Jump to content

Δημήτρης Μελισσανίδης


Guest ALati
 Share

Recommended Posts

αχ, τι ωραιο αυτο!! τωρα το ειδα!

απολαυστικο, ερεθιστικο!

Ειναι αληθεια? Μας περιμενουν τοσο καυλωτικες στιγμές?

? οσο μπορεις να μας φτιαξεις γαυρε μου αν θες...

Μονο εσυ!

Link to comment
Share on other sites

τον ήπιαμε??

 

 

Οταν σου λενε ολοι οι πατριαρχες του ρεπορταζ οτι "το ματς ειναι παρα πολυ δυσκολο γιατι η ομαδα ειναι ταραγμενη" και λοιπες παπαριες, σημαινει οτι κατεβαινεις για αξιοπρεπη ηττα. Ο δε Κετς θυμηθηκε οτι στο πρωταθλημα η ομδα ηταν για 3-4 γκολ στο ημιχρονο, ενω τοτε ειχε χαλασει τον κοσμο οτι μας αδικησε η ρουφιανα η διΑτησια. Απο κατι τετοια παιρνεις κλιμα και χαμπαρι τι ΑΕΚ θα δεις.

Link to comment
Share on other sites

 

Σίγουρα βήματα, ξεκάθαρο ποδοσφαιρικό σχέδιο, αποφυγή των λαθών του παρελθόντος και μια ΑΕΚ σε στέρεα θεμέλια υπόσχεται ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος μιλώντας στην εφημερίδα LIVE SPORT, τόνισε πως η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας ήταν μόνο η αρχή.

 

Ο «Τίγρης», μίλησε επίσης για την αντιπαλότητα του με τον Μαρινάκη, τη διαιτησία του τελικού ενώ για την προσπάθεια που γίνεται για κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο είπε πως γίνεται συνεχή προσπάθεια για “καθαρό ποδόσφαιρο χωρίς σκελετούς και απολιθώματα”.

 

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην εφημερίδα LIVE SPORT

 

Για την υπόσχεσή του μετά και την κατάκτηση του Κυπέλλου: «Εγώ το μόνο που υπόσχομαι είναι σίγουρα βήματα, ξεκάθαρο ποδοσφαιρικό σχέδιο, αποφυγή των λαθών του παρελθόντος και μία ΑΕΚ σε στέρεα θεμέλια. Ένα κλαμπ νοικοκυρεμένο, όπως είναι σήμερα η ΑΕΚ, με οργάνωση, χωρίς τις σπατάλες που τη βύθισαν και που σέβεται το κάθε ευρώ που μπαίνει στο ταμείο της. Και φυσικά συνεχή προσπάθεια για καθαρό ποδόσφαιρο χωρίς σκελετούς και απολιθώματα! Η προσπάθειά μας ξεκίνησε το 2013 και είχε ως πρώτο στόχο την επιστροφή της ομάδας εκεί που ανήκει. Το πετύχαμε και το γιορτάσαμε με τον πρώτο τίτλο. ? οτέ δεν υποσχεθήκαμε πράγματα που δεν μπορούσαμε να κάνουμε! Και φυσικά βρισκόμαστε στην αρχή! καμία ομάδα δεν φτιάχνεται σε μία μέρα. Τώρα ξεκινάμε για να δώσουμε χαρά σε έναν κόσμο που πέρασε πολλά και αξίζει τα πάντα! Και ένα Κύπελλο δεν αρκεί για να τον χορτάσει! Αυτός ο κόσμος πρέπει να είναι υπερήφανος, γιατί κράτησε όρθια την ΑΕΚ! Και η δική μας χαρά είναι τεράστια, γιατί είδαμε και πάλι αυτόν τον κόσμο ευτυχισμένο».

 

Για την ομιλία του στους παίκτες πριν τον τελικό: «Ένα πράγμα τους είπα. Ότι αυτά τα παιχνίδια δεν είναι συστήματα και τακτικές. Αυτά τα ματς θέλουν ψυχή. Όποιος έχει ψυχή, πάιζει. Όποιος δεν το πιστεύει, πάει σπίτι του. Τους είπα να "σφαχτούν" για τη νίκη. Και πρώτος να "σφαχτώ" εγώ! Αυτά τα παιδιά το πίστεψαν, απάντησαν και δικαιώθηκαν. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο μπάτζετ, νούμερα και αριθμοί. Το ποδόσφαιρο είναι καρδιά. Δεν κερδίζει η αλαζονεία. Κερδίζει η ψυχή και η πίστη».

