Jump to content

Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια - Vol. VII


Recommended Posts

Επείδη το έβλεπα κάθε μέρα σχεδόν το κτήριο της aegean στο πειραιά που πρεπει να το έφιαξε ο ανδριανόπουλος τα εξωτερικά πάνελ είναι μαλλον ίδια και τα τοποθέτησαν πάνω σε σιδερένιες βάσεις και φαίνονται φανταστικά .

1_18_ktirio_aegean_2.jpg

fiber Glass Reinforced Concrete / GRC / GFRC

https://grca.org.uk/pdf/congress-2011/11 Application of GFRC in Expo. Construction.pdf

 

230620dd3609d6cbb403b7779dfaaa50.jpg

f9a52860e299b6a93da32301db6e3a5c.jpg

 

fef30f20846a9512c419dbf456f12dae.jpg

 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, nikos said:

τι ακριβως σας χαλαει με την χωρητικοτητα? καταλαβαινω οτι για ολους υπαρχει μια κοκκινη γραμμη, αλλα το να εισαι οκ με τις 32 κι οχι με τις 29.500 πχ (τυχαιο παραδειγμα) το βρισκω λιγο υπερβολικο. στην τελικη μεθαυριο ο Σαββιδης ή παραμεθαυριο ο βαζελος μπορει να φτιαξουν 40αρια. και τι με αυτο? αν ειναι να μεινουμε στο οακα να την εχουμε μεγαλυτερη (την χωρητικοτητα) απο ολους.

Ειναι αυτο που ειπες και συ, θεμα κοκκινων γραμμων. Το ιδανικο πχ για μενα προσωπικα θα ταν ενα γηπεδο 38.000 θεσεων και το 32-33αρι ηταν το μινιμουμ που θα μουνα οκ. Ε οταν η "πραγματικη" χωρητικοτητα ειναι 5 χιλιαδες πιο κατω απ την "κοκκινη γραμμη" μου και 10 απ αυτο που θα θελα ιδανικα, τοτε καταλαβαινεις φανταζομαι οτι τα νουμερα που συζηταμε σημερα μου ξυνιζουν.

 

Link to comment
Share on other sites

οκ, δεκτον. αν σου φαινοταν ηδη μικρο το 32αρι, ειναι λογικο.

 

παντως οργανωμενοι και σε μεγαλο ποσοστο απλος κοσμος σε γενικες γραμμες το μεγεθος του προηγουμενου ζητουσε (χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν υπηρχαν διαφωνουντες, ακομα και εδω μεσα υπαρχουν παιδια που τα θεωρουν πολυ μικρα αυτα τα μεγεθη, συμφωνα με την δικη τους οπτικη παντα).

Link to comment
Share on other sites

Άλλο ένα ενδιαφέρων απο το10 του γαύρου που εβγαλε το έγραφο είναι ότι όντως το γήπεδο θα ανήκει 100% στην ερασιτεχνική και όχι στην παε !!!!

Ενδιαφέρων επειδη μάλλον κολλάνε και τα κομμάτια της χρηματοδότησης παε/τσάμπιον λιγκ κτλ

 

Αναρτήθηκε χτες Δευτέρα στη Διαύγεια η προγραμματική σύμβαση (60 σελίδες) μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και της ερασιτεχνικής ΑΕΚ για την υλοποίηση μέρους της κατασκευής της «Αγιάς Σοφιάς», κόστους 20 εκατ. (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)!

Και εκ των περιεχομένων της σύμβασης προκύπτουν ένα σωρό ειδήσεις:Από το ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ πλέον «χρήση, διοίκηση, διαχείριση και εκμετάλλευση του γηπέδου» της «Δικέφαλος 1924 ΑΕ», αφού για να χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια το έργο ανάγκασε την ερασιτεχνική να λύσει την σύμβαση παραχώρησης (του 2015) στην εταιρία, μέχρι ότι το γήπεδο (στην καλύτερη των περιπτώσεων) δεν θα είναι έτοιμο πριν περάσουν τουλάχιστον άλλα δύο χρόνια από σήμερα…

 

Ας τα δούμε ένα ένα, όμως:

Στο προοίμιο της σύμβασης, λοιπόν, μετά από την αναφορά στους ισχύοντες νόμους, γίνεται μνεία και στην «από 25-2-2019 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου, για τη λύση της από 3-2-2015 σύμβασης ως προς τα δικαιώματα χρήσης, διοίκησης, διαχείρισης και εκμετάλλευσης ακινήτου και τροποποίησης ως προς τις λοιπές υποχρεώσεις με την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 ΑΕ»!

