Jump to content

George_D
 Share

Recommended Posts

2 minutes ago, The Magician said:

Οπως παραδοσιακα γινεται εδω και χρονια, σου απανταει προσωπικα ο Καζαμπουμπου:

Απλα και ομορφα.

Εκανα την προσπαθεια μου, ειλικρινα, αλλα στο «προσπαθηστε να κατανοησετε» λυγισα και το σταματησα.

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, nikos said:

Εκανα την προσπαθεια μου, ειλικρινα, αλλα στο «προσπαθηστε να κατανοησετε» λυγισα και το σταματησα.

Εχει μεγαλο γουστο οτι ο τυπος ειδικα μετα το τελος των αγωνιστικων υποχρεωσεων, γραφει σαν να μπαινει εδω μεσα, να διαβαζει τα ποστ σου και να αρχιζει να αραδιαζει δικαιολογιες ?

Link to comment
Share on other sites

29 minutes ago, The Magician said:

Κατά τη γνώμη μου, το ζήτημα δεν είναι ο Χιμένεθ. Το θέμα της ΑΕΚ υπερβαίνει κατά πολύ τον Ισπανό και τον εκάστοτε προπονητή. Το πρόβλημα της ΑΕΚ δεν είναι καν το οικονομικό. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που έχει συγκεκριμένη οικονομική πολιτική. Σωστή κατά την άποψη μου. Για να την τηρήσεις και να δημιουργείς ανταγωνιστικό σύνολο, να επαναλάβεις τις επιτυχίες των περασμένων ετών, πρέπει να δουλέψεις περισσότερο. Τον διπλάσιο και τριπλάσιο χρόνο από όσο καταναλώνουν οι άλλοι για τις μεταγραφές τους. 

Κάποιοι λένε πως δεν μπαίνουν λεφτά, το μπάτζετ είναι μικρό και άλλα πολλά εμπριμέ. Προσπαθήστε να κατανοήσετε, ότι δεν είναι αυτό το μείζον. Κανείς από τους παίκτες που υπάρχουν στην ΑΕΚ δεν παίζει τζάμπα. Δεν είναι παραπάνω από πέντε οι παίκτες του ρόστερ που αμείβονται με ποσό κάτω από 200.000 ευρώ.

zntoiiinnnggggg

Link to comment
Share on other sites

Quote

Προσπαθήστε να κατανοήσετε, ότι δεν είναι αυτό το μείζον. Κανείς από τους παίκτες που υπάρχουν στην ΑΕΚ δεν παίζει τζάμπα. Δεν είναι παραπάνω από πέντε οι παίκτες του ρόστερ που αμείβονται με ποσό κάτω από 200.000 ευρώ.

Ροστερ: 30 ποδοσφαιρισται. Κατω των 200 χιλιαδων 12.

Κατω των 100 χιλιαδων: 7.

Κατω των 50 χιλιαδων: 5

Χωρις τους μικρους κατω των 200 χιλιαδων: 7 

  1. Τσιντωτας
  2. Γιαννικογλου
  3. Λαμπροπουλος
  4. Σβαρνας
  5. Γαλανοπουλος
  6. Αλεφ
  7. Γιακουμακης
    Μικροι:
  8. Γκινης
  9. Γιαννουτσος
  10. Μποτος
  11. Μπαμπης
  12. Γιουσης
Quote

Η ΑΕΚ ξόδεψε πάνω από 1,2 εκατ. ευρώ φέτος για τον Οικονόμου. Η ΑΕΚ συζητά με την Μπράγκα για να αποκτήσει τον Αλεφ έναντι 1 εκατ. ευρώ, με το συμβόλαιο του 1,2. Εχει αποκτήσει τον Σαμπανάτζοβιτς με μισό εκατ. ευρώ., ανανέωσε με τα ίδια χρήματα τον Σιμόες, θα ξοδέψει 1,6 για τον Κρίστισιτς, επιστρέφει ο Μοράν των 350.000 ευρώ. Μάνι μάνι, πάνω από 4 εκατ. ευρώ (χωρίς να υπολογιστεί ο Γαλανόπουλος) για μια μεσαία γραμμή που δεν ξέρω πόσους καλύπτει για την επάρκεια της.

