγγελα που εμφανιζεται πανισχυρος και εκει ΚΑΙ στην μπαλα.

 

Κι απο την αλλη βλεπεις Μελισσανιδη και ? αππα που στην μπαλα το παιζουν "δεν εχω" ή "τοσα μπορω" κλπ.

 

Εχουμε φαει μουντζα, το θεωρω δεδομενο πλεον...

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

? αντως ο Μελισσαν δεν εχει τα πολλα τα λελε απο τα καραβια. Εξ οσων γνωριζω εγω, τη ναυτιλιακη την τρεχει ο Γιωργος. ? ρομηθευτης πετρελαιου ειναι κυριως o Tiger με σταθμους και δεξαμενες. "Βενζινας" που ελεγε και μια ψυχη απ την Κυπρο καποτε.

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

Η βασικη επιχειρηση του Μελ ειναι οι σταθμοι εφοδιασμου καυσιμων.

 

Και ειναι επιχειρηματιας γενικοτερα και οχι μονο εφοπλιστης. Οχι οτι και οι αλλοι δεν εχουν αλλες επιχειρησεις βεβαια.

 

Υγ. Κωστα αυτο που υποννοεις για το ονομα δεν ισχυει. Ειπαμε, αλλαξαμε μονο ΑΦΜ οχι ονομα.

Γραφονται και τα 2 ("ΑΕΚ" ειναι ο διακριτικος τιτλος της εταιρειας ας πουμε).

Τσεκαρε το πχ κι εδω=> http://www.aek-live.gr/%25CE%25BA%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25AD%25CE%25B8%25CE%25B7%25CE%25BA%25CE%25B5-%25CE%25BF-%25CE%25B9%25CF%2583%25CE%25BF%25CE%25BB%25CE%25BF%25CE%25B3%25CE%25B9%25CF%2583%25CE%25BC%25CF%258C%25CF%2582-%25CE%25B5%25CE%25BA%25CE%25BA%25CE%25B1%25CE%25B8%25CE%25AC%25CF%2581%25CE%25B9%25CF%2583%25CE%25B7/

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξερω αν σας το βγαζει το παραπανω λινκ γιατι γραφω απο κινητο.

 

Τεσπα, το βρηκα οτι ετσι το εγραφαν και παλιοτερα.

Link to comment
Share on other sites

Αφου σε λεω βρηκα ενα σωρο link (ακομα κι απο εφημεριδα της κυβερνηση το 2012) που αναγραφεται ακριβως ετσι.

Link to comment
Share on other sites

  • George_D locked this topic
  • George_D locked and locked this topic
  • George_D featured this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×