Jump to content

Μελλοντολογία


nikos
 Share

Recommended Posts

Παρότι υπάρχουν ήδη αρκετά τόπικ για τα διοικητικά, θα ήθελα να συζητήσουμε λίγο πιο συγκεκριμένα

το ιστορικό, το μελλοντικό αλλά και το ψυχολογικό κομμάτι του πράγματος. Γενικά να δούμε πώς βλέπουμε την ΑΕΚ πλέον.

Δεν θα κάνω πολλές αναλύσεις, όλα γνωστά είναι.

 

Στα ιστορικά δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, η ΑΕΚ όπως και να την βλέπει ο καθένας, δεδομένα έπιασε κάποια στιγμή πάτο με την πεσάδα.

Ήρθε ο άλλος, έκανε τα όποια καλά στο πολύ σημαντικό θέμα του γηπέδου, το οποίο έστω και με υποσημειώσεις το χτίζει, πήρε και πρωτάθλημα, αλλά νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο πλέον ότι στην ΠΑΕ, δεν μπορεί ούτε οικονομικά ούτε καν οργανωτικά. Δίνεται η εντύπωση ότι δεν μπορεί καν να ακολυθήσει τον γαύρο, ή τον μπόακ και απλά κοροιδεύει μέχρι να τελειώσει το γήπεδο.

 

Οκ, τον βρίσαμε, τον σιχτιρίσαμε, αυτός είναι. Την πάθαμε μαζί του.

 

Αν τα δούμε σε ένα γενικότερο πλαίσιο, γενικά υπάρχει θέμα μη πρωταθλητισμού ΚΑΝ εδώ και πολλά χρόνια, παίζει μόνο 1 πρωτάθλημα στα τελευταία 24 χρόνια, παίζει πεσάδα ντροπή, ενώ τελευταία βλέπουμε τον μπόακ να παίρνει την θέση του βάζελου ως 2ος ισχυρός κι  εσύ γενικά να παριστάνεις πάλι τον μίζερο της υπόθεσης, χωρίς καν να έχεις και κάποια στοιχειώδη οργάνωση. Κι ενώ εντωμεταξύ με τόσα χρόνια στο ΟΑΚΑ έχεις γίνει -έστω εν μέρει- και οπαδικά ένα νερόβραστο πράγμα.

 

μια επίσης υποσημείωση

ο μίζερος που σε διοικεί αυτήν την στιγμή, όχι απλά δεν δέχεται καν κριτική, αλλά αποθεώνεται κιόλας από μέρος του οργανισμού. οι αρδ τον γλείφουν , οι οργανωμένοι ούτε και ξέρω τι κάνουν. Οι υπόλοιποι παραδοσιακά θα δείξουν την διαμαρτυρία τους με το να μην πατάνε στο ΟΑΚΑ.

 

και κάτι ακόμα

παρατηρώ ότι πέραν του κοινού της υπομονής και των δήθεν  χτισιμάτων που ακούμε από το 2004 (απέτυχαν όλοι οι χτίστες τελικά), ένα άλλο κοινό πλέον των διοικήσεων  στην ΑΕΚ, είναι ότι αυτοί που διοικούν προσπαθούν να κοροιδέψουν τον κόσμο της ομάδας, για να κερδίσουν χρόνο, ο καθένας για τους λόγους του. Το αναφέρω ως επιπλέον τροφή για σκέψη αυτό. Δλδ δεν υπάρχει καν σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ διοικούντων και οπαδών, αφού οι πρώτοι κοροιδεύουν τους δεύτερους.

 

Και διερωτόμαι πλέον, για να μην το κουράζω.

 

Βλέπετε να βαδίζει κάπου αυτή η ομάδα?

Μπορεί να κρατήσει το κοινό της?

Σε 2 χρόνια μάλλον μπαίνεις γήπεδο. Θα έχει όρεξη ο κόσμος να δει την ομάδα? Να πάει τα παιδιά του?

Υπάρχει περίπτωση να βρεθεί κάποιος?

Ο κόσμος τι ρόλο παίζει τελικά στα διοικητικά της ομάδας? θα έπρεπε να πιέσει ή δεν έχει νόημα?

 

Πού βαδίζουμε τελικά κύριοι?

 

 

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

θα φτιάξει γήπεδο και θα πουλήσει. αυτό πιστεύω.

