Jump to content

Ιδιοκτησιακό


Recommended Posts

Εγώ δεν ξέρω τίποτα από παρασκήνιο. Μόνο όμως ότι ο γιος Καλτσιδης  πάει γήπεδο και λέτε ότι είναι ΑΕΚ  το μικρόβιο έχει μπει. Αργά η γρήγορα θα μπει αυτός . Αντίθετα .ε τον υιό Μελισσανίδη που δεν τα γουστάρει και φαίνεται 

Γνώμη μου 

Link to comment
Share on other sites

33 minutes ago, Vargas21 said:

Εγώ δεν ξέρω τίποτα από παρασκήνιο. Μόνο όμως ότι ο γιος Καλτσιδης  πάει γήπεδο και λέτε ότι είναι ΑΕΚ  το μικρόβιο έχει μπει. Αργά η γρήγορα θα μπει αυτός . Αντίθετα .ε τον υιό Μελισσανίδη που δεν τα γουστάρει και φαίνεται 

Γνώμη μου 

Κανενα μεγαλο πορτοφολι δεν "ειναι ΑΕΚ" η οπαδος οποιασδηποτε ομαδας τελοσπαντων.Αν ειμαστε τυχεροι θα ερθει καποτε καποιος που θα θεωρει την ομαδα επεκταση του εαυτου του και προσωπικο του στοιχημα.Ετσι θα παρει και η ΑΕΚ τα μεγιστα,απο εναν που θα βγαζει σπυρια σε καθε ηττα σε οποιοδηποτε επιπεδο.Το ακριβως αντιθετο δηλαδη του υποτακτικου τυχοδιωκτη που εχουμε τωρα.

Link to comment
Share on other sites

Μέχρι να μπει στην Αγιά Σοφιά, εκεί κοντά στα τελειώματα του γηπέδου μας, η ΑΕΚ θα είναι στα χέρια του, θα το δείτε! Το μάνατζμεντ δικό του και το 50% της εταιρείας επίσης.

Από ΑΕΚΜΟΝΟ το οποίο τουλαχιστον μέχρι πρόσφατα = Αρναούτογλου

Και εμένα πάντως ακριβώς αυτό μου είχαν πει πριν περίπου ένα χρονο.

Link to comment
Share on other sites

Παντως την εποχη της πολυμετοχικοτητας,

ακουγονταν Βιντιαδηδες, Κοζωνηδες, Μελισσανιδηδες,

βγαινανε συνεχεια ακυρα δημοσιευματα περι Κινεζων, Αραβων κλπ.

Το οτι δεν εχει ακουστει εντελως τιποτα εδω και 6 χρονια,

δειχνει οτι μαλλον ειναι υπαρκτο θεμα.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Giorgos said:

Μέχρι να μπει στην Αγιά Σοφιά, εκεί κοντά στα τελειώματα του γηπέδου μας, η ΑΕΚ θα είναι στα χέρια του, θα το δείτε! Το μάνατζμεντ δικό του και το 50% της εταιρείας επίσης.

Από ΑΕΚΜΟΝΟ το οποίο τουλαχιστον μέχρι πρόσφατα = Αρναούτογλου

Και εμένα πάντως ακριβώς αυτό μου είχαν πει πριν περίπου ένα χρονο.

Ναι, μόλις το είδα κι εγώ.

Γενικα είναι από τις περιπτώσεις που πολλες πηγές δεν απέκλεισαν με κυριότερη τον @Stylianopoulos

Link to comment
Share on other sites

40 minutes ago, nikos said:

Ναι, μόλις το είδα κι εγώ.

Γενικα είναι από τις περιπτώσεις που πολλες πηγές δεν απέκλεισαν με κυριότερη τον @Stylianopoulos

Το θέμα από ότι φαίνεται είναι απόλυτος υπαρκτό, εάν είναι τόσο προχωρημένο όσο το παρουσίασε το πρώτο δημοσίευμα και τώρα το ΑΕΚ Μονο η όχι δεν το ξέρουμε.  Αυτό που μου φαίνεται περίεργο είναι το γιατί όχι τώρα στα κοντά και θελουν να περιμένουν μέχρι να είναι έτοιμο το γήπεδο.