Μαλιστα. "Μανι μανι πανω απο 4 εκατ. ευρω". Ωραιοτατα. Ας δουμε τα 4 εκατομμυρια ευρω:

Μαριος Οικονομου: αγορα 350 χιλιαδες ευρω. Συμβολαιο ποδοσφαιριστου: 320 χιλιαδες μαζι με μπονους ομιλων Τσ.Λ. --- συνολο: 670 χιλιαδες ευρω

Αλεφ: συζηταει με τη Μπραγκα για 1 εκατ. ευρω. Δεν εχει δωσει μια. (200 με μπονους το συμβολαιο)

Σιμοες: ανανεωσε - (παιρνει 420)

Σαμπανατζοβιτς: 450 χιλιαδες αγορα (ας πουμε οτι πραγματικα εδωσες 450 χιλιαρικα και παμε παρακατω) - παιρνει 120 χιλιαρικα με μπονους

Κρστιτσιτς: 500 χιλιαδες αγορα (ειλικρινα δεν ξερω πως τα βγαζει 1,6 - βαζει ολα τα χρονια συμβολαιου μεσα; μετραει τον αναδρομο Ερμη; Δεν ξερω σηκωνω τα χερια) - παιρνει 450 χιλιαδες

Μοραν: 350 χιλιαδες WTF? Θα ξαναγορασεις Μοραν;;; - παιρνει 320 χιλιαδες

(Δεν υπολογιζει το Γαλανοπουλο): Τι να υπολογισει στο Γαλανοπουλο;;; - παιρνει 100 χιλιαδες

Ασχολιαστο οτι εχει προσθεσει αυθαιρετα τον Οικονομου για να του βγουν τα νουμερα. Ο Οικονομου ειναι στοπερ, εκτος αν μας κρυβουν καμια εκπληξη και τον πανε στα χαφ.

Παμε τωρα στα συνολα: 200 + 420 + 120 + 450 + 320 + 100 = 1.610 --- Ποια 4 γαμω την κοινωνια σου; Ακομα κι αν προσθεσω τα 450 του Σαμπα και τα 500 του Κρστιτσιτς που ΗΔΗ τον εχεις παρει ΣΤΟΚΕ πας στα 2.560

ΣΤΟΚΕ.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Απόλυτα ξεκάθαρος ο Ντανιέλε Πραντέ σχετικά με το ενδιαφέρον των κιτρινόμαρυρων για τον Βενεζουελάνου μεσοεπιθετικού, που αποκάλυψε πως στόχος των Ιταλών είναι η επιστροφή του.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Δεν έχουμε καμία πρόταση από την ΑΕΚ ούτε επίσημη ούτε ανεπίσημη, δεν υπάρχει απολύτως τίποτα» 

mono sano tha prostheso

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Εγω πιστευω οτι πολλα απο αυτα ειναι καθαρα των Αρδ μας .Αναλογα ποιον θελουν να εκθεσουν 

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Ban Viveur said:

Like στον Μάγιστρο γιατί γράφει , αναλύει, ζωγραφίζει για πονόματους και πονότσεπους ενώ εμείς βρίζουμε τον ηχολήπτη που έθαψε την Ντούσκα

Καλυτερα απο τον ημιτελικο, αλλα και αποψε ειχαμε θεματακια. Αδίκησε την κορώνα.

Σωστος και παντα παρατηρητικος ο χρηστης @Ban Viveur. Εύγε.

Ελπιζουμε να μην επηρεασει στις βαθμολογίες. Στα στοιχήματα ανεβήκαμε καπως.

#eurovisionMafia

 

Link to comment
Share on other sites

Ας δουμε τι εγραφε ο μεγαλος Καζαμπουμπου λοιπον περσι το καλοκαιρι:

Quote

Η ΑΕΚ έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Πως είναι ήδη πρωταθλήτρια. Πως οι παίκτες που πέρυσι έφεραν τον τίτλο έπειτα από 24 χρόνια, «ψήλωσαν» και μεγάλωσαν μέσα από την ομάδα. Αυτό θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Το βλέπετε και στην πράξη. Ο Ουζουνίδης δεν στηρίχθηκε σε 10 από τους 11 της περυσινής ομάδας μόνο για να υπάρχει ομοιογένεια και να είναι συμπαγείς, αλλά και γιατί είναι ανώτεροι από κάθε άλλον που υπήρχε στη διάθεση του.