Ητοι, δικαιώνονται όσοι (μέχρι και «εχθροί της ΑΕΚ» είχαν χαρακτηριστεί) υποστήριζαν εξ αρχής ότι όλο το πρότζεκτ του γηπέδου μόνο υπό την σκέπη της Ερασιτεχνικής θα μπορούσε να «περπατήσει» χωρίς «παραχωρητήρια» και «εκμεταλλεύσεις 49 ετών» και άλλα τινά, εφόσον έτσι όριζε το καθεστώς της έκτασης από την πρώτη στιγμή, αλλά και οι όροι για να ενισχυθεί με δημόσιο χρήμα…

 

Πώς θα εξελιχθεί πλέον η ανέγερση του γηπέδου:

Στο «Ιστορικό» περιγράφεται ως εξής: «Μέρος του έργου (α ́ φάση) έχει ήδη υλοποιηθεί με βάση την ως άνω άδεια δόμησης και έχει συμπεριλάβει ενδεικτικώς τις χωματουργικές εργασίες εκσκαφών, επιχώσεων και εξυγιαντικών στρώ-σεων, την κατασκευή του φέροντος οργανισμού από οπλισμένο σκυρόδεμα, τις εργασίες σκυροδεμάτων, αντιστηρίξεων, στεγανώσεων υπογείων χώρων, την κατασκευή των υπόγειων δικτύων ΟΚΩ, των μεταλλικών κατασκευών του φέροντος οργανισμού, την κατασκευή των πυλώνων του στεγάστρου με τις μεταλλικές αναρτήσεις του κλπ.

Η επόμενη φάση (β ́ φάση) του έργου περιλαμβάνει την εκτέλεση των αρχιτεκτονικών εργασιών, αρχιτεκτονικών τελειωμάτων και αρχιτεκτονικού εξοπλισμού στο κοίλο του γηπέδου, καθώς και των Η/Μ εργασιών που εξαρτώνται άμεσα από τις οικείες αρχιτεκτονικές εργασίες, συμπεριλαμβανομένων των εργασιών υποδομής, ήτοι σωλήνες ύδρευσης, κλιματισμού, πυρόσβεσης, αεραγωγοί, οι μονώσεις, όπου προβλέπεται, και όλες οι απαιτούμενες εσχάρες, καλωδιώσεις εντός των τοιχείων (είτε τοιχοποιίας είτε γυψοσανίδας) και ψευδοροφών.

Η τρίτη φάση (γ ́ φάση) θα συμπεριλάβει εργασίες με τις οποίες ολοκληρώνεται το σύνολο του έργου όπως ενδεικτικώς ειδικές αρχιτεκτονικές εργασίες (εξωτερικό περίβλημα του κτιρίου), ειδικές επεμβάσεις στο κτίριο, ειδικές Η/Μ εγκαταστάσεις και εγκατάσταση εξοπλισμών σε ειδικούς χώρους και στους χώρους Τύπου κλπ»…

Και γίνεται απολύτως ξεκάθαρο ότι τα 20 εκατ. αφορούν αποκλειστικά στη β’ φάση: «Αντικείμενο της προγραμματικής σύμβασης είναι η συνεργασία των συμβαλλομένων μερών για την υλοποίηση της β’ φάσης του έργου με τίτλο: «Κατασκευή γηπέδου Νέας Φιλαδέλφειας Αττικής»…

Ποιος θα είναι πια υπεύθυνος για την πορεία της ανέγερσης:

«Το έργο θα δημοπρατηθεί από τη Περιφέρεια Αττικής και θα εκτελεστεί από τη Δ/νση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Αττικής σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις που ισχύουν για τα δημόσια έργα