μέχρι να γίνει αυτό κάνω τουμπεκί κι ασχολούμαι στο χαλαρό χωρίς να χαλιέμαι.

αν και μετά την ολοκλήρωση του γηπέδου δεν πουλήσει και συνεχίσει το ίδιο τροπάριο, θα αρχίσει το μπινελίκωμα.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Αγγελε το πηγα πιο μπροστα το ερωτημα.

Αυτος ειναι ρε παιδι μου.

Εμεις τι πρεπει να κανουμε;

Στηριξη, γιουχα, αποχη; 

Επισης μια ΑΕΚ που περιμενε αυτον ως την τελευταια μεγαλη ελπιδα, τι μελλον μπορει να προσδοκα; Γιατι ετσι κι αλλιως αυτος για το γηπεδο καιγεται μονο. Μετα θα την κανει.

Πού βλεπετε γενικα να το πηγαινουμε το πραγμα ως σύλλογος;

 

Link to comment
Share on other sites

εμεις ειμαστε αεκ και θα στηριξουμε την ομαδα με οποιονδηποτε προεδρο και οποιονδηποτε προπονητη. Η κριτικη ειναι αλλο θεμα, που ετσι κι αλλιως γινεται καθημερινα

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, nikos said:

Αγγελε το πηγα πιο μπροστα το ερωτημα.

Αυτος ειναι ρε παιδι μου.

Εμεις τι πρεπει να κανουμε;

Στηριξη, γιουχα, αποχη; 

Επισης μια ΑΕΚ που περιμενε αυτον ως την τελευταια μεγαλη ελπιδα, τι μελλον μπορει να προσδοκα;

Πού βλεπετε να το πηγαινουμε το πραγμα ως σύλλογος;

 

Δεν μπορει να στηριξει ο κοσμος οταν βλεπει πως δεν υπαρχει διαθεση απο την διοικηση να κανει εστω τα απαραιτητα. Δεν γινεται τοσα χρονια να εχεις φερει 2 εξτρεμ (Μπαρμποσα-Λαζαρος). Δεν γινεται να μην μπορεις να φερεις 1 αξιολογο παικτη σε καθε γραμμη. Την μοναδικη φορα που το εκανες πηρες πρωταθλημα με μικρο προς μετριο μπατζετ. Ο κοσμος εχει ξενερωσει, ξερει οτι δεν προκειται να δει κατι διαφορετικο και για αυτο ζηταει τα απολυτως απαραιτητα. Ελα ομως που δεν γινονται ουτε αυτα. Απο εκει και περα τα παραπονα του κοσμου προς την διοικηση δεν εχουν φανει επισημα. Γνωμη μου οτι καπως πρεπει να εκδηλωθει αυτη η δυσαρεσκεια.

Link to comment
Share on other sites

Παντως το προβλημα μου (για αυτο ανοιξα το τοπικ) ειναι τα ερωτηματα που εθεσα στο τελος.

Εφοσον βεβαια δεν αλλαξει κατι συνταρακτικα  με την διοικηση αυτου του ανθρωπου.

Link to comment
Share on other sites

Τι εννοεις Νικο ρωτωντας «που πηγαινει το πραγμα;»; Πιστευω οτι οι περισσοτεροι συμφωνουν με τον Αγγελο, αλλα απο οτι καταλαβα περιμενεις διαφορετικο νοημα απαντησης. Στα επομενα 5-10 χρονια θεωρω οτι θα εχει ολοκληρωθει το γηπεδο, θα πωληθει πακετο με ΠΑΕ (ή ΑΑΕ πειτε το οπως θελετε) και προπονητικο και απο εκει και περα ας ερθει καποιος ή καποιοι με σχεδιο και οργανωση να ριξουν χρημα και να μεγαλωσουν την ομαδα. 

Edited by Aussie
Link to comment
Share on other sites

Εννοω οτι οταν καιγεται και η ελπιδα Μελισσανιδη, οταν πλεον κανεις πρωταθλητισμο καθε δεκα χρονια κλπ, οταν προερχεσαι απο τετοια ταλαιπωρια κι οταν εξακολουθει η επομενη εναλλακτικη να ειναι κανας Αδαμιδης στην χειροτερη ή Αγγελοπουλος στην καλυτερη, δεν ξερω αν σε 2-3-4 χρονια, ακομα και στην Αγια Σοφια, θα μαζευονται 2.000 νοματαιοι που θα εξακολουθουν να ασχολουνται με την ΑΕΚ.

