Jump to content

ΑΕΚ Βόλλεϋ Γυναικων 2019-20


Recommended Posts

  • 1 month later...

Βόλεϊ: Σίγουρη η άνοδος για την ΑΕΚ, πέφτει «αυλαία» στο Πρωτάθλημα!

f98ad12f716239388c8e83abf464df6b.jpg

Στην αναμονηή για τις εξελίξεις η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ, μετά την τελευταία τηλεδιάσκεψη που πραγματοποίησε με την Ομοσπονδία έχει πλέον σίγουρη την άνοδο στην Volleyleague, αφού το Πρωτάθλημα της Pre League, όπως και όλα τα υπόλοιπα του βόλεϊ θα ρίξου «αυλαία». Οι ομάδες που πήραν μέρος στη σύσκεψη αποφάσισαν το εισιτήριο της ανόδου για την μεγάλη κατηγορία να πάρουν η ΑΕΚ (σ.σ. που βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα), καθώς και οι Μακεδόνες. Έτσι, στο Διοικητικό Συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες στην ΕΟΠΕ (κατά πάσα πιθανότητα την Τετάρτη) θα ανακοινωθούν οι αποφάσεις της διοργάνωτριας αρχής και γι΄αυτό η Ένωση βρίσκεται σε αναμονή.

Μέχρι στιγμής το μόνο που δεν έχει ξεκαθαριστεί είναι αν το τι θα γίνει με το θέμα του υποβιβασμού, κάτι που θα ανακοινωθεί στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.

Από εκεί και πέρα, αυτό που ανησυχεί την ΑΕΚ όσο και τους υπόλοιπους συλλόγους είναι η επόμενη μέρα. Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί λόγω της πανδημίας του κοροναϊού είναι δυσβάσταχτη κυρίως για τα οικονομικά και από την στιγμή που παρθεί απόφαση για κεκλεισμένων αναμετρήσεις, τότε τα πράγματα δεν θα είναι θετικά, αφού δεν θα υπάρχουν έσοδα. Όπως και να έχει οι ομάδες βρίσκονται σε αναμονή και περιμένουν να μάθουν το τι μέλλει γενέσθαι.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Βόλεϊ: Επιστρέφει στη Volleyleague ως Πρωταθλήτρια η ΑΕΚ, οριστική διακοπή στο Πρωτάθλημα

8c77aa0cb7d361e06f28ea73bc62d80a.jpg

Η ΕΟΠΕ αποφάσισε να βάλει τέλος στην φετινή σεζόν και έτσι τα κορίτσια της ΑΕΚ θα επιστρέψουν στα μεγάλα σαλόνια ως Πρωταθλήτριες

Ως Πρωταθλήτρια θα επιστρέψει στσ μεγάλα σαλόνια της Volleyleague γυναικών η ΑΕΚ! Όπως είχαμε γράψει και σε προηγούμενα ρεπορτάζ η φετινή σεζόν στα Πρωταθλήματα βόλεϊ θα έβαζε «λουκέτο». Έτσι, μετά και το σημερινό συμβούλιο της ΕΟΠΕ αποφασίστηκε και επίσημα πως πλέον θα υπάρξει οριστική διακοπή στις διοργάνωσεις. Αυτό σημαίνει πως η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ θα βρεθεί στη Volleyleague απαλλαγμένη από τα χρέη!

Θυμίζουμε πως τα κορίτσια της Ένωσης βρίσκονταν πριν την διακοπή στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του Πρωταθλήματος της Pre League. 

Αναλυτικά: 

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο.ΠΕ., σε σημερινή έκτακτη συνεδρίασή του και λαμβάνοντας υπόψη τις ανακοινώσεις από το Υφυπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού, από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας και τις οδηγίες της Υγειονομικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α, για το χρονοδιάγραμμα επανέναρξης των αθλητικών εκδηλώσεων και διαπιστώνοντας ότι, δεν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για απρόσκοπτη και ασφαλή διεξαγωγή προπονήσεων και αγωνιστικών εκδηλώσεων πετοσφαίρισης, αποφάσισε ομόφωνα την οριστική διακοπή όλων των αγωνιστικών εκδηλώσεων πετοσφαίρισης Κατηγορίας Ανδρών-Γυναικών, ευθύνης Ε.Ο.ΠΕ. και συγκεκριμένα:

Α1 Volleyleague Γυναικών

Pre League Γυναικών

Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών & Γυναικών

Β’ Εθνικής/Εθνικού Περιφερειακού Πρωταθλήματος Ανδρών & Γυναικών (συμπεριλαμβανομένου και του Ομίλου Ι’ της Ζ’ Περιφέρειας Ανδρών-Γυναικών)

Οι διοργανώσεις του Final 4 των Κυπέλλων Ανδρών & Γυναικών αναστέλλονται μέχρι νεωτέρας

Επίσης, το ΔΣ ΕΟΠΕ, αποφάσισε ομόφωνα την τροποποίηση του Άρθρου 5, παρ. ε, του Γενικού Κανονισμού Οργάνωσης & Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων 2019-2020 και την παράταση της λήξης της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 έως 30.9.2020, για την διεξαγωγή της Τελικής Φάσης της Β’ Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αγοριών Κ21 και Κοριτσιών Κ20 2019-2020 και της Α’ και Β’ Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αγοριών και Κοριτσιών Κ18 2019-2020, σύμφωνα πάντα με τις ανακοινώσεις από το Υφυπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού, τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας και τις οδηγίες της Υγειονομικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α, για το χρονοδιάγραμμα επανέναρξης των διοργανώσεων πετοσφαίρισης».  

Link to comment
Share on other sites

  • George_D locked and unpinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×