«Ο προϋπολογισμός του ανέρχεται σύμφωνα με την οριστική μελέτη στο ποσό των 20.00.000,00 €, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται η εκτιμώμενη δαπάνη αναθεώρησης, οι απρόβλεπτες δαπάνες, απολογιστικές δαπάνες και ο Φ.Π.Α. που αναλογεί»…

«Η αποπληρωμή των εργασιών πραγματοποιείται από τη Διεύθυνση Οικονομικών της Περιφέρειας Αττικής, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις, με την έκδοση χρηματικού εντάλματος πληρωμής… και η ροή της χρηματοδότησης θα είναι σύμφωνη με τα οριζόμενα στις σχετικές διατάξεις της νομοθεσίας για τα δημόσια έργα… ενώ οι πόροι για την κάλυψη τυχόν δαπανών εκπόνησης των πάσης φύσεως μελετών του έργου, στο οποίο αφορά η παρούσα σύμβαση καθώς και η μέριμνα για την εκπόνηση των παραπάνω μελετών, θα προέρχονται από το Σωματείο»…

Στο Αρθρο 6, μάλιστα, για την «Χρονική διάρκεια της σύμβασης – χρονοδιάγραμμα» αναφέρεται πώς «Η ισχύς της παρούσας σύμβασης αρχίζει από την υπογραφή της και η διάρκειά της ορίζεται σε τριάντα πέντε (35) μήνες. Στο χρονικό αυτό διάστημα περιλαμβάνεται η εκτέλεση του έργου από τον Ανάδοχο μέχρι την Οριστική του Παραλαβή»! Ωστόσο, στη σελ.58 της σύμβασης (με τα επιμέρους χρονοδιαγράμματα εκτέλεσης των φάσεων της σύμβασης) μπορείτε να δείτε ότι οι 35 μήνες (3 χρόνια) είναι το μάξιμουμ, ενώ το μίνιμουμ προσδιορίζεται στους 22 μήνες (δύο χρόνια)…

Πώς, τέλος, θα «ξοδευτούν» αυτά τα 20 εκατ; Υπάρχει πρόβλεψη μέχρι του τελευταίου ευρώ! Σε σκυροδέματα – κονιοδέματα, τοιχοποιείες, πρέκια, σενάζ, πόρτες και λοιπά διαχωριστικά, επιχρίσματα, επενδύσεις τοίχων, επενδύσεις εξωτερικών όψεων, δάπεδα, κουφώματα αλουμινίου, υαλοπετάσματα, μονώσεις – στεγανώσεις, αρμοί, κιγκλιδώματα, διαχωριστικά κερκίδων, χρωματισμούς, ρολά ασφαλείας, πυροκουρτίνες, δημοσιογραφικά θεωρεία, ήχος και φωτισμός, τουρνικέ ελέγχου εισόδου θεατών, καθίσματα κερκίδων, ανελκυστήρες, κυλιόμενες σκάλες, κυλιόμενοι διάδρομοι, υδραυλικές εγκαταστάσεις, κλιματισμός – θέρμανση – αερισμός, σωληνώσεις, ενεργητική πυροπροστασία, ηλεκτρικές εγκαταστάσεις κ.ά…

Link to comment
Share on other sites

το σιγουρο ειναι οτι οπως εγραψα και χθες για να τσονταρει το δημοσιο δεν γινεται να εμπλεκεται ιδιωτης, αλλα η ερασιτεχνικη.

 

τωρα το πώς ακριβως θα γινει ας αναμενουμε να δουμε. το οτι 49 χρονια θα το εκμεταλλλευεται η Δικεφαλος ειναι βεβαιο και δηλωμενο και απο τον Δημητρο.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

θα φανεί πάντως αυτή τη στιγμή φαίνεται να μην υπάρχει σύμβαση και δεν φαίνεται να βάζει λεφτά ο μελ ( δεν έχει γίνει ΑΜΚ απο την αρχική) τον οποίο έπιασε ξαφνικές αγάπες και φιάχνει πολυχώρο αθλητισμού της ερασιτεχνικής στη νεα φιλαδέλφεια . 