Είναι μια νέα συνθήκη που ούτε ο ίδιος ο οργανισμός ΑΕΚ έχει μάθει να χειρίζεται ακόμα. Την αναγνώριση των καλών δηλαδή. Την παραδοχή, πως οι νέοι παίκτες που ήρθαν θα πρέπει να αποδείξουν με δουλειά και ποιότητα πως είναι καλύτεροι από όσους προϋπήρχαν στην ομάδα. Οσους τους πιάνει ξενομανία και ψάχνουν φαντάσματα, ας μείνουν με το…φακό στο χέρι. Λίγο ξυδάκι και θα τους περάσει, όπως όταν είδαν τον Γαλανόπουλο να βγάζει μάτια.

Η ΑΕΚ έχει και άλλα πλεονεκτήματα πέραν της «καρδιάς» της πρωταθλήτριας. Συν είναι, πως με την αλλαγή προπονητή, όχι μόνο δεν έχασε χρόνο, αλλά κάνει βήμα μπροστά. Πήρε προπονητή με γνώση της αγοράς, των συνθηκών και της ομάδας, που δεν έχει κόμπλεξ να αλλάξει αυτά που είναι καλά, αλλά να προσθέσει και δικά του στοιχεία. Βλέπετε, μπορεί όλοι να έχουν στραμμένη την προσοχή τους στον επαναληπτικό με τη Σέλτικ, αλλά υπάρχει απόφαση για τουλάχιστον δύο ποιοτικές προσθήκες. Όπως έχει ζητήσει ο Ουζουνίδης, είναι σημαντικό η ΑΕΚ να αποκτήσει χαφ και εξτρέμ ως το φινάλε των μεταγραφών.

Στη μεσαία γραμμή, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο Ουζουνίδης θέλει έναν χαφ με ποιότητα, καλό με την μπάλα στα πόδια, με ύψος πάνω από 1,80, που θα μπορεί να κατεβάζει την μπάλα. Ιδανικά, η θέση πρέπει να καλυφθεί με κάποιον που έχει εμπειρία, για να μπορεί να «δέσει» γρήγορα με τον Σιμόες. Κινήσεις έχουν γίνει, στα χέρια της ΑΕΚ υπάρχουν επιλογές, μένει να έρθει αυτός που πρέπει.

Στα άκρα της επίθεσης, είναι δεδομένο πως ζητείται ένας παίκτης με διαφορετικά χαρακτηριστικά από όσους βρίσκονται στο ρόστερ. Δηλαδή, ένας παίκτης γραμμής, που θα ανοίγει τις αντίπαλες άμυνες, θα είναι ταχύς και εκρηκτικός, με δυνατότητα στο ένας εναντίον ενός. Αλλωστε, τόσο ο Μάνταλος, όσο και ο Μπακασέτας, που καλύπτουν τις θέσεις, είναι κατά συνθήκη ακραίοι. Πόσο τυχερή είναι η ΑΕΚ που έχει στο ρόστερ της έναν παίκτη σαν τον Μπακασέτα. Τι παικτάρα. Θυμηθείτε τι κάνει στο πρώτο γκολ με τη Βίντι. Πως ανοίγει την πάσα στον Χουλτ και μετά έρχεται πρώτος στην περιοχή και κάνει σουτ με τη μία. Πως παγώνει το ρυθμό, κερδίζει φάουλ, κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή. 

Πόσο πολύ αλλάζει το παιχνίδι της ΑΕΚ ο Μάνταλος. Πόσο καθοριστικός είναι με την παρουσία του μέσα στο γήπεδο, πόσο καταλυτικός είναι στη λειτουργία όλης της ομάδας. Σκεφτείτε πόσα έδινε στην ομάδα σε όλη τη διάρκεια και κυρίως πως τελείωσε κάθε κίνδυνος και κάθε ανησυχία, όταν ο Ουζουνίδης άλλαξε το σύστημα και έβαλε τον αρχηγό στον άξονα. Εκεί κάπου η σεμνή τελετή τελείωσε. Αυτό κάνει ο Μάνταλος στο παιχνίδι της. Το αλλάζει πάντα προς το καλύτερο.

Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί ακόμα και η προοπτική απόκτησης στόπερ. Βέβαια, εφόσον ο αμυντικός χαφ που θα έρθει, μπορεί να αγωνιστεί και ως στόπερ, τότε θα καλύψει ένας παίκτης και τις δύο θέσεις. 

