Jump to content

ΑΕΚ Χάντμπολ 2019-20


Recommended Posts

33-31 και πάλι καλά να λέμε. Γκολ από φάουλ σε νεκρό χρόνο μπαίνουν σπανιότατα. 

Πολλά χαμένα μομεντουμ να χτίσουμε καλύτερη διαφορά.

Τα μαθηματικά λένε πιθανότητες πρόκρισης κάπου στο 40-60. Προσωπικά εξακολουθώ να είμαι αισιόδοξος και πιστεύω είμαστε ένα κλικ καλύτερη ομάδα. (αν μπορέσει να παίξει κανονικά ο Μπουνέτα, ευτυχώς τραυματίστηκε δάχτυλο στο δεξί του χέρι)

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Τρομερός Κοσάνοβιτς, μεγάλος παίκτης τι να λέμε και ομάδα με μέταλλο η ΑΕΚαρα μας.

 Γενικά όπως πήγε ο αγώνας το +2 είναι ικανοποιητικό. Οι Νορβηγοί είναι πολύ καλη ομάδα και δε μάσησαν ούτε απο την έδρα.

Αν μου έλεγες τι να αφήσω εκτός απο τώρα στην εξίσωση,θα ηταν να μείνω εκτός Ευρώπης τώρα στους 16 και να σηκώσω το νταμπλ στην Ελλάδα .

Περαστικά και γρήγορα κοντά στην ομαδα ευχομαι στον τεράστιο Μπουνέτα.

Μεγάλη δουλειά πάντως οτι υπάρχει ομάδα στο χάντμπολ στην Ελλάδα που μαζεύει καθε τρεις και λιγο 800 ατομα. Και βέβαια αυτή είναι η ΑΕΚαρα μας.

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

14 minutes ago, Stylianopoulos said:

Τρομερός Κοσάνοβιτς, μεγάλος παίκτης τι να λέμε και ομάδα με μέταλλο η ΑΕΚαρα μας.

 

O Κοσάνοβιτς έπιασε σήμερα πέναλντι και τετ-α-τετ, αλλά έφαγε πολλά γκολ για τα οποία είχε ο ίδιος ευθύνη, στην δικιά του γωνία και όχι του μπλοκ της άμυνας. Γι΄αυτό και βγήκε λίγο αλλαγή προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Εγώ δεν θα άφηνα την Ευρώπη εκτός με τίποτα, στην Ελλάδα δεν έχουμε έτσι κι αλλιώς αντίπαλο. Τρεμπλ.

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

H ομάδα, δεδομένων κάποιων συνθηκών, ήταν πολύ καλή. Για πρώτη φορά φέτος έπαιξε με αντίπαλο ισάξιο με αυτή, και σε ταχύτητα και σε δύναμη. Η αριστερή μας πλευρά δεν μπήκε ποτέσ το παιχνίδι. Τόσο ο Κεδέρης, όσο και ο Ζαμπούνης έπαιξαν με μια δυο προπονήσεις, αφού ήταν μια βδομάδα με πυρετό και οι δύο, για αυτό και ήταν γενικά εκτός ρυθμού. Το θετικό είναι ότι η ομάδα αντέδρασε άμεσα όποτε βρέθηκε πίσω στο σκορ. Δυο τέρματα διαφορά είναι καλά, το άσχημο είναι ότι ανέβηκε πολυ το σκορ, οπότε στη ρεβάνς αν χάσουμε με δυο γκολ διαφορά, αλλά έχουμε βάλει λιγότερα από 31 γκολ αποκλειόμαστε. Από την άλλη αυτό είναι θετικό, αφού θα σε αναγκάσει να παίξεις για τη νίκη και όχι για να κρατήσεις το αποτέλεσμα. Εξαιρετικός παλμός απόψε στο γήπεδο, οι Νορβηγοί πριν τον αγώνα τραβάγανε βιντεάκια με την εξέδρα. Αν μας λείψει ο Μπουνέτα έξω θα είναι απώλεια, αλλά ο Κριτσιτόιου ανεβάζει ρυθμούς και είναι παίκτης που μπορεί να καλύψει το κενό. Δεδομένου ότι τα εξτρέμ μας αυτή τη φορά θα είναι οκ, πιστεύω ότι θα προκριθούμε κόντρα σε μια εξαιρετική ομάδα, που είχε ταχύτητα, δύναμη, δυο εξαιρετικά ίντερ και εξτρέμ που όταν έβρισκαν κενό δεν αστοχούσαν.

  • Δικεφαλάκι 5
Link to comment
Share on other sites

Τα γκολ

ΑΕΚ – Drammen HK 33-31
Τα πεντάλεπτα
: 1-1, 4-4, 9-7, 12-10, 15-13, 17-18 (ημχ) 20-21, 23-24, 27-24, 28-25, 30-29, 33-31.
ΑΕΚ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Αραμπατζής 5, Δομπρής 1, Μωραϊτης, Ζαμπούνης, Νικολαϊδης, Kosanovic, Μυλωνάς 8, Jimenez 2, Florido 5, Γιάκομπσεν 3, Παπαδιονυσίου, Arsic, Buneta 9, Γιόσμου, Criciotoiu, Κεδέρης.
DRAMMEN HK (Cieling): Aalberg 8, Larholm 4, Hykkerud 1, Heieren, Boilesen 2, Pedersen 5, Vag 1, Horgen 5, Bech, Olafsson 2, Thorsbye 1, Lillelien 1, Hansen 2.