Link to comment
Share on other sites

Πάνω σε αυτό που λέει ο Στυλ. Θεωρούμε παγαπόντη και τσιγκούνη τον Μελ στις μεταγραφές (δικαίως) αλλά λάρτζ και χαλαρό στη μείωση της χωρητικότητας του γηπέδου. Ενδεικτικά θα πώ αυτό και κλείνω. Το Νίκος Γκούμας είχε δυναμικότητα ορθίων 40 χιλιάδες και καθήμενων 28729 όπου και κατέληξε μετά την τοποθέτηση των καθισμάτων. 12 χιλιάδες διαφορά το ίδιο γήπεδο. Κρατήστε το αυτό για να δείτε πόσο ευκολα μεταβάλλεται η δυναμικότητα αναλόγως τις μεταβλητές. 

Πχ με περίμετρο κάθε σειράς περίπου 650μ., 30 σειρές μέσο όρο, κερδίζοντας έναν πόντο απο κάθε καρεκλάκι, κερδίζεις χώρο 195μ. στον οποίο χωράνε 195 / 0,50 = 390 καρεκλάκια. Για να δείτε  τι είδους καφενειακή κουβέντα κάνουμε. Το θέμα της χωρητικότητας θα ξεκαθαρίσει μόνο στο τέλος της κατσκευής όπως το λέει ο Νίκος. Εκτός και αν θεωρούμε τόσο τσιγκούνη τον Μελ που θα σκεφτεί να δώσει 80€ x 2000 καρεκλάκια = 160 χιλιάδες είτε απο την τσέπη του είτε απο την τσέπη της ομάδας. 

  • Δικεφαλάκι 4
Link to comment
Share on other sites

Guest Saxon21
52 minutes ago, AG21 said:

θα φανεί πάντως αυτή τη στιγμή φαίνεται να μην υπάρχει σύμβαση και δεν φαίνεται να βάζει λεφτά ο μελ ( δεν έχει γίνει ΑΜΚ απο την αρχική) τον οποίο έπιασε ξαφνικές αγάπες και φιάχνει πολυχώρο αθλητισμού της ερασιτεχνικής στη νεα φιλαδέλφεια . 

Μηπως ειναι καπως αδιαφανης η διαδικασια?

Link to comment
Share on other sites

πανω σε αυτα που λεει ο Skepastos συμφωνω κι επαυξανω. ετσι κι αλλιως ειδικα τα καρεκλακια δεν τα δινει ο Μελισσανιδης. μην διαβαζουμε αρλουμπες στα κατασκευαστικα θεματα. ουτε εχει σημασια η τιμη της σαουνας για τον Μελισσανιδη.

αντιλαμβανομαστε οτι το κομματι που συζηταμε ειναι Δημοσιο Εργο και δινει η Περιφερεια 16 + ΦΠΑ? σε αυτα θα υπαρξει εκπτωση.

 

απο το τελικο ποσο που θα προκυψει ο Εργολαβος ειναι υποχρεωμενος πανω-κατω να τηρησει τον προυπολογισμο, αλλα μπορουν να να γινουν πολλες αλλαγες εκει μεσα και λογω αυξομειωσης ποσοτητων, ενω υπαρχουν και 9% απροβλεπτα.

 

Για να μην σας κουραζω, αν μπορουν να γινουν παραπανω θεσεις, δεν θα υπαρχει οικονομικο εμποδιο. 2.000-3.000 καρεκλακια επιπλεον (φουλ κομπλε) ειναι πολυ μικρο κοστος για το εργο.

  • Δικεφαλάκι 4
Link to comment
Share on other sites

Guest XAMΠOΣ
5 hours ago, SpiRos said:

Σε ποιό πράμα αναφέρεσαι ακριβώς; Στα καθίσματα; Αφού λένε ότι θα έχει περισσότερα από 29-30Κ, τα χωράει το οικόπεδο τελικά; Και άλλα πράματα που μπορούν εύκολα να γίνουν "στο πόδι" δεν είναι θέμα οικοπέδου.

