Jump to content

ΑΕΚ Χάντμπολ 2019-20


Recommended Posts

16 minutes ago, SpiRos said:

Ο Σπύρος ετοιμάζει βαλίτσες. Έχει απευθείας πούλμαν από Βουδαπέστη για Τούρντα. 

Προκριση θα παρωμε;

Δωκε πληροφοριες για τη κατασταση της.

Μορφωσε μας.

Link to comment
Share on other sites

Κοίταξα το ρόστερ της Τούρντα από παίχτη σε παίχτη, πραγματικά δεν μπορεί να ειπωθεί τίποτα το ιδιαίτερο γι' αυτή την ομάδα. Ίσως το ότι έχει αρκετούς ντόπιους παίχτες, και δεν εννοώ μόνο ρουμάνους (εξάλλου μόνο 2 ξένους έχει, κάτι σέρβους της σειράς), αλλά ντόπιους της ευρύτερης περιοχής της Κλουζ, τους κάνει φαντάζομαι δεμένο σύνολο.
Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, είμαστε φαβορί. Πολύ ωραία εκδρομή, ήθελα να πάω στην περιοχή πολύ καιρό τώρα, το ουγγρικό στοιχείο είναι έντονο και πλειοψηφεία σε αρκετές περιοχές.

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Ακόμα θυμάμαι απο τους τελικούς που χάσαμε 33-22 εκεί και 27-26 νικη εδω (εύκολα γενικά μας πήραν) απο τους Ρουμάνους το τέρμα τους.Ενα θηρίο σαν αρκούδος, εκνευριστικά θετικός πηγαινε η μπάλα πανω του στα σουτ σαν αλλος Κάρλος Γκαμάρα ηξερε που να τοποθετηθεί.

FB-IMG-1582044875556.jpg

FB-IMG-1582045428245.jpg

 

Επίσης μου χε κανει εντύπωση ειχαν ερθει καμια 100στη Ρουμάνοι στο ΟΑΚΑ οι οποίοι ολη την ωρα του αγώνα φώναζαν μόνο Τούρντα Τούρντα δεν είχε αλλο σύνθημα το σενάριο.

  • Δικεφαλάκι 2
Link to comment
Share on other sites

Το τέρμα και τον προπονητή θα τους ξαναδούμε. Νομίζω έχει φύγει ένα καλό εξτρέμ που μας είχε βάλει καμιά ντουζίνα γκολ και στα δύο παιχνίδια, ο Ασολτανέι, αλλά είναι ακόμα εκεί ο Τσίντεκ που μας είχε κάνει κι αυτός χοντρή ζημιά τότε. Τότε ήταν πιο γρήγοροι και δυνατοί από εμάς, αλλά τώρα είμαστε δυο κλάσεις καλύτεροι σαν ομάδα, ενώ οι Ρουμάνοι είναι ίσως και λίγο χειρότεροι. Σα συμπέρασμα....Άτυχοι οι Ρουμάνοι που βρέθηκαν μπροστά μας στο δρόμο για την κούπα...

  • Δικεφαλάκι 4
Link to comment
Share on other sites

18 minutes ago, NIS21 said:

Για να ειμαι δικαιος και ο 1989 γενια κανει τρομερο ρεπορταζ και τον ευχαριστουμε.

Ευχαριστώ πολύ! Και μιας και λέμε για ρεπορτάζ, καλή η Ευρώπη, αλλά αύριο στις 17.00 έχουμε επικίνδυνη έξοδο στο Άργος με τον προσεχή αντίπαλο στον τελικό κυπέλλου, Διομήδη. Η προπέρσινη ήττα, αλλά κυρίως η περσινή ισοπαλία εκεί μέσα ήταν καταστροφικές, αφού χάσαμε το πλεονέκτημα έδρας στα play offs. Ο Δημητρούλιας επιστρέφει εκεί πρώτη φορά σαν αντίπαλος, ενώ έχουν παίξει εκεί οι Κεδέρης, Άρσιτς, Γιόσμου. Στον πρώτο γύρο είχαμε κερδίσει άνετα, αλλά από τότε έχουν βελτιωθεί πολύ, αφού άλλαξαν και προπονητή. Η καλή ΑΕΚ λογικά περνάει άνετα και από εκεί βέβαια. Δυστυχώς, χάνουμε μια κοντινή εκδρομούλα, αφού οι αγώνες καθημερινές είναι σχεδόν απαγορευτικοί λόγω δουλειάς....

  • Δικεφαλάκι 4
Link to comment
Share on other sites

Διομήδης βρωμερό σωματείο και όταν ήταν στις δόξες του πάντα με τις πλάτες της ομοσπονδιας φουλ αντιΑΕΚ. Τι εμετός κατα της ΑΕΚ εχει βγει από παραγοντες, φυσικοθεραπευτές, βοηθούς κ βεβαια τον ιδιο τον Δημητρουλια οταν παίζαμε τελικούς απέναντι τους δεν περιγράφεται.Τοτε ήμουν κοντά στην ΑΕΚ του χάντμπολ και σε καθε αγώνα είχαμε μανουρα.Κανενας σεβασμός, μόνο πρόκληση μπινελικια για καθε σφύριγμα και "ΑΕΚακια" απο τους χωριάτες νεόπλουτους..

