Jump to content

Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια - Vol. VII


Recommended Posts

Επειδή πολλοί συνφορουμίται λόγω του νεαρού της ηλικίας των έχουν προλάβει και ζήσει το "καθεστώς Βίλλατζ" στα των κινηματογράφων, επιτρέψτε μου μια αναδρομή σε παλαιότερα χρόνια.

Κάποτε, λοιπόν, οι "σινεμάδες" έπαιζαν -όπως και τώρα- το έργο σε επαναλαμβανόμενες προβολές. Μη υπάρχοντος (διαβολικού) ίντερνετ και λοιπών μορφών πληροφόρησης, όταν η γκαστριά μας τράβαγε σινεμά πηγαίναμε στους -συνήθως γειτνιάζοντες- κινηματογράφους και βλέπαμε απ' έξω τι παίζει ο καθείς. Αποφασίζοντας τι θα δούμε δεν ήταν αυτονόητο ότι θα πετυχαίναμε και την ώρα έναρξης της προβολής. Αν λοιπόν η προβολή είχε ήδη ξεκινήσει, μπαίναμε και βλέπαμε το έργο από κάποιο Χ σημείο. Η είσοδος - έξοδος επιτρεπόταν σε οποιοδήποτε σημείο της προβολής. Όταν έφτανε το τέλος του έργου, περιμέναμε να ξεκινήσει η επόμενη προβολή, για να δούμε το αρχικό τμήμα που είχαμε χάσει. Φτάνοντας στο σημείο που είχαμε ξεκινήσει την θέαση του έργου, εκστομιζόταν η κλασσική - χαρακτηριστική φράση :

"ΕΔΩ ΗΡΘΑΜΕ ! ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ !"

hqdefault.jpg

 

* Άχρηστες πληροφορίες, έτσι για να περνάει η ώρα .... :D

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

παντως μην αποκλειουμε να ηταν τυχαιο. σοβαρα το λεω.

 

καποια στιγμη θα δουμε ποιοι ηταν οι συμμετεχοντες και τι εκπτωσεις βαλανε. εχει σημασια αυτο.

ξαναλεω οτι η μονη περιπτωση να εγινε κατι, ειναι να συμφωνησαν οι υπολοιποι να την παρει ο Σωκρατης. που κι αυτο δεν ειναι μεμπτο στην τελικη, απλα κινουνται υποψιες οτι φρυδιας-Μελ εχουν μιλημενο ολον τον κοσμο να τους αφησει το πεδιο ελευθερο εκει περα.

πλακα θα εχει ξαναλεω να παρει και το αλλο εργο, μεσα στο γηπεδο.

Link to comment
Share on other sites

Έντονη ανησυχία προκάλεσε -κυρίως στον κόσμο της ΑΕΚ- η δημοσιοποίηση στη Διαύγεια της προγραμματικής σύμβασης (60 σελίδων) μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και της ερασιτεχνικής ΑΕΚ για την υλοποίηση μέρους της κατασκευής της «Αγιάς Σοφιάς», συνολικού κόστους 20 εκατ. (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)! Στη συγκεκριμένη σύμβαση ανάμεσα στην Περιφέρεια και την ΑΕΚ προβλέπεται χρονικός ορίζοντας τριών ετών για την ολοκλήρωση της β’ φάσης (υπάρχει και γ’) της ανέγερσης με τα 20 εκατ. Ευρώ.

Το «Enwsi.gr» επικοινώνησε με τον Δημήτρη Ανδριόπουλο, ζητώντας του διευκρινήσεις για το θέμα και ο project manager της «Αγιά Σοφιάς», ήταν ιδιαίτερα καθησυχαστικός: «Ο κόσμος δεν χρειάζεται να μπερδεύεται με λεπτομέρειες τις οποίες δεν είναι σε θέση να γνωρίζει. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Πάντα σε τέτοια έργα υπάρχει μία «περίοδος εγγύησης». Το project των 20 εκατ. ευρώ σύμφωνα με τη σύμβαση μπορεί να είναι έτοιμο τον Οκτώβριο του 2020. Ωστόσο επειδή τα έργα προχωράνε εντός χρονοδιαγράμματος, υπάρχει η βεβαιότητα πως ο εργολάβος θα είναι σε θέση να παραδώσει το έργο 2-3 μήνες νωρίτερα, κάτι που σημαίνει ότι η ΑΕΚ θα μπορεί να μπει στο γήπεδό της με το ξεκίνημα της σεζόν 2020-2021».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το όλο θέμα προέκυψε μετά τη δημοσιοποίηση του χρονοδιαγράμματος για την κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς», σύμφωνα με το οποίο για κάθε επόμενη βήμα θα χρειαστεί συγκεκριμένος χρόνος. Αυτός έχει ως εξής:

Εκπόνηση μελέτης εφαρμογής: 1 μήνας

Έγκριση μελέτης εφαρμογής: 2 μήνες

Έγκριση όρων και δημοσιοποίηση διακήρυξης: 1 μήνας

Διαγωνιστική διαδικασία και υπογραφή σύμβασης: 7 μήνες

Εκτέλεση έργου: 10 μήνες

Προσωρινή παραλαβή: 2 μήνες

Χρόνος υποχρεωτικής συντήρησης του έργου και οριστική παραλαβή: 15 μήνες

Όπως λοιπόν γίνεται αντιληπτό αν όλα εξελιχθούν ομαλά και δεν προκύψουν άλλα προβλήματα, η εκτέλεση του έργου μπορεί να ολοκληρωθεί νωρίτερα από το deadline των 10 μηνών και η προσωρινή και οριστική παραλαβή να γίνει ακριβώς στο χρονικό ορίζοντα που επιθυμεί όλη η οικογένεια της ΑΕΚ, ώστε η σεζόν 2020-2021 να τη βρει στο «σπίτι» της.

 

enwsi.gr

Link to comment
Share on other sites

τα εγραψα κι εγω προχθες αυτα. γενικα ειναι  ενοχλητικο να εχει κοσμος αποψη ή να σπερνει ανησυχιες για θεματα που δεν γνωριζει. συμπεριλαμβανομενων ακομα περισσοτερο αρδ τυπου Μπραουδακη, που σπερνουν ανησυχια με επιχειρηματα που τον εκθετουν.

 

ΟΛΑ τα εργα εχουν 15 μηνες διαστημα για την οριστικη παραλαβη. αυτο δεν σημαινει οτι μετραμε και αυτους τους 15 μηνες για την περαιωση των εργασιων.

 

υγ.και το enwsi.gr παραπανω στην τελευταια παραγραφο κι αυτο πιπες γραφει. τεσπα.

Link to comment
Share on other sites

Πάντως μου αρεσει η σαφήνια του Ανδρεόπουλου

<<Ο κόσμος δεν χρειάζεται να μπερδεύεται με λεπτομέρειες τις οποίες δεν είναι σε θέση να γνωρίζει.>>

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

και μερικές φώτο απο το προκάτ για να καταλάβουμε τη γηπεδάρα φιάχνουμε και δεν έχει σημασία η χωρητικότητα

5.jpg

1.jpg

karaiskaki10.jpg

Μέχρι τον Ιούλιο 2004 θα είναι έτοιμο το νέο γήπεδο του Ολυμπιακού που θα κατασκευάσει η J&P ΑΒΑΞ, προϋπολογισμού 50-55 εκατ. ευρώ. ( ΧΑΧΑΧΑ) Όπως τονίστηκε σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, το γήπεδο θα χρησιμοποιηθεί για την τέλεση του τουρνουά ποδοσφαίρου ανδρών και γυναικών των Ολυμπιακών Αγώνων τον Αύγουστο του 2004.

Η σύμβαση, ύψους 42 εκατ. ευρώ, υπεγράφη πρόσφατα μεταξύ της Καραϊσκάκη ΑΕ, της IntraDevelopment ΑΕ (στο μετοχικό κεφάλαιο της οποίας συμμετέχουν η Intracom με 47,5% και η Ιntralot με επίσης 47,5%) και του κατασκευαστικού ομίλου J&P ΑΒΑΞ ΑΕ.

