Jump to content

Recommended Posts

Guest Saxon21

Ο καιρος ειναι κοντα,ολες οι προθεσεις θα φανουν ως το 2021,αν με το γηπεδο εχει παλι ομαδα με σαπακια και οχι ομαδα να κενταει,τοτε θα πρεπει να αναζητησουμε τον επομενο επενδυτη και ουχι απλο διαχειριστη.

Link to comment
Share on other sites

Guest XAMΠOΣ

Αρνιεμαι μετα 5 χρονια πλεον να κανω οποιοδηποτε σοβαρο σχολιο για τον σαπιοδοντα. Αυτος ειναι...ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ αλλα οπως εχετε γραψει σε 23.000 ποστ αυτον εχουμε τι να κανουμε ...ε απλα στα αρχιδια μου πλεον. Μεχρι να φυγει και να αλλαξει κατι η ενασχοληση μου θα ειναι σαν τις τριχες στο κεφαλι του γιου του....ελαχιστη....

5 χρονια αρκετα ασχολιθηκα με τον καραγκιοζη

Link to comment
Share on other sites

@The Magician μολις περιεγραψες αυτο που λεω ποδοσφαιρικη λογικη.Διοτι οπως λες με μολις 2 εκκ θα ειχες φερει 2 παικταραδες και θα ειχες ενα αξιοπρεπες μπατζετ αλλα σε καμια περιπτωση το πρωτο.Τωρα αν θα πετυχαινες αυτο κανενας δεν το ξερει, ουτε αν εχεις το πρωτο μπατζετ σου εγγυαται κανεις τιποτα.

Εννοειται κρατουσες Μανολο ή επαιρνες κατι καλυτερο απο εξω και οχι Μαρινους Τεννεδες Κωστενογλου και λοιπες δυναμεις διοτι αλλιως ποδοσφαιρικη λογικη γιοκ.

Τωρα αν οπως εχεις γραψει σε αλλα ποστ πιστευαν στην διοικηση την φετινη ομαδα οπως στηθηκε εχουμε θεμα.Εγω δεν θεωρω οτι την πιστευαν.

Επισης ο βαζελος δεν ειχε το πρωτο μπατζετ οταν πηγε στα ημιτελικα στην Ευρωπη.Και ασε εκεινη την χρονια γιατι ειναι προ Μποσμαν.Πηγε στους 8 στο τσουλου περνωντας 2 ομιλους και πηγε 8 στο ουεφα τα πρωτα χρονια της δεκαετιας του 2000.Δεν ειχε το πρωτο μπατζετ τοτε αλλα ειχε ενα πλανο οπως λες.

Link to comment
Share on other sites

Οχι. Εξαλλου τα 70 ειχαν αναλυθει ως απο 20 αυτος κι ο Ρεστης κι απο 15 οι αλλοι 2.

Ε, τωρα τα 20 εγιναν 10 με 15 (για το γηπεδο). Λογικο, εν μεσω κρισης, αυτο που υποχεθηκε τωρα σε σχεση με αυτο που διερρευσε οτι (δηθεν) θα εβαζε τοτε.

Δεν ειναι εκει το ζητημα ομως. Το ζητημα ειναι οτι θεωρειται παρομοιου βεληνεκους με Κοκκαλη, Μαρινακη, Βαρδινογιαννη, Γιαννακοπουλο, Σαββιδη κλπ, αλλα αυτοι εβαλαν πολλα περισσοτερα στις ομαδες με τις οποιες ανακατευτηκαν. Τουλαχιστον αυτο πιστευω εγω και πολλοι αλλοι φανταζομαι.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Θυμαμαι μια επιστολη στην Ωρα αν θυμαμαι καλα, το 93 ή το 94 που ουσιαστικα ελεγε οτι με τα 500 εκ δραχμες απο τον κοσμο μεσω εισητηριων, ολοι μπορουν να διοικησουν.

Απο τοτε κραταει αυτη η κολωνια.

Γενικοτερα παντως δεν νομιζω οτι τον θελαμε πισω για τα χρηματα.Ναι οκ και για τα χρηματα αλλα κυριως για την σιγουρια που δινει οταν ειναι στο τιμονι της ομαδας.