 

Για το τέλος με τον ? ογιέτ και αν σκοπεύει να πείσει τον Μανωλά να παραμείνει στον πάγκο και τη νέα χρονιά: «Ο Στέλιος Μανωλάς είναι κομμάτι της ΑΕΚ. Ο Στέλιος Μανωλάς γνωρίζει και το έχει νιώσει το πόσο μεγάλη είναι αυτή η ομάδα. Αποτελεί σημαντικότατο στέλεχος αυτής της προσπάθειας. Ανήκει στην ΑΕΚ. Θα είναι πάντα στην ΑΕΚ. Αποτελεί μία τεράστια προσωπικότητα και έναν ταπεινό στρατιώτη την ίδια στιγμή. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε όταν είναι η ώρα. Η συνεργασία μας με τον ? ογιέτ τελείωσε, όταν έκανε το λάθος να μη σεβαστεί την ΑΕΚ».

 

Για τη διαιτησία του Σιδηρόπουλου στον τελικό: «Ο Σιδηρόπουλος είναι ένας από τους καλύτερους Έλληνες διαιτητές. Έκανε μία άψογη διαιτησία. 50-50, που τη χάρηκε όλη η Ελλάδα. Μίλησε κανείς; Με αυτές τις διαιτησίες θα επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα και αυτό λέμε από την πρώτη μέρα. Κανείς δεν μπορεί να μας κοροϊδεύει μπροστά στα μάτια μας. Κανείς δεν μπορεί να παίζει με τη νοημοσύνη του απλού φιλάθλου, όποια ομάδα κι αν υποστηρίζει. Είναι κακό, δηλαδή, που με δύο διαιτησίες 50-50 κερδίσαμε τον Ολυμπιακό δύο φορες;».

 

Για την αγωνιστική απραξία που είχε ο Ολυμπιακός την οποία και επικαλούνται οι «ερυθρόλευκοι» ως αιτία της ήττας: «Είναι δικό τους θέμα, ρωτήστε τους. ? ροσωπικά τις μεγάλες ομάδες τις σέβομαι και όταν η ομάδα μου τις κερδίζει και όταν χάνει. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και ισχυρός αντίπαλος. Εμείς τι φταίμε για τις αναβολές; Εμείς αλλάξαμε τη συμφωνία που είχε γίνει ανάμεσα σε Ε? Ο και πολιτεία για τους διαιτητές του τελικού; Οι χαμένοι από τις αναβολές είμαστε εμείς. Επικαλεστήκαμε εμείς ως άλλοθι το δικό μας πρόγραμμα που είναι εξοντωτικό; Το ποδόσφαιρο εκθέτει όσους τα θέλουν όλα δικά τους. Εμείς το μόνο που ζητήσαμε ήταν ισονομία στους όρους διεξαγωγής του τελικού. Το πετύχαμε και πήραμε το Κύπελλο».

 

Για το γεγονός πως ο Γκιρτζίκης δεν έδωσε ο ίδιος το τρόπαιο στον αρχηγό της ΑΕΚ: «Τα είπαμε αυτά! Από τη Θεία Δίκη δεν γλίτωσε ποτέ κανείς... Εμείς θέλαμε μόνο λιγάκι να γελάσει. Ένα χαμόγελο του ζητήσαμε μπροστά από την κούπα! Το ότι δεν πήραμε από τα δικά του χέρια, δεν μας έχει χαλάσει καθόλου! Απεναντίας αποτελεί διπλή χαρά».

 

Για το αν θεωρεί πως αυτό το Κύπελλο είναι μία προσωπική του νίκη επί του Μαρινάκη ή θεωρεί πως αποτελεί θρίαμβο της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού: «Δεν το σκέφτηκα καν αυτό που μου λέτε. Το ποδόσφαιρο δεν είναι του Μαρινάκη, του Αλαφούζου ή του Μελισσανίδη. Ούτε παίζει ο Μελισσανίδης με τον Μαρινάκη. ? ρέπει να είναι κάποιος πολύ κακομαθημένος για να το πιστεύει αυτό! Το ποδόσφαιρο είναι λαϊκό άθλημα που πρέπει να το απολαμβάνει ο κόσμος. Το ποδόσφαιρο ανήκει στους παίκτες και στους φιλάθλους. Εμείς είμαστε περαστικοί. Δεν μας ανήκει και αλίμονο σε αυτόν που θα πιστέψει ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι για να παίζει μόνος του. Εμείς έχουμε υποχρέωση να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο για να γυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα. Δεν αξίζουμε ως Έλληνες αυτό το ποδόσφαιρο και γι΄αυτό θα το αλλάξουμε».