Η συνολική επένδυση θα ανέλθει σε 50 - 55 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 15 εκατ. ευρώ θα καταβάλλει ο κύριος μέτοχος της εταιρείας Καραϊσκάκη ΑΕ Σωκράτης Κόκκαλης ( ΧΑΧΑΧΑ) και τα 35 εκατ. ευρώ θα προκύψουν από τραπεζικό δανεισμό με τη μέθοδο project finace.

Η εταιρεία Καραϊσκάκη ΑΕ για τα επόμενα 49 χρόνια ανέλαβε τη συντήρηση και σωστή λειτουργία του σταδίου. Το κόστος λειτουργίας του σταδίου ετησίως θα ανέρχεται σε 950.000 ευρώ (ΧΑΧΑΧΑΑ). Στόχος της εταιρείας είναι τα πρώτα 13-15 χρόνια να καταφέρει να πληρώσει τα δάνειά της ( ΧΑΧΑΧΑ).

''Σήμερα ακόμα και οι πιο δύσπιστοι έχουν πειστεί ότι η δημιουργία του νέου σύγχρονου γηπέδου διεθνών προδιαγραφών του Ολυμπιακού είναι πραγματικότητα'' τόνισε ο κ. Σωκράτης Κόκκαλης, πρόεδρος της IntraDevelopment και της Καραϊσκάκη ΑΕ.

Ο κ. Κόκκαλης αναφέρθηκε στην άριστη συνεργασία με τον υπουργό Πολιστισμού κ. Ε. Βενιζέλο και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού που συνέβαλαν στην υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου. Ευχαρίστησε επίσης τη Βουλή που ενέκρινε με πλειοψηφία το έργο. Παράλληλα αναφέρθηκε στη σημαντική συμβολή της προέδρου του ''Αθήνα 2004'' κ. Γιάννα Δασκαλάκη Αγγελοπούλου, καθώς επίσης και της Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων.

Το νέο γήπεδο θα είναι πλήρως στεγασμένο, θα διαθέτει 35.000 καθίσματα διαφόρων ειδών (VVIP, VIP, απλά κλπ.) ( ΧΑΧΑΧΑΧΑ) δύο μεγάλες ηλεκτρονικές πινακίδες (score boards), υπερυψωμένο βασικό επίπεδο (concourse) προσπέλασης στις κερκίδες. Οι διαστάσεις του αγωνιστικού χώρου θα είναι 80 μ. επί 120 μ.

Στη δυτική πτέρυγα θα υπάρχουν σουίτες και διακεκριμένο διάζωμα. Σε όλο το γήπεδο θα υπάρχουν 42 περιστροφικές είσοδοι και 56 εκδοτήρια εισιτηρίων, ενώ στο επίπεδο concourse θα υπάρχουν διασκορπισμένα οκτώ αναψυκτήρια για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων.

Link to comment
Share on other sites

Αφου δεν εχει σημασια η χωρητικοτητα τοτε δεν θα πειραζε και αν χτιζαμε γηπεδο 10 χιλιαδων.

Υπερβολικο;; Οσο και να πεις οτι "δεν εχει σημασια", ετσι γενικά.

 

Link to comment
Share on other sites

Παντως καποιες απο τις θεσεις θα ειναι για δημοσιογραφους, οποτε μαλλον εχει πεσει κατω απο 30 χιλιαδες ηδη, στην ουσια κατω  απο 29 θα χει στην καλυτερη αφου οι σουιτες δεν θα γεμιζουν. Ουτε ολες θα νοικιαστουν ουτε οποιος νοικιασει μια θα καλει οπωσδηποτε οσα ατομα χωρανε σε αυτην.

Link to comment
Share on other sites

 

 

6 minutes ago, Rayo Vallecano 21 said:

Παντως καποιες απο τις θεσεις θα ειναι για δημοσιογραφους, οποτε μαλλον εχει πεσει κατω απο 30 χιλιαδες ηδη, στην ουσια κατω απο 29 θα χει στην καλυτερη αφου οι σουιτες δεν θα γεμιζουν. Ουτε ολες θα νοικιαστουν ουτε οποιος νοικιασει μια θα καλει οπωσδηποτε οσα ατομα χωρανε σε αυτην.