Link to comment
Share on other sites

Stamatis Voulgaris

3 λεπτά · 

 

Γενέθλιο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ρεπορτάζ!
ΝΕΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»
- Επιχειρηματίες «με οικονομική επιφάνεια, υψηλό προφίλ και ισχυρή βούληση» έρχονται στην ΑΕΚ
- Τι αναφέρει η έκθεση του Δ.Σ. Της «Δικέφαλος ΑΕ»
- Γιατί ζητάει την παραίτηση δικαιώματος των παλαιών μετόχων
- Γιατί κρίνεται απαραίτητη η αύξηση Μ.Κ. «για την ολοκλήρωση κατασκευής του γηπέδου»
- Καμία περίπτωση δανεισμού
Και ο Μιλόγεβιτς είναι ξανά φουλ στο κάδρο!

 

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, κείμενο

Link to comment
Share on other sites

Τα τελευταία 24ωρα υπήρξαν δημοσιεύματα τα οποία έκαναν λόγο για είσοδο του μεγιστάνα Φιλάρετου Καλτσίδη στα διοικητικά δρώμενα της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ωστόσο όλα αυτά διαψεύστηκαν κατηγορηματικά από τους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Κάποιες εξελίξεις όμως γύρω από το θέμα της ολοκλήρωσης της «Αγιά Σοφιάς», ίσως να ανοίξουν ένα νέο κύκλο… φημολογίας για επικείμενη εμπλοκή του κ. Καλτσίδη αυτή τη φορά με τα γηπεδικά δρώμενα της ΑΕΚ. Ακόμα όμως και αν δεν είναι ο ομογενής επιχειρηματίας αυτός που θα βοηθήσει ή θα γίνει συμπαίκτης, το σίγουρο είναι ότι τον επόμενο μήνα, αναμένονται σημαντικές εξελίξεις για ισχυρούς συμπαίκτες – στρατηγικούς επενδυτές- στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης του γηπέδου.

Σύμφωνα με την Έκθεση της «Δικέφαλος 1924» στην επόμενη Γενική Συνέλευση η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 20 Δεκεμβρίου θα προκηρυχθεί Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου μέχρι του ποσού των 25 εκατ. ευρώ, με παραίτηση του δικαιώματος παλαιών μετόχων, υπέρ νέων στρατηγικών επενδυτών!

Όπως αναφέρεται στην Έκθεση η κατασκευή του γηπέδου απαιτεί δαπάνες και κονδύλια, τα οποία η «Δικέφαλος 1924» δεν διαθέτει αυτή τη στιγμή, και τα οποία οι υφιστάμενοι μέτοχοί της δεν δύνανται να καλύψουν. Επομένως το εταιρικό συμφέρον επιβάλλει να βρεθούν οι απαραίτητοι πόροι για την κατασκευή του γηπέδου.

Στη συνέχεια της έκθεσης δε τονίζεται ότι αυτοί οι νέοι «δυνατοί» συμπαίκτες έχουν ήδη βρεθεί: «Για το λόγο αυτόν, η Εταιρεία έχει έρθει σε επαφή και έχει διασφαλίσει ότι υπάρχει ένας μικρός αριθμός ενδιαφερόμενων νέων στρατηγικών επενδυτών με οικονομική επιφάνεια, υψηλό επιχειρηματικό προφίλ και ισχυρή βούληση να αναλάβουν το μεγαλύτερο μέρος της σκοπούμενης αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, η οποία κρίνεται ως ο προσφορότερος τρόπος χρηματοδότησης της κατασκευής του γηπέδου, έναντι άλλων πηγών, όπως ο δανεισμός».

