Jump to content

Recommended Posts

Αλλάζει θέση

Εχει ακουστεί εδώ και κάμποσο καιρό, αλλά, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, χθες στις συζητήσεις για τα αγωνιστικά στην ΑΕΚ επιβεβαιώθηκε. Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει σκοπό να μετατρέψει σε δεξί μπακ χαφ τον Βίκτωρα Κλωναρίδη. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα είναι αποφασισμένος, που δεν θέλει αντικατάσταση του Γκάλο! Ο παίκτης το γνωρίζει επίσης εδώ και καιρό, φυσικά από τον ίδιο τον προπονητή του.

Τ.Τ.

 

 

Δεν τον βλέπει

Με δεδομένο πως έχει σκοπό να δουλέψει τον Κλωναρίδη για δεξί μπακ χαφ κι επειδή θέλει κι ακόμη έναν επιθετικό για τη δεξιά πλευρά, ο Μανόλο Χιμένεθ δεν είναι «ζεστός» για επιστροφή του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου στην ΑΕΚ από τη Λαμία που παίζει δανεικός την τελευταία τριετία. Δύσκολα θα στεριώσει, ακόμη κι αν πάρει μέρος στην καλοκαιρινή προετοιμασία.

Τ.Τ.

 

 

https://www.efsyn.gr/athlitismos/apodytiria/195427_misologa-sti-thessaloniki

Link to comment
Share on other sites

Guest Fadrhonc21

Διάβασα σωστά; Το 1m για τον Άλεφ είναι για το 50% του; ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΛΥΜΠΕ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΡΕ. 100% 1.8, 50% 1m. Ή το 1.8 ήταν για το 50% και τρώγαμε λε σανό;

Link to comment
Share on other sites

Mε βαση τη λοιπη οικονομικη πολιτικη του τυπου ''δεν δινω αλλα 50χιλιαρικα στον mvp του  πρωταθληματος'', αν κρατησουν τον Αλεφ με αυτα τα λεφτα, μπορουμε να υποθεσουμε οτι τα λεφτα για Αλεφ, Σαμπανατζοβιτς και Οικονομου πηγαν στον ''κουμπαρα του γηπεδου'' ή γραφω κακιες?

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Λοιπον. Επειδη δυστυχως για καποια τζιμανια μαλακες ΔΕΝ ειμαστε ας δουμε λιγο τα δεδομενα:

Η ΑΕΚ αυτη τη στιγμη εχει 8,1 εκατ. wage budget. 

Παμε τωρα να δουμε το πραγματικο νουμερο:

1. Γκαλο out - 240k

2. Λαμπροπουλος out - 180k

3. Μπογε out - 550k

4. Πονσε out - 600k

Ειμαστε ηδη στο μειον 1,57

Η διοικηση θελει να σφουγγαρισει: Γιαννιωτα, Μοραν, Γιακουμη, Λιβαγια, Τσοσιτς. Οι δυο τελευταιοι με τιμημα κιολας.

Αυτοι μας κανουν στη σουμα 1,75

Το ολον 3,32. 

Αυτη τη στιγμη λοιπον ιδανικα ξεκινας απο 4,78 (Ατρομητος με τα ολα του) και προσθετεις:

1. Ντελετιτς (180)

2. Σαμπανε (90)

3. Αθανασιαδη (60)

4. Μπουζουλατζιτς (120)

Δηλαδη 450 χιλιαρικα ολοι μαζι.

Εισαι στο 5,23 και εχεις Βρανιες (400), Αραουχο (800) -> 6,4

Αυτα ειναι τα νουμερα και αυτη ειναι ολη η ιστορια. Στην καλυτερη των περιπτωσεων η ΑΕΚ θα παει με 8 εκατ. μισθους του χρονου. Γελαει ο κοσμος; Γελαει. Θα κανει υπερβαση η συγκεκριμενη ομαδα; Θα κανει. Θα σιχτιριζει ο Νικος; Θα σιχτιριζει. Τι σε σωζει; Οτι θα υπαρχει τρελος ανταγωνισμος Βαγγελη/Ιβαν και θα ερχεσαι σαν αουτσαιντερ εσυ μηπως στην τουρλα καταφερεις και κανεις πρωταθλητισμο. Τι δεν σε σωζει; Να κανει ο Αραουχο που στηριζεις ολη τη χρονια, μια σεζον οπως αυτες που κανει στην Ισπανια. Δηλαδη να ειναι ο εαυτος του.