δλδ δημοσιογράφοι και σουίτες δεν μετράνε στη χωρητικότητα ?

Link to comment
Share on other sites

Ασχετο αλλα και σχετικο με το γηπεδο.Εβγαλε ο Δεκελειας μια λιστα με τα ποσα που δοθηκαν για τα γηπεδα για το 2004.Πραγματικα απιστευτα ποσα.Καυτατζογλειο 49m, Παγκρητιο 49m κοκ.Και γηπεδα δεν εχουμε.

Εδω θα συμφωνησω με τον Αλεξ οτι εγιναν εργα με οριζοντα 3 μηνων.Για να μην πιασω τα υπολοιπα γηπεδα εκτος ποδοσφαιρου.

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, AG21 said:

 

 

δλδ δημοσιογράφοι και σουίτες δεν μετράνε στη χωρητικότητα ?

Δημοσιογραφοι νομιζω οχι.Το ολυμπιακο σταδιο καποτε ειχε χωρητικοτητα 74 χιλιαδων και οταν καποιες εξεδρες μετστραπηκαν σε δημοσιογραφικες ηταν που επεσε. Για σουιτες, οκ επισημα ναι, αλλα θα κοβουν σε προσελευση μαλλον.

Μπορει να κανω λαθος.

Link to comment
Share on other sites

Η χωρητικότητα είναι και με δημοσιογράφους και η χωρητικότητα του οακα έπεσε μετά την ανακαίνιση του και την αλλαγή των καρεκλών .

 

ενα ενδιαφέρω για το προκάτ

Σε περιπέτειες φαίνεται πως μπαίνει η εταιρία “Στάδιο Γ. Καραϊσκάκης” καθώς οι ομολογιούχοι δανειστές κατήγγειλαν στις αρχές Ιανουαρίου, δάνειο ως άμεσα απαιτητό.

Μετά την καταγγελία και τις προσαυξήσεις, το απαιτητό ποσό, ανέρχεται σε 45,313 εκατ. ευρώ, ποσό που δυσκολεύει την απρόσκοπτη λειτουργία του Σταδίου στο μέλλον. Οι ομολογιούχοι αποφάσισαν την αποδέσμευση μέρους των εισπρατόμενων ποσών για την κάλυψη πάγιων λειτουργικών υποχρεώσεων της εταιρίας που αφορούν στην ομαλή λειτουργία του σταδίου. Πλέον, φαίνεται πως υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι η λογιστική αξία κτιρίων και τεχνικών έργων υπερβαίνει την τρέχουσα αξία κάτι που μπορεί να προκαλέσει τον έλεγχο απομείωσης…

Link to comment
Share on other sites

25 minutes ago, Ban Viveur said:

Έχει ενδιαφέρον ότι την ίδια ακριβώς καφενειακη συζήτηση, γηπεδαρα, να κόψουμε 2-3 εκατοστά για να στριμώξουμε κάποια καρεκλάκια ακόμα, να κλέψουμε στο ύψος την κάνει και ο κύριος Δημουτρης με τους τεχνοκρατες του για ένα έργο που ξεκινησε 

Χωρίς εξασφαλισμενη χρηματοδότηση, χωρίς νομολογια, άνευ οικονομοτεχνικης μελέτης, σε οικόπεδο που σε χωράει τσίμα τσίμα και με πάρα πάρα πολύ ζόρι, χωρίς δυνατότητα επέκτασης, με συνοδα σχεδιασμένα από τα 100 ενωμένα πολιτικά γραφεία, με αστείους εμπορικούς χώρους.. 

2020 αυτά... 

 

το πιο αστειο απο αυτα που λες ειναι οτι στην συνεντευξη τυπου του 2013 δεν υπηρχε τιποτα απο ολα αυτα.

 

δλδ παρουσιασαν (ως σιγουρο οτι θα γινει) κατι που απαιτουσε

προσθηκη εκτασης στο υπαρχον οικοπεδο και τσιμα-τσιμα ολα, δημοσιο εργο εντος γηπεδου, δημοσιο εργο εκτος γηπεδου, χρηματοδοτηση με υποθεσεις κλπ.