Ο Δημητρούλιας βέβαια το έσωσε ερχόμενος σε μας, έξυπνος έστειλε απτην αρχή της χρονιάς μήνυμα ΑΕΚοσυνης.

Γενικα ο Διομήδης ηταν/είναι ο Προμηθέας του μπάσκετ . Ιδια εναρξη,ιδιο υφος,ιδια επαρση ειχαν και εκεινοι αλλα το κυριότερο ίδιο τεράστιο κομπλεξ κατά της ΑΕΚ. Ο καθε Λιολιος ,ο καθε Γιατράς,ο καθε Αγραβάνης ,ο κάθε Δημητρούλιας αυτα δε μπορει να τα κανει σε βαζελογαυρους γιατι θα πεσει φάπα και ξεριζωμος απτό σπίτι.Όπως δώσαμε χώρο τωρα στον κάθε ανόητο Γιατρά να επιτίθεται σε μας φωνάζοντας στα αεροδρόμια για παράγκα της ΑΕΚ. Η ηθική της ΑΕΚ στο μπουρδέλο Ελλάς παρεξηγείται και βέβαια ολοι βρίσκουν να κάνουν πάνω μας την επαναστατική γυμναστικη τους.

20 γκολ διαφορά λοιπόν ΑΕΚαρα μου στα μέχρι πρότινος νεόπλουτα πουτανόπαιδα του Άργους και μακάρι διάλυση .

 

  • Δικεφαλάκι 5
Link to comment
Share on other sites

Σε όλα τα αθλήματα η αντίσταση στους μεγάλους καταλήγει στον εξής έναν. Στην ΑΕΚ βγάζουν όλοι το κόμπλεξ τους. Ακόμα και ο ρουλης με την ΑΕΚ θυμήθηκε να κάνει επανάσταση. Ηθική της ΑΕΚ συμφωνώ αλλά όπου τους βρίσκει πρέπει να τους ξεφτιλιζει και όχι να τους σέβεται. Αύριο θα βγούνε οι επόμενοι να σου κάνουν τα ίδια. 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Μόλις είδα ότι χάσαμε πάλι σε αυτή την κολοέδρα. Ψιλοφαινότανε πριν το παιχνίδι ότι μπορεί να γίνει η στραβή. Μας έκατσε κακό timing για να πάμε εκεί, 2 σερί αγώνες στα κόκκινα, μεγάλο ταξίδι στη Νορβηγία, τραυματισμός Μπουνέτα, αλλά και κάμψη κάποιων παικτών, όπως ο Ζαμπούνης. Συν την κακή παράδοση που έχουμε εκεί, τρίτη σερί χρονιά που δεν κερδίζουμε. Οκ, συνεχίζουμε...

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Nestoridis21 said:

Ποσο απεχει ο γαυρος απο εμας; Μας επιασε στην βαθμολογια;

15 νίκες - 1 ήττα έκαστος. Μένουν 6 αγωνιστικές, προτελευταία υποδεχόμαστε τον γαύρο.

Link to comment
Share on other sites

11 hours ago, Stylianopoulos said:

 

Ο Δημητρούλιας βέβαια το έσωσε ερχόμενος σε μας, έξυπνος έστειλε απτην αρχή της χρονιάς μήνυμα ΑΕΚοσυνης.

 

Δε θυμάμαι να έχει ξεκινήσει μανούρες ο Δημητρούλιας, κάτι ψιλοκαβγάδες με ανθρώπους του Διομήδη που έμπαινε στη μέση θυμάμαι, πιο πολύ για να χωρίσει. Μπορεί βέβαια, να μη θυμάμαι και καλά..Πάντως τώρα με τον κόσμο είναι άψογος, καμία σχέση με τον προηγούμενο..

Link to comment
Share on other sites

Μαλλον δε θα θυμάσαι καλά λοιπόν.

Οχι μονο δεν έμπαινε στη μεση να χωρίσει που γράφεις ..αλλα ο ιδιος ξεκινούσε καυγάδες με μας με μπινελικια .Ο Δημητρούλιας στον τελικό με Διομήδη όταν παίξαμε εκείνον λέω στη Νεα Ιωνία(μας νικησαν) ειχε περασει ολο το εικονοστάσιο τους παικτες μας. Του εγιναν συστάσεις αλλα με τις αβαντες διαιτητών (βασικα της ομοσπονδίας , παιδί της ο Διομήδης μια ζωή) ούτε καν στο φύλλο αγωνα δε γράφτηκε τίποτα. Φεύγοντας πέταξε και ένα ετσι ..ο Διομήδης.

Σε άλλο αγώνα στην έδρα τους είχε βρίσει τη μάνα του Ρακσεβιτς και μπηκε στη μεση ο Μπακα για να μην τον κανει μπαούλο τον μαλάκα.

Πολλά περιστατικά με τον συγκεκριμενο εναντίον μας,κομπλεξικός άνθρωπος. Την εβγαζε λαδι γιατί το σύστημα της ΟΧΕ προστατευε Διομήδη και παντα το φύλλο αγώνα για κείνον ήταν λευκό .Δε θελω να γραψω άλλα γιατι τωρα ειναι στην ΑΕΚ αλλα πίστεψε τα γιατί οπως σου ξαναλέω εκεινες τις περιοδους ήμουν στο χάντμπολ της ΑΕΚ .

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×