Τις τελευταίες ημέρες είχα επικοινωνία με αρκετούς Ενωσίτες, διάβασα τα περισσότερα από τα σχόλια σας και αισθάνομαι πως υπάρχουν δύο κόσμοι. Ο ένας που απολαμβάνει όσα του προσφέρει η ομάδα και ο άλλος που στέκεται εμμονικά σε όσα θα έπρεπε να γίνουν και όσα στραβά υπάρχουν. Στη ζωή, όποιος μένει πίσω και κοιτά το χυμένο γάλα, απλά σπαταλά το χρόνο του και ίσως σε κάποιες φορές να χάνει και το νόημα των πραγμάτων.

Τι εννοώ; Απλά, πως ο οργανισμός της ΑΕΚ, προχωρά και έτσι. Ειδικά φέτος, που ο Ουζουνίδης δείχνει με κάθε τρόπο πως εμπιστεύεται τον εαυτό του, το υλικό που έχει στα χέρια του και τις δυνατότητες εξέλιξης που έχει. Ισως κάποιοι να θυμόνται, πως όταν είχε πρωτοαναλάβει ο Ουζουνίδης αντί του Χιμένεθ, έλεγα πως αποτελούσε το νόμο της εξέλιξης για την ΑΕΚ. Είναι η διαδικασία που θα μετατρέψει την ομάδα που έγινε πρωταθλήτρια, σε ακόμα μεγαλύτερο μέγεθος.

Ο Τσιγκρίνσκι είναι κατά τεκμήριο ο καλύτερος αμυντικός του πρωταθλήματος, ο Μπογέ είχε δείξει έστω και σε ελάχιστα λεπτά συμμετοχής, πως θα έκανε διαφορά, ο Γιαννιώτας είναι παίκτης έτοιμος και με χαρακτηριστικά που δεν υπάρχουν στο ρόστερ.

Ισως το πιο σημαντικό σε αυτόν τον ανηλεή πόλεμο ανταγωνισμού είναι πως δεν δείχνει να υπολείπεται σε τίποτα και δεν επιτρέπει σε κανέναν να αισθάνεται πως μπορεί να την καταβάλει εύκολα. Ούτε ο Ολυμπιακός που είχε την απίστευτη εύνοια με τα τρία ματς στο Καραϊσκάκης, ούτε καν ο ΠΑΟΚ που ακόμα ζει στο συννεφάκι του φαβορί για το πρωτάθλημα.

Το σπουδαίο για την ΑΕΚ και όσους δεν το έχουν κατανοήσει ακόμα είναι πως προχωρά και βρίσκει λύσεις. Δεν έχει πλέον νόημα να μένεις σε κάτι που δεν έγινε. Αν και πόσο θα στοιχίσει, θα το δούμε σε βάθος χρόνου. Δυνατότητες αλλαγής πάντα υπάρχουν. Αλλά όποια μεταγραφή και αν έρθει, αν δεν μπει σωστά μέσα στην ομάδα, αν δεν γίνει κομμάτι της, δεν θα έχει νόημα. Η ΑΕΚ προχωρά, βρίσκεται στα καλύτερα της και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει από μία μεταγραφή περισσότερη ή λιγότερη.

Αναλογιστείτε, πως από τις μέρες της απόλυτης καταστροφής μας χωρίζουν μόνο πέντε χρόνια. Από την ΑΕΚ της ανυποληψίας, της απαξίωσης και της ασταμάτητης κατρακύλας, απέχει μόνο μια πενταετία. Και φανταστείτε πως σε αυτό το διάστημα, η ΑΕΚ άγγιξε τον πάτο του βαρελιού φτάνοντας να παίζει με ομάδες γειτονιάς και να βρίσκεται σε καταστάσεις που δεν άντεχε κανείς. Αλλά βγήκε νικήτρια από όλο αυτό και είναι πάλι στον αφρό.

Ο καθείς μπορεί να σκέφτεται με το δικό του τρόπο. Να διαμαρτύρεται για μια μεταγραφή που δεν έγινε, να γκρινιάζει για καταστάσεις που γίνονται με συγκεκριμένο τρόπο. Αλλά ξέρετε, νομίζω πως αν δεν λειτουργούσε η ΑΕΚ με τον τρόπο που λειτουργεί σήμερα, δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει αυτά τα άλματα προόδου. Ειλικρινά, αναρωτιέμαι τι άλλο θα μπορούσε να θέλει ο κάθε Ενωσίτης για να είναι χαρούμενος με όσα συμβαίνουν στην ομάδα του; Ρητορικό το ερώτημα, αλλά που ζητά απάντηση. Δεν είμαι εκείνος που θα κουνήσω το δάχτυλο προς κανέναν. Ετσι και αλλιώς, σε ό,τι αφορά την αγάπη και την παρουσία στο πλευρό μιας ομάδας, δεν μπορεί να τίθεται από κανέναν ΑΕΚόμετρο. 