και αυτα σε εποχη που διοικησαν 2 "αντιθετες" παραταξεις και σε Κυβερνον κομμα και σε Δημο και σε Περιφερεια.

 

 

παλι καλα να λεμε, καταφερτζης ειναι παντως εκει που θελει.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

28 minutes ago, AG21 said:

Η χωρητικότητα είναι και με δημοσιογράφους και η χωρητικότητα του οακα έπεσε μετά την ανακαίνιση του και την αλλαγή των καρεκλών .

 

Οι καρέκλες του οακα απλά άλλαξαν κάποιες φορές για να μπουν καινούργιες, δεν ήταν μικρότερες. Ολυμπιακό στάδιο είναι. Η χωρητικότητα πρώτη φορά μειώθηκε προσωρινά το 1997 με το παγκόσμιο πρωταθλημα στιβου και έπεσε στις 68 χιλιάδες μετά ξανάγινε 73 χιλιάδων ενώ στους ολυμπιακούς αγώνες έπεσε στις 63 χιλιάδες. Μετά οι εξέδρες δημοσιογράφων μειώθηκαν και σήμερα δεν ξέρω αν χωράει 68 η 70 χιλιάδες. 

Σε κάθε περίπτωση αν συμπεριλάβουμε δημοσιογράφους και τις θέσεις των σουιτων στην χωρητικότητα, τότε η προσέλευση των θεατών θα είναι μικροτερη αφού θα βγαινουν και λιγότερα εισιτήρια. Πολύ δύσκολα θα ξεπερνάμε τα 29 χιλιάδες εισιτήρια, γύρω στα 28 θα ναι το ταβάνι μας. Μπορεί να μην είναι σημαντικό αφού συχνότερα θα παίζουμε με ομάδες σαν τον λεβαδειακο πάρα ντέρμπι κορυφής η αγώνες τσου λου, αλλά απλά το αναφέρω. 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

26 minutes ago, nikos said:

το πιο αστειο απο αυτα που λες ειναι οτι στην συνεντευξη τυπου του 2013 δεν υπηρχε τιποτα απο ολα αυτα.

 

δλδ παρουσιασαν (ως σιγουρο οτι θα γινει) κατι που απαιτουσε

προσθηκη εκτασης στο υπαρχον οικοπεδο και τσιμα-τσιμα ολα, δημοσιο εργο εντος γηπεδου, δημοσιο εργο εκτος γηπεδου, χρηματοδοτηση με υποθεσεις κλπ.

και αυτα σε εποχη που διοικησαν 2 "αντιθετες" παραταξεις και σε Κυβερνον κομμα και σε Δημο και σε Περιφερεια.

 

 

παλι καλα να λεμε, καταφερτζης ειναι παντως εκει που θελει.

Σωστός και προσθήκη έκτασης απο άλσος

και δικαστήρια και τόσες επιτροπές / συμβούλια που η κάθε μία έλεγε το κοντό και το μακρή της .

ΑΛΛΑ απο τη στιγμή που είχαμε project manager ανδριόπουλος που τον πληρώνεις για να κάνει το αδύνατο δυνατό και μελ που έχει το τρόπο του για όλα απο εκεί έβγαινε η σιγουριά .

για να καταλαβουμε πόσο κομβικά ήταν αυτά τα λίγα στρέμματα

33.jpg

 

με κόκκινο οι κομμένες θέσεις αν δεν μας δίνανε αυτή τη λουρίδα γής ( θα κοβόταν άλλο γιατί εξαντλήσαμε το οικόπεδο και προς το άλσος.

kat2.JPG

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, AG21 said:

 

 

δλδ δημοσιογράφοι και σουίτες δεν μετράνε στη χωρητικότητα ?

Για μένα όχι.

Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, SpiRos said:

Για μένα όχι.

Συνεπως Σπυρο απο την χωρητικοτητα καθε αλλου γηπεδου, πρεπει να αφαιρεις τις θεσεις των δημοσιογραφων ή/και των VIP.

Link to comment
Share on other sites

ρε σεις υπαρχει επισημος τροπος μετρησης της χωρητικοτητας. αυτο λεμε.

