Jump to content

Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια - Vol. VII


Recommended Posts

1 hour ago, George_D said:

Την Τρίτη οι υπογραφές για τα 20 εκατ. ευρώ!

Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος για τη χρηματοδότηση της «Αγιά Σοφιάς»

%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CE%BF%CF
 

Το «Enwsi.gr» σας είχε αποκαλύψει στις 20 Απριλίου ότι εγκρίθηκε από την Περιφέρεια Αττικής η χρηματοδότηση της κατασκευής της «Αγιά Σοφιάς» με το ποσό των 20 εκατ. ευρώ. Αυτό που απέμενε ήταν να ολοκληρωθεί ο έλεγχος από το Ελεγκτικό Συμβούλιο, προκειμένου αυτό το ποσό να εκταμιευθεί και να δοθεί στην ΑΕΚ.

Σύμφωνα λοιπόν με ασφαλείς πληροφορίες, η διαδικασία ελέγχου ολοκληρώθηκε και την Τρίτη, στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής θα υπογραφεί η σύμβαση της προαναφερθείσας (πιθανότατα παρουσία της κας Ρένας Δούρου σε μία από τις τελευταίες ενέργειές της ως Περιφερειάρχης), με την Ερασιτεχνική ΑΕΚ για το ποσό που θα διατεθεί αποκλειστικά και μόνο για την κατασκευή του γηπέδου!

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει σύμφωνα με την απόφαση που πάρθηκε ομόφωνα τα χρήματα αυτά θα πιστωθούν σε τρεις δόσεις. Η πρώτη δόση θα δοθεί μέσα στο 2019 και θα είναι ύψους 3 εκατ. ευρώ. Η δεύτερη δόση η οποία θα είναι και η μεγαλύτερη θα είναι ύψους 10 εκατ. ευρώ και θα δοθεί μέσα στο 2020. Η τελευταία δόση ύψους 7 εκατ. ευρώ θα δοθεί μέσα στο 2021.
 

https://www.enwsi.gr/kyria-arthra/tin-triti-oi-ypografes-gia-ta-20-ekat-eyro/?fbclid=IwAR2zrMYvq539B2Uo6y8HPN1vYETZ0aGU1dJ5c7BQCZJKyl37y9rA-tJAGTg

 

Link to comment
Share on other sites

Guest Saxon21

Άντε να τελειώνει και η σκεπαστή γιατί βαρέθηκα με τα καλουπωματα και τα μπετα,να κουμπωσουν και τα τελευταια κομματια απο τις κερκίδες ώστε να πεσει όλο το βαρος στο στέγαστρο.

Link to comment
Share on other sites

Μόλις ολοκληρωθεί και η τοποθέτηση των κερκίδων στη παλιά σκεπαστή και κλείσει περιμετρικά το γήπεδο, ποια είναι η επόμενη φάση; μπορούμε να προβλέψουμε του χρόνου τέτοια εποχή σε ποια φάση θα είναι το γήπεδο;

Link to comment
Share on other sites

36 minutes ago, Hoffman21 said:

μπορούμε να προβλέψουμε του χρόνου τέτοια εποχή σε ποια φάση θα είναι το γήπεδο;

Σχεδόν έτοιμο . :-)

Το πολλή μέχρι Δεκέμβρη του 20 να μπούμε . Αυτή είναι η πρόβλεψη μου. Όσο για τα λεφτά με περιφέρεια θα βρεθούν πρόθυμοι να πάρουν τα χρήματα τους με 6μηνη καθυστέρηση. 

Link to comment
Share on other sites

Σεπτεμβρη βαρια Οκτωβρη του '20 θα ποτιζουμε το γκαζον.Εννοειται τιγρης κανει τα κουμαντα του και ξεκιναει τοτε το πρωταθλημα ?

Link to comment
Share on other sites

KAMIA γκομενα τελικα δεν μπορει ναντισταθει στον τιγρη. ΔΟΥΡΟΥ ΑRENA

 

Link to comment
Share on other sites

Just now, nikos said:

Πλακα κανετε, εκτος αν δεν την εχετε δει απο την μεση και κατω.

Ti einai pyramida???

Link to comment
Share on other sites

Guest XAMΠOΣ

Εχει χασει τα κιλα Νικο. Αξιογαμητη ειναι αλλα το πρωι οταν ξεβαψει και ξεσουρωσεις πρεπει να φυγεις πριν ξημερωσει?

7c02f6e3-dourou-777x437.jpg

 

Link to comment
Share on other sites

  • George_D locked and unpinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×