Jump to content

Recommended Posts

22 hours ago, mobster21 said:

Δεν διάβασα καμία πάντως απάντηση που να με πείθει ότι ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ η ποδοσφαιρική λογική νικά το χρήμα.

Μα πώς αποκτάς είπαμε χρήμα; Με σχέδιο.

Το φαινόμενο μπαμπάς-χώστης το αφήνω απ' έξω, δεν το θέλω και τι να συζητήσεις πάνω σε αυτό.

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

43 minutes ago, Bukowski said:

Τελικά πιστεύεις πως έχουμε επιστρέψει σε εποχές που οι δευτεροτρίτες θέσεις θεωρούνται αποτυχία;

Παρουσιάστηκε από κάποιον ως επιτυχία;; 

Link to comment
Share on other sites

19 hours ago, firebird said:

Θεωρώ τεράστια υπερβολή και μηδενισμό του ρόστερ όλο αυτό για ομάδα επιπέδου Ξάνθης με 2-3 εξαιρέσεις και με δεδομένο ότι ξαναλέω ιστορικά η 5ετία σου είναι από τις καλές, δεν στέκει. Εκτός αν θέτεις τον πήχη στην ΑΕΚ του Μπάρλου και την ομάδα του '96 οπότε και οκ, μάλλον υπερεκτιμάς πάρα πολύ το επίπεδο του οργανισμού. Εγώ που δεν πρόλαβα καμία από τις 2, η σημερινή ομάδα θεωρώ ότι είναι μια από τις 3-4 καλύτερες που θυμάμαι (πρακτικά μετά την ομάδα του '02 και του '08) και όσο μένει σοβαρός προπονητής είμαι αισιόδοξος ότι μπορεί να παρουσιάσει καλή εικόνα (όχι επιθετικό, αλλά τακτοποιημένο και σωστό ποδόσφαιρο παρόμοιο με το περσινό).

Κοίτα, όπως οι περισσότεροι γνωρίζουν μιας και είμαστε 10+ χρόνια φόρουμ, ανήκω σε μία πολύ ιδιαίτερη γενιά ΑΕΚτζήδων, αυτή που επέλεξε ομάδα στις αρχές της δεκαετίας του 90. Που σημαίνει ότι το σλόγκαν (του κώλου) "ΑΕΚ δε γίναμε για τα πρωταθλήματα" ποτέ δεν με εξέφρασε γιατί εγώ και πολλοί από τη γενιά μου, γίναμε ακριβώς γι αυτό. Από το 1992 που με θυμάμαι να υποστηρίζω την ΑΕΚ συνειδητά, μέχρι και το 1999 (χοντρικά) μπορείς να αντιληφθείς τι είδαν τα ματάκια μου. Καλώς ή κακώς, έμαθα να υποστηρίζω μια ΑΕΚ η οποία έμπαινε στο χορτάρι και κένταγε. Μπορεί από το 97 να κυριαρχούσε παντού ο γαύρος, αλλά τα πετσώματα στη ΝΦ (και ορισμένα πολύ δυνατά εκτός) δεν πρόκειται να ξεχαστούν ποτέ. Και καλώς ή κακώς η ομάδα τσούλαγε το τόπι και αυτό μας γέμιζε. Πρωταθλήματα δεν παίρναμε αλλά δεν είχαμε και υπαρξιακά όπως σήμερα.

Δεν είναι καλή η 5ετία μας, δεν ξέρω πόσοι θα μπορούσαν να συμφωνήσουν μαζί σου σε αυτό. Μιλάμε για μια 5ετία-περίπου- κατά την οποία τη μία χρονιά ήσουν Β οπότε δε μετράει και μετά είσαι 4 σεζόν Α εκ των οποίων 3 σεζόν στο πρωτάθλημα είσαι πουθενάς και τη μία το πήρες, πήρες ένα κύπελλο και έκανες μία καλή πορεία στην Ευρώπη (που για τις δεκαετίες 90 και 2000 δεν θα ήταν τόσο αξιοσημείωτη). Εντάξει δεν είναι ακριβώς καλή πενταετία για την ΑΕΚ αυτό. Είναι σίγουρα καλύτερη από την πενταετία 2010-2015 και υπό συζήτηση για την πενταετία 2005-2010 που ναι μεν ήσουν άτιτλος αλλά κατά κανόνα δεν ήσουν τόσο ξεφούσκωτος στο πρωτάθλημα και έκανες και νίκες στο τσλ (τις μοναδικές σου). Πάντως εκείνη η ομάδα ήταν περίπου 3 κλάσεις ανώτερη από τη σημερινή, ακόμα και ο Αδαμίδης είχε καλύτερους παίχτες σε σχέση με σήμερα.

