Jump to content

ΑΕΚ Χάντμπολ 2019-20


Recommended Posts

Από τη μία λες πήρα πρωτάθλημα μετά από 7 χρόνια, από την άλλη, έχασα ένα σίγουρο κύπελλο, ένα Ευρωπαικό που είχα πολλές πιθανότητες να σηκώσω και την ευκαιρία να σαρώσω σε μια σειρά τελικών το γάβρο. Ας είναι. Είναι ο πρώτος τίτλος της μετα Μπακαούκα και Αρβανίτη εποχής, ο πρώτος του Παπασταμάτη. Ξορκίσαμε φαντάσματα, αφού τα προηγούμενα χρόνια είχαμε χάσει ένα πρωτάθλημα από το Διομήδη και ένα από το γάβρο με αυτοκτονίες. Χάσαμε το Λαρς, σταματάει και ο Διονύσης, αλλά η ομάδα του χρόνου θα είναι πιο δυνατή. Επιτέλους, το τμήμα αναστήθηκε!

  • Δικεφαλάκι 7
Link to comment
Share on other sites

34 minutes ago, 1989 generation said:

 Χάσαμε το Λαρς, σταματάει και ο Διονύσης, αλλά η ομάδα του χρόνου θα είναι πιο δυνατή. Επιτέλους, το τμήμα αναστήθηκε!

Αν συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο τις μεταγραφές, τότε ο Λαρς αναπληρώνεται ανετότατα, τέτοιοι παίχτες υπάρχουν με το τσουβάλι στην Ευρώπη, απλά όταν ήρθε δεν είχαμε ακόμα τόσο δυνατή ομάδα. 

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, SpiRos said:

Αν συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο τις μεταγραφές, τότε ο Λαρς αναπληρώνεται ανετότατα, τέτοιοι παίχτες υπάρχουν με το τσουβάλι στην Ευρώπη, απλά όταν ήρθε δεν είχαμε ακόμα τόσο δυνατή ομάδα. 

Συμφωνώ απόλυτα. Και το μοτίβο δε θα είναι απλά το ίδιο, θα είναι ακόμα πιο απολαυστικό....

Link to comment
Share on other sites

Οι δηλώσεις των Πρωταθλητών!

Ο αρχιτέκτονας του τίτλου, προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Δημητρούλιας, τόνισε: “Νιώθω περισσότερο ανακούφιση από ό, τι χαρά. Οι αθλητές μας, οι συντελεστές μας, αλλά και ο κος Παπασταμάτης άξιζαν τουλάχιστον τον τίτλο του Πρωταθλητή, στόχος που από τη μέρα μηδέν είχε τεθεί ως ο σημαντικότερος.

Για τον τίτλο αυτό ας μού επιτραπεί να εκφράσω την απόλυτη πεποίθησή μου ότι αναμφίβολα τον αξίζαμε. Πέραν του προφανούς γεγονότος ότι κατά την τρέχουσα σεζόν έχουμε επικρατήσει του Ολυμπιακού τρεις φορές, καθαρά, στο γήπεδο, αγωνιούσαμε για την ημερομηνία που θα διεξαχθούν οι τελικοί του Πρωταθλήματος και ο τελικός του Κυπέλλου.
Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, οποιαδήποτε άλλη εναλλακτική (από εκείνες που δεν συμπεριλάμβαναν αγωνιστική δράση), πέραν αυτής που αποφάσισε η ΟΧΕ, θα ήταν, κατά γενική ομολογία, ξεκάθαρα άδικη απέναντι στην καλύτερη ομάδα της σεζόν 2019-2020, που ήταν η ΑΕΚ.

Η πικρία της διακοπής του Challenge Cup, στο οποίο εκτιμώ ότι κάναμε τα καλύτερά μας παιχνίδια, αλλά και η ματαίωση του τελικού Κυπέλλου, στο οποίο αποκλείσαμε με 2 νίκες τον Ολυμπιακό, δεν μού επιτρέπει να απολαύσω τον τίτλο του Πρωταθλητή, όπως εγώ προσωπικά θα ήθελα. Όλα όσα συνέβησαν πριν, αλλά και κατά την διάρκεια της πανδημίας πεισμώνουν αυτή την οικογένεια να πετύχει ακόμα περισσότερα στο μέλλον.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές (φροντιστές γιατρούς, φυσιοθεραπευτές) αυτού του οικοδομήματος, που “χτίσαμε” με πολύ όρεξη και διαύγεια πνεύματος. Είμαι τυχερός, που συνεργάστηκα με τους δικούς μου “συμπαίκτες”, όπως μού αρέσει να λέω το προπονητικό μου τιμ. Οι αθλητές μας, κατά κανόνα, ξεπέρασαν τις προσδοκίες, έδειξαν υψηλό ζήλο και επαγγελματισμό και τούς αξίζουν τα περισσότερα εύσημα. Η διοίκηση διά μέσω του Προέδρου της, κου Αλεξίου, ήταν πάντα παρούσα, όποτε το τμήμα την χρειάστηκε. Ο λαός της ΑΕΚ είναι αυτός, στον οποίο πρέπει πάντα να πέφτει η μεγαλύτερη προβολή, έπειτα από μία επιτυχία, γιατί χωρίς τον κόσμο μας δεν θα μπορούσαμε να έχουμε την φλόγα της κορυφής. Προσωπικά, θα ήθελα να αφιερώσω αυτόν τον τίτλο στον κύριο Παπασταμάτη. Το πάθος και η διορατικότητά του μας ενέπνευσε όλους.

