Jump to content

Bem-vindo Miguel Cardoso


George_D
 Share

Recommended Posts

16 minutes ago, nikos said:

Δεν έπρεπε καν να πάρουν προπονητή που θέλει να παίξει τοταλ φουτμπολ με Γαλανοπουλους.

Βεβαια πρέπει να έχεις και μυρωδιά από ποδόσφαιρο για να καταλαβαινεις, πράγμα που εμφανώς δεν ισχύει για Μελισσανιδη και γιες μαν Λυμπεροπουλο.

Ας τον διώξουν τώρα που είναι νωρίς, τουλάχιστον προσπάθησε και κάτι προσφερε ως τεχνικός διευθυντής.

Το μυαλό του Μελ έχει κολλήσει στην δεκαετία του 90. Νομίζει ότι θα φτιάξει υπερομάδα με την ίδια τακτική 

Link to comment
Share on other sites

Περίμενα να δω τη σημερινή αρθρογραφία για να καταλάβω τι συμβαίνει. Δυστυχώς από χθες ο προπονητής έχει ημερομηνία λήξης και ήδη ψάχνεται ο επόμενος. Εγώ τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω. Αν είναι έτσι προτιμώ ένα ρεζιλίκι να αλλάξεις προπονητή μέσα στο καλοκαίρι παρά να περιμένεις την αγωνιστική φάπα. Ούτως η άλλως η χρόνια μετά λύπης μου διαπιστώνω ότι χάθηκε. Και είναι κριμα γιατί είναι η πρώτη φορά που ο Μελ πίστεψε σε κάτι και πήγε να το σπρώξει. Την ευθύνη την έχει αυτός που διάλεξε τον προπονητή είτε λέγεται Μελισσανίδης είτε Λυμπεροπουλος. Το θέμα είναι ότι πλην Πογετ (γιατί το χιμενεθ τον ξέραμε) δεν έχουμε πετύχει το λήγοντα με προπονητές άρα είναι αμφίβολη και η επιτυχία του νέου. 

 

Τωρα οσον αφορά τον προπονητή, για να παραδέχεται ότι υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια και ο ίδιος είναι κατανοητό ότι έχει φτιαχτεί κλίκα με τους Πορτογάλους άρα η ευθύνη ανήκει σε αυτόν. Δεν μπορεις να μην κάνεις αλλαγή το Ζεραλδες ούτε στα φιλικά. Επισης όπως είπαν και άλλοι στο φόρουμ, το να κανεις μπιλντ απ με Σιμαο και Κριστισιτς στα εύκολα παιχνίδια στο πρωτάθλημα είναι ανεκτό. Το να το επιχειρείς παντού και πάντα ιδίως με αυτους τους παίχτες αρχίζει και μοιάζει εφιαλτικό και εδώ δεν είμαστε ούτε Πορτογαλία ούτε Ριο Αβε να σφυράνε πουτσες δεξιά και αριστερά, αναίμακτα. Αλλά αυτά ποιος να του τα πει; Ο Νικόλας ο Λυμπεροπουλος;

Link to comment
Share on other sites

Μετά την χθεσινή εμφάνιση, το να ζητάει ο κόσμος το καραφλό κεφάλι του στο πιάτο ειναι λογικότατο.

Το να ψαχτει η ομάδα για αντικατάσταση προπονητη, παντως, δείχνει καραγκιοζιλίκι ομάδας.

Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Geologos said:

Μετά την χθεσινή εμφάνιση, το να ζητάει ο κόσμος το καραφλό κεφάλι του στο πιάτο ειναι λογικότατο.

Το να ψαχτει η ομάδα για αντικατάσταση προπονητη, παντως, δείχνει καραγκιοζιλίκι ομάδας.

Ετσι ειναι.Δεν επρεπε να ψαχνονται απο χτες,απο το δευτερο φιλικο προετοιμασιας επρεπε να υπαρχει προπονητης στο stand by.

Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, Vagos21 said:

Το μυαλό του Μελ έχει κολλήσει στην δεκαετία του 90. Νομίζει ότι θα φτιάξει υπερομάδα με την ίδια τακτική 

Ας του πει καποιος του αρχιδα λοιπον πως το 90 ειχε χαφ τον Σαμπανατζοβιτς που χε σηκωσει CL την προηγουμενη σεζον. Ας παρει σαν να λεμε τον... Βαιναλντουμ της Λιβερπουλ. Και να βρει και εναν Σαβεφσκι και μετα ναι θα μαστε ομαδαρα.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Το σκεφτηκα καλα το θεμα.Ο καραφλας ειναι ο τελευταιος που φταιει.Οκ εχουμε τον τιγρη που ειναι αμπαλος,δεν ξερει τι σχημα εχει ρε παιδι μου,ειδε οτι του ερχεται φτηνος,ειδε και το replay απο το φιφα που του εβαλε ο αλλος στο λαπτοπ δεν ηθελε πολυ.Μην του ζαλιζουμε και τ αρχιδια.

Πρωτος φταιχτης ο μαλακας ο Λυμπε που δεν εκανε εισηγηση για αλλαγη προπονητη απο τον Ιουνη,τοσο κοτα ρε φιλε,η απλα δεν πηρες χαμπαρι;

Δευτερος φταιχτης ο μεγαλος αρχηγος που για ακομα μια φορα εδειξε οτι ειναι λιγος.Οταν δεν πρεπει αρχιζει τα πουτα μαντρε και οταν πρεπει να βγει μπροστα σφυριζει αδιαφορα.

Τριτος φταιχτης ο Ιησους,που εχει φαει τα γηπεδα με το κουταλι,εχει περασει απο Μπαρτσελονα,εχει δει Κετσπαγια και Μοραις και δεν αξιωθηκε να ζητησει μια συναντηση με τον διαχειριστη να του πει οτι εχουμε να κανουμε με ειδικη περιπτωση προπονητη και οτι το καραβι παει στα βραχια.Δεν δικαιολογεις τα λεφτα σου φιλε Τσιγκρινσκι,οκ αγωνιστικα ξερουμε οτι θα παρουμε τ αρχιδια μας αλλα μια γενικοτερη βοηθεια την περιμενα απο σενα.

 

Link to comment
Share on other sites

Όταν διαβάζεις στις 16 Αυγούστου ότι γίνεται προσπάθεια να βελτιωθεί το κλίμα στα αποδυτήρια, το παιχνίδι έχει χαθεί.

Φαίνεται όσα διαβάζαμε για τις κακές σχέσεις του με ποδοσφαιριστές και την έλλειψη εναλλακτικών τρόπων παιχνιδιού στις Θέλτα και Ναντ είχαν μεγάλη βάση.

Link to comment
Share on other sites

Καυστικός ο Σταμάτης Βούλγαρης θα έλεγε κανείς

"

Για να μη μου πούνε όμως (πάλι) ότι τα βάζω με τους παίκτες και ο «Καθηγητής» τον πήρε τον ύπνο στον πάγκο. Ούτε που κατάλαβε τι γινόταν. Και για να τα λέμε όλα, καλά τα μεγαλεπίβολα σχέδια δε λέω. Αλλά για να χτίσεις επίθεση από τον γκολκίπερ πρέπει ο γκολκίπερ να το έχει με τη μπάλα στα πόδια. Και κανένας από αυτούς που έχει η ΑΕΚ δεν είναι Νόιερ. Λίγο δυνατά να τους γυρίσεις τη μπάλα δεν μπορούν να κάνουν το κοντρόλ του Λιβάια και να τη στματήσουν. Να ξέρουμε και τι λέμε…

Φρόντισε λοιπόν αγαπητέ Μιγκέλ να δεις που σε παίρνει να κάνεις πειράματα και που όχι. Στα φιλικά δεν κόστιζαν. Τώρα όμως θα κοστίσουν. Όχι μόνο στην ΑΕΚ αλλά και σε σένα. Και μία τρίτη απόλυση μέσα σε ένα χρόνο, δε θα είναι και ότι καλύτερο για το βιογραφικό σου.