Οπότε διαφωνώ στο ότι η παρούσα είναι καλή πενταετία για την ΑΕΚ. Σκατά είναι και σώζεται ό,τι σώζεται λόγω του γηπέδου. Επίσης είναι λίγο αστείο το πως κατάφερε να δικαιωθεί ο κοντοπούτανος που είχε πει για εφήμερη χαρά αναφερόμενος στο πρωτάθλημα. Δηλαδή άμα είναι να παίρνεις πρωτάθλημα και μετά να είσαι όπως ήσουν φέτος, ε είναι ο ορισμός της εφήμερης χαράς. Αλλά όσοι τον κατηγορούσαμε τότε, δεν είχαμε ακριβώς αυτό το σενάριο στο μυαλό μας.

  • Δικεφαλάκι 5
Link to comment
Share on other sites

Στην ΑΕΚ εξαντλουμε παντα ολα τα (ασχημα) σεναρια.Γνωστα πραγματα αυτα εδω και χρονια.

Link to comment
Share on other sites

Παρατηρησεις

1) Παντα υπαρχει διαφωνεια μεταξυ γεματοποτηρακηδων και αδειοποτηρακηδων. Σε ολα τα οπαδικα φορουμ.

2) Να σημειωσω οτι τετοιες διαφωνειες υπηρχαν και επι (α)μετοχων. Το αποτελεσμα παντως γνωστο. Κι ας εφτιαξαν προπονητικο.

3) Επιχειρηματα που καταληγουν στο αν εχουμε να προτεινουμε κατι καλυτερο, ειναι ακυρα. Αν πχ η ΠΑΕ δεν μπορει να παρει καλυτερο φορ απο τον Σιαλμα ή τον Κρισαντους, αυτο δεν σημαινει οτι οι συγκεκριμενοι αθλητες δεν ειναι αμπαλοι. Τα ιδια ισχυουν και για τα εκαστοτε αφεντικα. Αν δλδ δεν υπαρχει εναλλακτικη στον Δημητρελο, δεν  σημαινει οτι ειμαι ευχαριστημενος με Δημητρελο.

4) Στο θεμα του γηπεδου δεν τιθεται σχεδον απο κανεναν θεμα οτι μονο αυτος βρηκε λυση και μπραβο του. Υπαρχει η υποσημειωση των πολλων χρηματων που πηρε απο τα ταμεια, αλλα και παλι ειναι τεραστιο επιτευγμα. Μονο μην το χρησιμοποιουμε παντου. Κανει κουμαντο και στην ΠΑΕ ο τυπος και μαλιστα ξεκινωντας με ζερο.

5) Ειναι ασχετος απο μπαλα, ασχετος στο να διοικει, αδιαφορος για το αγωνιστικο και ανεπαρκης οικονομικα. Δεν μπορω να στηριζομαι στο πότε θα φυγουν οι αλλοι για να ερθουν στα ανεπαρκη μετρα του.

6) Χρηστη @Bukowski. Δεν σε αναγνωριζω. Ειτε μπαινουν 2 χρηστες στον λογαριασμο σου, ειτε μερικες φορες γραφεις απλα για να πικαρεις τον φερομενο ως Χαμπισμο.

 

 

Link to comment
Share on other sites

@nikos ισχυουν ολα αυτα που λες αλλα ιστορικα ο τιγρης ειναι ο πιο πετυχημενος ηγετης της ομαδας μετα τον Μπαρλο

Link to comment
Share on other sites

Επισης μου κανει εντυπωση οτι ακομα κι απο χρηστες που τα λενε ωραια και αναλυτικα τα κατά του, περναει στο ντουκου οτι ανελαβε με ζερο. 

Υπο αυτην την εννοια εναι αδικη η συγκριση (αδικη υπερ του) με οποιαδηποτε διοικηση μετα το 2003 περιπου.

Που βγαιναμε ομιλους γιουροπα και καναμε κωλοτουμπες γιατι ο Αδαμιδης θα πληρωσει μερος χρεων και ισως κανει και καμια μεταγραφη ακομα.