Link to comment
Share on other sites

Εχουν γραφτει τα παντα εδω μεσα.

Αλλοι τον ηθελαν για τα χρηματα διοτι ηταν πολυ πιο πλουσιος απο ο,τι στα 90s, αλλοι γιατι υποτιθεται ηξερε απο μπαλα, αλλοι για το παρασκηνιο και αλλοι για το γηπεδο.

Τελικα αργησε τοσο πολυ να εμφανιστει που στο τελος πολλοι πιστεψαμε οτι (σαν δυναμη) ηταν ο Κοκκαλης των 90s-00s. Βεβαια πλασαριστηκε ετσι κι απο μεριδα των ΜΜΕ, αλλα ακομα και απο τον εαυτο του.

Ειναι σαν να κυνηγας για χρονια μια γκομενα χωρις να σου καθεται και στο τελος εχεις πιστεψει οτι ηταν η Ευη Αδαμ. 

Link to comment
Share on other sites

Guest Saxon21

Ο ρεστης οπως αποδειχτηκε ηταν ενας απενταρος απατεωνισκος,ασχετα αν παρουσιαζοταν απο διαφορα αρδμμε αλλοτε ως μεγιστανας ενδιαφερομενος σωτηρας ποτε της ΑΕΚ,ποτε του ΠΑΟ.

Link to comment
Share on other sites

Παντως επειδη θεωρω εαυτον σοβαρο ατομο

αν οταν ημουν στην απ εξω ελεγα η ΑΕΚ χρειαζεται γενναια χρηματοδοτηση και οτι ακομα και η ορθολογικη διαχειριση των εσοδων της δεν βγαζει πουθενα

και μετα στην απο μεσα ελεγα ακριβως το αντιθετο

ετσι και με εδεναν μετα απο ολα αυτα να με λιθοβολησουν, "καλα μου κανετε γιατι ειμαι καραγκιοζος"  θα απανταγα.

Αυτα γιατι στο τελος θα βγουμε και κατηγορουμενοι, οπως οταν καποτε κριτικαραμε δηθεν αδικως καποιους αλλους αχρηστους και η καταληξη ηταν τα χωραφια της πρωην Δ Εθνικης.

 

Link to comment
Share on other sites

Ξέρει κανένας αν ο τίγρης ψάχνει συμπαίκτες η κάποιον διάδοχο για να παραδώσει μετά το γήπεδο; τι σκέφτεται για την επόμενη ημέρα γενικότερα; 

Link to comment
Share on other sites

Guest Saxon21

Καποιος ειχε πει σε ανυποπτο χρονο για ενα καλο ονομα το καλοκαιρι που παιζει για συμπαικτης αλλα δεν αποκαλυψε ονομα για να μην καει ντεμεκ.

Link to comment
Share on other sites

Guest Saxon21

Πονταρω σε ψηστηρι για Σμετς,λιγο λιγο μετοχες μεχρι ο τιγρης να του φορτωσει το 51%.

Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, Epitaph21 said:

Επειδή ακριβώς δεν μπορείς να παίρνεις συνέχεια σερί πρωταθλήματα (και δεν θα παίρνεις) είναι αναγκαιότητα να το κάνεις τις ελάχιστες φορές που ιστορία θα σου το επιτρέψει. Και σου το επιτρέπει τώρα με τον Παναθηναικό τελειωμένο και τον Ολυμπιακό εκτός των κέντρων αποφάσεων. Υπάρχει ένα κενό εδώ και εάν το καλύψει ο παοκ είσαι άξιος της μοίρας σου.

1000% μαζι σου και πιστευω ολοι εδω μεσα τα εχουμε παρει ασχημα γι αυτο ακριβως τον λογο.

Link to comment
Share on other sites

ε προφανως θα το καλυψει ο παοκ και καλα θα κανει.

κι αν περασει ομιλους και δωσει και τα 25 ξανα πισω στην ομαδα, θα παρω ποπ κορν να δω πώς μπορει η ποδοσφαιρικη λογικη να αντιμετωπισει το μεγαλυτερο μπατζετ.