Στην έκθεση επίσης τονίζεται πως «η είσοδος των νέων επενδυτών με παραίτηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων κρίνεται απαραίτητη και επιβεβλημένη για το συμφέρον της Εταιρείας και την υλοποίηση του ως άνω αναφερόμενου σκοπού της»

Η Έκθεση της Δικέφαλος 1924

Αναλυτικά η Έκθεση την οποία υπογράφει ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «Δικέφαλος 1924» Κωνσταντίνος Γενεράκης, και η οποία απεστάλη στους μετόχους της Εταιρείας στις 22 Νοεμβρίου.

«Κύριοι Μέτοχοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 Κ.Α.Ε.» προτείνει στη Γενική Συνέλευση των μετόχων της, που θα συνεδριάσει στις 20.12.2019, την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας μέχρι του ποσού των € 25.000.000, με ανάλογη τροποποίηση του άρθρου 5 («Μετοχικό Κεφάλαιο») του Καταστατικού, με παραίτηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων υπέρ νέων στρατηγικών επενδυτών και με την επιφύλαξη του άρθρου 28 του Ν. 4548/2018.

Συγκεκριμένα, το Διοικητικό Συμβούλιο ενημερώνει τους μετόχους της Εταιρείας για τα

ακόλουθα ζητήματα:

Προτείνει στη Γενική Συνέλευση την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου μέχρι ποσού € 25.000.000, με καταβολή μετρητών, και με παραίτηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων, υπέρ της εισόδου στην Εταιρεία νέων στρατηγικών επενδυτών, με έκδοση νέων μετοχών ονομαστικής αξίας €10 και τιμή διάθεσης €10 εκάστη, προκειμένου να διευκολυνθεί ο καταστατικός σκοπός της Εταιρείας.

Ως γνωστόν, σκοπός και αντικείμενο της Εταιρείας είναι η κατασκευή και εκμετάλλευση σταδίου και των εγκαταστάσεών του στην περιοχή του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας, στη θέση επί των οδών Φωκών, Καππαδοκίας και Πατριάρχου Κωνσταντίνου συνορεύοντας με το Άλσος Νέας Φιλαδελφείας, ιδιοκτησίας του σωματείου ΑΕΚ. Το έργο αυτό είναι ένα έργο ευρύτερου κοινωνικού, αθλητικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος και υψίστης οικονομικής σημασίας τόσο για την τοπική κοινωνία της Νέας Φιλαδέλφειας, όσο και για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την Ελλάδα γενικότερα, που θα αποκτήσει ένα υπερσύγχρονο ποδοσφαιρικό γήπεδο διεθνών προδιαγραφών, καθιστώντας την ικανή στο μέλλον να διεκδικεί με περισσότερες πιθανότητες ποδοσφαιρικά και εν γένει αθλητικά γεγονότα παγκόσμιας εμβέλειας και να προσελκύει ακόμα περισσότερους επισκέπτες και χορηγούς.

Μετά από πολυετείς προσπάθειες, νικηφόρους δικαστικούς αγώνες και κατόπιν λήψης στις 25.07.2017 της πολυπόθητης έγκρισης δόμησης για την κατασκευή του γηπέδου, ο σκοπός ίδρυσης της Εταιρείας, αλλά και η αδιαπραγμάτευτη επιθυμία εκατοντάδων χιλιάδων φιλάθλων της ΑΕΚ, βρίσκονται πιο κοντά από ποτέ στην πραγματοποίησή τους.

Η κατασκευή του γηπέδου απαιτεί δαπάνες και κονδύλια, τα οποία η Εταιρεία δεν διαθέτει αυτή τη στιγμή, και τα οποία οι υφιστάμενοι μέτοχοι της Εταιρείας δεν δύνανται να καλύψουν. Επομένως το εταιρικό συμφέρον επιβάλλει η Εταιρεία να εξεύρει τους απαραίτητους πόρους για την κατασκευή του γηπέδου. Άλλωστε, αυτό είναι και προς το κοινό συμφέρον των υφιστάμενων μετόχων, η αξία της συμμετοχής των οποίων στην Εταιρεία θα μεγιστοποιηθεί με την κατασκευή του γηπέδου, η οποία δεν θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί χωρίς τα κεφάλαια νέων στρατηγικών επενδυτών.

