Jump to content

Recommended Posts

Μίλησα για διαχρονικότητα.

Δεν βρίσκω την Άρσεναλ πρώτη σε τίτλους, την Πόρτο με το μικρότερο μπάτζετ στην Πορτογαλία και μόνο ο Άγιαξ μου κάνει στα μάτια μου αλλά κι αυτός - χωρίς να γνωρίζω - θα μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση αν ήταν η ομάδα που έχει το μικρότερο μπάτζετ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ από Φέγενορντ και Αϊντχόφεν.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, nedved21 said:

Στην Αγγλια, την 8ετια 96-04 που η Αρσεναλ αν δεν ηταν η καλυτερη ομαδα του νησιου,

ηταν οριακα η 2η, εδινε πολυ λιγοτερα απο ομαδες οπως Νιουκασλ, Τοτεναμ, Τσελσι(και πριν τον Αμπραμοβιτς.)

Και επαιρνε αηττητα πρωταθληματα και πηγαινε τελικους Τσ. Λ.

Η μεγαλυτερη μεταγραφη στην ιστορια της Αρσεναλ μεχρι να παρει τον Οζιλ το 14 με 40εκ,

ηταν ο Αρσαβιν με 15εκ.

 

Η Πορτο του Μουρινιο και ο φετινος Αγιαξ ειναι προσφατα παραδειγματα που με πολυ λιγοτερους πορους πετυχανε σε κορυφαιο επιπεδο.

Υπαρχει και η αλλη οψη του νομισματος, με την Παρι και την Σιτυ.

Εχουν σκασει στην κυριολεξια δις ευρω για μεταγραφες,

και η μεγαλυτερη ευρωπαικη τους επιτυχια ηταν πριν καποια χρονια που πηγε στους 4 η Σιτυ,

και αποκλειστηκε απο την Ατλετικο με το 1/3 του μπατζετ.

 

Θα υπαρχουν πολλες τετοιες περιπτωσεις και σε εθνικα πρωταθληματα,

που ειναι λιγοτερο γνωστες στο ευρυ κοινο.

Και μόνο το γεγονός ότι από το 1996 είναι 2019 και έχουμε για παραδείγματα 3 ομάδες, επιβεβαιώνει τον κανόνα του ισχυρού.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ λοιπόν λέω ότι αν βάλουμε κάτω τα μπάτζετ και δίπλα τους τίτλους τα τελευταία τριάντα χρόνια σε όλα τα πρωταθλήματα της Ευρώπης, θα είναι μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού οι εξαιρέσεις.

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Ποιά ποδοσφαιρική λογική θα χτυπήσει στην Ελλάδα ένα μπάτζετ των 100 εκατομμυρίων?

 

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχως αυτο με το μπατζετ ισχυει εδω και χρονια. Απλα δεν μας συμφερει.

Εγραψα παραπανω, μετα τον Μποσμαν 2 χρονιες βρισκω.

Link to comment
Share on other sites

Αρα δεν μας φταιει η παραγκα αλλα το οτι δεν ειχαμε μπατζετ (που αρκετες χρονιες ειχαμε μεγαλο, οκ οχι πρωτο αλλα ουτε και φακες) που ειμασταν χωρις πρωταθλημα 24 χρονια.

Επισης αν εχεις μπατζετ μπορεις να παρεις 11 Ματιασεβιτς των 700 εκ δραχμων και να πετας φωτιες, το ξερουν ολοι αυτο.

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, mobster21 said:

Και μόνο το γεγονός ότι από το 1996 είναι 2019 και έχουμε για παραδείγματα 3 ομάδες, επιβεβαιώνει τον κανόνα του ισχυρού.

Τα παραδειγματα αυτα ειναι ομαδες που φτασανε στην κορυφη λογω της οργανωσης τους ενω ξοδευανε αισθητα λιγοτερα απο αντιπαλους τους,

υπαρχουν επισης πολλα παραδειγματα οπου ομαδες με το 2ο3ο μπατζετ πηρανε πρωταθληματα/τιτλους.

Δεν ξερω αν η Μπαρτσελονα ειχε ποτε το μεγαλυτερο μπατζετ στην Ευρωπη, λογικα οχι,

δεν ξερω αν η Ρεαλ των 3 σερι Τσ. Λ εσκαγε παραπανω λεφτα απο Σιτυ-Παρι,

τα 37εκ τον χρονο του Νευμαρ δεν τα ακουμπαει παντως.