Εγω δεν ειμαι καθολου αισιοδοξος ουτε με τον Μελισσανιδη, ουτε με διαδοχες καταστασεις, ουτε με τις αντοχες  ή και τις δυναμεις τελικα του οργανισμου.

Link to comment
Share on other sites

Υπαρχει αλλοίωση ολοκληρωτική στο συλλογο, που ξεκίνησε απο το γκρέμισμα του γηπεδου και απο το 2004 και έπειτα....

Αλλοίωση στον κόσμο που δεν απαιτεί η ΑΕΚ να παίρνει πρωταθλήματα, που αρέσκεται σε νικες οποτε ερχονται εναντι του γαύρου.....

Τα δύο μεγαλύτερα τμήματα υπέστησαν υποβιβασμό, ο κόσμος δεν μπορεί πλέον να ακολουθεί χωρις να παίρνει χαρες, γιατί απο πίκρες έχει περίσσεια....

Διοικητικα τι να συζητήσουμε....ανήμπορες διοικήσεις να σταθούν αξιολογα απεναντι στην ιστορία του συλλόγου. Στόχος κυρίως η διαχείριση και η προσπαθεια επιβίωσης απέναντι σε Σωκράτη και βουβαλι.

Ομάδα που δεν ταιριάζει με αυτό που πρεσβεύει η ιστορία της. Ομάδα γεμάτη φόβο, κόμπλεξ, μίζερη που προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από το ένδοξο παρελθόν.

Έχει αλλάξει η ΑΕΚ και οι μεγαλύτεροι θα το βλεπουν πιο έντονα. Και μαλλον εχουμε πάντοτε διοικήσεις κατώτερες των περιστάσεων, γιατί μαλλον εμείς έχουμε εσφαλμενη εντύπωση για το πόσο μεγάλη ειναι και που μπορεί να φτάσει η ομάδα. Η αγάπη βλέπεις δε σαφηνει να τα δεις τεχνοκρατικά τα πράγματα.

Εχει χαθεί η αύρα, το μέταλλο, η έδρα, η επίδειξη δύναμης που έκανε κατα καιρούς, αν και όχι μόνιμα, η ομάδα. Έχει γεμίσει με ραγιάδες, που πιστεύουν ότι η ΑΕΚ τους χρωστάει και την απομαστευουν.

Εγώ κάπως έτσι τα βλέπω

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Guest Fadrhonc21

Προσωπικά κάνω αποχή από την ΠΑΕ ΑΕΚ. Εκεί που έπαιρνα μια εμφάνιση τον χρόνο και 2-3 εισιτήρια στον father δεν θα πάρω τίποτα μέχρι να φτιαχτεί το γήπεδο (εκτός κι αν κρατήσουν τον Άλεφ και πάρω εμφάνιση του λολ).  Πιστεύω αν δεν κάνει τίποτα ο Τίγρης και μετά το γήπεδο θα γίνει μακελειό από τον κόσμο.

Η πεσάδα έκανε τρελό κακό στον κόσμο της ΑΕΚ, άλλαξε το DNA μας, κι αυτό αλλάζει μόνο αν πάρεις 2-3 πρωταθλήματα στην σειρά, κάνεις 1-2 ευρωπαικές πορείες. Ο Ντέμης όταν είπε ότι οι τίτλοι φέρνουν εφήμερη χαρά δεν είχε άδικο, ο τρόπος που το έκανε ήταν λάθος και η όλη παθητικότητα που έδειξε στις βρωμιές αλλοίωσαν το DNA μας as well, αλλά όχι στον βαθμό που το έκανε η πεσάδα.

Είμαστε σε έναν φαύλο κύκλο τώρα μέχρι να φτιαχτεί το γήπεδο. Όταν φτιαχτεί πρέπει οπωσδήποτε η ομάδα να κατακτήσει 2-3 τίτλους στην σειρά με πρωτάθλημα μέσα και να κάνει τουλάχιστον μια ευρωπαική πορεία. Αν μείνουν τα πράγματα ως έχουν σήμερα, τότε θα καταντήσουμε Ηρακλής. Είναι ιστορική ευκαιρία να κάνεις νέους οπαδούς με το γήπεδο έχοντας πολύ καλή ομάδα την ώρα που η βαζέλα  είναι όπως είναι.
 

Link to comment
Share on other sites

Το γήπεδο κ την ΑΕΚ δε θα μου την κόψει κανένας Μελισσανίδης.