Το θέμα κατά τη γνώμη μου η στείρα κριτική. Να μη βλέπει κάποιος πόσα πολλά και σημαντικά συμβαίνουν γύρω του. Να μην αντιλαμβάνεται πόσο μεγαλώνει η ΑΕΚ. Πιστεύω πως υπάρχουν πολλά παιδιά που δεν κατανοούν ακόμα το μέγεθος των επιτυχιών. Συν τοις άλλοις, νομίζω πως συνολικά ο οργανισμός ΑΕΚ δεν έχει ασχοληθεί επισταμένως με το θέμα.

 

Αφιερωμενα στον κουμπαρο μου

Link to comment
Share on other sites

Just now, Ban Viveur said:

Την έφαγε η ηχοληψία λέμε . Και δεν 'ηταν τυχαίο . Tα backing Vocals ακουγόντουσαν πάνω από τη κύρια φωνή 

Πιο πολυ με στεναχωρει που εδω μεσα, δεν τ αναδεικνύουμε αυτά τα θέματα, τ αφήουμε και περνάνε έτσι.

Ως ποτε?

#WsPote

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, aris2168 said:

Πιο πολυ με στεναχωρει που εδω μεσα, δεν τ αναδεικνύουμε αυτά τα θέματα, τ αφήουμε και περνάνε έτσι.

Ως ποτε?

#WsPote

#mexritelous

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, The Magician said:

Ας δουμε τι εγραφε ο μεγαλος Καζαμπουμπου λοιπον περσι το καλοκαιρι:

Αφιερωμενα στον κουμπαρο μου

poso mprosta o mpoumpous

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, CHⓇIS said:

poso mprosta o mpoumpous

Δεν κατανοεις το μεγεθος των επιτυχιων.

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Ritzeri said:

Το σπαστικό είναι που γράφει με υφακι και ειρωνεία προς όσους έχουν αντίθετη άποψη.

Κατα βαση με το @nikos τα χει ο συγκεκριμενος απο παλια. Εχει υπαρξει (πριν 2 χρονια; καπου εκει) ολοκληρο αρθρο απαντηση σε αναρτηση του Νικου απο δω. Με την ιδια σειρα που διατυπωνε τα ερωτηματα ο Νικος, λεξη προς λεξη, με ιδιες εκφρασεις. Με μας δεν ασχολειται. Τον ενοχλουν οι τυποι που ητανε μελισσανιδικοι μεχρι το κοκκαλο και κανουν κριτικη τωρα. Οι υπολοιποι ειναι εχθροι και ντεμακια.

Link to comment
Share on other sites

Να μας χαλάσει όλο το ΣΚ θέλει ο άλλος.

Μας έφτιαξε χθες. Μας φτιάχνει και σήμερα.

Έχει και Eurovision. Με βλέπει η άλλη από τον απέναντι καναπέ να γελάω με το κινητό στο χέρι.

Θα έχουμε θέμα. Ενημέρωσα.

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, mobster21 said:

Να μας χαλάσει όλο το ΣΚ θέλει ο άλλος.

Μας έφτιαξε χθες. Μας φτιάχνει και σήμερα.

Έχει και Eurovision. Με βλέπει η άλλη από τον απέναντι καναπέ να γελάω με το κινητό στο χέρι.

Θα έχουμε θέμα. Ενημέρωσα.

Μπα, μη χαλιεσαι. Εγω εχω μεινει κανα δεκαλεπτο σε αυτο:

Quote

Ρητορικό το ερώτημα, αλλά που ζητά απάντηση.

και εχω καψει εγκεφαλο

Link to comment
Share on other sites

Just now, Ban Viveur said:

Δες Γιουροβίζιον αρχηγέ μου. Του χρόνου Μεγακλής Βιντιάδης σκηνοθεσία και Μιχάλης Μουστάκας Παρουσιαστής 

Γαμημένε ηχολήπτα

Ενταξει, και πας με ωρια συμμετοχη, αξιοπρεπη, εναλλακτικη και σου κανουν αυτο.

Τι να πεις. Καποιος δε μας θελει εκει.

Link to comment
Share on other sites

  • George_D locked this topic
  • George_D unfeatured this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×