 

Δεν νομιζω κανεις να λεει οτι περισσοτερα λεφτα κανουν κακο στην ομαδα,

αλλα με διαφορα 20-30% στο μπατζετ 2 ομαδων,

υπαρχουν παρα πολλες περιπτωσεις που δεν εκανε διαφορα εν τελει.

Αν εχει ο αλλος 4πλο και 5πλο μπατζετ, ναι σιγουρα ειναι μεγαλη διαφορα.

Αλλα δεν νομιζω να υπηρχε ποτε τοσο μεγαλο χασμα μεταξυ της ΑΕΚ και των αντιπαλων της.

Ισως την χρονια της πεσαδας.

 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Guest mich21

H Ελλάδα δεν είναι μέτρο σύγκρισης πάντως, και η σημερινή Παρί να ερχόταν την εποχή της παράγκας θα έφτυνε αίμα για να σηκώσει πρωτάθλημα.Δε μιλάμε για μια φυσιολογική  ή ελαφρώς ανώμαλη κατάσταση αλλά για εντελώς άρρωστη.Γνώμη μου είναι ότι δεν γίνεται να κάνεις σοβαρή ποδοσφαιρική ανάλυση για την προηγούμενη 20ετία γιατί ελάχιστα λειτουργούσαν ποδοσφαιρικά.

Link to comment
Share on other sites

Επισης για να σας φερω παραδειγμα τον αγαπημενο (λογω μπατζετ μην παρεξηγηθω) σας παοκ, να πω οτι επι Ζαγορακη δεν ειχε πρωτο μπατζετ αλλα εφερε vfm παικτες και καποιους σχετικα ακριβους για κορμο οπως Γκαρσια, Κοντρερας, Λινο, Μουσλιμοβιτς και προπονητη τον Σαντος και φυσικα δεν κρατησε τον Παρασχο.Ο οποιος Σαντος εφερε και τον νεαρο τοτε Βιερινια δανεικο απο την Πορτο.

Δεν νομιζω οτι ειχε μεγαλυτερο μπατζετ απο μας τοτε.

Την εποχη εκεινη εμεις σκορπαγαμε χρηματα στον Γιαχιτς (αγορα απο Αρη), στον Μακο (αγορα απο Πανιωνιο), Γκερειρο (600 χιλ τον χρονο) κατι Ντριπιτς ξερω γω και ενα σωρο αλλους.

Για οσους δεν θυμουνται απο εκεινη την εποχη αρχισε να μας ξεπερναει ο ποακ στην βαθμολογια ειτε κανονικη ειτε πλει οφ.

Προφανως αν εχει καποιος χρηματα και σκορπαει ασυστολα καποια στιγμη θα πετυχει, ποσοι μπορουν να το κσνουν αυτο συνεχεια ομως και ειδικα στην Ελλαδα.

Ακομα και ο φρυδιας που λετε εγω ξερω οτι την αφησε την ομαδα με ενα ανοιγμα τεραστιο και αν δεν βρισκοταν ο βαγγελας δεν ξεραμε πως θα ηταν τωρα.Αυτα εχουν τα πρωτα μπατζετ τις περισσοτερες φορες.

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, nikos said:

Δυστυχως αυτο με το μπατζετ ισχυει εδω και χρονια. Απλα δεν μας συμφερει.

Εγραψα παραπανω, μετα τον Μποσμαν 2 χρονιες βρισκω.

Την περίοδο που γράφεις δεν παιζόταν και ποδόσφαιρο στην Ελλάδα βέβαια...

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, mobster21 said:

Ποιά ποδοσφαιρική λογική θα χτυπήσει στην Ελλάδα ένα μπάτζετ των 100 εκατομμυρίων?

 

Όλες. 2 χρονάκια υπομονή και η ομάδα των 100 εκατομμυρίων έχει τη χρεοκοπία στο τσεπάκι της :D

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Δεν ειπε κανεις οτι μετραει μονο το μπατζετ, ειπαμε οτι μετραει  παρα παρα πολυ, ειδικα σε βαθος χρονου.

Τα πρωταθληματα ο φρυδιας δεν τα πηρε μονο με το μπατζετ, αλλα ουτε και μονο με την παραγκα, εξαλλου οπως εγραψα παραπανω και οι παραγκες (και τα παραρτηματα επισης) με τα λεφτα γινονται, εκτος αν νομιζει κανεις οτι τον προτιμουσαν τον γαυρο γιατι ηταν Ολυμπιακοι απο μικροι.

