Jump to content

Recommended Posts

Το προβλημα Σπυρο θεωρω οτι ειναι το γεγονος οτι θελουν να δωσουν ενα μεγαλο (για τα δεδομενα του οργανισμου) ποσο σε εναν παικτη που δεν θα σε βοηθησει σε κανεναν τομεα του παιχνιδιου. Τακτικα κακιστος. Στα στημενα δεν εχει ιδεα τι πρεπει να κανει. Επιθετικα κατω του μετριου. Για ποιον λογο να παρεις εναν τετοιο παικτη στα 24-25 του χρονια; Καλυτερα πχ. να κρατησεις αυτο το 1εκ και να το προσθεσεις στην προσφορα που θα κανεις για τον Αραουχο το καλοκαιρι ή για ενα εξτρεμ με ντριπλα που θα εχει το 1 με 1 και θα μπορει να παιξει το 1-2 για να ανοιξει αμυνες. Το να παρεις τον Αλεφ δεν μου λεει απολυτως τιποτα.

Link to comment
Share on other sites

η πρωτη αντιδραση λοιπον απο την ΠΑΕ μεσω των  ΜΜΕ ειναι η σκεψη να παρει τον Αλεφ με 1 εκ. ευρω, αντι για 1,8 που ειχαν συμφωνησει.

ΑΥΤΟ αποφασισαν να βγαλουν πρωτο στη φορα, απεναντι στον καταταλαιπωρημενο κοσμο, με την υποσημειωση μαλιστα οτι αν ειναι ετσι δεν κινουνται για αλλον χαφ.

μιλαμε τωρα για τον παικτη που στο πολ για βασικοι που κανουμε εδω μεσα, ως τωρα εχει 0/27 για βασικος και 22/27 για πουλο (ουτε καν παγκο).

και σκεφτονται αυτος να αποκτηθει και να γινει η 2η μεγαλυτερη μεταγραφη της εποχης Δημητρη Τιγρη, μετα τον Λιβαγια.

 

Link to comment
Share on other sites

Το πρόβλημα είναι ότι αυτο το 1 εκατομμυριο που θα δωσεις στην Μπράγκα θα μπορούσες να το δώσεις σε συμβόλαιο για ελεύθερο ποδοσφαιριστή παιχταρά 25-30 ετών για διετές συμβόλαιο. Απο τη στιγμή που δεν έχεις τις άκρες να πουλήσεις το να αγοράζεις παίχτες με "μεταπωλιτική αξία" είναι μία τρύπα στο νερό.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Δεν ειναι κακη κινηση ο Αλεφ,

εχει καλα στοιχεια, μπορει να γινει καλος ποδοσφαιριστης, ισως και πολυ καλος για Σουπερλιγκ.

Το θεμα ειναι οτι δεν ειναι, και αν θεωρειται για χαφ πυλωνας της ομαδας,

θα εχει θεμα και η ομαδα και αυτος λογικα.

Ειναι παικτης που μπορει να δωσει 15 ματς βασικος 15 ματς αλλαγη,

και να προσφερει,

αλλα η ομαδα χρειαζεται τον 1 απο τους 3 καλυτερους της σε αυτη τη θεση.

 

Πρεπει να κινηθουμε για παικτη των 600-800κ στα χαφ,

σε ηλικιες 24-26 με καποια παρουσια εστω και μετρια,

σε πρωταθλημα Αγγλιας/Ισπανιας/Γερμανιας/Ιταλιας.

 

Link to comment
Share on other sites

Ρε εσύ είχες τον Γιόχανσον που κατάπινε μόνος του το κέντρο του κάθε αντιπάλου και θα δώσεις 1μ για παίκτη φάντασμα ? Δώσε αλλο 1 και φέρε ζουκουλίνι αφού το δίκτυο μας τελειώνει στους πρώην.

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

κανουμε οικονομια στους Γιοχανσον και στους Λαμπροπουλους και σκορπαμε τα τριπλα στους Αλεφ και στους Οικονομου.

 

ο περιπτερας που εχω στην γειτονια καλυτερη διαχειριση θα εκανε.

Link to comment
Share on other sites

Guest XAMΠOΣ
On 5/5/2019 at 9:08 PM, Hades said:

Η εικόνα των τελευταίων αγώνων δείχνει ότι η ομάδα δε χρειάζεται ιδιαίτερη ενίσχυση. Φέρτε μονο βρανιες 

??

Link to comment
Share on other sites

Guest Fadrhonc21

Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι ο Αλεφ ηταν ισως το καλυτερο σου χαφ για φετος.