Για τον λόγο αυτόν, η Εταιρεία έχει έρθει σε επαφή και έχει διασφαλίσει ότι υπάρχει ένας μικρός αριθμός ενδιαφερόμενων νέων στρατηγικών επενδυτών με οικονομική επιφάνεια, υψηλό επιχειρηματικό προφίλ και ισχυρή βούληση να αναλάβουν το μεγαλύτερο μέρος της σκοπούμενης αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, η οποία κρίνεται ως ο προσφορότερος τρόπος χρηματοδότησης της κατασκευής του γηπέδου, έναντι άλλων πηγών, όπως ο δανεισμός.

Περαιτέρω, με την προτεινόμενη παραίτηση του δικαιώματος προτίμησης εξασφαλίζεται η είσοδος στην Εταιρεία των νέων στρατηγικών επενδυτών και την εισροή των κεφαλαίων των τελευταίων, που θα επιτρέψουν στην Εταιρεία να χρηματοδοτήσει την κατασκευή του γηπέδου και συνεπακόλουθα την ευόδωση του – μακροπρόθεσμου – εταιρικού συμφέροντος.

Επομένως, η συμμετοχή των νέων επενδυτών στο μετοχικό της κεφάλαιο: (α) θα διασφαλίσει την κάλυψη της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας, και (β) θα αποτελέσει βασική προϋπόθεση για την υλοποίηση του σκοπού της Εταιρείας, και συγκεκριμένα την κατασκευή και εκμετάλλευση σταδίου και των εγκαταστάσεών του στην περιοχή του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας.

Συνεπώς, η είσοδος των νέων επενδυτών με παραίτηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων κρίνεται απαραίτητη και επιβεβλημένη για το συμφέρον της Εταιρείας και την υλοποίηση του ως άνω αναφερόμενου σκοπού της.

Επιπλέον, σε συνέχεια των ανωτέρω, συμπληρώνουμε ότι η παραίτηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων της Εταιρείας δεν θίγει τα συμφέροντά των παλαιών για τους εξής λόγους: (α) η ρευστότητα της Εταιρείας αυξάνει σημαντικά και (β) οι παλαιοί μέτοχοι, θα  επωφεληθούν από τη διάχυση της ωφέλειας που θα προκύψει για την Εταιρεία µέσω της αύξησης και άρα θα βρεθούν σε ευνοϊκότερη θέση σε σύγκριση µε την σημερινή.

Περαιτέρω, αναφορικά με τον καθορισμό της τιμής έκδοσης των νέων μετοχών στην ονομαστική τους αξία, ήτοι στο ποσό των €10 εκάστη, επισημαίνεται ότι αφενός κρίνεται εύλογη, με δεδομένο ότι δεν υφίσταται χρηματιστηριακή τιμή της μετοχής αφού η Εταιρεία δεν είναι εισηγμένη σε χρηματιστήριο, αφετέρου η τιμή αυτή διευκολύνει την είσοδο των νέων μετόχων στην Εταιρεία.

Κατόπιν των ανωτέρω, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας εισηγείται προς τη Γενική Συνέλευση την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου υπό τους όρους που προαναφέρθηκαν με παραίτηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων»

Αυτο ισως ειναι και για το τοπικ του γηπεδου 

απο enwsi.gr

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Πόσο πήγε αυτό το γήπεδο? 10 κόσμος,  15 και καλά Μελ, 15 τσουλου, 20 περιφέρεια, 20 αμκ. 80 εκ 

Πέρσι ο δηματος δεν μας έλεγε ότι η χρηματοδότηση με το τσουλου έκλεισε και δεν χρειάζεται δανεισμό? Τι άλλαξε? 

Μήπως αυτη η αύξηση α α φέρεται στα 15-20 του poly and friends που μας έλεγε στην αρχή.?