και οκ. μην αρχισουμε παλι για τα περι Αγιαξ και Πορτο. Ή γινε Αγιαξ και Πορτο ή ριξε χρημα.

Αλλη οδος δεν υπαρχει. Το συναισθημα και η προσφυγια πλεον δεν δινει πρωταθληματα.

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω ότι έχει αλλάξει θέμα η συζήτηση στα τελευταία μηνύματα. Δεν υποστηρίζει κανείς (ή τουλάχιστον εγώ) ότι η ομάδα τρέχει σωστά, με πλάνο και λογική.

Η συζήτηση ξεκίνησε για το αν μπορεί να ανταγωνιστεί κανείς τα μεγάλα μπάτζετ χωρίς να τα φτάσει όπως και για το αν απέναντι στα λεφτά του τσετσένου έχει να αντιπαραθέσει πράγματα.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Και η απαντηση ειναι οταν σε μια ομαδα ολα δουλευουν ρολοι, ΙΣΩΣ τα βαλεις και με τα λεφτα.

Οκ. 

Εδω ομως μας ενδιαφερει η ΑΕΚ που δεν δουλευει σαν ρολοι αλλα σαν ωρολογιακη βομβα.

Καπως ετσι αλλαξε η κουβεντα.

Link to comment
Share on other sites

Η δική μου απάντηση είναι ότι στην ΑΕΚ έχουν παρθεί κάποιες αποφάσεις να πέσει βάρος σε κινήσεις των οποίων τα οφέλη (αν και όσα θα έρθουν) θα αρχίσουν να φαίνονται αργότερα.
Ξεκάθαρα το αγωνιστικό τρέχει με σκαλώματα, παρωχημένες λογικές και λάθος στελέχωση, ξεκάθαρα αν έμπαιναν λεφτά στην ομάδα θα ήταν ευκολότερες οι επιτυχίες στο αγωνιστικό. Ξεκάθαρα όμως το να κρίνουμε την απόφαση να δοθεί βάρος στις παραπάνω κινήσεις σήμερα, πριν να δούμε τι οφέλη θα επιφέρουν είναι λάθος και άδικο.

That's my 2 cents.

Link to comment
Share on other sites

Συγγνώμη αλλά διαβάζω φοβερά πράγματα.

Ο μπαοκ έχει μεγαλύτερο μπατζετ όντως αλλά είναι υπερτιμημένο πρώτον, με βραχυπρόθεσμη λογική δεύτερον και τρίτων έναν τσετσένο να καλύπτεις τις ζημιές κάτι που δεν γίνεται for ever.

Αναλύω. Η παίχτες θα εισπράξουν την επιτυχία τους με ανανεώσεις και πολύ υψηλά συμβολαία ( πασχαλάκης , βαρέλα κτλ ) . Το μισό του ρόστερ είναι πάνω απο 30 . Αν δεν μπεί champions league θα κλάψουν μανούλες. Η φάση τους μου θυμίζει τον νεόκοπο νεόπλουτο που θέλει παντού να επιδείχνει πόσο γαμάτος είναι. Οκ φέτος ήταν καλύτεροι, πέταξαν την ευρώπη, έπαιξαν 10 παιχνίδια φιλικά, βοήθηκαν απο τύχη ( και βειρινια ) και το σήκωσαν. Η μόνη περίπτωση να συνέχισουν το ίδιο δυναμικά είναι το cl και είναι το μόνο που δεν θέλω, προσωπικά δεν μου καίγεται καρφί που το πήραν φέτος τελικά.

Για Κύριο Δημήτρη. Έχει λεφτά, είναι τσιγγούνης δεν μπορεί και να τα διαθέσει έτσι και αλλιώς, είναι και το γήπεδο στη μέση και η ΑΕΚ ειναι σε μνημόνιο. Αυτό που μας πηγαίνει πίσω δεν είναι το μπάτζετ είναι πιο πολύ ότι είμαστε πίσω σε όλους τους άλλους τομείς ( προπονητικό, ακαδημίες σκαουτινγκ κτλ ). Αυτο που με ενδιαφέρει απο τη διοικηση του είναι να δημιουργηθούν οι υποδομές. Μετά θα δούμε.