Το τι θα γινει εφοσον φυγει ο καθενας ειναι αλλο καπελο και καλο ειναι να απευθυνθουμε στον Πητ Παπαδακο να μας πει αν ο καθε λεφτας θα αποδειχτει Βγενοπουλος ή Κοκκαλης που θα βρει διαδοχο.

Εγω μιλησα για λεφτα γενικα παντως και οχι μονο για μπατζετ ροστερ.

Τελος και παντου στην Ευρωπη και τον κοσμο, ευκολα βρισκεις σκορπιες εξαιρεσεις, 10 φορες πιο ευκολα βρισκεις τον κανονα ομως.  Γραφτηκε πχ για την Αρσεναλ που σε μια 8ετια πηρε 3 πρωταθληματα ξερω ´γω. Οκ και η Λεστερ πηρε πρωταθλημα. Καλο ειναι να γραφτει και πώς ξεφυτρωσαν και κατι Σιτυ και Τσελσι που συνηθως το παιρνουν αυτες ομως.

Και στην τελικη να υπηρχε και καμια σοβαρη ομαδα στην Ελλαδα που να εχτιζε κατι να πω νταξ. Τωρα τα συζηταμε αυτα σε ελληνικο φορουμ και μαλιστα φορουμ της ΑΕΚ. Που ο Μελισσανιδης δεν μπορει να προγραμματισει τι θα φαει αυριο (οχι να χτισει ομαδα) και που στις ακαδημιες ο μπαοκ σαρωνει και η ΑΕΚ βολοδερνει.

Link to comment
Share on other sites

Ποδοσφαιρικα μιλαμε παντα ή τουλαχιστον αυτο νομιζα.

Αν βαζουμε στο μπατζετ τα εξοδα παραγκας και παραρτηματων τοτε ειναι διαφωνια για την διαφωνια.

Εκτος αν στο εξωτερικο Σιτυ Παρι Τσελσι και δεν ξερω τι αλλο στα τεραστια μπατζετ τους εχουν και εξοδα παραστασεως ή οπως αλλιως τα λενε για παραγκες και τα συναφη.

Επισης δεν χρειαζεται να εισαι Πητ Παπαδακος για να ξερεις αν θα υπαρχει στιβαρη διαδοχη κατασταση σε οποια ομαδα.Να σου πω εγω.Δεν θα υπαρχει.

Ολα τα χρονια που παρακολουθω μονο ο γαυρος ειχε ομαλη διαδοχή, αυτη απο σωκο σε βαγγελα.Και αυτος δεινοπαθησε στην μετα Νταιφα εποχη με Κοσκωτα και Σαλιαρελη και αν θυμαμαι καλα και διοικηση πρωτοδικειου.

Ολοι οι υπολοιποι ειχαμε τα πανω μας και τα κατω μας.Καποιες φορες ισχυροι καποιες πλουσιοι αλλα αναιμικοι π.χ. Ενικ Νετμεντ ομαδα Ντεμη σε μας, Μπατατουδης στον παοκ, Κοντομηνας στον αρη, Μυτιληναιος στον ηρακλη, ενω η διαδοχη κατασταση στον ζελα μετα τον καπετανιο (αν θεωρειται τετοια γιατι η ομαδα εμεινε στην οικογενεια), εξαντλησε την υπομονη των οπαδων τους (κακως), εφερε πολυμετοχικους (κολυμπησαν στο χρημα για δυο χρονια), αλλα το σουπερ μπατζετ εφερε ενα νταμπλ μονο και στην συνεχεια τον αλαφουζο (και παλι καλα να λενε) και την χαριστικη αδεια για να παιξουν σουπερ λιγκα.

Οποτε ναι κανενας (ισως πλην γαυρου) δεν θα εχει Αμπραμοβιτς ή Αραβες ή τιποτα σουπερ ουαου διαδοχους.Δεν το λεω εγω αλλα τα γεγονοτα.

Και για να επανελθω στον παοκ η εξαιρεση ειναι ο ιβαν και οχι ο κανονας.

Σε βαθος χρονου η σταθεροτητα κερδιζει, ειναι μαραθωνιος και οχι κατοσταρι

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Ολα αυτα τα συζηταμε οταν η πιο πουθεναδικη ομαδα στην Ελλαδα (υπο την εννοια οτι εχει κοσμο και οχι κουπες) ξαφνικα μολις ηρθε ο χωστης πηρε 2 σερι κυπελλα, παει πιθανως φετος για νταμπλ, πηρε αηττητο πρωταθλημα μετα απο καμια πενηνταπενταρια χρονια στην Ελλαδα κλπ, ετσι;

Λοιπον. Ξαναλεω την αποψη μου, προσπαθω αντικειμενικα και οχι οπως θα μου αρεσε.