Να πω οτι ερχεται και ο Ματσις που θελει ο Μπουκοφσκι; Να ερθει και ο Ματσις. Να πουληθει και ο Μπακακης που ψαχνεται; Να πουληθει. Να πουληθουν και οι Μπαρκας-Γαλανο που παρακαλαει ο Μελισσανιδης; Να πουληθουν. Αν ομως δεν πουληθουν η ΑΕΚ θα παει με:

Μπαρκα - Μπακακη, Τσιγκρινσκι, Βρανιες, Χουλτ - Σιμοες, Κρστιτσιτς, Μανταλο - Ντελετιτς, Ματσιτς, Αραουχο

Αυτη ειναι η ομαδα και μην εχετε αυταπατες. Θα υπαρχουν και πολλοι για το ροτεησον, οι γνωστοι Αλεφ, Αλμπανης, Μπακασετας κλπ. 

Αν εσεις αυτην την ομαδα την πιστευετε για πρωταθλητρια με καθοδηγητη το Χιμενεθ, ειναι δικαιωμα σας. Η γνωμη η δικη μου ειναι οτι αυτη η ομαδα θα ξαναβγει τριτη. Μπορει οχι με τον τραγικο απολογισμο του μειον 23 απο την κορυφη, αλλα τριτη. Γιατι και ο Ολυμπιακος και ο ΠΑΟΚ θα ειναι καλυτεροι απο σενα. Ειτε εχεις ειτε δεν εχεις την ΚΕΔ. Αδιαδορη ειναι η ΚΕΔ οταν εχεις 2/3 χαφ το Σιμοες και το Μανταλο και ο τριτος ειναι ο "αδειος" Κρστιτσιτς. 

Τι μενει; Τιποτα. Το κακο εχει ηδη γινει απο τη στιγμη α) που ανανεωσες το Σιμοες και β) εχεις ανακηρυξει ηγετη της ομαδας το Μανταλο. Τα υπολοιπα ειναι λογικα ρισκα (πχ Αραουχο) ή αποτυχημενες εμπνευσεις/εκτιμησεις (πχ Αλεφ αν κανουν τη μαλακια και πληρωσουν να τον κλεισουν) ή σταυροκοπηματα (να σου ξαναπαιξει ο δανεικος Βρανιες και να μην σου τραυματιζεται ο Ουκρανος).

Τι κανουμε εμεις; Ξανα τιποτα. Δεν υπαρχει λογικη στο προτζεκτ και δεν μαζευεται αυτο το πραγμα με μπαλωματα ή παυσιπονα. Η ομαδα αυτη ειτε αποδομειται και φτιαχνεται απο την αρχη ειτε μας παιρνει μαζι στο χασμουρητο. Μεση λυση δεν υπαρχει. Απο τη στιγμη που οι Σιμοες ειδαν οτι οσο κι αν σκιζονται λεφτα δεν παιρνουνε, δεν ξανασκιζονται τοσο. Απλα ειναι τα πραγματα.

Η ομαδα για να στρωσει θελει 3 συμβολαιαρες του εκατομμυριου σε καθε γραμμη. Αυτα τα νουμερα δεν θα τα δουμε ποτέ διοτι ο Προεδρος δεν τα εγκρινει. Αρα κακως ασχολουμεθα, τουλαχιστον φανατικα με αυτο το πραγμα. Θα γινουμε μπουρδελο το καλοκαιρι ετσι και στραβωσει η προκριση στους ομιλους του Γιουροπα, θα φυγει ο Λυμπεροπουλος και τα γνωστα. Στο καλο σεναριο θα κανεις πρωταθλητισμο και θα βγεις τριτος με μικρη διαφορα.