Αυτος τα εχει λυμενα ολα αυτα. Οχι πληρωνοντας φυσικα.

@Man Of Faith

Ισχυει κυριως λογω γηπεδου (σημειωνω βεβαια οτι στην 1η θητεια πιστωνεται το ημισι, στην 2η δεν εκανε τιποτα το ιδιαιτερο και στην 3η ξεκινησε με ζερο μεσω καταστροφης), αλλα η αληθεια ειναι οτι δυστυχως ο ανταγωνισμος με πρωην διοικησεις ηταν ευκολος. Εγω παντως παντα συγκρινω με τον ανταγωνισμο με διοικησεις των αλλων ομαδων, για τον λογους που εγραψε και ο Σταυρος, οτι δλδ ΑΕΚ εγινα ΚΑΙ για τα πρωταθληματα ή εστω για τον πρωταθλητισμο. Και θεωρω οτι μετα την περσινη χρονια που του καθησαν ολα κατα λαθος, αδυνατει να ξανακανει πρωταθλητισμο εστω.

Link to comment
Share on other sites

Πωπω την είχα ξεχάσει την (γελοία τότε) ρητορική της εφήμερης χαράς. Και όντως τα κατάφερε ο μαλακας να δικαιώσει τον παοκτζη κοντογιοντα... 

Αθλος. 

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Δεν ειναι τοσο απλο το ποδοσφαιρο παιδια, ουτε η λυση ειναι ενας τεχνοκρατης α λα ceo  ο οποιος σωνει και ντε θα διαχειριστει τη κατασταση καλυτερα και θα φερει αποτελεσματα. ( επανερχομαι μετα σε αυτο )

Το πραγμα ειναι ως εξης. Γνωμη μου παντα. Πηραμε το πρωταθλημα περυσι και ολοι οι εμπλεκωμενοι στο αγωνιστικο τμημα θελησαν να παρουν την υπεραξια του.

Ο κυριος Δημητρης εριξε ακυρο πανυγηρικο ξεκινωντας απο τον χιμενεθ και συνεχιζοντας στους παιχτες . Εκ του αποτελεσματος, εκαψε μια χρονια αλλα εχει κρατησει ολους τους παιχτες και εχει τον ιδιο προπονητη πισω. 

Σαν οπαδος με χαλαει η χαμενη χρονια αλλα ειμαι σιγουρος οτι οι περυσινοι εμπλεκομενοι δεν αξιζουν ετσι και αλλιως την υπεραξια που θελανε οποτε ενα win στην υποθεση υπαρχει

Η ΑΕΚ στηνετε τεχνοκρατικοτατα στη λογικη του εσοδα εξοδα και ο μελισσανιδης ειναι εγγυητης σταθεροτητας ( με το σκανδαλο aegean βγηκαν στη φορα και οι ταμιακες διευκολυνσεις κτλ )

Εμενα αυτο μου αρεσει μακροπροθεσμα, το προβλημα του ειναι βραχυπροθεσμο καθως εχεις τραγικες υποδομες εως τωρα ( και διαχρονικα )στο κομματι των ακαδημιων και συνεπως δεν εχεις δεξαμενη παιχτων να γεμιζουν ομορφα και ωραια το ροστερ σου, να κανεις πωλησεις σοβαρες και να διαχειριζεσαι πραγματικα εσοδα.

Το γηπεδο θα αλλαξει πολλα σε επιπεδο εδρας, εσοδων , πρεστιζ και θα ελευθερωσει μπατζετ για το αγωνιστικο συν οτι θα διευκολυνει μια ενδεχομενη πωληση της ομαδας που ειναι και ο απωτερος στοχος του τεχνοκρατη μελισσανιδη.

 

 

 

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Το γηπεδο θελει αλλα 2 χρονια, αλλα 2 χρονια περιμεναμε να επανελθει απο την πεσαδα, τους προηγουμενους επισης τους περιμεναμε να «χτισουν» ομαδες κλπ.

Βαρεθηκαμε να χτιζουμε τα γιοφυρια της Αρτας σε αυτην την ομαδα, ας παρουμε και τιποτα προκατ δλδ στην τελικη.