- Απο τον Μποσμαν και μετα, παντου παγκοσμιως το μπατζετ παιζει τεραστιο ρολο.  Χοντρικα τα γραφω, μην πιανεστε σε λεπτομερειες : στην Ιταλια τα παιρνει η Γιουβεντους, Ισπανια συνηθως Μπαρτσελονα και Ρεαλ, Γερμανια Μπαγερν, ενω στην Αγγλια ξεπεταχτηκαν οι πλουσιες Τσελσι και Σιτυ και βυθιστηκε πχ η Λιβερπουλ που δεν εχει το πρωτο μπατζετ εδω και χρονια.

- πραγματι και χαμηλοτερα μπατζετ εχουν τις πιθανοτητες τους, και μαλιστα μεγαλες, οταν ομως βρισκονται σε ενα ποσοστο πχ 80% του μπατζετ του πρωτου και οχι 50% ξερω ´γω, που περιπου βρισκεσαι εσυ ας πουμε τωρα.

-Ακομα και στο 50% να βρισκεσαι, μπορεις να παρεις κιουπια. Ειτε με τρελη οργανωση που στην Ελλαδα δεν εχει απολυτως κανεις, ειτε με καμια χρονια φωτοβολιδα (πχ Λεστερ κλπ).

-Στα παραπλευρα του ποδοσφαιρου, ειδικα του ελληνικου, υπαρχουν πραγματακια  οπως οι διαιτητες, οι ομαδες δορυφοροι, ακομα και οι δικαστες που παιζουν την μπαλιτσα τους κι ολοι αυτοι. Αλλο ενα ατου του ισχυροτερου, οπως βλεπουμε σχεδον καθε χρονο. Και ναι, τουλαχιστον εγω λεω και για αυτο, δεν συζηταμε για ομαδες playstation. Ακομα και τα ΜΜΕ θεωρω οτι παιζουν εναν καποιο ρολο, τα οποια ΜΜΕ παλι συνηθως τα ελεγχει ο ισχυρος.

- Απο το 1998, που εχουμε και το θεμα Μποσμαν, στην Ελλαδα το επαιρναν συνεχεια ο Κοκκαλης και ο Μαρινακης, με 4 εξαιρεσεις. Τους πολυμετοχικους του βαζελου που εκεινη την χρονια ηταν οι πιο πλουσιοι, τον Σαββιδη φετος που ηταν ειτε ο πιο πλουσιος ειτε στα ισα με τον Βαγγελα και υπαρχουν και 2 σεζον 2004/05 και 2017/18 που δεν το πηρε ο πιο πλουσιος και που βεβαιως κατακτηθηκαν οριακα απο πιο πλουσιους αντιπαλους. Ο γαυρος εχτισε και με την παραγκα, επαιρνε τα 20αρικα, αλλα χτιζοντας και σε αυτα τελικα και σε μπατζετ και σε ροστερ ηταν συνηθως ανωτερος. Οταν βεβαια βρεθηκαν πιο δυνατοι απεναντι (πολυμετοχικοι και Σαββιδης) μια χαρα πηγαν περιπατο ολα.

-Το τι θα γινει οταν φυγει ο καθε Σαββιδης και ο καθε Μαρινακης ειναι ασχετο με τα παραπανω και επαναλαμβανω οτι απαιτει και μαντικες ικανοτητες.

- Επειδη μιλαμε κυριως για την ΑΕΚ εδω μεσα, να πω οτι τουλαχιστον βλεπαμε δουλειτσα στην ομαδα που μπορει να αναιρεσει το οικονομικο ατου των γαυρων βορρα και νοτου να πω οκ,  ξεπερνιουνται τα παραπανω. Δεν χρειαζεται να αναλυσουμε οτι η ομαδα μας δεν βαδιζει σε δρομους τετοιους, ουτε στην επαγγελματικη ομαδα, ουτε στις ακαδημιες της. Οποτε καλα κατι λιγα εξιδανικευμενα παραδειγματα απο το εξωτερικο, αλλα δεν εχουν καμια σχεση ουτε με το ελ. ποδοσφαιρο, ουτε φυσικα με την ΑΕΚ.

 

Οσο και να διαφωνουμε, νομιζω ειναι σαφη αυτα που γραφω, ως προσωπικη αποψη.