Λυμπε προχωρα με Αλεφαρο και θα κανω κωλοτουμπα και θα σκασω 50 ευρω για φανελα του. Χαλαλι για τον παικταρα.

Link to comment
Share on other sites

Ελευθερος και ο Κουλιμπαλι απο Παναθηναικο.

Καποιος ειχε γραψει κατι σχετικο. Βρε λετε να ερθει συμφωνα με το ''Παναθηναικο προτυπο'' που μας αρεσει;

Edited by Aussie
Link to comment
Share on other sites

Σιμοες-Γαλανοπουλος(Μοραν)-Αλεφ-Κριστιτσιτς-Σαμπανατζοβιτς τα χαφ δηλαδη για του χρονου. 

Αρα πας παλι για βασικο διδυμο Σιμοες-Κριστιτσιτς, το οποιο βεβαια διδυμο τα αναπληρωματικα χαφ του ΠΑΟΚ στον τελικο το καταπιανε.

Ελα νταξει, βαρεθηκα...

Link to comment
Share on other sites

Guest XAMΠOΣ

Με αυτου του βεληνεκους παιχτες και του χρονου περιμενετε να αλλαξει κατι του χρονου ?

Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, AlexKR21 said:

Σιμοες-Γαλανοπουλος(Μοραν)-Αλεφ-Κριστιτσιτς-Σαμπανατζοβιτς τα χαφ δηλαδη για του χρονου. 

Αρα πας παλι για βασικο διδυμο Σιμοες-Κριστιτσιτς, το οποιο βεβαια διδυμο τα αναπληρωματικα χαφ του ΠΑΟΚ στον τελικο το καταπιανε.

Ελα νταξει, βαρεθηκα...

 

Αυτό πήγαινα να γράψω , στους βου παίζει να φύγει ο Κάνιας και ξέρουν οτι θα φέρουν καλύτερο .. Αλλά εμείς έχουμε λύμπε που βλέπει μπροστά και θα τους χτυπήσουμε με τον Αλεφ.. Μας κάνουν πλάκα δεν εξηγείτε αλλιώς

Link to comment
Share on other sites

ενας συνδυασμος αφραγκιας και ανικανοτητας που μαλλον δεν εχει ξαναυπαρξει ετσι συνδυαστικα με αλλη διοικηση, ουτε καν στην καταταλαιπωρημενη ΑΕΚ.

και μην πει κανεις οτι οκ, αλλα δεν εχουμε χρεη (πραγμα οχι σιγουρο), γιατι με πεσαδες κι εγω τα σβηνω τα χρεη.

 

ειπαμε βεβαια, μπορει να ειναι και το φετινο  κουτοπονηρο "κολπο". να γινουν πρωτα ολες οι μαλακιες και τον Σεπτεμβριο να απολυθει ο Λυμπε για να βρεθει ο φταιχτης και να κερδισουμε ως διοικηση και αλλους μηνες (μεχρι την κορδελα στο γηπεδο παντα).

εγω ηλπιζα οτι θα προσπαθησουν να κοροιδεψουν με καπως πιο επωφελη για την ομαδα τροπο, αλλα και μονο που κραταει τον Λυμπε, ουτε καν αυτο δεν βλεπω.

ξαναλεω, ολα καταπινονται, αλλα οταν το αφεντικο θελει να κοροδεψει, δεν καταπινεται με τιποτα.

Link to comment
Share on other sites

Εντείνει τις προσπάθειες για τον Αραούχο η ΑΕΚ
enwsi.gr  14/05/2019 14:30 4 Σχόλια

Ποια είναι τα δεδομένα στην περίπτωση του «Τσίνο»


Στην ΑΕΚ «τρέχουν» ήδη τον μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει της νέας χρονιάς.


 
Οι άνθρωποι της Ενωσης έχουν φυσικά στο πλάνο τους και κάποιες… γνώριμες περιπτώσεις. Μία από αυτές είναι εκείνη του Σέρχιο Αραούχο, με τον οποίο διατηρούν διαρκώς μια ανοικτή γραμμή επικοινωνίας, όπως και με τον πατριό και ατζέντη του, αλλά και με τη Λας Πάλμας, στην οποία ανήκει.