Πάντως του χρόνου θα είμαστε καλύτεροι. 'Εχει κλεισμένο μετά απο όλα όσα έγινε φέτοσ έναν κορμό σε λογικά λεφτά. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κρατήσει χιμένεθ και με το καλοκαιρινό πάρε δώσε να δημιουργηθεί ένα ισορροπημένο ρόστερ.

 

 

 

 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω από που προκύπτει πως η ΑΕΚ έχει κορμό από φέτος.

Είχα βάλει τα λεπτά συμμετοχών των παιχτών μας φέτος και λίγοι τράβηξαν κουπί σε σχέση με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Αυτό πρακτικά πάει να πει πως θες για αρχή 3-4 παίχτες που ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ (και όχι Γιαννιώτες πχ).

Ένα αυτό.

Δεύτερον πιθανότατα θα πουλήσεις Μπάρκα, Γαλανόπουλο και Λιβάγια ενώ θα αποχωρήσουν και Πόνσε, Μπογιέ.

Άρα θες +5 παίχτες.

Μάνι μάνι δηλαδή θες 5 ενδεκαδάτους και 3-4 ρολίστες.

Εγώ λέω θα αποκτηθούν 2+2 το πολύ.

Εκτός αν θεωρούμε κορμό τον Μπακάκη, τον όντως καλό Χούλτ, τον Τσιγκρίνσκι που είναι μέχρι 20 ματς την σεζόν, τον Σιμόες, τον μάλλον καλό Κρστιστς, τον Μάνταλο, τον Μπακασέτα και τον Αλμπάνη.

Link to comment
Share on other sites

Guest Fadrhonc21

Εδω δεν ξερουμε ποιον θα εχουμε προπονητη ρε σεις, σε τετοια κατασταση ειναι η ΠΑΕ, τι για παικτες μιλαμε (κι εγω μαζι).

Σημερα ειναι ο Μανολο, αυριο αν φας κατραπακια απο μπαοκ δεν ειναι. Δηλαδη υπαρχει και σεναριο να χασεις απο σουβλατζη και μπαοκ και να ψαχνεις προπονητη για να ξεκινησει προετοιμασια σε 3-4 εβδομαδες με υλικο 15 «ποδοσφαιριστων» κι αν. 

Αντι να εχουν πει ανεξαρτητου αποτελεσματος κραταμε Μανολο ξερω γω και προχωραμε, διαλεγουν να ειναι ολα στον αερα. 

Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, Bukowski said:

 

Εκτός αν θεωρούμε κορμό τον Μπακάκη, τον όντως καλό Χούλτ, τον Τσιγκρίνσκι που είναι μέχρι 20 ματς την σεζόν, τον Σιμόες, τον μάλλον καλό Κρστιστς, τον Μάνταλο, τον Μπακασέτα και τον Αλμπάνη.

Αυτός είναι ο κορμός ( μαζί με Οικονόμου ) ο οποίος προφανώς cl δεν πάει πουθενά αλλά για πέταμα δεν είναι. Να μιλάμε ρεαλιστικά. Η αλλαγή επιπέδου σου θα έρθει όταν έχεις δικά σου ταλαντούχα παιδιά. Άλλος τρόπος δεν υπάρχει. Από τις πωλήσεις ( αν γίνουν ) θα γίνει προσπάθεια να κρατηθούν μπογιέ , πονσε ( με πατέντα ) και απο εκεί έπειτα αν μείνει ο χιμέθεν πιστεύω θα γίνουν πιο ορθολογικές προσθήκες. Αυτό ήταν το μεγάλο πρόβλημα φέτος, αυτο είναι βασικό ζητούμενο.

Εφοσον τα συμβόλαια που τελείωναν φέτος κρατήθηκαν χαμηλά, υπάρχει περιθώριο για του χρόνου.