Επίσης κατανοώ ότι όλοι οι προπονητές έχουν εμμονές. Η εμμονή του Καρντόσο είναι με τον Ζεράλδες. Δε γίνεται όμως ρε μάστορα προχθές να τον αφήνεις μέσα 90′ με τέτοια εμφάνιση και να βγάζεις τον Λιβάια. Όση… εμμονή και αν έχεις με τις ικανότητές του. Κόμπλεξ βγάζεις και μόνο αυτό. Και έτσι θα χάσεις τα αποδυτήρια πριν μπεις καν μέσα σε αυτά. Ρεκόρ θα σπάσεις…

Απαράδεκτη αντίδραση του Λιβάγια

Και μιας και είπα Λιβάια. Τον αγαπώ, τον λατρεύω, τον θεωρώ έναν από τους καλύτερους παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος. Όμως η αντίδρασή του ήταν επιεικώς απαράδεκτη. Κατανοητή για όποιον έχει παίξει μπάλα, δικαιολογημένη διότι ήταν άδικο αυτό που έγινε, αλλά σε μία ομάδα αυτός που αποφασίζει είναι ο προπονητής και κανένας άλλος. Τελεία και παύλα!

Για τον Καρντόσο δεν μπορώ να πω πολλά. Το έγραψα και στην παρουσίασή του. Στα λόγια είναι εξαιρετικός. Στις πράξεις δεν ξέρω. Δεν είδα και την προετοιμασία και έχω μόνο ένα μικρό δείγμα της δουλειάς του. Τα υπόλοιπα είναι πληροφορίες. Και δεν είναι και οι καλύτερες… Μακάρι να βγω ψεύτης και να πετύχει. Γιατί πάνω από όλα προέχει το καλό της ομάδας.

Όταν όμως υπάρχει εκ των έσω αμφισβήτηση, τότε τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά. Και όσο και αν προσπαθούν επικοινωνιακά κάποιοι να κάνουν το άσπρο μαύρο δε θα γίνει. Κατανοώ ότι είναι ιδιαίτερη η συγκεκριμένη χρονική περίοδος. Μεταβατική και θα υπάρχουν και σκαμπανεβάσματα και αρνητικά αποτελέσματα. Θα πληρώσει η ομάδα πράγματα που δε θα πρέπει να συμβούν. Γιατί αλλάζει. Εδώ όμως θα κριθεί και η μαγκιά της διοίκησης. Να στηρίξει αυτό που η ίδια επέλεξε να κάνει. Να αλλάξει!"

 

https://www.enwsi.gr/kyria-arthra/xypniste-prin-na-einai-arga/

Link to comment
Share on other sites

Διαβαζα τις πρωτες σελιδες του τοπικ απο οταν ηρθε ο Καρντοσο και διαπιστωσα οτι τοτε υπηρχε μεγαλη καχυποψια απο τους περισσοτερους.Τελικα πραγματα που βλεπει ο απλος φιλαθλος δεν τα βλεπουν στην ομαδα ή κανουν πως δεν τα βλεπουν.Τεσπα εγω ξαναγραψα οτι περιμενω τα 5 επομενα ματς τα 2 ευρωπαικα και τα 3 του πρωταθληματος.Καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο εως και ανεφικτο αυτο που θελει να παιξει οποτε ας δωσουμε λιγο χρονο.Πιθανοτατα να μας στοιχισει την προκριση που για μενα ειναι αδιαπραγματευτο και πισωγυρισμα αλλα αφου τον επιλεξαν και πηραν και τους παικτες που ηθελε ας δουμε τι μπορει να δειξει.Επειδη ομως με τα απιστευτα που εκανε η διοικηση την περσινη σεζον εξαντλησε την υπομονη του κοσμο ή τουλαχιστον την δικη μου παραπανω απο 5 ματς δεν δινω.Θα εδινα παραπανω αν δεν υπηρχε αυτο το εκτρωμα που κατεβηκε προχθες στο γηπεδο, τωρα οχι.Πολυ φοβαμαι ομως οτι εχουμε μπλεξει με δογματικο ξεροκεφαλο ακομα μια φορα και δεν ειναι τυχαιο οτι αυτοι συνηθως χανουν και τα αποδυτηρια.Ή πιθανοτατα δεν ξερει να παιξει κατι αλλο και απλα ετυχε να πετυχει σχετικα αυτο το συστημα στην Ριο Αβε, που οκ ανοιξαν σαμπανιες για την 5η θεση.