Οπότε το ιδανικό για μένα θα ήταν το γήπεδο να έχει κόσμο που θα εκφράζει την δυσαρέσκεια του. 

Είμαστε πολύ σοφτ ως κόσμος .

Έχω ξεχάσει ή δε θυμάμαι να απαιτούμε ποτέ τίποτα, πχ προπερσυ έβγαλε το Λονδίνο ένα πανί σε φιλικό προετοιμασίας κ πέσανε όλοι να το φάνε .

 

 

  • Δικεφαλάκι 7
Link to comment
Share on other sites

Όσο σηκώνει το γήπεδο δε θα υπάρχουν αντιδράσεις εκτός αν η χρονιά που έρχεται είναι τραγική για την ομάδα. Σίγουρα έχει ξυπνήσει αρκετός κόσμος και περιμένει στη γωνία. Πρώτος το κεφάλι του θα το φάει ο λυμπε, μετά θα βρεθούν 2-3 παίχτες σαν εξιλαστήριο θύμα αλλά αν η ομάδα αγωνιστικά είναι χώμα θα την ακούσει άσχημα και αυτός 

Link to comment
Share on other sites

Για μένα το κύριο ζητούμενο είναι να σηκώσεις τουλάχιστον δύο πρωταθλήματα μέχρι και αν ανακάμψει ο βαζελος 

 

Link to comment
Share on other sites

Εγω παντως λεω οτι το θεμα δεν ειναι τοσο ο Μελισσανιδης πλεον (οκ καταλαβαμε μεχρι πού φτανει ο τυπος), οσο η -για πολλοστη φορα- ελλειψη εναλλακτικης.

Επισης ο οργανισμος, ισως για αυτον ακριβως τον λογο, δεν εχει απαιτησεις.

Οι αρδ βολευονται με ενα σουβλακι και αυτοξευτιλιζονται πλεον, ο κοσμος φοβαται να πιεσει χωρις να βλεπει αλλον ετοιμο να αναλαβει.

Οποτε φαυλος κυκλος.

Σε ολες τις ομαδες ετσι ειναι βεβαια, απλα αυτο που συμβαινει σε εμας να εχεις καποιον τοσο προκλητικα κακο στην δουλεια που ανελαβε (ΠΑΕ) και να τον δεχεσαι χωρις πολλα πολλα, δειχνει οτι καπου εχεις αποδεχτει την μοιρα σου.

 

Link to comment
Share on other sites

Παπασταθόπουλος έβγαλε λεφτά από μπάλα αρκετά? Κανα μεγιστάνα γνώρισε στα εξωτερικά?

Ή έστω ο Δημήτρης ο Σιαλμας, καναν Αζέρο κροίσο έχει γνωρίσει?

Link to comment
Share on other sites

Και κατι ακομα ρε παιδια.

Ειλικρινα πιστευετε οτι στο νεο γηπεδο θα δουμε κατι διαφορετικο; 

Οι αλλοι φορτωνουν παικτες καθε χρονο (μην υποτιμαμε τον Βαγγελα εντωμεταξυ) κι εσυ παρακαλας τον Βρανιες μπας και βγαλει το τσουτσουνι του απο την Καρλεουσα και σου ερθει δανεικος με οψιον.

Αγια Σοφια, αν μπεις το 2021/22, θα μπεις με Μπακακηδες και Μπακασετες  και με 2-3 Μπουονανοτες ή Λιβαγιες. Ας το παρουμε αποφαση τουλαχιστον.

Και μετα αφηνω την ΑΕΚ στα παιδια μου, στον λαο της, γιατι αγοραστη χλωμο να βρει.

Link to comment
Share on other sites

Νίκο,

Παρακολουθώ την ΑΕΚ ενεργά από τα τέλη του 80.

Υπήρξε τότε κάτι διαφορετικό στην ομάδα.

Κάτι που έβγαζε συναίσθημα. Και που έβγαζε διαφορετικότητα. 

Έλεγες δεν παίρνω πρωταθλήματα αλλά παίζω όμορφη μπάλα. Έχω τιν δικέφαλο αετό που συμβολίζει πολλά περισσότερα. Έχω έδρα φόβητρο και κόσμο που φτιάχνει τρομερή ατμόσφαιρα.