 

Για το αν ο δήμαρχος της Ν. Φιλαδέλφειας πήρε το μήνυμα για το γήπεδο της ΑΕΚ από τον κόσμο που κατέκλεισε τους δρόμους προκειμένου να πανηγυρίσει την κατάκτηση του Κυπέλλου: «Η ΑΕΚ αντιπάλους δεν έχει. Το γήπεδο είναι έργο ιστορίας και ύπαρξης για την ομάδα μας και απαιτεί τη συνεργασία όλων. Η ΑΕΚ τους θέλει όλους μαζί, δεν απέκλεισε κανέναν. Ούτε καμία απάντηση θέλαμε να δώσουμε. Απλώς το Κύπελλο έπρεπε να περάσει από το σπίτι μας. Το Κύπελλο έπρεπε να περάσει από τον κόσμο που είδε τον τελικό εκεί που έχει δει την ΑΕΚ να μεγαλουργεί. ΚΑι που μετράει αντίστροφα για να τη δει πάλι εκεί».

Link to comment
Share on other sites

βαλε ρε καρμοιρη 5 χαρτια τι σου ζηταμε ?

 

με 5 χαρτια περνεις 6-7 παιχτες τουμπανο και του χρονου δεν θα μας πεφτει απο τις καυλες 

 

αντε μιζερε

Link to comment
Share on other sites

Τα έχει πει ο Ζαστρίσιαν.

Ο τύπος πουλάει πάγο σε Εσκιμώους και άμμο σε Βεδουίνους. 

Στην ίδια συνέντευξη λέει ότι τα μπάτζετ δεν παίζουν μπάλα, αλλά λέει και καυλερά στο τέλος ότι το κύπελλο έπρεπε να πάει εκεί που μεγαλούργησε η ΑΕΚ. 

? ιασ' το αυτ΄γο και κούρευτω δηλαδή. 

Link to comment
Share on other sites

Guest doc.geo21

Είστε στενός συνεργάτης και καθημερινός συνομιλητής του Δημήτρη Μελισσανίδη. Γνωρίζετε κάτι για την επόμενη ημέρα της ΑΕΚ;

"Μιλούσα μέρες πριν από τον αγώνα μαζί του και ψύχραιμα τον είδα ότι σχεδίαζε τα επόμενα βήματα της ομάδας. Είχε στο νου του βέβαια να μην αγχωθούν οι παίκτες ενόψει του τελικού, αλλά και να μείνουν ενθουσιασμένοι. Τελικά το πέτυχε, τα κατάφερε. Τα επόμενα βήματα είναι κάτι που, ίσως, δεν είναι εύκολο να τα αντιληφθεί ο καθένας, αν δεν έχει δει πώς εργάζεται και ενεργεί ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Όλα τα επόμενα βήματα είναι πολύ καλά σχεδιασμένα, με μεγάλη ψυχραιμία και αντικειμενικότητα.

Εκεί κάνουμε στην άκρη τον ενθουσιασμό και η εκτίμησή μου είναι ότι όλος ο σχεδιασμός που αφορά το γήπεδο και, παράλληλα, το χτίσιμο ομάδας ευρωπαϊκών προδιαγραφών, θα τον δούμε μέσα στα επόμενα τρία χρόνια ολοκληρωμένο. Με δικό μας γήπεδο, που θα το έχουμε ζεστάνει ως έδρα, για να μπορούν και οι ποδοσφαιριστές και οι οπαδοί να μην αισθάνονται ξανά πρόσφυγες. Όταν ο χώρος ζεσταθεί με την παρουσία των ΑΕΚτζήδων, μετά τον πρώτο χρόνο δηλαδή, θα αρχίσει να λάμπει δυνατά το άστρο της ΑΕΚ. Και δεν αναφέρομαι μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ θα γίνει μία ομάδα που θα κάνει υπερήφανο κάθε Έλληνα. Είναι περισσότερο από βέβαιο ότι τα επόμενα χρόνια η ΑΕΚ θα καθίσει στο βάθρο των πολύ νοικοκυρεμένων και σημαντικών ομάδων της Ευρώπης".

 

TIΓΡΑΡΟΣ ΡΕΕΕΕ !!