Η ΑΕΚ ομως ειναι ομαδα πρωταθλητισμου, Ευρωπης και καλου ποδοσφαιρου ταυτοχρονα και αρκετη υπομονη εχει κανει ο ΑΕΚτζης που παλι θα φτασει τα 14000 διαρκειας ενω αλλου με ολα αυτα δεν θα κοβαν ουτε τα μισα.

Νομιζω τα 5 ματς και 2 με την Κραιοβα, συνολο 7, ειναι ικανος αριθμος αγωνων για να δουμε που βαδιζουμε.

Link to comment
Share on other sites

10 minutes ago, nikos said:

Ναι για παράδειγμα εγώ είχα γράψει αυτό ?

Εγω ειχα γραψει με αφορμη τις πρωτες φωτογραφιες του Καρντοσο που ειχαν ποσταρει εδω μεσα, οτι μου μοιαζει εικονα απο παγκο Λαρισας ή Λεβαδειακου.Ελπιζω πλεον οχι και παικτικα.

Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, Ritzeri said:

Και που ξέρουμε πως ούτε ο Λυμπε ούτε ο Τσιγκρινσκι μίλησαν με τον μεγάλο; 

Μπορεί να μίλησαν αλλά να μην βγήκε προς τα έξω,  όπως θα έπρεπε δλδ να γίνει για να μην δίνουμε δικαιώματα δημοσίως. 

Τα πράγματα είναι απλά.  Πάντα πρώτα φταίει το αφεντικό.  Αλλά επειδή δεν μπορεί να απολύσει τον εαυτό του,  όπως λέει και ο Γεωργίου,  το μάρμαρο πρέπει να το πληρώσει ο επόμενος τη τάξει,  δλδ ο Λυμπε. 

Φέρνεις αρχιδατο τεχνικό διευθυντή,  του δίνεις το κατάλληλο μπατζετ και τον αφήνεις να κάνει κουμάντο με το θέμα προπονητή και παιχτών. 

Κάτι τέτοιο,  δυστυχώς,  εφαρμόζει ο ΠΑΟΚ και τα αποτελέσματα φαίνονται ήδη πάρα το γεγονός πως τα τελευταία δύο χρόνια ΔΕΝ χώνει λεφτά ο Ρωσος 

Απ το οτι πηγε ανυποψιαστος στο οακα και ειχε καλεσει και τον Βαρδινογιαννη να του δειξει τι ομαδαρα εφτιαξε με φακες.Με τα τσαρουχια κοιμοταν.

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Θεωρώ ότι πρέπει να περιμένουμε για τον Καρντόσο.

Πάντως παρότι αποφάσισε ο ΜΕλισσανίδης όπως για όλα, ο Λυμπερόπουλος ήταν εκείνος που ήθελε αλλαγή προπονητή πρώτος.

Τεκμήριο 1
"ον διατήρησε στον πάγκο τη σεζόν 2017-18, παρά την αντίθετη άποψη και τις «τρικλοποδιές» του Λυμπερόπουλου, ο οποίος, όταν αντικατέστησε τον Μαϊστόροβιτς, το Σεπτέμβρη του 2017, στο πόστο του τεχνικού διευθυντή, ήθελε να αλλάξει τον προπονητή. Αυτό, το έχω ακούσει με τα αφτιά μου, όχι ότι μου το είπε κάποιος άσχετος. Μετά, στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, τον αγκάλιαζε δυνατά. Ευτυχώς δεν του είχε περάσει εκείνη η πρόθεση αλλαγής."