Link to comment
Share on other sites

Δεν ειπα οτι η ΑΕΚ κανει σωστη δουλεια ή μαλλον την μια χρονια που δουλεψε αρκετα σωστα και ποδοσφαιρικα ειχαμε πρωταθλητισμο και τελικα πρωταθλημα.

Πιστευω δεν απαιτουνται μαντικες ικανοτητες για τις διαδοχες καταστασεις στις ομαδες, συμπεριλαμβανομένης και της ΑΕΚ.Γι αυτο βασιζομαστε στο γηπεδο και στα υπολοιπα assets και στα μηδεν χρεη μπας και βρεθει καποιος σοβαρος γιατι χωρις αυτα οταν φυγει ο τιγρης κλαφτα Χαραλαμπε.Δεν ξερω τι πιστευετε εσεις αλλα εγω εκει πονταρω και ξαναλεω δεν ειναι μαντεψια αλλα διαβαζοντας την ιστορια καταληγω σ αυτο το συμπερασμα.

Οσον αφορα το εξωτερικο ναι παιζουν ρολο τα λεφτα αλλα και η Μαντσεστερ Γιουναιτεντ δεν ξοδεψε και λιγα αλλα εναν παικτη της προκοπης δεν εχει (λιγο υπερβολη αυτο αλλα καταλαβαινετε τι θελω να πω).Επισης η Μιλαν δεν ξοδευει και λιγα αλλα εφαγε 3 ξερω γω απο τον γαυρο για να μην πω για Ιταλια.Και μιλαμε για φανελες και οχι πουθεναδες τυπου παοκ.

 

Link to comment
Share on other sites

Εν προκειμενω λοιπον.

Διαφωνουμε στο οτι σημερα που μιλαμε ο ζμπαοκ εχει να  αντιπαραταξει παρα πολλα ατου απεναντι στην ΑΕΚ και η ΑΕΚ τιποτα (περαν του νεου γηπεδου σε 2 χρονια περιπου); 

Το αν θα φυγει ο Σαββιδης και καταστραφουν ενω εμεις συνηθισμενοι στην φακη τι ειχαμε τι χασαμε, ειναι μελλοντολογια και σιγουρα δεν λεει και τιποτα για την ΑΕΚ. Μπορει να καταστραφουν αυτοι και να δυναμωσουν αλλοι και γενικα οι μελλοντολογιες δεν βγαζουν καπου.

Link to comment
Share on other sites

11 hours ago, nikos said:

και οχι μονον αυτο.

η Νετμεντ και η Ενικ επαιρναν δανεικο για 1 χρονο τον αναπληρωματικο του Ζιοβανι την ιδια ωρα που ο φρυδιας επαιρνε με κανονικη μεταγραφη τον Ζιοβανι.

το 2007/08 μεγαλυτερο μπατζετ ειχε και παλι ο φρυδιας. αυτα για να μην αυτοπαραμυθιαζομαστε οτι εχουμε υπαρξει ποτέ 1ο μπατζετ. ΟΥΔΕΠΟΤΕ υπηρξαμε.

 

το μπατζετ ειναι το βασικοτερο, το χρημα γενικοτερα. μονο 2 χρονιες επι Μποσμαν στην Ελλαδα πηρε πρωταθλημα 2ο ή 3ο μπατζετ (2004/05 και 2017/18).

επισης και τα παρασκηνια/τα παραρτηματα/η αβαντα απο τα μμε κλπ με λεφτα γινονται, οχι με φακη.

 

γνωμη μου, παντα.

 Επί μπαρλου είχαμε το μεγαλύτερο μπάτζετ μάλλον. 

Link to comment
Share on other sites

Μα δεν διαφωνουμε στο οτι ο παοκ εχει μεγαλυτερο μπατζετ.Εννοειτε οτι το εχει

Αυτο που λεω εγω ειναι οτι με ενα αξιοπρεπες μπατζετ μπορεις να τον χτυπησεις αν δεν κανεις τρελες τυπου μου ερχεται προταση 4 εκκ για τον Σιμοες αλλα δεν τον δινω να παρω Ζουκουλινι ξερω γω ή τοσα παιρνει ο ηγετης αρα τοσα οι υπολοιποι ή δεν υπαρχει ενας κανονικος Τ.Δ. και διαφορα αλλα, αλλα λειτουργεις ποδοσφαιρικα.