Link to comment
Share on other sites

@nikos σαφεστατα και κραζω τον Χαμπισμο οταν διαβαζω περιπου οτι ειναι η χειροτερη κυβερνηση που ειχαμε ποτε αυτη του Μελισσανιδη και να φυγει γιατι εχει ο θεος μωρε. Ο θεος δεν εχει, ο κωλος μας ομως εχει και παραεχει να ξανακαταληξουμε με Δημητρελο. Τα ιδια ελεγα και επι αμετοχων που... είχε ο θεος. Η περιοδος αυτη Μελισσανιδη ειναι απο τις πιο ηρεμες για την ΑΕΚ και τις πιο... αναπτυξιακες. Fact αυτο νομιζω. Σε οτι εχει να κανει με τα λεφτα, δεν θελω χωστες προεδρουε και εχω ξεκαθαρισει πως ειμαι της λογικης Ανιελι-Γιουβε, οτι δηλαδη ασχετως του τι μπορει να αγορασει ο προεδρος στοχος ειναι να μπορει να αγοραζει οτι θελει η ομαδα. Στο θεμα χρημα vs ποδοσφαιρικη λογικη, απαιτω πρωτα το δευτερο. Αυτη την στιγμη αν ο Μελισσανιδης δωσει στον Λυμπε μπατζετ Αγιαξ τα αποτελεσματα θα ναι για τον πουτσο. Απο την αλλη αν στον Αγιαξ του δωσεις το μπατζετ της ΑΕΚ, ολο και κατι σοβαροτερο θα φτιαξει απο το φετινο μπουρδελο που εστησε ολο το κακο βαζελοσυναπαντημα. Δεν με ενοχλει αυτη την στιγμη το χαμηλο μπατζετ οχι γιατι δεν εχει σημασια, αλλα γιατι σε αυτη την ΑΕΚ με αυτη την λειτουργια αντε να μας εφερνε +10 βαθμους φετος. Μια χρονια η ΑΕΚ λειτουργησε με λογικη. Περσι. Ειχε προπονητη που ειχε αρχισει να σχεδιαζει την ομαδα απο το μισο της προηγουμενης, ειχε τεχνικο διευθυντη, εκλεισε παιχτες νωρις, καποιους απο την προηγουμενη μεταγραφικη περιοδο. Αποτελεσμα; Σηκωσε πρωταθλημα, πηγε τελικο Κυπελλου και κοντεψε να παει στους 16 του Γιουροπα. Μπορω να γραφω μεχρι αυριο. Μολις μπουμε στο γηπεδο θεωρω πως θα χουμε ενα μπατζετ 12-15m σταδιακα. Μπορει και τοτε να μην ειναι το μεγαλυτερο στην λιγκα, αλλα και να ναι, αν δεν εχουμε αλλαξει μυαλα ως διοικηση φαπες θα τρωμε. Αυτα ολα οσα πιστευω δεν συνεπαγονται ομως "φυγε-πουλα" οταν η εναλλακτικη θα ναι ο Σταθακος, κατι απολυτα λογικο σε ενα club με τους μακραν πιο μπαχαλους και τζαματζηδες οπαδους της λιγκας ας πουμε.

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Zara said:

Πωπω την είχα ξεχάσει την (γελοία τότε) ρητορική της εφήμερης χαράς. Και όντως τα κατάφερε ο μαλακας να δικαιώσει τον παοκτζη κοντογιοντα... 

Αθλος. 

Το γαμησι ειναι μια εφημερη χαρα

Link to comment
Share on other sites

Guest Saxon21

Δεν ειναι και ο μπαεβιτς πλεον στο τιμ,να τα ριξουμε σε αυτον.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest Saxon21

Η επομενη μερα ειναι θλιβερη,μιζερια,πονος και χαμενη ελπιδα για ενα μομεντουμ που το πεταξαΝε στα σκουπιδια.Πρεπει να ζητηθουν εξηγησεις και να δωθουν απαντησεις,ειναι πολυ μεγαλο το φετινο καζο για να περασει ετσι και να ξεχαστει μεσα στο καλοκαιρι.?