https://www.sport24.gr/Columns/Arnaoutoglou/AEK-vgainei-apo-th-volepsh-ths.5523019.html

Τεκμήριο 2
"«Ημουν στην Ελλάδα και είχα όλες τις διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ. Ο αντιπρόεδρος και ο αθλητικός διευθυντής ήθελαν τη συνεργασία μας, αλλά ο πρόεδρος που αποφασίζει διάλεξε και προσέλαβε τον Χιμένεθ». Πράγματι η ΑΕΚ τα είχε βρει με τον Κρίστιανσεν τον περασμένο Γενάρη, ωστόσο έπειτα από επιλογή
Μελισσανίδη αποφασίστηκε να επιστρέψει ο Μανόλο Χιμένεθ."

https://www.aek365.org/a-665021/kristiansen-milhsa-me-AEK-alla-o-proedro-th-dialekse-ximeneth.htm
 
Link to comment
Share on other sites

τεκμηριο 3

Quote

Τι γαμιέσαι με τον Λυμπερόπουλο ρε . Τι σου έχει κάνει Θα κλείσει η εφημερίδα που γράφεις Επειδή σου έδιωξε τον άνθρωπο που είχες βάλει στην ΠΑΕ και δεν σε βοήθησε με το βιβλίου που ήθελες ασχολείσαι μαζί του. Ρε είναι καλό παιδί ο Λυμπερόπουλος τίμιος , εργατικός νοικοκύρης. Ντροπή σου"

 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Εγώ τον Καρντόζο τον πάω και έχω διάθεση να τον στηρίξω. Αλλά για να πούμε και κάτι επί της ουσίας

22/8 ΑΕΚ - Τραμπζονσπορ

25/8 ΑΕΚ - Ξάνθη

29/8 Τραμπζονσπορ - ΑΕΚ

1/9 Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ

(ΔΙΑΚΟΠΗ)

15/9 ΑΕΚ - Λαμία

21/9 Παναιτωλικός - ΑΕΚ

28/9 ΠΑΟΚ -ΑΕΚ

5/10 Λάρισα - ΑΕΚ

(ΔΙΑΚΟΠΗ)

19/10 ΑΕΚ - Βόλος

26/10 Ολυμπιακός - ΑΕΚ

 

Αυτά τα 10 δεδομένα παιχνίδια (22/8 - 26/10) είναι που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό το κεφάλι του Καρντόζο. Επιβάλλεται κάποιος δίπλα του να του εξηγήσει πέντε πράγματα. Και συγκεκριμένα ότι σε αυτά τα 10 παιχνίδια ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να φέρει κοντά τις γραμμές και να βασιστεί σε πολύ κλειστό ροτέισιον των παιχτών που είναι καιρό στην ομάδα και ξέρουν τί και πως. Οπότε εγώ προσωπικά μέχρι να γυρίσει ο Μπακάκης θα κατέβαινα σταθερά έτσι:

Μπάρκας

Βράνιες Οικονόμου Σβάρνας Χουλτ

Σιμόες Γαλανόπουλος

Κλωναρίδης Μάνταλος Λόπες 

Λιβάγια 

Και με την επιστροφή Μπακάκη και Τσιγκρίνσκι θα κατέβαινα έτσι:

Μπάρκας

Μπακάκης Βράνιες Τσιγκρίνσκι Χουλτ

Σιμόες Γαλανόπουλος

Κλωναρίδης Μάνταλος Λόπες

Λιβάγια

Και για πάγκο (όπως και για ομίλους μεσοβδόμαδα αν μπούμε) θα είχα: Παουλίνιο, Οικονόμου, Σιμάο, Κρστσιτς, Ζεράλδες, Βέρντε, Αλμπάνη, Ολιβέιρα σε πρώτη φάση τους οποίους θα στόχευα να εντάξω σιγά σιγά στο ροτέισιον της ομάδας.