Θέλω να ευχηθώ, επίσης, ειλικρινά υγεία σε όλους τους αθλητές, παράγοντες και προπονητές του χάντμπολ και σύντομα ξανά στα γήπεδα, που όλοι αγαπάμε!

Ο αρχηγός της ΑΕΚ και ρέκορντμαν συμμετοχών στην ιστορία της ομάδας, που ολοκληρώνει τη σπουδαία του καριέρα, Διονύσης Γεωργιάδης, με τη σειρά του δήλωσε: “Είμαστε πια Πρωταθλητές! Τι να πρωτοπώ… Συγχαρητήρια σε όλους. Ήταν μια δύσκολη χρόνια για την ομάδα μας. Δοκιμαστήκαμε ιδιαίτερα φέτος, αλλά παρ’ όλες τις δυσκολίες δείξαμε ότι είμαστε δυνατοί, ενωμένοι και φυσικά η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Εύχομαι αυτό το Πρωτάθλημα να είναι μόνο η αρχή“.

Ο εκ των αρχηγών της ΑΕΚ, Παναγιώτης Νικολαΐδης, πρόσθεσε: “Μια χρόνια γεμάτη από όλες τις απόψεις ολοκληρώνεται. Μια χρόνια που νιώθω υπερήφανος, γιατί τελικά οι κόποι των αθλητών δεν πήγαν στράφι. Ήταν δίκαιο και έγινε πράγξη. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και δίκαια είμαστε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ! Πάνω από όλα είναι η υγεία των αθλητών και των αρμοδίων του αθλήματος. Κρατήσαμε ψηλά τον πήχη και κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Ήμασταν έτοιμοι έτοιμοι και θα αντιμετωπίζαμε οποιαδήποτε κατάσταση κι αν βρισκόταν μπροστά μας. Είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα. Σε αυτό το σημείο θέλω να αφιερώσω το πρωτάθλημα στο καλό μας φίλο, Αποστολάκο, από τη Βέροια που δυστυχώς έχασε τη μάχη πριν από λίγο καιρό. Ήταν μια καλή χρονιά. Μία διαφορετική χρόνια. Μία χρόνια που τελείωσε με ότι μας αναλογούσε ως προς το πρωτάθλημα. Θα ήθελα σίγουρα να βρεθεί μια λύση να γίνει ο τελικός Κυπέλλου, έστω και σε μεταγενέστερο χρόνο, εννοείται με την προϋπόθεση όλων των υγειονομικών και απαραίτητων μέτρων αν και εφόσον είναι δυνατόν. Εκ μέρους της ομάδας ευχαριστούμε πολύ όλο το κόσμο που ήταν είναι και θα είναι δίπλα μας όλα τα χρόνια. Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες για τη χρόνια αυτή και εύχομαι η επόμενη μέρα του χάντμπολ να είναι πιο λαμπρή. Να μας βρει υγιείς και πάνω από όλα στα γήπεδα ξανά και κάθε μέρα ένα βήμα παραπάνω για να μπορέσουμε όλοι μαζί να ανεβάσουμε κι άλλο το επίπεδο της Ελλάδας. Μακριά από διχόνοιες και διαφόρων ειδών συγκρούσεις που για μένα πλέον δεν υπάρχει λόγος να γίνονται. Ας είμαστε όλοι μαζί στο επόμενο βήμα του χάντμπολ ενωμένοι“.