Link to comment
Share on other sites

@ΕΝΝΙΑ_ΕΝΤΕΚΑ αν ο ΠΑΟΚ εχει βραχυπροθεσμη λογικη η ΑΕΚ τι ακριβως εχει; Καμια λογικη; Ποια επενδυση ποιος κορμος και που; Ο κορμος σου ειναι ο Μπαρκας, ο Μπακακης, ο Μανταλος, ο Σιμοες, ο Μπακασετας και ο Λιβαγια. Απο κοντα και ο Κρστιτσιτς και τελος ο Χουλτ που ληγει το συμβολαιο του. Απο κει και περα εισαι με Μαριο Οικονομου, τους δανεικους και γεμισματα. Ποιοι ειναι τα σημεια αναφορας απο τους παραπανω; Στηριζεται ομαδα πρωταθλητισμου στον χαφ Αντρε Σιμοες στα 29 προς 30; Ποσο να περιμενεις τον Πετρο Μανταλο; Πως να στηριχθεις στον Τασο Μπακασετα;

Το επιχειρημα "θα φυγει ο τσετσενος" αντιστρεφεται μια χαρα στο "θα φυγει ο Μελισσανιδης". Κι ο Κοκκαλης αν ειχε φυγει θα βολοδερνε ο Ολυμπιακος και δεν θα επαιρνε τα πρωταθληματα σερι. Τι λογικες ειναι αυτες; Και μας λες οτι διαβαζεις και φοβερα πραγματα; Αληθεια;

Ας υποθεσουμε ομως επειδη βολευει το αφηγημα σου οτι ο Σαββιδης φευγει. Σου ειπε κανενας οτι θα σβηστει το πρωταθλημα που πηραν; Θα τους αφαιρεσουν τα κυπελλα; Τι ακριβως; Ολους με συμβολαια τους εχει ο Σαββιδης και μονο ο Βαρελα δεν εχει ανανεωσει. Χτυπησε ο Βιειρινια και αμεσως πιασανε το Σταφυλιδη να επιστρεψει. Κοιτανε να πουλησουν τον Πελκα, τον Καντουρι, θα φυγει ο Ενρικε. Εκαναν το χειμωνα 3 κινησεις για το καλοκαιρι. Τον Ινγκασον, τον Σερτζιο Ολιβειρα και τον Μισιτς. Εχουνε ρευστο να φερουν παικτες, σπρωξανε 9μισι εκατομμυρια παικτη που πηραν 2μισι και συζηταμε ακομα για τα "ποιος ΠΑΟΚ" και λοιπες παπαριες καμαρωτες.

Δεν εχει προβλημα ο αλλος χωρις Ευρωπη να σκαει λεφτα και θα ιδρωσει το αυτι του απο μια στραβη σεζον; Να κλαψουνε ποιες μανουλες; Επειδη βολευει εμας να πιστευουμε αυτες τις μαλακιες θα τις πιστεψουμε κιολας; Ανθρωπος που ανοιγεται με καναλια, ΜΜΕ και πολιτικη και εχουμε την εντυπωση οτι θα φυγει; Βασιλιας ειναι στη Βορειο Ελλαδα. Εχει παγιωθει ο ΠΑΟΚ, παιρνει αηττητος πρωταθλημα, παει σε τριτο σερι τελικο, κανει πραγματα που ουδεποτε εχει κανει στην ιστορια του κι εμεις "διαβαζουμε φοβερα πραγματα".

Ειναι λεει νεοπλουτοι. Μαλιστα. Ομαδα με 3μισι κυπελλα και μια τρομπετα, διπλασιαζει τις κουπες της σε μια 4ετια κι εμεις πεταμε αετο. ΟΚ. Να λεμε ευχαριστω τοτε που δεν μας καταστρεφει ο προεδρος που ΔΕΝ επενδυει και παλι καλα που εχουμε το Μπακασετα γιατι η εναλλακτικη ειναι ο Πλατελλας. Αληθεια ρε παιδια; Εχει ο αλλος το Μαριο Μπρανκο κι εσυ το Νικο το Λυμπεροπουλο και συζηταμε κιολας για ισορροπημενα ροστερ. Με κλεισμενους Αθανασιαδη, Ντελετις, Σαμπανατζοβιτς και Μπουζουλατζιτς. Και τους υπευθυνους να μην εχουν αποφασισει αν ο Σακιτς ειναι ο καταλληλος αντικαταστατης του Γκαλο. Ατρομητος κανονικος.

Μην με βουρλιζετε νυχτιατικα.