Χάμπε, δεν πάει έτσι, ότι βάζει μικρότερα καθίσματα για να βγει φθηνότερα, χαλάρωσε. :D 

Μα δεν ειπα οτι τα βαζει για να γλυτωσει λεφτα απο τα πλαστικα παιδικα καθισματακια.:DΓια να μεγαλωσει την χωρητικοτητα το κανει και να παιρνει περισσοτερα εσοδα απο εισιτηρια και απλα ειπα οτι καλο δεν ειναι μονο να βλεπουμε αριθμους χωρητικοτητας αλλα και λιγο της ανεσης Αν ειναι να γινει 32.000 και το κεφαλι μου να ακουμπαει στα γονατα του απο πισω η τα 2 μου χερια να τα εχω τεντωμενα μπροστα ...με λιγα λογια να μην ειναι μαρτυριο να δεις εναν αγνωνα. Καλυτερα 28000 και ανετο παρα 32000 και να κολλαμε ψειρες και κοριους μεταξυ μας.

Τελως παντων θα δουμε στο μελλον παντως ουτε εγω εμπιστευομαι τον Μελ και ειμαι σιγουρος οτι γραφει @@ του αν ο κοσμος ειναι σαν σαρδελες.Το οτι μας θεωρει ζωα και υποαναπτυκτους ειναι γνωστο απο τον τροπο που διοικει.

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, XAMΠOΣ said:

απλα ειπα οτι καλο δεν ειναι μονο να βλεπουμε αριθμους χωρητικοτητας αλλα και λιγο της ανεσης Αν ειναι να γινει 32.000 και το κεφαλι μου να ακουμπαει στα γονατα του απο πισω η τα 2 μου χερια να τα εχω τεντωμενα μπροστα ...με λιγα λογια να μην ειναι μαρτυριο να δεις εναν αγνωνα. Καλυτερα 28000 και ανετο παρα 32000 και να κολλαμε ψειρες και κοριους μεταξυ μας.

 

Να κανεις διαιτα!! ?

Link to comment
Share on other sites

11 minutes ago, XAMΠOΣ said:

Μα δεν ειπα οτι τα βαζει για να γλυτωσει λεφτα απο τα πλαστικα παιδικα καθισματακια.:DΓια να μεγαλωσει την χωρητικοτητα το κανει και να παιρνει περισσοτερα εσοδα απο εισιτηρια και απλα ειπα οτι καλο δεν ειναι μονο να βλεπουμε αριθμους χωρητικοτητας αλλα και λιγο της ανεσης Αν ειναι να γινει 32.000 και το κεφαλι μου να ακουμπαει στα γονατα του απο πισω η τα 2 μου χερια να τα εχω τεντωμενα μπροστα ...με λιγα λογια να μην ειναι μαρτυριο να δεις εναν αγνωνα. Καλυτερα 28000 και ανετο παρα 32000 και να κολλαμε ψειρες και κοριους μεταξυ μας.

Τελως παντων θα δουμε στο μελλον παντως ουτε εγω εμπιστευομαι τον Μελ και ειμαι σιγουρος οτι γραφει @@ του αν ο κοσμος ειναι σαν σαρδελες.Το οτι μας θεωρει ζωα και υποαναπτυκτους ειναι γνωστο απο τον τροπο που διοικει.

Χμ... διαφωνώ. Το καλό της ομάδας είναι τα περισσότερα έσοδα, γι'αυτό είναι κομβικό να γίνει όσο δυνατόν μεγαλύτερο σε χωρητικότητα, πέρα από το πρεστίζ. Με 4 sold out την χρονιά (δεν λέω επίτηδες περισσότερα) και διαφορά 4000 καθίσματα χάνεις/κερδίζεις περίπου 800.000 ευρώ την χρονιά. Το συμβόλαιο ενός παίχτη. Δεν σου λέω καν να παίζεις 3 ματς Τσάμπιονς Λιγκ σε ομίλους (κανά πιασάρικο όνομα σε playoff τον Αύγουστο), ντέρμπι σε πρωτάθλημα και κύπελλο και κανά νοκ άουτ σε Γιουρόπα, μιλάμε για εκατομμύρια.
Βέβαια υπάρχει και η λογική ότι ποτέ δεν πήγαινε ο κόσμος, ούτε στα 90's (δεν ισχύει ούτε κι αυτό, αλλά ας το δεχτώ για την οικονομία της κουβέντας) και έτσι κι αλλιώς θα τα πάμε σκατά και είναι διεφθαρμένο το πρωτάθλημα κτλ. κτλ., οπότε και πολύ μας είναι τα 28 χιλιάρικα. Σε αυτή τη βάση δεν μπορώ να συζητήσω φυσικά, δεν μπορώ να ασχοληθώ με κάτι τέτοιο, από εκεί και πέρα ας είναι και 15 χιλιάδες η χωρητικότητα, ποσώς με ενδιαφέρει. 