 

θα μας βγει η ψυχή στην υπομονή

αλλά όλα θα γίνουν στο τέλος όπως τα έχει σχεδιάσει!

Link to comment
Share on other sites

Δεν μπορώ να τον κράξω όταν φέτος έρχεται από Β πηδάει ΟΣΦ? , ? ΑΟ και ? ΑΟΚ στο πρωτάθλημα στην έδρα του και σηκώνει Κύπελλο απέναντι στον Γαύρο. Αν έρχονται κούπες εγώ είμαι ΟΚ.. Για φέτος λοιπόν είμαι πλήρης.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Εγω τα εχω γραψει. ? ρεπει να εχει μπει με ορκο οτι δεν θα βαλει ευρω στο αγωνιστικο τμημα. Μονο στο γηπεδο αν κι εφοσον χρειαστει.

 

Οποτε μην τρεφομαστε με αυταπατες. Στο ιδιο στυλ θα συνεχισουμε.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Καλά όλα αυτά, αλλά πότε θα στελεχώσει το τεχνικό επιτελείο με ικανούς ανθρώπους και πότε θα δούμε επιτέλους αγωνιστικό πλάνο; Στα άλλα να κάνει ό,τι θέλει, δεν με ενδιαφέρει αν δε βάλει ούτε σεντ από την τσέπη του.

Link to comment
Share on other sites

Καλά όλα αυτά, αλλά πότε θα στελεχώσει το τεχνικό επιτελείο με ικανούς ανθρώπους και πότε θα δούμε επιτέλους αγωνιστικό πλάνο; Στα άλλα να κάνει ό,τι θέλει, δεν με ενδιαφέρει αν δε βάλει ούτε σεντ από την τσέπη του.

Μπινές-Μπαρτόλο-Μιλοβάνοβιτς=Εγγύηση για το μέλλον. :lol:

Link to comment
Share on other sites

Η έννοια του σοβαρού κλαμπ όμως δεν περιορίζεται σε εμπορικές φάτσες, μοντέρνο ντιζάιν σε φανέλες και εκδηλώσεις και θεόμουνα να φωτογραφίζονται στα επίσημα.

Γιατί μπορεί πράγματι το 2004 να έγιναν κάποια πράγματα στην κατεύθυνση του σοβαρού κλαμπ, αλλά έγιναν και κινήσεις σε απολύτως λανθασμένη κατεύθυνση.

Επίσης, έχει τρομερή σημασία ο χώρος στον οποίο κινείται μία εταιρία. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο ας πούμε, κάτσε φτιάξε όσο σοβαρό κλαμπ θες. Με διασυνδέσεις, με εμπορικότητα, με μάρκετινγκ, με ότι θες... Στο τέλος πάντα οι κυρ Σάββες, οι Γκιρτζίκηδες και οι Καραπαπάδες θα κερδάνε. Γιατί η ΑΕΚ δεν απείλησε στιγμή τον Ολυμπιακό. ? άντα σε απόσταση ασφαλείας έπαιζε. Το πρόβλημα είναι ότι στο τέλος ο κόσμος κουράζεται, γιατί τι να το κάνει ο άλλος αν έχει σοβαρό κλαμπ αλλά βγαίνει πάντα δεύτερος. Είναι σαν τον μαλάκα που διαβάζει σαν πούστης και στο τέλος παίρνει 16. Κάποτε θες να δεις και αποτέλεσμα.

 

Στο ελληνικό ποδόσφαιρο (δυστυχώς) περισσότερη σημασία έχει να σε φοβηθούν, παρά το να είσαι σοβαρός κι ωραίος. Θα ήταν πράγματι ιδανικό να είχες τον Μελισσανίδη φίλαθλο και το Νικολαϊδη πρόεδρο. 2 σε 1. Τσαμπουκάς κι εμπορικότητα. Σαμπού και κοντίσιονερ. Αλλά δεν γίνεται.

Link to comment
Share on other sites

Το 2004 δεν ησουν σοβαρο κλαμπ. Σοβαρη βιτρινα κι απο μεσα αχρηστος ησουν.

 

Τεσπα συμφωνω με Σταυρο.

 

Εχω ξαναπει, η ΑΕΚ δεν χρειαζεται 2004 (απο την πολλη φλωρια ο Ντεμης δεν σηκωσε ουτε κουπα του καφε), Μελισσανιδη με εστω μια υποφερτη επενδυση θελει.

 

Αλλα δεν...

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×