Link to comment
Share on other sites

Να υπενθυμισω εδω στα αδερφια, οτι πριν περιπου ενα ετος, εδω ειχα πει οτι απο ιαματικη πηγη ειχα ακουσει οτι ο Πολυς ενδιαφερεται να μπει στην ΑΕΚ.... βεβαια αυτο τοτε πιθανον να ηταν μια διαρροη της ΠΑΕ και ευσεβης ποθος. Ιδωμεν, μακαρι!!!

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Ξανά? Είχε μεγάλη επιτυχία η προηγούμενη ανασχοληση του άλλωστε.... 

Αν και ένας αστικός μύθος λέει ότι μπορούσε να φέρει ντιμαρια αλλα δεν συμφωνούσαν οι υπόλοιποι. Για τδ καλώς είναι.... 

Link to comment
Share on other sites

Ισχύει ότι είχε ακουστει για Πολύ μαζί με Παππα. Εγώ το θεωρώ απίθανο. Οι νέοι «επενδυτές» για το γήπεδο ενδέχεται να μην έχουν σχέση με τον Καλτσίδη αλλά με την ονοματοδοσία του γηπέδου. Κρατήστε το αυτο

Link to comment
Share on other sites

30 minutes ago, AG21 said:

Ξανά? Είχε μεγάλη επιτυχία η προηγούμενη ανασχοληση του άλλωστε.... 

Αν και ένας αστικός μύθος λέει ότι μπορούσε να φέρει ντιμαρια αλλα δεν συμφωνούσαν οι υπόλοιποι. Για τδ καλώς είναι.... 

Ναι, θα μας χαλουσε να ηταν μεσα στην ΠΑΕ ο Πολυς Χατζηιωαννου....

Link to comment
Share on other sites

Λοιπον. Δεν καταλαβαινω απο που προκυπτει η αισιοδοξια σας.

1. Τα 20 εκ του chl δια στοματος εγγυητη δεν θα ηταν ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ αν δεν βρισκοταν χορηγος για το γηπεδο; Πραγμα το οποιο σημαινει οτι και να μην υπαρχει χορηγος υπαρχουν αυτα.

2.Τα υπολειπομενα εργα δεν ειναι αυτα που θα χρηματοδοτουσε η περιφερεια; 

3. Που ειναι τα λεφτα του chl οεο;

4. Που θα πανε αυτα 25 εκ;

Ο κοσμος και οι δημοσιγραφοι (κλαιω) πρεπει να πιεσουν να μαθουμε ποιος εχει πληρωσει για το γηπεδο και τι. Ισως φταιω εγω αλλα δεν εχω βρει κατι ολοκληρωμενο. 

Η ομαδα για αλλη μια φορα ΦΑΙΝΕΤΑΙ να μενει ταπι κοιτωτνας τα εκατομμυρια να παιρνουν μπροστα απο τα ματια της.

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Ώπα μαλακες ωπα γιατί μάλλον είμαι θεοχαζος και δεν καταλαβαίνω.

Γράφουν ότι δεν έχουμε λεφτά για το γήπεδο και αυτό είναι λόγος αισιοδοξίας; Που ήταν τελειωμένη υπόθεση, που καλείτο ο κόσμος να κάνει υπομονή μέχρι να χτιστεί αλλά και πάλι δε βγαίνουν τα εκατομμύρια;

Τελικά με πολύ μεγάλη θλίψη θα πω το εξής. Η πείνα και ο πανικός είναι πολύ κακοί σύμβουλοι. Όταν έπεσε η ΑΕΚ, όπως ήταν λογικό όλοι μας μιλήσαμε στο τηλέφωνο με όποιον ξέραμε. Έτσι κι εγώ τηλεφώνησα σε όλους όσους ήξερα, γιατί ίσως και λόγω διαμονής στη Θεσσαλονίκη είχα περισσότερη ανάγκη να μιλήσω με κάποιον ΑΕΚτζη για το πώς το βλέπει από δω και μπρος. Θυμάμαι μια κλήση που έκανα στον @DiK-Reloaded και καταλήξαμε ότι καλό θα ήταν πλέον να γίνουμε και λίγο γαύροι. Δηλαδή ο,τι πει ο Τίγρης νόμος. Και χωρίς μα και μου, χωρίς αντιπολίτευση, χωρίς έλεγχο σε τίποτα. Ο,τι πει ο πρόεδρος και σας γαμαει ο Τίγρης.