Ποτε ή σπανια θα εχουμε το πρωτο μπατζετ.Αυτο τι μας κανει δηλαδη, καταδικασμενους;Πρεπει να την δουμε αλλιως την δουλεια.Αυτο λεω εγω και πλεον εχω κανει ειρηνη με τον εαυτο μου στα της ΑΕΚ, ασχετα με τα μπινελικια που πεταμε πολλες φορες για χαρη της.Οποιος περιμενει τον θειο απο την Αμερικη του χτυπω φιλικα την πλατη, αλλα αν υπαρχει μια περιπτωση να ερθει αυτος, ο δρομος που εχει παρει ο Μελισσανιδης ειναι ο σωστος.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Επισης δεν εχω διαβασει και λιγες μελλοντολογιες για την ΑΕΚ εδω μεσα σχεδον ολες δυσοιωνες.

Link to comment
Share on other sites

Δεν ειπα απλα οτι εχει το μεγαλυτερο μπατζετ.

Ειπα οτι δεν υπαρχει κατι αυτην τη  στιγμη που να το κανεις εσυ καλυτερα, ωστε να αφησουμε στην ακρη το χρημα.

Η μελλοντολογια δεν απαγορευεται φυσικα, ουτε οταν ειναι θετικη, ουτε αρνητικη, απλα λεω το να λεμε οτι οκ τωρα αλλα ΘΑ, ειναι απλα υποθεση. Τωρα τι γινεται ειναι το θεμα και αν βαδιζεις προς καπου. Μακαρι να βαδιζεις σε καλυτερο ιδιοκτησιακο, αλλα δεν το θεωρω τοσο ευκολο. Οσο για το παρον, δεν βλεπω να εχει δυνατοτητες το αφεντικο, το οτι εξακολουθει να κανει καθε χρονο τα ιδια (πχ Λυμπεροπουλος) δειχνει οτι ειτε δεν το εχει με την καμια, ειτε απλα σπρωχνει χρονο να φτιαξει το γηπεδο και τα αλλα απλα να περναει η ωρα.

Υγ. Ραγε, ναι, επι Μπαρλου ισως. Μιλουσα εχοντας τα  επαγγελματικα χρονια στο μυαλο μου.

Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, nikos said:

Δεν ειπα απλα οτι εχει το μεγαλυτερο μπατζετ.

Ειπα οτι δεν υπαρχει κατι αυτην τη  στιγμη που να το κανεις εσυ καλυτερα, ωστε να αφησουμε στην ακρη το χρημα.

Η μελλοντολογια δεν απαγορευεται φυσικα, ουτε οταν ειναι θετικη, ουτε αρνητικη, απλα λεω το να λεμε οτι οκ τωρα αλλα ΘΑ, ειναι απλα υποθεση. Τωρα τι γινεται ειναι το θεμα και αν βαδιζεις προς καπου. Μακαρι να βαδιζεις σε καλυτερο ιδιοκτησιακο, αλλα δεν το θεωρω τοσο ευκολο. Οσο για το παρον, δεν βλεπω να εχει δυνατοτητες το αφεντικο, το οτι εξακολουθει να κανει καθε χρονο τα ιδια (πχ Λυμπεροπουλος) δειχνει οτι ειτε δεν το εχει με την καμια, ειτε απλα σπρωχνει χρονο να φτιαξει το γηπεδο και τα αλλα απλα να περναει η ωρα.

Υγ. Ραγε, ναι, επι Μπαρλου ισως. Μιλουσα εχοντας τα  επαγγελματικα χρονια στο μυαλο μου.

Μόνο επί μπαρλου είχαμε το μεγαλύτερο μπάτζετ κάποια χρόνια και ο άνθρωπος καταστράφηκε. 

Link to comment
Share on other sites

24 minutes ago, Geologos said:

Ηρθε πρόταση για πάίκτη μας ύψους 4 μυρίων?

Απο την Μπετις του Πογετ

Link to comment
Share on other sites

16 minutes ago, nikos said:

Δεν ειπα απλα οτι εχει το μεγαλυτερο μπατζετ.

Ειπα οτι δεν υπαρχει κατι αυτην τη  στιγμη που να το κανεις εσυ καλυτερα, ωστε να αφησουμε στην ακρη το χρημα.

Ναι συμφωνω πολλα δεν τα κανουμε καλα εμεις εως και αδιαφορουμε σε εκνευριστικο βαθμο και τα κανει καλυτερα ο παοκ π.χ. ακαδημιες, επικοινωνια, Τ.Δ. που τους εφεραν σημαντικα εσοδα απο πωλησεις παικτων κτλ.

Αλλα τα κανουμε εμεις οπως γηπεδο, προπονητικο.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×