Over & out.

  • Δικεφαλάκι 4
Link to comment
Share on other sites

Guest Fadrhonc21

Δηλαδή ο Μπουζουλατζιτς θεωρείται κλεισμένος;
Δεν μπορεί πάντως να πάει η ομάδα με μοναδικό φορ τον Αραούχο, που δεν είναι και φορ τύπου Πόνσε κιόλας. Ο Μάνταλος είναι τσακωμένος με το τέρμα, οπότε άντε να βρεις τα γκολ του Λιβάγια. Καλά για τα γκολ του Λάζαρου φέξε μου και γλίστρησα, οπότε παρότι η ομάδα φαίνεται η ίδια με την ομάδα πριν 2 χρόνια, θα συμφωνήσω ότι ταβάνι της θα είναι η 3η θέση.

Link to comment
Share on other sites

Γιατι ρε συ @Fadrhonc21 αντικατασταθηκε κανενας κανονικα απ αυτους που φυγανε διαχρονικα; Ουτε καν ο Μπαρμποσα δεν αντικατασταθηκε και μου λες για Λαζαρο, Γιοχανσον και Λιβαγια; Εδω οι ανθρωποι φερανε αντι-Βρανιες τον Οικονομου κι εσυ μου λες για ποδοσφαιρικη λογικη και "δεν ειναι ιδια φορ ο Πονσε με τον Τσινο"; Εδω μεχρι προχτες διαβαζαμε αρκουδες οτι "παλευει για τον Πονσε η ΑΕΚ και δεν ειναι προβλημα η option" και εχουμε γραψει εδω μεσα απο Οκτωβρη μηνα οτι το παιδι δεν υπεγραψε ΚΑΝ το συμβολαιο της option αγορας. Δηλαδη το ξεραμε εμεις και δεν το ηξεραν οι ρεπορτερς; Σοβαροι να ειμαστε.

Απλως στην ΑΕΚ ολοι εθελοτυφλουν και κανεις δεν εχει το αναστημα να παει να πει στο μεγαλο "ειναι μαλακια να κλεισεις αυτον κι αυτον". Μανταλο ο Προεδρος; "Ναι Προεδρε παιχταρας ο Πετρος, ο νεος Τσαρτας". 15 εκατομμυρια πωληση Μπαρκα ο Προεδρος; "Ναι Προεδρε εδω οι αλλοι δωσανε 80 για τερμα". Δεν υπαρχει η παραμικρη λογικη/ποδοσφαιρικη σκεψη/πλανο πουθενα. Πηγανε φερανε πισω το Χιμενεθ και δεν τον πιστευει ουτε αυτος που κουρευει το γκαζον στα Σπατα. Ρωτας παικτες και τον δινουν σαν το Χριστο. Μιλας με τον ιδιο και δινει τους παικτες και τους λεει λιγους. Για ποιο πλανο και ποιο σχεδιο μιλαμε; Που ανανεωνεις τον Τσοσιτς και 1 μηνα μετα λες οτι τον πουλας; Που πας και κλεινεις τον Οικονομου με 300 χιλιαρικα επειδη ειχε μπει option 900; Και λοιπον; Αξιζει ο παικτης 300 χιλιαρικα ή μπορουσες να τα προσθεσεις στο συμβολαιο του και να φερεις εναν στοπερ απειρως καλυτερο;

Μην ψαχνετε για λογικη. Δεν υπαρχει λογικη στην ΑΕΚ. Τριμπουρδελο ο Σιμοες μεχρι να ανανεωσει με τα λεφτα που θες εσυ. Μετα ξαναγινεται ψυχαρα και αρχηγαρα. Τα ιδια και ο Μπακασετας. Δεν γινεται δουλεια ετσι παιδες. Εχει αλλαξει η μπαλα, δεν ειμαστε στο 1993 να κανουμε μαγκιές.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Λογικα πονταρουμε στις μαλακιες που κανει ο ενας και στην κατασταση της ομαδας που βρισκεται ο αλλος την δεδομενη χρονικη στιγμη. Υπο νορμαλ συνθηκες δεν θα ειχαμε καθολου πιθανοτητες να τους φερουμε πισω.