Link to comment
Share on other sites

Guest Saxon21

Η μιρλα ειναι εδω,μην λερωνετε τα αλλα τοπικα,να μεταφερθει ολη η μιρλα του μαιου εδω.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Γεωργίου για του χρονου:

Για το πώς βλέπει το επόμενο Πρωτάθλημα: «Ακόμη κι αν κάνει μεταγραφές ο Ολυμπιακός, ξέχνα τον για Πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ θα είναι και τη νέα χρονιά ο πρωταθλητής. Βέβαια, υπάρχει και μια απορία. Ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει χωρίς κάποιους βασικούς και πρέπει να τους αντικαταστήσει άμεσα. Οι τραυματισμοί του Βιεϊρίνια, του Μαουρίσιο που είναι η αδυναμία μου και τον θεωρώ τον καλυτερο χαφ στην Ελλάδα, είναι μεγάλο πλήγμα. Πρέπει να αντικατασταθούν τάχιστα. Σε κάθε περίπτωση, από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ είναι αγωνιστικά καλός, έχει παίκτες, φιλοδοξίες είναι το πρώτο φαβορί. Ο Ιβάν θα κάνει μεταγραφές, το μπραφ για την ΑΕΚ θα γίνει από του χρόνου με το νέο γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός είναι ημιθανής, για να πει τον πω πεθαμένο, και τον Ολυμπιακό ξέχνα τον. Ο Σαββίδης με τον Μελισσανίδη έκαναν μεγάλη ζημιά πέρσι στον Ολυμπιακό. Του πήραν την ΕΠΟ, τις ενώσεις, τη διαιτησία, τα δικαστικά. Αν τα έχεις αυτά απέναντί σου αντίο ζωή!».

http://sportdog.gr/sports/podosfairo/article/521141/apokalypseis-gewrgioy-den-kanei-metagrafes-o-melissanidhs-ksexaste-marinakh-aytos-pairnei-titlo

 

Link to comment
Share on other sites

Ο Γεωργίου και πέρσι δεν έλεγε ότι θα το πάρει πάλι η ΑΕΚ; 

Νωρίς είναι ακόμα... Περιμένετε Δευτέρα που ο Βαγγέλης ανακοινώνει τα μπαμ του πως θα περάσει επικοινωνιακα 

Link to comment
Share on other sites

Ναι και πέρυσι έλεγε οτι το έχει δέσει ο τίγρης, οτι δε θα πιανεται η ΑΕΚ.....

Χαχαχαχαχα

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest Saxon21

Ο Γιωργιου,που παρολιγο να παθει ανακοπη γιατι ετρωγε 10 πακετα γαριδακια καθε μερα,σχολιασε προσφατως,οτι και παλι ο ποακ θα το παρει.Μενει να δουμε τι θα πει ο σαγονιας,ο πιτ παπαδακος και ο the snitch.

Link to comment
Share on other sites

Πιστευω οτι ειναι πια καιρος να δουμε τα πραγματα ως εχουν με ωμο ρεαλισμο.Θα επισημανω 4 βασικα σημεια.

 

1)Η ΑΕΚ πηρε εναν προπονητη που δεν ταιριαζει στη φιλοσοφια και τα χαρακτηριστικα του ροστερ της.

2)Το μπατζετ κατα Ματζισιαν ευαγγελιο θα μειωθει,η στην καλυτερη να μεινει στα ιδια επιπεδα

3)Η διαφορα ποιοτητας με ολυμπιακο και παοκ εχει πλεον ξεφυγει και οπως το βλεπω δεν υπαρχει περιπτωση να αποδυναμωθουν.

4)Ιβαν και Βαγγελας θα τροφοδοτησουν ατρομητο,ΑΡΗ,και παο ειτε με δανεικους,ειτε με μανατζερικες σποντες και διευκολυνσεις.

 

Προτεινω λοιπον να σταματησει η μιρλα και η γκρινια.Να ξεχασουμε τους 2 γαυρους και να ασχολουμαστε στο πρωταθλημα μονο με τη μαχη της τριτης θεσης απεναντι σε Σπανο,Αλαφουζο και Καρυπιδη.

Link to comment
Share on other sites

Guest AEK Goa
On 6/8/2019 at 12:56 PM, Saxon21 said:

Ο Γιωργιου,που παρολιγο να παθει ανακοπη γιατι ετρωγε 10 πακετα γαριδακια καθε μερα,σχολιασε προσφατως,οτι και παλι ο ποακ θα το παρει.Μενει να δουμε τι θα πει ο σαγονιας,ο πιτ παπαδακος και ο the snitch.

Ναι όμως και ο Μπεος που είναι ένα άτομο που δεν περνάει απαρατηρητο σε ότι έχει να κάνει με το παρασκήνιο του ποδοσφαιρου δήλωσε πως για πρωτάθλημα θα πάνε παοκ γαύρος και ΑΕΚ..  δεν ταυτίζομαι με αυτή την άποψη απλώς την παραθέτω.. 

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×