Jump to content

Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια - Vol. VII


Recommended Posts

20 minutes ago, George_D said:

H μεμβράνη προχωρα γρήγορα βλεπω

 

Οντως...βλεπω οτι ξεκινησαν και στην ανατολικη πλευρα μετο στεγαστρο κ οτι πλεον εκει που ηταν στο βορειο πεταλο κ δυτικα οι στηρικτικοι μηχανισμοι, εφυγαν κ πηγαν απεναντι, ετσι ωστε να μπορουν να συμπληρωθουν κ οι υπολοιπες κερκιδες.

Το μονο μελανο σημειο...με την υπογειοποιηση τι γινεται; Ποτε γμ το κρατος ξεκινανε;;;

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Χωρις να ειμαι ειδικος, υποθετω η μεμβρανη εινσι το τελικο.Μαλλον αυτες οι κατασκευες πρεπει να ειναι οσο πιο ελαφριες γινεται.

Ειδικα αν οι γερανοι εξυπηρετουν την τοποθετηση της μεμβρανης δεν θα τους μετακινουσαν.

Και παλι χωρις να ειμαι ειδικος ή να εχω διαβασει κατι, μια (πιθανον αυθαιρετη) εκτιμηση κανω.

Edit: Λαθος μου για τους γερανους, διαβασα σε παραπανω σχολιο για τους στηρικτικους μηχανισμους και τους μπερδεψα με τους γερανους.

Link to comment
Share on other sites

Τελικό πρέπει να είναι, ναι.

Τα χρώματα στο μακετο αρχικά φαίνονταν μπεζ, όπως και το υπόλοιπο εξωτερικό του γηπεδου, για αυτό ρώτησα.

Ελπιζω να μην βγει καμια χάλια διχρωμία στο εξωτερικό.

Link to comment
Share on other sites

Σύμφωνα με τη σύμβαση της ερασιτεχνικής AEK με την Περιφέρεια Αττικής (Μάρτιος 2019) η οποία θα χρηματοδοτήσει την τρίτη φάση των έργων του γηπέδου με 20 εκ. ευρώ, προβλέπονται τα εξής σχετικά με τον αριθμό των καθισμάτων που θα τοποθετηθούν: 27.285 “απλά” καθίσματα, 1.839 καθίσματα διακεκριμένων θέσεων VIP, 303 καθίσματα διακεκριμένων θέσεων VVIP και 608 καθίσματα για τις σουίτες. Επομένως χωρίς τις θέσεις των σουιτών ο συνολικός αριθμός καθισμάτων είναι 29.427, ενώ ο συνολικός πληθυσμός του γηπέδου οριακά πάνω από τις 30 χιλιάδες.

agiasofia2019-768x393.jpg

Προφανώς η ακριβής τελική χωρητικότητα θα φιξαριστεί όταν τοποθετηθούν τα καθίσματα. Έχει ακουστεί ως φήμη ότι τα καθίσματα μπορεί να μπουν πιο κολλητά και η τελική χωρητικότητα να ανέλθει περί τις 32.000.

https://www.aek-live.gr/posi-tha-einai-i-choritikotita-toy-gipedoy-mas/

Link to comment
Share on other sites

15 hours ago, Nestoridis21 said:

Υπογειοποιηση δεν βλεπουμε κ ανησυχουμε..

http://www.orizontes.gr/index.php/149582/ektakto-ksekinise-diadikasia-gia-tin-ypogeiopoiisi-sti-nea-filadelfeia/

Έκτακτο, ξεκίνησε η διαδικασία για την υπόγειοποιηση. 

Ωχ, εδώ λέει Δεκέμβρης του 18

.https://www.enwsi.gr/podosfairo/aek/prochora-amesa-i-ypogeiopoiisi-sti-nea-filadelfeia-meso-diaygeias/

Όλα έτοιμα, πλέον για την υπόγειοποιηση. Ιουλης του 19

https://www.filadelfia-xalkidona.gr/2019/08/ξεκινά-σύντομα-η-υπογειοποίηση/

Ξεκινά σύντομα, Αύγουστος του 19. 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

On 9/29/2019 at 4:03 PM, gybe21 said:

Μόνο εγώ είμαι υποχόνδριος ,εκεί που ενώνονται τα φύλλα της μεμβράνης έχει κενά,

Αυτά δε θα τα φτιάξουν κάπως;

Η θα μπουν εκεί υδρορροές;

Silikonh re. Paei pantou... 

Link to comment
Share on other sites

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ενέκρινε το αίτημα της ΑΕΚ αναφορικά με την χρηματοδότηση

Μια αναμενόμενη αλλά σημαντική εξέλιξη είχαμε σήμερα αναφορικά με την χρηματοδότηση της Αγιά Σοφιάς και το αίτημα (που απαιτείται με βάση τον πρόσφατο νόμο Βασιλειάδη) που είχε καταθέσει η ΠΑΕ ΑΕΚ προς την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Το οποίο, να θυμίσουμε, ήταν αρχικά εξεταστεί στις 24 του περασμένου Σεπτέμβρη, αλλά η υπόθεση είχε πάρει αναβολή. Εν τέλει, η υπόθεση εκδικάστηκε σήμερα και όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΕΕΑ, υπάρχει η σχετική έγκριση για να χρηματοδοτήσει η ΠΑΕ ΑΕΚ (και) με δικά της χρήματα το γήπεδο της. Έτσι, και με τη βούλα, τα 15.000.000 ευρώ από το Champions League, μπορούν να πάνε στον υπό ανέγερση ΝΑΟ κι ενώ βεβαίως, υπάρχουν πάντα τα χρήματα της περιφέρειας που θα δοθούν με τον γνωστό τρόπο σε τέσσερις δόσεις (2019: 500.000, 2020: 10.000.000, 2021: 7.000.000, 2022: 2.500.000). Να θυμίσουμε, πως μέχρι σήμερα η Αγιά Σοφιά είναι ένα έργο που έχει χρηματοδοτηθεί καθαρά από ιδιωτικά κεφαλαία, χωρίς ευρώ δανείου ή δημοσίου.