Πολλές δεκαετίες μετά. Ο κόσμος έχει γυρίσει την πλάτη. Παίζεις άσχημο ποδόσφαιρο. Για τον δικέφαλο δεν θα γίνει κανείς ΑΕΚ. Το συναίσθημα έχει χαθεί. Οριστικά. 

Φτιάχνεις γήπεδο και αντί ο κόσμος σου να γουστάρει, φαίνεται ότι έχει ξενερώσει πιο πολύ από ποτέ.

Πήρες πρωτάθλημα και έδωσες δέκα χιλιάδες διάρκειας.

Υπάρχει θέμα.

Και κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε.

Και συνήθως τα προβλήματα ξεκινούν από το κεφάλι.

Δεν εμπνέει η ΑΕΚ πια.

Δεν εμπνέει ο άνθρωπος που έχει το τιμόνι της.

Έχουμε θέμα λέω.

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Έκανε την επίσημη η ΑΕΚ να κάθεται να βγάζει ανακοίνωση για τον Κούγια.

Εμένα προσωπικά αυτό με πρόσβαλε και με μειώνει.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, nikos said:

Εγω παντως λεω οτι το θεμα δεν ειναι τοσο ο Μελισσανιδης πλεον (οκ καταλαβαμε μεχρι πού φτανει ο τυπος), οσο η -για πολλοστη φορα- ελλειψη εναλλακτικης.

Επισης ο οργανισμος, ισως για αυτον ακριβως τον λογο, δεν εχει απαιτησεις.

Οι αρδ βολευονται με ενα σουβλακι και αυτοξευτιλιζονται πλεον, ο κοσμος φοβαται να πιεσει χωρις να βλεπει αλλον ετοιμο να αναλαβει.

Οποτε φαυλος κυκλος.

Σε ολες τις ομαδες ετσι ειναι βεβαια, απλα αυτο που συμβαινει σε εμας να εχεις καποιον τοσο προκλητικα κακο στην δουλεια που ανελαβε (ΠΑΕ) και να τον δεχεσαι χωρις πολλα πολλα, δειχνει οτι καπου εχεις αποδεχτει την μοιρα σου.

 

εχουμε βρει την καραμελα

"δεν ειδες τους βαζελους τί επαθαν επειδή έδιωξαν τον Τζίγγερ?"

και εκεί σταματά η λογίκη πλέον και κόβω κι εγώ κάθε συζήτηση

επειδή δηλαδή έγινε στον βάζελο, αυτό σημαίνει ότι θα συμβαίνει σε κάθε ομάδα του κόσμου για πάντα

ε, οκ... αν είναι να διαλυθούμε αν φύγει ο Μελισσανίδης, ας γίνει

αν η ΑΕΚ έφτασε να κρέμεται από τα παπάρια ενός τύπου που ασχολείται με τον Κούγια, ας το διαλύσουμε

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

 Η ομαδα το πρωτο που χρειαζεται ειναι απαιτησεις μεγαλης ομαδας.

οι μπαογκς μεγαλυτερες απαιτησεις εχουν, εδω και χρονια. Ισως τους βοηθησε καπως και αυτο, γιατι οπως θυμαστε και πριν τον Σαββιδη ειχαν αρχισει και βελτιωνονταν.

Επειδη οι απαιτησεις δεν προκειται να αλλαξουν με ενα μαγικο κουμπακι, η μονη περιπτωση να γινει κατι με αυτο, ειναι να γινουν πιο πιεστικοι οι οργανωμενοι. Δεν μιλαμε για υπερβολες, αλλα για μια αντιδραση οπαδων με απαιτησεις μεγαλης ομαδας.

Link to comment
Share on other sites

Είναι νωρίς να κρίνουμε οριστικά το που βαδίζει η ομάδα η οποία χτίζει γήπεδο και μόλις πρόπερσι σήκωσε πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια.

Ωστόσο όντως τα δείγματα μόνο ενθαρρυντικά δεν είναι.

Απλά για το αγωνιστικό επειδή λέμε και ξαναλέμε πως πέρσι χάθηκε ευκαιρία για το "κάτι παραπάνω" θα πω τα εξής:

Η ΑΕΚ σήκωσε το πρωτάθλημα επειδή είχε καλή ομάδα με πολλούς παίχτες να πιάνουν ταβάνι καριέρας και ο ΠΑΟΚ αυτοκτόνησε.