Αν ο Καρντόσο θέλει να την σκαπουλάρει δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Κλειστό ροτέισιον στα 10 παραπάνω παιχνίδια με παίχτες που είναι χρόνια/καιρό στην ομάδα και έχουν μια κάποια χημεία, σκληρή εμφάνιση με Τούρκους (πιθανή πρόκριση του δίνει ανάσα) και στόχος στο πρωτάθλημα νίκες έστω με 1-0 με Ξάνθη εντός, Αστέρα εκτός, Λαμία εντός, Παναιτωλικό εκτός, Λάρισα εκτός, Βόλο εντός, μίνιμουμ ισοπαλία με ΠΑΟΚ στην Αθήνα και αξιοπρεπής ήττα με Ολυμπιακό στο Φάληρο. 19 βαθμοί μίνιμουμ (από τους 24 διαθέσιμους) στην αυλαία της 8ης αγωνιστικής και μετά ανάσα αφού τα δύσκολα θα χουν περάσει.

Ξαναλέω, επιβάλλεται κάποιος εκεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα (Λύμπε ξύπνα) να του εξηγήσει πέντε πράγματα. Εάν στις 26 του Οκτώβρη (παραμονές παρέλασης) είναι ακόμα εδώ θα χει κερδίσει το στοίχημα. Και μετά μπορεί σταδιακά να παίξει ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ όπως επιθυμεί ανοίγοντας το ροτέισιον. Μέχρι τότε κοντά οι γραμμές, κλειστό ροτέισιον και στήριξη σε Μάνταλο-Λιβάγια μεσοεπιθετικά.

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Man Of Faith said:

@Bukowski αυτο το σεναριο το παιρνω και τρεχω αλλα δεν υπαρχει μια στο εκατομμυριο να ερθουν τοσο ιδανικα τα πραγματα

Μια χαρά εφικτό είναι το να παλέψεις τα παιχνίδια με Τούρκους (και ας αποκλειστείς στο τέλος αλλά μην γελοιοποιηθείς κιόλας) και να πάρεις 19 βαθμούς τις πρώτες 8 αγωνιστικές, αρκεί να γίνουν τα προφανή που περιέγραψα και τα οποία μέσες άκρες έκανε πέρσι και ο Πορτογάλος του gay.

Link to comment
Share on other sites

Μακαρι αλλα αυτο προυποθετει να αφησει στην ακρη τα τικι τακα και λοιπες φαντασιωσεις και να παιξει διαφορετικα, που πιστευω οτι αυτο το ροστερ μπορει να παιξει διαφορετικα και καλα, αλλα μαλλον πεσαμε σε δογματικη περιπτωση φοβαμαι.

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Man Of Faith said:

Μακαρι αλλα αυτο προυποθετει να αφησει στην ακρη τα τικι τακα και λοιπες φαντασιωσεις και να παιξει διαφορετικα, που πιστευω οτι αυτο το ροστερ μπορει να παιξει διαφορετικα και καλα, αλλα μαλλον πεσαμε σε δογματικη περιπτωση φοβαμαι.

Αυτό κανονικά πρέπει να του το εξηγήσει ο Λύμπε και οι πέριξ της ΑΕΚ. Δεν είναι υποχρεωμένος ο Καρντόζο να γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες του ελληνικού πρωταθλήματος και της ΑΕΚ γενικότερα όταν τον έφεραν πριν δύο μήνες και του είπαν "παίξε μπαλάρα γι αυτό σε φέραμε".

Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, Bukowski said:

Αυτό κανονικά πρέπει να του το εξηγήσει ο Λύμπε και οι πέριξ της ΑΕΚ. Δεν είναι υποχρεωμένος ο Καρντόζο να γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες του ελληνικού πρωταθλήματος και της ΑΕΚ γενικότερα όταν τον έφεραν πριν δύο μήνες και του είπαν "παίξε μπαλάρα γι αυτό σε φέραμε".

Επρεπε να σκεφτει και καποια πραγματα απο μονος του ομως.Ας πουμε οτι δεν τα καταφερε στη Θελτα και ηρθε σε μια ομαδα που γι αυτην παικτες επιπεδου Ραντογια ειναι ονειρο τρελο ονειρο απατηλο.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×