Ως γνωστόν, ο Αργεντινός επιθετικός επιθυμεί την επιστροφή του στους «κιτρινόμαυρους» και η αλήθεια είναι ότι ΑΕΚ έχει εντείνει τις επαφές μαζί του το τελευταίο διάστημα, προσπαθώντας να τα βρει με τον «Τσίνο» και στο οικονομικό κομμάτι. Ως γνωστόν, οι αποδοχές του 27χρονου στο νέο συμβόλαιο που υπέγραψε με την ομάδα των Κανάριων Νήσων ξεπερνούσε το 1 εκατ. ευρώ.

Οπως αναφέρει το gazzetta.gr, οι άνθρωποι της ΑΕΚ δείχνουν αποφασισμένοι να επιτευχθεί συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, ώστε να έχουν ένα… δυνατό χαρτί, προκειμένου να πιέσουν τον πρόεδρο της ισπανικής ομάδας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ. Εξάλλου, ο ισχυρός άνδρας της Λας Πάλμας, συζητάει μονάχα ενδεχόμενη πώληση του Σέρχιο στην τιμή που θέλει εκείνος.


 
Έτσι στην ΑΕΚ, με σύμμαχο τον Αραούχο που θέλει να επιστρέψει στην Ένωση, σχεδιάζουν να ξεκινήσουν συζητήσεις με τη Λας Πάλμας, έχοντας ως βάση είτε τον δανεισμό του παίκτη, αλλά με προκαθορισμένη οψιόν αγοράς αυτή τη φορά, είτε ακόμα την άμεση αγορά του! Στην ΑΕΚ, σε περίπτωση που κατάφερναν να επιτύχουν έναν νέο δανεισμό του «Τσινο», στοχεύουν στην τοποθέτηση οψιόν προκειμένου να ορίζουν εκείνοι την μονιμοποίηση του Αραούχο στο κιτρινόμαυρο ρόστερ και να αποφύγουν ό,τι συνέβη τις προηγούμενες φορές που έπρεπε να ανοίξει νέος κύκλων επαφών με τη Λας Πάλμας. Όσον αφορά την περίπτωση της άμεσης αγοράς, εδώ εξαρτάται και από τα ποσά που θα αξιώσει η ισπανική ομάδα και την αντίδρασή της σε μια προσφορά της ΑΕΚ που θα αφορούσε για παράδειγμα συνιδιοκτησία του ποδοσφαιριστή, παρά το γεγονός ότι ο Ραμίρεθ είχε δηλώσει αντίθετος προς αυτό.

Η ισπανική ομάδα γνωρίζει καλά πλέον πως δεν δύναται με τη σεζόν που έχει κάνει ο Αργεντινός επιθετικός να αξιώνει τρελά λεφτά! Τραυματισμός, κακή πορεία, παραμονή στη δεύτερη κατηγορία, οικονομικά ζητήματα στον σύλλογο, συνθέτουν την εικόνα για οποιαδήποτε περίπτωση πώλησης παίκτη και είναι στοιχεία που ρίχνουν αυτόματα τις απαιτήσεις. Η Λας Πάλμας θα ήθελε πώληση πακέτο στην Ελλάδα των Ματέο Γκαρσία και Αραούχο με ένα ποσό κοντά στα 6 εκατ. ευρώ. Κάτι τέτοιο είναι δύσκολο όμως διότι θα πρέπει να συνηγορούν και οι ποδοσφαιριστές και ο «Τσίνο» στη χώρα μας θέλει να γυρίσει στην Αθήνα και την ΑΕΚ. Δεν έχει ακόμη τουλάχιστον δεύτερες σκέψεις για αυτό! Το βασικό πάντως είναι για την Ένωση η επίτευξη συμφωνίας σε οικονομικό επίπεδο με τον ίδιο τον Αργεντινό επιθετικό. Αυτό θα ξεκλείδωνε ένα σημαντικό κομμάτι της υπόθεσης και θα την έβαζε σε έναν πολύ καλό δρόμο προκειμένου στη συνέχεια ΑΕΚ και Αραούχο να στρέφονταν στη Λας Πάλμας για να ολοκληρώσουν το deal.

Enwsi.gr

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Aνοιγεις νετ, βλεπεις Μελ στα Σπατα, εξελιξεις, το παιρνει πανω του ο Τιγρης, λες ας πατησω το κλικ.

 

Ε, βασικα κοινοτυπιες, μενουν ολοι κι οποιος θελει να φυγει να φερει προταση αλλιως προπονηση στα μπετα του Ρεντη.

 

Και μετα διαβαζεις αρθρο Τασου Τσαταλη.