Για να έκανες ανάλογη σεζόν θα έπρεπε να φροντίσεις να διατηρηθείς στα ίδια και φυσικά να ταν εξίσου ασόβαρος ο ΠΑΟΚ. Τί θα πει αυτό;

Θα πει πως θα χρειαζόσουν έναν DM/CM τύπου Γιόχανσον που έφευγε

Θα πει πως χρειαζόσουν έναν CB στυλ Βράνιες που πωλήθηκε

Θα πει πως χρειαζόσουν έναν CF στυλ Αραούχο που ήταν δανεικός

Θα πει πως χρειαζόσουν έναν παίχτη στην θέση του Λάζαρου που ποτέ στην καριέρα του δεν έκανε δύο σερί διαδοχικές καλές σεζόν πόσο μάλλον σεζόν σαν την περσινή (είδαμε φέτος)

Με λίγα λόγια για να ήσουν ΣΤΑ ΙΔΙΑ (που πάντως δεν θα σου εξασφάλιζαν ξανά πρωτάθλημα αν ο ΠΑΟΚ δεν ήταν εξίσου μαλάκας) ήθελες 4 παιχταράδες: 1 CB, 1 DM/CM, 1 RW και 1 CF.

Για να ήσουν ακόμα καλύτερος θα χρειαζόσουν επιπλέον αναβάθμιση στις θέσεις των Μπακάκη και Σιμόες που έπιασαν πικ καριέρας (δηλαδή 1 RB και 1 DM) και φυσικά 1 επιπλέον ακραίο (LW).

Με λίγα λόγια η ομάδα πέρσι το καλοκαίρι μετά το πρωτάθλημα χρειαζόταν για να πάει παραπάνω: 1 RB, 1 CB, 1 DM, 1 DM/CM, 1 RW, 1 LW και 1 CF (δηλαδή 7 παίχτες ενδεκάδας).

Αν παρατηρήσετε ΑΚΡΙΒΩΣ τους ίδιους παίχτες χρειάζεται ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ.

Η διαφορά του πέρσι με φέτος είναι πως φέτος έχεις και τα 20m της Ευρώπης και μπορείς να το κάνεις.

Οπότε ΚΑΝΕΝΑ μομέντουμ και ευκαιρία δεν χάθηκε.

Συγκεκριμένα κανονικά η ευκαιρία είναι φέτος.

Δεν είναι το πρόβλημα ότι χάθηκε η ευκαιρία λοιπόν πέρσι, αλλά ότι δεν υπάρχει διάθεση. Γιατί στην πράξη τους ίδιους παίχτες που ήθελες πέρσι για να μείνεις στα ίδια ή να πας παραπάνω, ακριβώς τους ίδιους θες και φέτος (που όμως έχεις και 20m στο παντελόνι).

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

στο ΜΟΝΟ που διαφωνω καθετα ειναι οτι μετα την προκριση στους ομιλους τα 20 (ή τα 5) αν θέλουμε να ειμαστε ακριβεις τα ειχες απλα οχι στο παντελονι

κανεις δεν ξερει αν εβαζες ΠΕΡΥΣΙ τα πεντε που φετος θα ΕΠΑΙΡΝΕΣ απο τηνuefa τι παιχτες θα εφερνες και τι θα εκανες στην τουμπα, παιχνιδι που θεωρω ΚΟΜΒΙΚΟ για το πρωταθλημα

περυσι ηταν η ΜΕΓΑΛΗ σου ευκαιρια γιατι φετος εχεις δωσει την δυνατοτητα στον παοκ να παρει αυτος τα 20 μυρια απο τους ομιλους, πραγμα που δεν επρεπε να αφησεις να συμβει

τα ειχες τα χρηματα. και τα συμβολαια που θα εκανες δεν τα προπληρωνεις

μια διευκολυνση ηταν απο εναν ανθρωπο που μπορουσε να δανεισει την ΑΕΚ και να τα παρει φετος χωρις ΚΑΝΕΝΑ ρισκο

ΚΑΝΕΝΑ

Link to comment
Share on other sites

περυσι επρεπε να επενδυσεις σοβαρα σε προπονητη

περυσι επρεπε να πουλησεις παιχτες

περυσι επρεπε να κανεις την υπερβαση

δεν εχασες το τραινο φετος αλλα εχει γινει σοβαρο λαθος εκτιμησης της πραγματικοτητας απο τον εναν και μοναδικο ανθρωπο που χαρη σαυτον υπαρχει η ΑΕΚ

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×