Jump to content

ΑΕΚ -μποακ μπινε μιζερε πουτανας γιε (Τελικος Κυπελλου): 11/05, 20:30, CosmoteSport 1


Recommended Posts

Για λιβαγια μάθαμε κοστολογειται 10 εγώ λέω και με 5 φεύγει 

Ο Τσοσιτς με πόσα τον διώχνει; ούτε μυριο πιάνει. Με Γατου πακέτο το ξανασυζητάμε 

Link to comment
Share on other sites

Ο οποίος μάρκο με καλούς παίκτες δίπλα του είναι σημείο αναφοράς. Δάσκαλε όσα λάικ πάρεις κάνεις ανάλογο ποστ σε σειρές με inside info..Μετράω 8 ήδη, ετοίμασε έκθεση (αλλά λύμπε)

Link to comment
Share on other sites

Ο αρναούτογλου μόλις έγραψε οτι ΑΕΚ κ χιμένεθ συνεχίζουν τη νέα χρονιά.. Το ίδιο και ο Λύμπε παρά τη "χαρακτηριστικη αναποτελεσματικότητα" τις 3 προηγούμενες μεταγρ περιόδους

Link to comment
Share on other sites

Κι επειδή είναι θέμα χρόνου να διαβάσουμε πάλι τα κλασικά "ξεχνάτε που πριν 6 χρόνια παίζαμε με τη Νάξο" κλπ... θα ήθελα να τονίσω ότι:

 

ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ

  • Δικεφαλάκι 5
Link to comment
Share on other sites

Όταν όλη η ομάδα είναι ρδέλο, παίχτες σαν τον Λιβάγια θα μαλακίζονται. Όταν έχεις σοβαρό σύνολο θα είναι από τους καλύτερούς σου παίχτες. Διώχτε τον να δούμε τι θα καταλάβουμε. 

Link to comment
Share on other sites

Ο Λιβαγια για μενα ξερει την καλυτερη μπαλα στην Ελλαδα. Απλως εχει την  μαλακια στο κεφαλι του και για αυτο κατεληξε σε εμας.

Αν φερεις 2-3 παικτες περιπου στο επιπεδο του θα εχεις και τον Κροατη να παιζει καλυτερα. Αυτο λεει η λογικη τουλαχιστον. Περυσι επαιξε καλυτερα οταν ειχες Αραουχο-Λαζαρο-Βρανιες αλλα φετος εχει καλυτερα νουμερο.

Το σωστο θα ηταν να τον πλαισιωσουν με 2-3 παικταραδες ακομη, να βρουν χημεια την σεζον που ερχεται και να μπουμε με ομαδαρα στο νεο γηπεδο.

Link to comment
Share on other sites

Ναι βέβαια, εμείς έχουμε απαίτηση να υπάρχουν στην ενδεκάδα 7-8 σαπακια,και επειδη πληρώνουμε σχετικά ακριβά εναν λιβαγια, πρέπει να παιρνει αυτός την μπαλα απο το μπαρκα και να βαζει γκολ......

Δε μας χεζεις ρε κωλογερε επιτέλους; πάλι θέμα πας να δημιουργήσεις με παίχτες για να δειξεις τη μαγκια σου; τα ιδια εκανες με μπακασετα, λαμπροπουλο και σια. και επειδή θα εφερνες χειρότερους, εκανες στροφη 360 μοιρών.

Νταξει είμαστε μαλακες αλλα το καταλάβαμε το έργο...όποιος αντέχει πλέον και για όσο αντέχει ας ασχολείται.

Link to comment
Share on other sites

Μελισσανίδης: "Οσοι θέλετε να αποχωρήσετε, είστε ελεύθεροι"

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ
14 ΜΑΪ 2019 | 15.12
 
 

Με διάθεση να ξεκαθαρίσει πράγματα στην ΑΕΚ παρουσιάστηκε στα Σπάτα ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Οι ατάκες του για αλλαγές και ο αποχαιρετισμός του Ουφάνο.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, εμφανίστηκε στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων για να μιλήσει στους ανθρώπους της ομάδας: «Ο πρώτος υπεύθυνος για την πορεία της ομάδας, είμαι εγώ. Εγώ όμως, έχω μάθει και να είμαι νικητής. Δεν ξέρω αν είστε κι εσείς νικητές. Ή αν μπορείτε να γίνετε τέτοιοι. Είμαι απογοητευμένος από την απώλεια του τίτλου, αλλά είμαι αποφασισμένος να κάνω το καλύτερο για την ομάδα, προκειμένου να επιστρέψουμε στις επιτυχίες» είπε αρχικά ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ και συνέχισε:

 

«Δεν είμαι από αυτούς που θα πουν ότι δεν προσπαθήσατε στον τελικό Κυπέλλου, όμως κάποια πράγματα, πρέπει να τα ξεθαρίσουμε τώρα. Όσοι θέλετε να αποχωρήσετε, είστε ελεύθεροι να το κάνετε φέρνοντας προτάσεις στην ομάδα. Όσοι δεν το κάνετε θα προπονήστε μόνοι σας».