Εκείνη την περίοδο, λίγο μετά, γίνανε εκλογές στην ερασιτεχνική και ΓΣ ώστε να περάσει όλη η ΑΕΚ στα χέρια του Μελισσανίδη μεν αλλά χωρίς εκείνος να φαίνεται κάπου και φυσικά να γίνει και το παραχωρητηριο.

Υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις τότε ότι δε γίνεται να δώσουμε όλη την ΑΕΚ στον Μελισσανίδη χωρίς να υπάρξει η παραμικρή διασφάλιση της ΑΕΚ και υπό ένα θολό καθεστώς.

Τις απορρίψαμε ως γραφικές τότε γιατί σας γαμαει ο Τίγρης. Ερχόμαστε στο σήμερα όπου δεν έχουμε ιδέα που ανήκει η ΠΑΕ. Κάθε υπόνοια κριτικής μέχρι χθες αντιμετωπιζόταν με το "σκάσε φτιάχνει γήπεδο" ενώ δεν ξέρουμε το ακριβές καθεστώς του γηπέδου μας.

Σήμερα διαβάζουμε ότι τελικά το γήπεδο απαιτεί λεφτά που δεν υπάρχουν. Μάλλον είμαι χαζός όπως είπα στην αρχή και δεν καταλαβαίνω προς τι αυτή η είδηση είναι θετική. Εγώ λίγο τρομάζω και σε κάθε περίπτωση αποδεικνύεται ότι ο Μελισσανίδης είναι εντελώς αναξιόπιστος

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Η πολλή απλά να μπουν στη δικέφαλος ΑΕ που θα ελέγχει χωρίς να φαινεται άμεση σχέση και τη παε και χωρίς να φαινονται πουθενά  και έχουμε απαιτήσεις όπως γινεται τώρα με το Μελ και την εφα. 

Θα μπορούσαμε υποθετικά να συνδέσουμε και τη συνάντηση για τη λέσχη που σχεδιάζει ο Μελ με πακέτο τις σουίτες δλδ να κάνει μια κλειστη λέσχη 20-21 επιχειρηματιων που θα συναντιουνται στο πάνω όροφο με τις σουίτες 20+1προεδρικη και θα έχουν μετοχικά τη δικέφαλος αλλά θα χρηματοδοτουν πιθανών και από τα έσοδα τους και την εφα με μια ετήσια συνδρομή ώστε να συνεχίσει να λειτουργεί τη παε. 

Όπως σχεδόν γίνεται τώρα μόνο με τη συμμετοχή του Μελ και μια πιο εξελιγμένη έκδοση του κοντου. 

Link to comment
Share on other sites

Πιθανολογώ ότι ως τώρα έχει χρειαστεί καμια 30αρα. Ας πούμε ότι  αυτά τα λεφτα είναι ταμεία ΠΑΕ και κανα 10αρικο ο τίγρης. 

2η φάση η Περιφερεια.

Την 3η φάση ποιος θα την χρηματοδοτήσει; Γιατί απορούμε δλδ;

 

υγ. Θε δείξει αν μπορεί να σημαινει κάτι αυτό για την ΠΑΕ, όπως και να έχει μονο καλο είναι να ασχοληθούν σοβαρά πορτοφόλια.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Εγώ ξέρω ότι τα λεφτά του ΤΣλ ήταν αυτά που έκλεινε η χρηματοδότηση του γηπέδου. Αυτά μας είπαν αυτά λέμε. Τώρα τι αλλαξε.; Κάποιος λέει ψέματα, κάποιος μας πουλάει σοτο . Να μας πούνε τα παιδιά που το παρακολουθήσαν από την αρχή 

Μακάρι να μπούνε τα πορτοφόλια.

Τιγρηπουλα 

 

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×