δεν μπορει ο ενας να μετραει τους αρδ κι ο αλλος οχι.

 

καπου ειχε παρει το ματι μου οτι τα μετρανε ολα μαζι, αλλα οποιος ξερει καλυτερα ας πει.

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Nestoridis21 said:

Συνεπως Σπυρο απο την χωρητικοτητα καθε αλλου γηπεδου, πρεπει να αφαιρεις τις θεσεις των δημοσιογραφων ή/και των VIP.

Ναι. Όχι VIP. Σουίτες λέω.

Link to comment
Share on other sites

Guest Saxon21
16 minutes ago, Ban Viveur said:

Έχουμε και Νικόλα Στράτο επικεφαλή

 

Να τα λέμε όλα 

Πρεπει να γινει επιθεωρηση των εργων απο τον καθηλην αρμοδιο ΕΡΤΣΟ.

Link to comment
Share on other sites

20 minutes ago, Ban Viveur said:

Έχουμε και Νικόλα Στράτο επικεφαλή

 

Να τα λέμε όλα

Πάντως ο ανδριόπουλος έχει κάνει απίστευτες δουλειές ,σκατά πιάνει και το κάνει χρυσό .όποιος έχει διάθεση ας τον ψάξει και θα καταλάβει ( το καραιτάβλι είναι το πιο άσχημο έργο του άλλα ηταν απο τις πρώτες δουλειές και το εφιαξε σε 12 μήνες όλα μαζί απο χωματουργικά!!!  ) .

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Ανεξάρτητα ποιος έχει δίκιο, δεν θα κόβουμε ποτέ 30 χιλιάδες εισιτήρια, αλλά λιγότερα. Αν και στην προσέλευση θα μπορούσαμε, γιατί όχι, να συμπεριλάβουμε δημοσιογράφους, σεκιουριταδες, εργαζόμενους στις καντίνες, τραυματιοφορεις κτλ. :)

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

δεν χρειαζεται να μπερδευομαστε παντως. προφανως τα 95 καθισματα της αιθουασας τυπου δεν μετρανε.

αρα συμφωνα με την μελετη ειναι περιπου  27.300 τα κανονικα καθισματα και 2.700 τα vip (μαζι με τις σουιτες). αρα 30.000 περιπου ειναι η χωρητικοτητα οπαδων/φιλων της ομαδας.

 

αν λοιπον τηρηθει επακριβως η μελετη η μεγιστη προσελευση θα ειναι 30.000 - τις νεκρες ζωνες.

 

υγ.1 αν θελουμε να αφαιρεσουμε τις σουιτες, παει 30.000-600 = 29.400 το συνολικο

υγ.2 ο Ανδριοπουλος μιλησε για 32.000 πριν λιγες μερες, αρα μενει να δουμε αν θα τηρηθει η μελετη ή υπαρχει περιπτωση να αυξηθουν.

 

Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, nikos said:

συμφωνα με την μελετη ειναι περιπου  27.300 τα κανονικα καθισματα και 2.700 τα vip (μαζι με τις σουιτες). αρα 30.000 περιπου ειναι η χωρητικοτητα οπαδων/φιλων της ομαδας.

 

αν λοιπον τηρηθει επακριβως η μελετη η μεγιστη προσελευση θα ειναι 30.000 - τις νεκρες ζωνες.

 

υγ.1 αν θελουμε να αφαιρεσουμε τις σουιτες, παει 30.000-600 = 29.400 το συνολικο

υγ.2 ο Ανδριοπουλος μιλησε για 32.000 πριν λιγες μερες, αρα μενει να δουμε αν θα τηρηθει η μελετη ή υπαρχει περιπτωση να αυξηθουν.

 

Ναι αλλά ένα μέρος της εξέδρας θα γίνει "θέσεις για δημοσιογράφους" οπότε κάποια από τα καθίσματα θα ναι για αυτούς, νομίζω 400κατι.Και οι σουίτες λογικά δεν θα γεμιζουν με 600 άτομα που είναι η χωρητικότητα τους. 

Link to comment
Share on other sites

  • George_D locked and unpinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×