Link to comment
Share on other sites

Επιστολή της ΑΕΚ στον Πατούλη για καθυστερήσεις στην “Αγιά Σοφιά”

Εκφράζεται η ανησυχία για τις καθυστερήσεις που υπάρχουν από την πλευρά της Περιφέρειας Αττικής στην έναρξη της υπογειοποίησης και των συνοδών έργων αλλά και για την προκυρηξη του διαγωνισμού για τη φάση του έργου που χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια.

Μια σημαντική αποκάλυψη που αφορά το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλεφεια κάνει στο σημερινό της φύλλο η Εφημερίδα των Συντακτών. Συγκεκριμένα η εφημερίδα αποκαλύπτει την ύπαρξη επιστολης διαμαρτυρίας που έχει στείλει η ΑΕΚ στον περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη όπου εκφράζεται η ανησυχία για τις καθυστερήσεις που υπάρχουν από την πλευρά της Περιφέρειας Αττικής στην έναρξη της υπογειοποίησης και των συνοδών έργων αλλά και για την προκυρηξη του διαγωνισμού για τη φάση του έργου που χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια. Oυσιαστικά όπως φαίνεται από το ρεπορτάζ της Εφ. Συν. το σκεπτικό της ΑΕΚ είναι: «εμείς έχουμε φτάσει το έργο εκεί που έπρεπε, έχουμε κάνει τα πάντα και σας περιμενουμε»

Αναλυτικά το ρεπορτάζ  της εφημερίδας:

“Επιστολή στον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, έχει στείλει σύμφωνα με πληροφορίες της «ΕφΣυν» εδώ και μερικές μέρες η ΠΑΕ ΑΕΚ, στην οποία εκφράζεται ανησυχία για τις καθυστερήσεις στα κομμάτια του project του γηπέδου στην Νέα Φιλαδέλφεια, που εξαρτώνται από την Περιφέρεια. 

Πριν επέλθει η αλλαγή στην διοίκηση της Περιφέρειας είχαν ολοκληρωθεί από την διοίκηση της Ρένας Δούρου, όλες οι τυπικές διαδικασίες, τόσο για να προχωρήσει το έργο της υπογειοποίησης, όσο και η χορήγηση σε τρεις φάσεις, του ποσού με το οποίο επιδοτεί η Περιφέρεια, την κατασκευή μέρους του γηπέδου. 

Ο Γιώργος Πατούλης στις 2 Ιουλίου, πριν αναλάβει καθήκοντα, είχε επισκεφθεί το εργοτάξιο και είχε κάνει δηλώσεις στήριξης του έργου. Ωστόσο στην ΑΕΚ βλέπουν πως μπήκε Οκτώβρης και δεν έχει προχωρήσει τίποτε. 

Η επιστολή είναι μεν σύμφωνα με τις πληροφορίες μας σε πολύ ήπιους τόνους, ωστόσο τα μηνύματα είναι σαφή. Αναφέρεται πως ναι μεν δεν έχει κανένα λόγο η ΑΕΚ να αμφισβητεί τις προθέσεις που εξέφρασε όταν επισκέφθηκε το εργοτάξιο ο Γιώργος Πατούλης, όμως επειδή έχει ήδη συμπληρωθεί ικανός χρόνος από την ανάληψη της διοίκησης από τον νέο περιφερειάρχη, δεν κρύβεται η ανησυχία για τις καθυστερήσεις των έργων που πρέπει να εκτελεστούν με ευθύνη της Περιφέρειας. 

Στην επιστολή γίνεται σαφής αναφορά στο ό,τι εδώ και μήνες, δηλαδή με την διοίκηση της Ρένας Δούρου, είχαν κλείσει όλες οι τυπικές διαδικασίες και είχαν αναρτηθεί οι σχετικές αποφάσεις στην Διαύγεια, οπότε σύμφωνα με την ΠΑΕ ΑΕΚ, δεν δικαιολογείται η καθυστέρηση. Σημειώνεται μάλιστα πως έχει ολοκληρωθεί όλο το κομμάτι των εργασιών που απαιτούταν από την πλευρά της ΑΕΚ, για να προχωρήσουν τα έργα που είναι με ευθύνη της Περιφέρειας και είναι απαραίτητα. Δηλαδή πως στην ουσία από δω και πέρα μόνο η Περιφέρεια μπορεί να προκαλεί καθυστέρηση στο έργο. 

Από την ΑΕΚ, ζητούν από τον Γ. Πατούλη να προχωρήσει σε προσωπικές ενέργειες για να δοθεί τέλος στις καθυστερήσεις και τονίζουν πως πρόκειται για το μεγαλύτερο αθλητικό έργο στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, που έχει μέχρι σήμερα προχωρήσει με ίδια κεφάλαια και χωρίς δανεισμό”. 

Link to comment
Share on other sites

  • George_D locked and unpinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×