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, nikos said:

Εμενα και θετικος μου φαινεσαι.

Καθολου βεβαιο οτι θα ερθουν Βρανιες κι Αραουχο.

Θα σου πω αυτα που μαθαινω εγω. 

Τον Βρανιες τον εχουν 5 μηνες στο κλαρι και δεν εχει ενδιαφερθει ουτε η ομαδα του Πλατελλα απο το Αζερμπαϊτζαν. Η μοναδικη ομαδα που μιλαει με Αντερλεχτι ειναι η ΑΕΚ. Και παζαρευεις το ποσοστο του συμβολαιου για το δανεισμο. Δινεις μεχρι 400 γιατι αυτος εισαι και δεν αλλαζεις.

Με τον Αραουχο το πραγμα ειναι πιο συνθετο και κλασσικα θα τραβηξει η ιστορια αυτη κατακαλοκαιρο. Μιλαμε για το συμβολαιο που θα αντικαταστησει το μεγαλυτερο στην ομαδα, δεν μιλαμε για λιγα λεφτα. Η προταση σου ειναι δανεισμος με option αγορας. Δεν συζητας καν αγορα γιατι δεν εχεις τα λεφτα. Συμμαχοι σου και ο παικτης και ο πατριος του. Οι Ισπανοι κανουν το χαζο γιατι περιμενουν μηπως τσιμπησει κανας αλλος. Μιλαμε ομως για παικτη που φετος εκανε απο τις χειροτερες σεζον στην καριερα του και ενδιαφερεται μονο η ΑΕΚ απο ομαδες επιπεδου Γιουροπα. 

Η προσωπικη μου εκτιμηση ειναι οτι θα τους παρεις και τους δυο στη λογικη "ξερω τι παιρνω". Κατ εμε η λογικη ειναι λαθος γιατι δεν θα γκελαρει στον κοσμο σου ουτε ο ενας ουτε ο αλλος. Στο βαθμο που θα γκελαρε ενα νεο προσωπο εννοω. Και εννοειται οτι μιλαμε για τρομερα ρισκα αμφοτεροι. Καλοι παικτες αλλα μουρλοκομειο ο ενας και ασανσερ ο αλλος. Και βεβαια πρεπει να δουμε πως θα ανταποκριθει κατα 99% χωρις το Λιβαγια διπλα του. Αλλο να σερβιρει ο Λιβαγια που μιλαει στο τοπι και αλλο ο Μανταλος που πεταει κωλο και κανει την κλασσικη περιστροφικη κινηση. Και με χαφ απο πισω Κρστιτσιτς και Σιμοες των 5 τετραγωνικων. Ειναι δραμα η κατασταση.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Για τον Σέρβο μόνο έχω μια ένσταση.

Να τον δούμε πρώτα κανονικά γιατί ήρθε χειμώνα και δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του. Ανεβαίνει ψηλά. Έχει γκολ. Θέλω να τον δω αυτόν.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

10 minutes ago, The Magician said:

Θα σου πω αυτα που μαθαινω εγω. 

Τον Βρανιες τον εχουν 5 μηνες στο κλαρι και δεν εχει ενδιαφερθει ουτε η ομαδα του Πλατελλα απο το Αζερμπαϊτζαν. Η μοναδικη ομαδα που μιλαει με Αντερλεχτι ειναι η ΑΕΚ. Και παζαρευεις το ποσοστο του συμβολαιου για το δανεισμο. Δινεις μεχρι 400 γιατι αυτος εισαι και δεν αλλαζεις.