 

 

Στην προπόνηση αποχαιρέτισε ο βοηθός του Χιμένεθ, Ουφάνο, ο οποίος είχε ανακοινώσει από χθες στους παίκτες ότι αποχωρεί, καθώς επιστρέφει στο Πανεπιστήμιο της Ισπανίας που χρόνια τώρα εργάζεται.

Link to comment
Share on other sites

Guest XAMΠOΣ

Το κουτσαβακι της Νικαιας ο Μητσακλας ! Ο Βασιλιας του βολαν το 2019 παει να κανει τον προεδρο με αδειες τσεπες. Γελοιος γραφικος λιηος ανυμπορος κωμικοτραγικος πλεον. Αν δεν ειχε τα εσοδα που εχει η ομαδα ουτε το γηπεδο δεν θα τελειωνε τα επομενα 10 χρονια ο σαπιος. Ουστ ρε απο δω περα ρε κακο σπυρι...

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάντα απορια το έχω σε τι γλώσσα μιλάνε.

Ειδικά τώρα που ο Ντούσκο τραγουδάει Γιουροβίζιον και δεν είναι τριγύρω να μεταφέρει δύο φωνήεντα στους Σλαβόφωνους.

Link to comment
Share on other sites

Guest Tasos

Και η Σιωπή....γίνεται Απόγνωση:

Λύμπε ... ΜΕΝΕΙ.

Χιμένεθ...ΜΕΝΕΙ.

Αλεφ.....ΜΕΝΕΙ με 1εκ (ε ρε μίζες και προμήθειες που έχουν κανονιστεί).

Κλωναρίδης .... ΜΕΝΕΙ και γίνεται και Δεξί μπακ!

Το κέντρο...που μάγεψε σε όλο το πρωτάθλημα και το γάμησε μόνος του ο Κάνιας με τον Μπίσεσβαρ...ΜΕΝΕΙ (μπας και το χάσουμε τέτοιο κέντρο).

 

Ειλικρινά....πόσο στα αρχίδια του την έχει την ομάδα και όλους εμάς;

Link to comment
Share on other sites

Βούλγαρης στo fb χτες:

Ο Μελισσανίδης ανέλαβε την ευθύνη. Αυτό ήχησε ωραία στα αυτιά του κόσμου. Το είχε ανάγκη. Ο κόσμος περίμενε αλλαγές. Ο Μελισσανίδης όμως αλλαγές αποφάσισε να ΜΗΝ τις κάνει! Αυτή είναι η ουσία! 
Κράτησε έναν ΤΔ που σε τρεις μεταγραφικές περιόδους έχει αποτύχει! Και ελπίζει στην 4η να τα καταφέρει. Ας το ευχηθούμε όλοι! Ουσιαστικά ποτέ δεν τέθηκε θέμα «Λύμπε». Κάποιοι επιδίωξαν να το ανοίξουν. 
Κράτησε τον Μανόλο που ξέρει τι θα του δώσει και τι θα περιμένει από αυτόν. Το θέμα είναι να το καταλάβετε και... εσείς για να μη ζητάτε άλλα! Η ΑΕΚ του χρόνου θα είναι σφιχτή, δεμένη ομάδα με μαχητικό πνεύμα και τρέξιμο στα κόκκινα. Με τα καλά της και τα κακά της. Τα καλά και τα κακά του Μανόλο. Μην περιμένετε «τριγωνάκια» και κρύψιμο μπάλας. Ουσία μόνο! Τα προτιμώ από το να έρθει κάποιος που δε θα έχει επαφή. Και γιατί δεν ξέρω αν μπορώ να εμπιστευτώ τον ΤΔ για να τον διαλέξει...
Τι μένει λοιπόν για να αλλάξει η ΑΕΚ; ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ! Θέλεις 6 για πλάκα και να είναι και καλοί... Πολύ καλοί! Για να ελπίζεις σε κάτι πολύ καλύτερο από το φετινό... Θα είναι δύσκολο το καλοκαίρι. Αλλά ποτέ δεν ήταν κάτι εύκολο για μας.

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Guest Saxon21
10 hours ago, Ritzeri said:

Για το μαγείρεμα με τους διαιτητές αγώνα και VAR στον τελικό,  άραγε θα πει τίποτα η διοίκηση;  Ή  θα μας γαμανε και δεν θα μιλάμε καν; 

Όπως κάναμε και με τις προσκλήσεις της ΕΠΟ που όλες πήγαν σε παοχτζηδες; 

 

Γιατί βλέπω πως πέρα από το αγωνηστικο,  έχουμε χάσει την μπάλα τόσο στο επικοινωνιακο όσο και στο παραγοντικό. 

Και δεν βγαίνει κιχ από κανεναν

Τι να πει,δεν εχει και νοημα,εδω βγαινει ο giorgiss και σε γλενταει.Aν δεν αντιδρασει ο κοσμακης,δεν θα δουμε καμια αλλαγη,ας φαμε στη μαπα τον λυμπε και τα υπολοιπα σαπακια,αφου μυαλο και εμεις δεν βαζουμε.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×