Link to comment
Share on other sites

@1989 generation δεν το ήξερα για Κεδέρη και Ζαμπούνη, έτσι εξηγείται τότε το χάλι από εκείνη την μεριά που έλεγα στο ημίχρονο.

Το σκορ πιστεύω θα πάει και στη ρεβάνς κάπου στα 30 γκολ, και οι δύο ομάδες αρέσκονται στο να τρέχουν.

Μεγάλη έλλειψη του Buneta. Ο Criciotoiu δεν με έχει πείσει μέχρι τώρα, μακάρι να κάνει καλό παιχνίδι.

Συνεχίζοντας τον συλλογισμό περί Ευρώπης και πρωταθλήματος, θα έλεγα ότι όχι μόνο δεν είναι βάρος η Ευρώπη, αλλά την έχουμε ανάγκη. Μέχρι τον τελικό του πρωταθλήματος και του κυπέλλου θα παίζεις προπονητικά διπλά στο ελληνικό πρωτάθλημα, χρειάζεσαι τα δύσκολα ματς της Ευρώπης που σε κρατάνε σε εγρήγορση και σε αναπτύσσουν σαν ομάδα. 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

@SpiRos Ναι, δυστυχώς είχαμε την ατυχία και τα δύο παιδιά αριστερά να είναι ταυτόχρονα εκτός με γρίππη, όπως και αλλοι δυο τρεις, οι οποίοι είχαν αναρρώσει νωρίτερα. Το Ρουμάνο τον πιστεύουν πάρα πολύ στην ομάδα. Ανεβαίνει προπόνηση με προπόνηση, αλλά ακόμα δεν έχει μάθει καλά καλά τα συστήματα. Αν δεν παίξει ο Μάριν, που ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί, θα έχει πολύ σημαντικό ρόλο στη ρεβάνς. Συμφωνώ για την Ευρώπη, πρέπει να είναι βασικός στόχος αφού και οι παίκτες τέτοια παιχνίδια θέλουν. Εδώ με ποιόν να παίξουν, με τη Δράμα και το Δούκα? Οκ, στην Ελλάδα πρέπει να πάρουμε κάποιους σερί τίτλους και πλέον όταν κάποιος μιλάει για ελληνικό handball αυτόματα να σκέφτεται την ΑΕΚ, αλλά η Ευρώπη είναι άλλο πράγμα..

Link to comment
Share on other sites

Στο ΟΑΚΑ θέλει τον τελικό του χάντμπολ η ΟΧΕ

7ccc61283308cd7ad21fb12cfec060e0.jpg

Η Ομοσπονδία ζήτησε το κλειστό για τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Διομήδη Άργους

Στις 14 ή 15 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί ο φετινός τελικός του κυπέλλου Ελλάδας στο χάντμπολ, όπου η ΑΕΚ έχει περάσει και θα αντιμετωπίσει τον Διομήδη Άργους

Μάλιστα, η ΟΧΕ φέρεται να έχει καταθέσει επίσημο αίτημα ώστε ο τελικός να διεξαχθεί στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Πριν δυο χρόνια το γήπεδο του μπάσκετ είχε φιλοξενήσει τον τελικό του Τσάλεντ Καπ, στο οποίο συμμετείχε η ΑΕΚ. Η απάντηση στο αίτημα της ΟΧΕ αναμένεται τις επόμενες ημέρες, ώστε να ξεκινήσουν οι προετοιμασία για έναν τελικό – γιορτή.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Ήττα για τη Drammen απόψε με 33-30 στο ντέρμπι με την Elverum. Έπεσε τρίτη στη βαθμολογία αλλά έχασε οριακά. Στα τελευταία 7 παιχνίδια της πάντως περνάει συνεχώς τα 30 τέρματα στην επίθεση. Θέλει πολλή προσοχή το παιχνίδι την Κυριακή. Ας ελπίσουμε να έχουμε κούπα στο μπάσκετ και διπλά σε Χαριλάου και Νορβηγία.

  • Δικεφαλάκι 3
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, SpiRos said:

Οπότε ας ελπίσουμε να βοηθήσει ο  Criciotoiu και βοήθειες με αντίθετο χέρι στο δεξί ίντερ, από Γιάκομπσεν πχ.

Έχουμε λύσεις ανάγκης για βοήθεια στο Ρουμάνο. Και ο Γιάκομπσεν, και ο Μυλωνάς και ο Δομπρής, έχουν ξαναπαίξει όλοι αυτοί με αντίθετο χέρι δεξί ίντερ.

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×