 

Το οποιο ειναι σε φαση ''αρσενικε ετεροφυλοφιλε οπαδε της ΑΕΚ, ειχες ποτε την απορια πως νιωθει μια γκομενα που σου εκατσε μπας και σε ψησει για σχεση, που σου εκανε ολα τα γουστα ειτε απο ερωτα ειτε απο απελπισια, που δεχτηκε την πρωτεινη σου στο προσωπο, που ενιωσε αβοηθητη με τα μαλλια της να κολλουν και τα μισοκλειστα ματια της να τσουζουν, γονατισμενη στο πατωμα με τις αρθρωσεις της να πονουν? Σκεφτηκες ποτε πως ενιωσε αυτη η κοπελα οταν φορεσες το παντελονι σου αμεσως κι εφυγες σαν το ληστη, παρατωντας την ξεκρεμαστη, χωρις καν να της προσφερεις ενα χαρτομαντηλο να σκουπισει τα αποβλητα σου απο το προσωπο της? Δεν το σκεφτηκες,ε? Ε, παρε μια ιδεα, γουρουνι''

Link to comment
Share on other sites

Σύμφωνα με τον Κετσετζόγλου το μεσημέρι, ο Ουζουνίδης αναμείχθηκε ενεργά στις μεταγραφές(γνωστό) και προέκρινε την περίπτωση του Οικονόμου παίρνοντας το πάνω του σχεδόν με τσαμπουκά ενώ παρότι ο Μπουργκι ήταν στα πρόθυρα να αγωνιστεί στην ΑΕΚ θεώρησε ότι δεν θα μπορεί ο ποδοσφαιριστής αυτός να αποδώσει καλά σε κάποια εκτός έδρας παιχνίδια καθώς και καλά θα υπέφερε από κλωτσιές αντιπάλων κλπ. και επέμεινε στον Μπογέ.
Τέλος και ορθώς επέμεινε στον Πόνσε.

 

Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, Bluesman said:

Σύμφωνα με τον Κετσετζόγλου το μεσημέρι, ο Ουζουνίδης αναμείχθηκε ενεργά στις μεταγραφές(γνωστό) και προέκρινε την περίπτωση του Οικονόμου παίρνοντας το πάνω του σχεδόν με τσαμπουκά ενώ παρότι ο Μπουργκι ήταν στα πρόθυρα να αγωνιστεί στην ΑΕΚ θεώρησε ότι δεν θα μπορεί ο ποδοσφαιριστής αυτός να αποδώσει καλά σε κάποια εκτός έδρας παιχνίδια καθώς και καλά θα υπέφερε από κλωτσιές αντιπάλων κλπ. και επέμεινε στον Μπογέ.
Τέλος και ορθώς επέμεινε στον Πόνσε.

Ο Ουζουνίδης (δεν έχω καμιά διάθεση να τον υπερασπιστώ) ήταν και αυτός που επέβαλε με... τσαμπουκά την άσκηση της ρήτρας του ΔΑΝΕΙΚΟΥ Οικονόμου τέλη Νοέμβρη;

Δεν γαμιόμαστε λέω γω;

Επέμεινε στον Μπογέ και τον έβαζε 3' στο CL ή μόλις τρώγαμε γκολ ο Σαχλαμαρίνος. Που να μην επέμενε κιόλας...

Στο μεταξύ διαφωνώ πως ορθώς επέμεινε στον Πόνσε. Η ομάδα χρειάζεται άλλου τύπου φορ όπως είναι το ρόστερ της αλλά τέλος πάντων, τουλάχιστον παστέλωσε το παιδί αυτό και δεν μας πέρασε ακόμα και ο Παναθηναϊκός.

Φέτος μας λένε για τον Ουζουνίδη που απαιτούσε και έκοβε παίχτες.

Του χρόνου θα μας λένε για τον Χιμένεθ που δεν απαιτούσε και δεν έκοβε παίχτες.

Link to comment
Share on other sites

Μέχρι και μένα που μαρεσει ο άλεφ μου φάίνεται κακή κίνηση. Η μόνη λογική που βλέπω είναι να το πάει για 4 3 3 βασικό σχηματισμό, το θέμα είναι ότι 3 στα τοπ 5 συμβόλαια δεν είναι για 4 3 3 (αντε πες ίσως Λιβάγια)

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Δεν λένε ψέματα. Τα γράφαμε και εμείς πως ο Μανόλο είναι βολικός.

Π.χ. ο Μαϊστο του έφερε ετσιθελικά σχεδόν Λιβάγια(ήθελε άλλον τύπο επιθετικού), Τσόσιτς αντί Βαλιέντε, Τρίστασον αντί του φθηνού επίσης Ρομέρο κλπ.

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×