Ο Χρήστος Κεδέρης με τη σειρά του δήλωσε: “Μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση το πρωτάθλημα, μιας και θέλαμε να αγωνιστούμε σε όλα τα παιχνίδια, όμως είμαστε πολύ χαρούμενοι για την κατάκτηση γιατί το αξίζαμε. Θα το γιορτάσουμε λίγο και θα επιστρέψουμε στο γήπεδο για να δουλέψουμε για του χρόνου. Το αφιερώνω με πολύ αγάπη στους συμπαίκτες μου χωρίς να αφήνω φυσικά το προπονητικό τιμ και όλα τα στελχη, καθώς και τον κόσμο απ’ έξω. Ήμασταν όλοι δεμένοι και δεν αφήσαμε κανέναν να μπει ανάμεσα μας και να μας βγάλει από την πορεία μας. Όπως λέει και το σύνθημα… Είμαστε άρρωστοι και είναι πια αργά“!

Ο Ignacio Moya Florido κατέκτησε τον τίτλο με το που ήρθε στην ΑΕΚ, σχολιάζοντας: “Είμαι πολύ χαρούμενος που κατακτήσαμε το Πρωτάθλημα, καθώς δουλέψαμε πολύ σκληρά κάθε μα κάθε μέρα. Στην ομάδα ήρθαν πολλοί νέοι παίκτες και αλλάξαμε το στυλ με το οποίο αγωνιζόταν μέχρι τώρα. Επομένως για όλους μας, αλλά και για μένα ήταν δύσκολη αυτή η αλλαγή. Ωστόσο, καταφέραμε να φτάσουμε στο Πρωτάθλημα, μέσα σε ένα χρόνο, καθώς όλοι οι παίκτες ήταν εξαιρετικοί και σαν χαρακτήρες και σαν αθλητές. Βγάλαμε στο γήπεδο όλα όσα κάναμε στις προπονήσεις και τα καταφέραμε. Είμαι χαρούμενος που ως οικογένεια φτάσαμε στο τρόπαιο, το οποίο αφιερώνω και εγώ όπως και όλοι οι παίκτες στη μνήμυ του πατέρα του κ. Παπασταμάτη. Ευχαριστούμε όλη την οικογένεια της ΑΕΚ που ήταν δίπλα μας και τον κόσμο. Ώρα να απολαύσουμε τους κόπους μας”.

Link to comment
Share on other sites

Η ΑΕΚ φέτος ήταν απολαυστική και είναι μεγάλο κρίμα που έγιναν όλα αυτά και δεν μας δόθηκε η ευκαιρία να τους τσακίζουμε στα playoffs. Επίσης χάθηκε  ένα σχεδόν σίγουρο κύπελλο καθώς και η διεκδίκηση του ευρωπαϊκού με πολύ καλές πιθανότητες. Στόχος μας θα πρέπει να είναι να συμβούν του χρόνου όλα αυτά και κάθε χρόνο δηλαδή.

ΑΕΚ χάντμπολ για πάντα μια ζωή, στα δύσκολα τα χρόνια μας κράτησες εσύ..

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Guest fighter21

Τα κάθε είδους σιχάματα του ελληνικού αθλητισμού δεν ανέχονται να χάσουν τίτλο ούτε στο χάντμπολ.

Είμαι σίγουρος ότι αν ήταν στη θέση της ΑΕΚ οι γαύροι βορρά ή νότου εκτός από το ότι θα θεωρούσαν αυτονόητη την κατάκτηση του πρωταθλήματος θα είχαν γυρίσει και τον κόσμο ανάποδα για να βρουν τρόπο να γίνει κάποια στιγμή και ο τελικός κυπέλλου.

Ελπίζω να μην δείξαμε ολιγωρία στο συγκεκριμένο θέμα του κυπέλλου. Σίγουρα θα το επιθυμούσε και ο Διομήδης που έστω σαν αουτσάιντερ θα μπορούσε να διεκδικήσει ένα τίτλο.

Link to comment
Share on other sites

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος ντόρος από την πλευρά τους. Εμείς θα πρεπε να παρανεθούμε που δεν κανονίσανε τον τελικό του χάντμπολ να γίνει με τη έναρξη της νέας σεζόν!

Link to comment
Share on other sites

11 hours ago, yiannis_21 said:

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος ντόρος από την πλευρά τους. Εμείς θα πρεπε να παρανεθούμε που δεν κανονίσανε τον τελικό του χάντμπολ να γίνει με τη έναρξη της νέας σεζόν!

Γιατί απλά, είναι γάβροι!!!

  • Δικεφαλάκι 1
Link to comment
Share on other sites

Καρ(Γ)ιόληδες ΑΕΚτζήδες ... Ντροπή ρε, να χέσω τα παντελόνια που φοράτε ...

Τα κορίτΣα είχανε πλυθεί, είχανε σενιαριστεί, αποτρίχωση λέϊζερ στο μπικίνι και τέτοια κι εσείς αντί να πάτε στο ραντεβού την κάνατε γυριστή και πήρατε το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ πριν προλάβουνε να ... "τελειώσουν".

Ντροπή ρε .......

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×