Με τον Αραουχο το πραγμα ειναι πιο συνθετο και κλασσικα θα τραβηξει η ιστορια αυτη κατακαλοκαιρο. Μιλαμε για το συμβολαιο που θα αντικαταστησει το μεγαλυτερο στην ομαδα, δεν μιλαμε για λιγα λεφτα. Η προταση σου ειναι δανεισμος με option αγορας. Δεν συζητας καν αγορα γιατι δεν εχεις τα λεφτα. Συμμαχοι σου και ο παικτης και ο πατριος του. Οι Ισπανοι κανουν το χαζο γιατι περιμενουν μηπως τσιμπησει κανας αλλος. Μιλαμε ομως για παικτη που φετος εκανε απο τις χειροτερες σεζον στην καριερα του και ενδιαφερεται μονο η ΑΕΚ απο ομαδες επιπεδου Γιουροπα. 

Η προσωπικη μου εκτιμηση ειναι οτι θα τους παρεις και τους δυο στη λογικη "ξερω τι παιρνω". Κατ εμε η λογικη ειναι λαθος γιατι δεν θα γκελαρει στον κοσμο σου ουτε ο ενας ουτε ο αλλος. Στο βαθμο που θα γκελαρε ενα νεο προσωπο εννοω. Και εννοειται οτι μιλαμε για τρομερα ρισκα αμφοτεροι. Καλοι παικτες αλλα μουρλοκομειο ο ενας και ασανσερ ο αλλος. Και βεβαια πρεπει να δουμε πως θα ανταποκριθει κατα 99% χωρις το Λιβαγια διπλα του. Αλλο να σερβιρει ο Λιβαγια που μιλαει στο τοπι και αλλο ο Μανταλος που πεταει κωλο και κανει την κλασσικη περιστροφικη κινηση. Και με χαφ απο πισω Κρστιτσιτς και Σιμοες των 5 τετραγωνικων. Ειναι δραμα η κατασταση.

1. Βρανιες-Αραουχο ερχονται κατα πασα πιθανοτητα με τα τωρινα δεδομενα.

2. Πωληση Λιβαγια.

3. Μη αποκτηση αλλου χαφ (τουλαχιστον βασικου) καθως θα παμε με Σιμοες-Κριστισιτς.

Αυτα κραταω εγω απο το ποστ σου.

Μαγε λες οτι δεν εχεις ως ομαδα τα λεφτα για αγορα Αραουχο. Τα ιδια ελεγες και περυσι το καλοκαιρι καθως τα λεφτα της Ευρωπης μπαινουν στα ταμεια τον επομενο Ιουνη(?). Και οντως ετσι ειναι.

Πως γινεται λοιπον με τα λεφτα της Ευρωπης που θα παρεις τωρα να μην δαπανησεις εστω 2-3εκ απο το συνολο των 22εκ;

Προβλεπω να μην πιανουμε ουτε 8κ διαρκειας. Δεν ξερω ισως λεω και πολλα. Θεωρω πως εχει χασει ακομη και τους τελευταιους υποστηρικτες του.

Edited by Aussie
Link to comment
Share on other sites

O παικτης ειναι γεννημενος Ιανουαριο του 92 και πωλειται πανακριβα @Aussie επειδη ειναι 3 μερτικα. Εσυ αν πας, θα πας για το 40-50% και δανεικος απο την εταιρεια τα υπολοιπα. Με πιεση πατριου κλπ κλπ. 

Τα λεφτα της Ευρωπης ειναι 21.5 εκατ. Σε 2-3 βδομαδες θα δημοσιευσει η ΟΥΕΦΑ τα ποσά. Αλλα και περσι που τα δημοσιευσε και πηρες 12, ο τιγρης εμφανισε τα μισα στον ισολογισμο. Απο τα 21 θεωρω οτι θα αφησει ενα ταληρο καβατζα για την ομαδα και τα υπολοιπα στους αορατους κουμπαραδες. Γι αυτο εκτιμω οτι η ομαδα στρωνει μονο αν πουλησεις 2 παικτες. Και το Λιβαγια και το Μπαρκα. Να μπουν 8-12 εκατ μεσα, να μπορεσεις να κινηθεις. Το μεγαλο ατου που σου δινει το ρευστο της ΟΥΕΦΑ ειναι οτι θα εχεις μετρητο να δωσεις προκαταβολες να τσιμπησεις παικτες. Γι αυτο βλεπεις να βγαινει ακρη με τις Μπραγκες για λιγοτερα απο την option. Πας και ακουμπας λιγοτερες δοσεις και μεγαλυτερες προκαταβολες και οι ομαδες κανουν τουμπες.