(τα γράφω μια φορά τον χρόνο στάνταρ τα παραπάνω, πρέπει να κρατήσω κόπυ-πάστε για του χρόνου).

Link to comment
Share on other sites

Guest XAMΠOΣ
17 minutes ago, AlexKR21 said:

Να κανεις διαιτα!! ?

Δεν ειμαι χοντρος ψηλος ειμαι παναθεμα με?Εχω προβλημα στα αεροπλανα οικονομικη θεση εχω προβλημα στα πουλμαν εχω προβλημα στο λεωφορειο ε ελεος θα εχω και στο γηπεδο? Στον προκρουστη να παω?☹️

Ας κανει θυρες για νανους θυρες για ψηλους θυρες για χοντρους θυρες για γιγαντες . ?

Ρατσισμος ειναι και σιγα δεν ειμαι και 2.00 λιγο παρακατω ειμαι και εχω προβλημα φαντασου οι 2.00+

Link to comment
Share on other sites

Πάντως αν τα βάλεις κάτω η κομμένη σειρά δέν είναι απώλεια πάνω από 600 θέσεις λόγο ότι οι σειρές είναι 36 και λόγο πυλώνες,  στηρίγματα σκέπαστρου και κολωνακια .

Link to comment
Share on other sites

Guest XAMΠOΣ
16 minutes ago, SpiRos said:

Χμ... διαφωνώ. Το καλό της ομάδας είναι τα περισσότερα έσοδα, γι'αυτό είναι κομβικό να γίνει όσο δυνατόν μεγαλύτερο σε χωρητικότητα, πέρα από το πρεστίζ. Με 4 sold out την χρονιά (δεν λέω επίτηδες περισσότερα) και διαφορά 4000 καθίσματα χάνεις/κερδίζεις περίπου 800.000 ευρώ την χρονιά. Το συμβόλαιο ενός παίχτη. Δεν σου λέω καν να παίζεις 3 ματς Τσάμπιονς Λιγκ σε ομίλους (κανά πιασάρικο όνομα σε playoff τον Αύγουστο), ντέρμπι σε πρωτάθλημα και κύπελλο και κανά νοκ άουτ σε Γιουρόπα, μιλάμε για εκατομμύρια.
Βέβαια υπάρχει και η λογική ότι ποτέ δεν πήγαινε ο κόσμος, ούτε στα 90's (δεν ισχύει ούτε κι αυτό, αλλά ας το δεχτώ για την οικονομία της κουβέντας) και έτσι κι αλλιώς θα τα πάμε σκατά και είναι διεφθαρμένο το πρωτάθλημα κτλ. κτλ., οπότε και πολύ μας είναι τα 28 χιλιάρικα. Σε αυτή τη βάση δεν μπορώ να συζητήσω φυσικά, δεν μπορώ να ασχοληθώ με κάτι τέτοιο, από εκεί και πέρα ας είναι και 15 χιλιάδες η χωρητικότητα, ποσώς με ενδιαφέρει. 

(τα γράφω μια φορά τον χρόνο στάνταρ τα παραπάνω, πρέπει να κρατήσω κόπυ-πάστε για του χρόνου).

Ρε συ συμφωνουμε μακαρι να ειχε χωρο και να το εκανε 40.000 φυσικα οσο μεγαλυτερο τοσο περισσοτερα εσοδα ....απλα η ενσταση μου ειναι οτι αν ειναι να γινει 32000 και να μην μπορουμε να κατσουμε ε ας γινει 29500 ξερω γω και να μπορουμε να δουμε ενα ματς σαν ανθρωποι και οχι σαν Ινδοι πανω σε τρενο...

Με απλα λογια μην βαλει 32000 καρεκλακια και στην ουσια πουλαει 29000 γιατι δεν θα μπορουν να κατσουν 32000 αυτο ειναι το point μου γιατι αν 1-2-3 φορες γεμισει και δεν μπορει να κατσει ο κοσμος κανονικα τοτε θα τα ξυλωσουν στο τελος και μια τρυπα στο νερο.