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

Διαβασα ενα καταπληκτικο αρθρο στο enwsi σημερα το οποιο ανελυε το πως θα παρουμε τα λεφτα της απο το κρατος για το γηπεδο σε δοσεις και κατεληγε ετσι στο ακυρο οτι ηταν μεγαλειωδης η κινηση Μελισσανιδη να κρατησει τα λεφτα του CL για το γηπεδο. Ξαναλεω δεν με ενοχλει οτι θα τα βαλει εκει, ομως αυτοι οι καριοληδες που μας εκνευριζουν καθε μερα θελουν βρωμοξυλο. Ο αλλος ο αρχιδας εγραφε τον χειμωνα που τραυματιστηκε ο Λοπες πως ματιαζουμε την ομαδα οι γκρινιαρηδες και δεν παει καλα, ο αλλος ο κλαπαρχιδας ο κεφτες μονο μουνοπανα δεν μας ειπε που δεν παμε γηπεδο να δουμε το φετινο μπουρδελο, ο παραλλος ο αρχιδογλου το καλοκαιρι εκσπερματωνε με την ομαδαρα του Σαχλαμαρινου και το τοταλ φουτμπολ που θα απολαμβαναμε απο εδω και μπρος και τωρα μας λεει οτι τα λαθη εχουν επισημανθει νωρις φετος.

Γαμω τις μανες σας.

Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, The Magician said:

 Ας υποθεσουμε ομως επειδη βολευει το αφηγημα σου οτι ο Σαββιδης φευγει. Σου ειπε κανενας οτι θα σβηστει το πρωταθλημα που πηραν; Θα τους αφαιρεσουν τα κυπελλα; Τι ακριβως; Ολους με συμβολαια τους εχει ο Σαββιδης και μονο ο Βαρελα δεν εχει ανανεωσει. Χτυπησε ο Βιειρινια και αμεσως πιασανε το Σταφυλιδη να επιστρεψει. Κοιτανε να πουλησουν τον Πελκα, τον Καντουρι, θα φυγει ο Ενρικε. Εκαναν το χειμωνα 3 κινησεις για το καλοκαιρι. Τον Ινγκασον, τον Σερτζιο Ολιβειρα και τον Μισιτς. Εχουνε ρευστο να φερουν παικτες, σπρωξανε 9μισι εκατομμυρια παικτη που πηραν 2μισι και συζηταμε ακομα για τα "ποιος ΠΑΟΚ" και λοιπες παπαριες καμαρωτες.

 

Μάγε χωρίς να συμφωνώ σε κάποια που λέει ο 9-11, εδώ είσαι φαουλ. Για να το αντιστρέψω αυτό που λες, έστω ότι αύριο ο Μελ αποφασίζει να ρίξει τρελό χρήμα. Έστω λοιπόν ότι 4πλασιάζει το τωρινό μπάτζετ, και σου φέρνει 10 παιχταράδες τους οποίους τους πληρώνει και υπεραξία για να τους πείσει να έρθουν με 3ετή συμβόλαια. Και κάνεις double αέρα και μια καλή πορεία στο europa (ας πούμε ως τους 8). Και την επομένη αποφασίζει να την κάνει.
Με την λογική που γράφεις πάνω, κανένα πρόβλημα. Κανείς δεν θα σβήσει το double και την πορεία. Το μαγαζί μετά (με παίκτες με συμβόλαια που δεν θα βρουν αλλού και άρα δεν θα πουληθούν εύκολα και με έσοδα που δεν θα αρκούν να τους πληρώσουν) τι θα γίνει; Η δεν μας νοιάζει, μόνο το τώρα κοιτάμε και οκ ας ρισκάρουμε άλλη μια πεσάδα δεν τρέχει μια; 

Όσο για το υπόλοιπο του ποστ σου, εγώ θα πρότεινα να υπάρχει μια κάποια φειδώ στις προβλέψεις στο αν θα μείνει η θα φύγει ο τσετσένος. Θα φύγει όταν δεν θα τον συμφέρει επιχειρηματικά να μείνει άλλο και αυτό δεν είναι κάτι εύκολα προβλέψιμο (ειδικά στην Ελλάδα).

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×