11 minutes ago, mobster21 said:

Για τον Σέρβο μόνο έχω μια ένσταση.

Να τον δούμε πρώτα κανονικά γιατί ήρθε χειμώνα και δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του. Ανεβαίνει ψηλά. Έχει γκολ. Θέλω να τον δω αυτόν.

Ο Σερβος ειναι καλος παικτης με τη μπαλα στα ποδια. Και τακτικα σωστος. Εχει δυο μεγαλα μειον: πρωτο οτι ειναι ξενερωμενος και δευτερο οτι ειναι αδειος. Στο χερι σου ειναι να του δωσεις κινητρο, να τον κανεις να νιωσει σημαντικος και να τον βαλεις στο κλιμα της ομαδας. Μεχρι στιγμης επαφη δεν υπαρχει και οι Μανταλοι δεν τον κανουνε παρεα. Αν αλλαξει αυτο θα μπει το παιδι και θα σου παιξει. Κι ας μην τον γουσταρει ουτε ο Χιμενεθ που ηθελε πιο αμυντικογενη παικτη στα χαφ. Να παει να γαμηθει και ο Χιμενεθ και η αμυνα που μας εχει πρηξει τα συκωτια.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Μακαρι εκτος απο αμυντικογενεις χαφ ο σπουδαιος Μανολο να φερει και αμυντικογενεις επιθετικους. Ο Ματζισανισμος πρεπει να χτυπηθει στην ριζα του.

Link to comment
Share on other sites

Ο λιβαγια ειναι ο καλυτερος οαιχτης στην ομαδα μας μακραν απο τον δευτερο κρατηστε τον οπωσδηποτε ειναι καλυτερος και απο πονσε και φερτσ του αραουχο .

Link to comment
Share on other sites

Guest Saxon21

Η χρονια εχει τελειωσει απο τη στιγμη που δεν αποφασισες ξεσκαρταρισμα παντου,καμια ελπιδα πουθενα,το γηπεδο δεν ειναι η αιτια που δεν μπαινει ρευστο,καλο το παραμυθακι,το ειπαμε μια χρονια,δυο χρονιες,δεν παιρνει αλλο.

Ο λιβαγια δεν μπορεσε να ξεχωρισει,ηταν κακιστος και αδιαφορος.

 

Link to comment
Share on other sites

Καλα ο μαρινος τους εκανε προετιμασια ολιβαγια και φετος καλος ηταν απλα ολη η ομαδα ηταν πεσμενη και δεν φανηκε και αυτος συν οτι δεν ταιριαζει μαζι με τον μανταλο ....

10 γκολ και 6-7 ασιστ εβγαλε μια χαρα χρονια ειχε.Τον θυμαμαι σε μεγαλα ματς με κανονικους διατητες βλεπε σελτικ ητανμια χαρα

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, The Magician said:

Απο τη στιγμη που οι Σιμοες ειδαν οτι οσο κι αν σκιζονται λεφτα δεν παιρνουνε, δεν ξανασκιζονται τοσο.

Η μεγαλύτερη και πιο πικρή αλήθεια της σημερινής (και αυριανής) ΑΕΚ.

? "Τελειώσαμε και μείναμε μονάχοι, όλα κι αν τα δώσαμε ..."? που τραγούδαγε κι ο συχωρεμένος ο Στράτος .....

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Και όχι απλό ΣΚ, είναι και long weekend εδω. Μας γαμησες τη ψυχολογια ρε Μαγε, εμεις να τη πληρώσουμε επειδή η μια αγαπημένη σου ομάδα δεν ανανεώνει την σημαια της και η αλλη παζαρεύει ΑΦΜ με τον Αχιλερα

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×