Link to comment
Share on other sites

Πάντως ο γηπεδικος χαμπισμος υπάρχει εντός και στο ΟΑΚΑ που θέλουν από 2-3μετρα δικό τους χωρο 2 καρεκλακια έξτρα για να απλωθούν και άλλο ένα για καφε ξίδια και ξυροκαρπια . Φυσικά αν τολμήσεις και τους ακουμπήσεις γυρνάνε και σε κοιτάνε λες και έχεις χολέρα . 

Link to comment
Share on other sites

Αποσφραγιστηκαν και οι προσφορες για την υπογειοποιηση, οποτε σε λιγες μερες θα ξερουμε τον αναδοχο.

εντυπωσιακο οτι τοσο σοβαρα θεματα για το γηπεδο τα βρισκουμε στο 10 και το gazzetta και κατι 365 κοιμουνται τον υπνο του δικαιου.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Νομίζω ότι κανένας δεν κατηγόρησε την Δικεφαλος για την χωρητικότητα, ούτε καν τον Μελισσανιδη. Η χωρητικότητα μειώθηκε λόγω του πολέμου που μας έγινε. Αλλά δεν μπορούμε να κλείνουμε και τα μάτια μας και να μην βλέπουμε αυτό που συνεβει. Όσο για την αισθητική και σε αυτό μας επιβλήθηκαν αλλαγές, οπότε ας δούμε πρώτα το αποτέλεσμα. 

Link to comment
Share on other sites

Για τη χωρητικότητα δεν εχω και εγω κανενα θέμα.....ενα γηπεδο 30000 θέσεων νομιζω οτι ειναι ΟΚ για την ΑΕΚ. Δεν εχουμε τον κοσμο γαυροβαζελου.

σαρανταρια γήπεδα που θα γεμίζουν δυο φορές το χρόνο, δεν υπάρχει λογος.....τώρα αν καποιος σκεφτεται οτι σε δεκα χρονια η ΑΕΚ θα πηγαίνει για τετραδες τσ λου και ευρωπαϊκά...ΟΚ απλα διαφωνώ....

Ενα όμορφο τριανταρι γήπεδο χρειαζόμαστε που αν έχει μέσα είκοσι χιλιάδες κόσμο θα ειναι καμίνι.

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, nikos said:

Αποσφραγιστηκαν και οι προσφορες για την υπογειοποιηση, οποτε σε λιγες μερες θα ξερουμε τον αναδοχο.

εντυπωσιακο οτι τοσο σοβαρα θεματα για το γηπεδο τα βρισκουμε στο 10 και το gazzetta και κατι 365 κοιμουνται τον υπνο του δικαιου.

Μόνο στο enwsi.gr ειδα που έγραψε κατι

Link to comment
Share on other sites

Guest Fadrhonc21

Το θέμα δεν είναι αν τώρα το γήπεδο έχει 30 χιλιάδες καθίσματα, αλλά η μηδαμινή προοπτική να μεγαλώσει κι άλλο, αν στο μέλλον μεγαλώσεις σαν ομάδα ακόμα περισσότερο. Αποφασίζεις να χαλάσεις μια δεκαετία ουσιαστικά για ένα έργο που και καλά είναι για το μέλλον της ομάδας, μόνο που μπορεί να αποδεχθεί ότι είναι για το πολύ βραχυπρόθεσμο μέλλον αντί για τα επόμενα 30 χρόνια ξέρω γω.

Link to comment
Share on other sites

Guest XAMΠOΣ

Για 2-3 παιχνιδια θα ειναι μικρο και για τα υπολοιπα μια χαρα μεγαλο. Με γαυρο γυφτο θα ειναι μικρο και βαζελο απλα θα ψιλογεμιζει και με τους υπολοιπους εως 20.000.

Τωρα επειδη υπαρχει καυλα στην αρχη και θα γεμιζει ακομα και στα ματς κυπελλου με ομαδες γ εθνικης σε 1-2 χρονια με κατι κομποτηδες θα εχει 5.000 κοσμο

Link to comment
Share on other sites

  • George_D locked and unpinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×