Jump to content

ΑΕΚ Χάντμπολ 2019-20


Recommended Posts

Η ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τους χειροσφαιριστές Radule Radulovic (83 συμ., 2 γκολ), Laurynas Palevicius (42 συμ., 110 γκολ), Maros Balaz (43 συμ., 123 γκολ), Celim Darsuland (21 συμ., 9 γκολ) και Eldin Vrazalica (84 συμ., 190 γκολ).

https://handball.aek.gr/ανακοίνωση-ολοκλήρωσης-συνεργασίας/3309?fbclid=IwAR1fZbRRfBEdiY9AYzjGDdOxWRiqcM_zwFnT87gGgubo4dtGBZxqM-79tzg

 

H ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον χειροσφαιριστή Θανάση Συγγάρη, τον οποίο ευχαριστεί θερμά για την προσοφορά του στην ομάδα χάντμπολ. Ο Έλληνας τερματοφύλακας υπήρξε μέλος του “Δικεφάλου” για 8 αγωνιστικές περιόδους, σημειώνοντας σε όλες τις διοργανώσεις 206 συμμετοχές και 8 τέρματα.

https://handball.aek.gr/ολοκλήρωση-συνεργασίας-με-θανάση-συγ/3311?fbclid=IwAR2bf9e_hFgr2dVf_HOBghXtcIAYIYyqLQ_ckOO53oagIRtFa_GqDMjolsM

Link to comment
Share on other sites

Μεγάλη κινητοποίηση υπάρχει τις τελευταίες ώρες στην ομάδα χάντμπολ με τις εξελίξεις να είναι άμεσες τόσο στο θέμα του ρόστερ όσο και σε αυτό του προπονητή!

Ήδη έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις με τους Γιώργο Κρανάκη, Δημήτρη Δημητρούλια και Κωστή Μπούνα. Και οι τρεις έχουν δουλέψει σε υψηλό επίπεδο, θεωρούνται από τους καλύτερους στην Ελλάδα και αν τελικά η διοίκηση αποφασίσει να παραμένει στην «εγχώρια» αγορά σίγουρα μια από τις τρεις παραπάνω περιπτώσεις θα είναι και η επικρατέστερη.

Σε ότι αφορά το ρόστερ, η «Ένωση» αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγή όλων των ξένων της εκτός όπως έχουμε αναφέρει του Λαρς Γιάκομπσεν που έχει ανανεώσει από τα μέσα της σεζόν. Συγκεκριμένα, παρελθόν αποτελούν και επίσημα οι Βραζάλιτσα, Νταρσουλάντ, Παλεβίτσιους, Μπάλαζ, Ραντούλοβιτς, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Ροζαβόλγκι

https://www.enwsi.gr/epikairotita/milaei-me-treis-proponites-i-aek-allazei-oloys-toys-xenoys/

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, George_D said:

Δημήτρης Δημητρουλιας ο νέος προπονητής. Ήταν πέρσι στη γυναικεία ομάδα του παοκ

https://www.enwsi.gr/epikairotita/o-dimitroylias-neos-proponitis-tis-omadas-chantmpol-tis-aek/?fbclid=IwAR0hSnT1NiOHqpJCdYfVrc9T1Epk5DhLcROuvPTIGElfTlQpvU1TfqQqaWc

Έχεις πρόχειρα τα αποτελέσματά του εκεί;

Link to comment
Share on other sites

Η ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μάριο Μωραΐτη που θα ενισχύσει την ομαδα χάντμπολ.

Ο 23χρονος πίβοτ, ύψους 1,93 μ., βρέθηκε στα γραφεία του Συλλόγου και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, διάρκειας δύο ετών, “ανοίγοντας” την μεταγραφική περίοδο του “Δικεφάλου”.

 

https://handball.aek.gr/enarxi-synergasias-me-mario-mora-ti/3330?fbclid=IwAR2IMPGBx4gmt-MW_1H1OTEWZdWk162PWw9XpgikEmv8t5Go4vhoIMJrLeY

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Quote

Ακόμη μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση από την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, η οποία έκλεισε τον Βαγγέλη Αραμπατζή. Ο 23χρονος δεξιός διεθνής εξτρέμ άνηκε στον Αστέρα Αλεξανδρούπολης, ωστόσο την τελευταία 5ετία έπαιξε με υποσχετική στον ΠΑΟΚ πετυχαίνοντας σε 100 ματς 240 γκολ! Αφού έχει συμπληρώσει πλέον χρονολογικά τα 23 του χρόνια και 8ετία, μπορεί να επιλέξει την ομάδα που επιθυμεί κι αυτή είναι η ΑΕΚ.

http://www.aek365.com/a-660430/phre-ton-arampatzh-h-aek.htm

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

2,4 γκολ ανά ματς δεν πιστεύω να αξίζει θαυμαστικό. Anyway νεαρός και διεθνής κι αυτός, καλή κίνηση. Ελπίζω και αγωνιστικά να αποδειχθεί καλός γιατί στα εξτρέμ πονάμε, πάντα πονούσαμε με εξαίρεση τον Μπάκα.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Η ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τους χειροσφαιριστές Γαρύφαλλο Μπάγιο (41 συμ., 85 γκολ), Γιάννη Μπεκιάρη (1 συμ., 1 γκολ), Gergo Rozsavolguyi (17 συμ., 0 γκολ) και Γιώργο Μαντζόπουλο (40 συμ., 11 γκολ).

Ολόκληρη η οικογένεια του Συλλόγου ευχαριστεί τους τέσσερις αθλητές για την προσφορά τους και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

https://handball.aek.gr/ολοκλήρωση-συνεργασίας-με-μπάγιο-μπε/3344?fbclid=IwAR30Xxa3h5UpLiiDHgm2S8dpTcrzOvGX1JuYuOSYjvMfjMm2CNCl5-oPSRA

Link to comment
Share on other sites

Με βάση τις ως τώρα αποχωρήσεις πάμε σίγουρα για 2 τερματοφύλακες και ένα δεξιό ιντερ.

Εκκρεμεί πάντως τι θα γίνει και με τους υπόλοιπους Έλληνες σε άλλες θέσεις. 

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Nestoridis21 said:

Σε ποιες θεσεις Σπυρο, που το παρακολουθεις πιο στενα;

Δεξί ίντερ (δλδ αριστερόχειρα περιφερειακό που να σκοράρει) και αριστερό εξτρέμ. Επίσης είναι στοίχημα πως θα αποδώσει ο Μωραΐτης στην θέση πίβοτ.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×